fbpx Skip to content

Gondolom, a Cut the Rope-ot és Om Nomot senkinek se kell bemutatnom, hiszen már 3 éve sokunk kedvenc játéka. A 2010 októberi start óta összeségében a Cut the Rope epizódjait 400 milliószor töltötték a felhasználók különböző platformokra és jusson eszünkbe, hogy Om Nom hány cukorkát ehetett meg ezidő alatt. Inkább bele se merek gondolni. 🙂

cut-the-rope-2-logo

A Cut the Rope két komolyabb folytatást kapott a 3 év alatt, az Experiments és a Time Travel epizódokat, de emellett van még képregény-alkalmazás, sőt karácsonyi, ingyenes kiadás is, illetve Om Nomnak saját kisfilm sorozata is van, illetve kiterjesztett valóságban meg is etethetjük Om Nomot cukorkával. Viszont egyik epizód se volt olyan, hogy folytatásnak nevezhetnénk, hiszen minden teljesen ugyanolyan volt bennük, csak más-más környezetbe ültették Om Nomot és pár új tárgyal tették változatossá a játék menetet. Most a fejlesztők azt ígérik, hogy a Cut the Rope 2 teljesen új fordulatot hoz a játékba és mind a régi, mind az új játékosok számára élvezetes lesz. Eddig sosem látott karaktereket, új interaktív környeztet és elbűvölő történetet is ígérnek.

Megjelenési dátumról még nem ejtettek szót, de egyes források szerint még idén játszatunk majd az új résszel. Én nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz, ugyanis egyik kedvenc játékom a Cut the Rope. És noha például a Time Travel epizód szórakoztató volt, de túl könnyűek voltak benne a pályák, így nagyon gyorsan végig lehetett játszani, ráadásul a legtöbb esetben első próbálkozásra 3 csillagosra sikerült egy-egy pálya, pedig régen igencsak meg kellett szenvedni velük.

Aki még nem játszott egyik epizóddal se, vagy most újra kedvet kapott volna hozzá, az töltse le őket bátran.

[appstore id=”380293530″]

[appstore id=”394610743″]

[appstore id=”450542233″]

[appstore id=”450795513″]

[appstore id=”608899141″]

[appstore id=”608901634″]

[appstore id=”487758420″]

[appstore id=”580083943″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. A Plants vs Zombies és Siege Hero mellett az egyetlen olyan játék iPhone-on, amivel ténylegesen képes voltam többet játszani pár percnél. 🙂 Kíváncsian várom a folytatást.

  2. Nagyon szeretem én is, de azt nem értem, hogy miért kell ( kéne ) külön megvenni iPadre a HD-t. Asphalt 8 úgy hiszen klasszisokkal jobb játék és mégis megkaptuk 0,89-ért mindenhova.

  3. hiszem*

  4. Freemium lesz? Mert ha igen, le sem töltöm

  5. @bberci: Hát az Ashpalt 8 engem fele annyira se kötött le, mint a Cut the Rope, így szerintem egyáltalán nem jobb játék. Unalmas fos árkád autós fos.

    @GetShape: Az eddigi folytatások sem voltak azok. Nem hiszem, hogy pénzért fogják adni az újabb pályákat.

  6. infy igazán szépen megfogalmaztad, de ez nézőpont kérdése, hogy kit mi köt le, de én a grafikára gondolok és nem hiszem hogy om-nom-ot nehezebb volt a képernyőre varázsolni mint az különféle pályákat.
    Engem egyformán lekötött mind a kettő.


Add a Comment