fbpx Skip to content

Tegnapi nap folyamán megjelent a népszerű és sikeres Cut the Rope sorozat legújabb epizódja, a Time Travel, melyben Om Nom a történelem fontosabb korszakaiban zabálja a cukrot és meglátogatja őseit egy időgép segítségével.

cut-the-rope-time-travel-cover

A Time Travel egy új szintre emeli a Cut the Rope sorozat játékélményét, mivel már nem csak 1 cukrot kell egy Om Nom szájába eljuttatni, hanem most már Om Nom egyik ősi rokonát is meg kell etetni. Természetesen a játék nem ilyen egyszerű, mivel minden fejezetben különböző segítségeink és akadályaink vannak: vannak olyan elemek, melyek a széria eddigi epizódjaiban is szerepeltek már (szöges rúd, pattogós felület, stb.), de új tárgyak is vannak, például körfűrész, idő megállító, bomba, rakéta, stb. Szóval igencsak színes és változatos játékmenetre lehet számítani.

cuttheropetimetravel1 cuttheropetimetravel2

A játék jelenleg 6 fejezetből áll 15-15 pályával. Minden fejezet más-más korban játszódik és mind hangulatában, mind Om Nom rokonának öltözködésében is érződik, melyik korban járunk. Jelenleg a következő korokban gondoskodhatunk Om Nomék napi glükóz-beviteléről: Középkor, Reneszánsz, Kalóz idők, Egyiptomi fáraók kora, Ókori görög idők, Őskor. Minden fejezet végén van egy kis rajzfilm, de ezeket nem azzal lehet elérhetővé tenni, hogy mind a 15 pályát 3 csillagosra teljesítünk, hanem meg van adva egy dátum, amikor elérhető lesz.

cuttheropetimetravel3 cuttheropetimetravel4

A fejezeteket bizonyos csillagszám után lehet kinyitni és játszani. A játék természetesen rendelkezik Game Center támogatással, achievement és ranglista rendszerrel. Mindenkinek ajánlom, hogy vásárolja meg, nagyon megéri az árát, nem fogtok csalódni. Futtatásához minimum iOS 4.3 szükséges.

Vizuális típusoknak egy videó:

[appstore id=”608899141″ country=”HU” style=”custombox1″]
[appstore id=”608901634″ country=”HU” style=”custombox1″]

Om Nom a kiterjesztett valóságban

A Cut the Rope: Time Travel megvásárlása közben akadtam rá egy nagyon jópofa alkalmazásra, az Om Nom: Candy Flick-re. Ez egy kiterjesztett valóság (augmented reality) alkalmazás, mellyel szinte a kezedbe varázsolhatod Om Nom-ot és meg is etetheted.

omnomar

Töltsd le az ingyenes Candy Flick alkalmazást és innen a PDF-et, amit vagy egy másik eszközzel jeleníts meg, vagy pedig egyszerűen csak nyomtasd ki (fekete-fehér is jó lesz) és az alkalmazást képkeretét irányítsd rá, hogy Om Nom megjelenjen. Ezután a lapot/eszközt forgathatod ide-oda, lényeg, hogy valamennyire látszódjon a kamerában a kép és akkor Om Nom nem tűnik el, majd akár cukorral meg is etetheted, amiért pont és achievement jár. Nagyon jópofa, egy próbát mindenképp megér.

Vizuális típusoknak készítettem egy videót:

[appstore id=”580083943″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment