fbpx Skip to content

Én már személy szerint tűkön ülve várom, hogy megjelenjen az új Retina iPad mini, hiszen csak azután fogom tudni véglegesen eldönteni, hogy iPad Air vagy Retina iPad mini kellene, ha már mindkettőt a kezemben tarthattam.

screen-shot-2013-10-30-at-10-27-15-pm

A target.com internetes webáruház már listázta az új iPad miniket november 21-i megjelenéssel, bár a MacRumors szerint ez több, mint valószínű, hogy még csak egy spekulatív dátum, hiszen a viszonteladók ritkán kapnak a megjelenés előtt ilyen korán bármiféle információt. A november 21-i dátumot a Target onnan tartja megalapozottnak, hogy tavaly ilyenkor az LTE iPad mini is november 21-én került a piacra.

iPad-mini-with-Retina-Display-Official-Image-007

Az Apple nem adott konkrét dátumot a megjelenésre vonatkozóan, csak annyit tudhatunk biztosan, hogy az november vége felé várható. Azonban ha továbbra is találgatni szeretnénk, azt vegyük még figyelembe, hogy a november 21-i nap csütörtök és az Apple a nagyobb termékmegjelenéseket általában péntekre szokta tenni.

 retinaipadmini

Te is várod már a Retina iPad mini megjelenését?

[poll id=”136″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Én már eldöntöttem, mindenképp retinás mini lesz. Attól viszont félek, h az idén már nem jutok hozzá, hiába jelenik meg. Szerintem olyan szinten vinni fogják, amire még az Apple sem készült fel! Én szinte 90%-ra azt mondom, h az új tablet királlyal van dolgunk.

  2. En iPhonerol fogok iPad minire valtani. A beszelgetesre valo SIM szepen becsucsul egy "buta" telefonba. A mini pedig mindent tud majd, ami kell es meg kezelheto meretben. A Viber, FaceTime (FaceoffTime) pedig kekfog fulessel ugyanugy elboldogul. Raadasul mikozben telefonalsz potyoghetsz rajta, ha kell.
    Lassan nem latom ertelmet az iPhonennak, mindazonaltal kivalo keszulek az 5s…


Add a Comment