fbpx Skip to content

A Cut the Rope rajongók igazán örülhetnek, hisz megérkezett az App Store-ba a ZeptoLab legújabb fejlesztése, egy vadonatúj Cut the Rope sorozat, mely az Experiments nevet viseli. Tekintettel a játék hatalmas sikerére, a folytatás nem meglepő egyáltalán, hisz a fejlesztők szeretnének ellátni minket újabb izgalmas kalandokkal, kihívásokkal. A kérdés ami felmerülhet bennünk, hogy miért nem jött egy újabb szint (egy újabb doboz), mint frissítés, akkor a válasz talán az lehet, hogy valami újat akartak alkotni, melyre később lehet majd építeni.

A játék főszereplője, Om Nom titokzatos módon egy őrült (de nem rossz) tudós háza elé kerül, aki megtalálja és kitanulmányozza a kis lényt. A professzor kísérletsorozat alá veti főhősünket a különböző pályákon keresztül, a cél pedig az, hogy a cukorkát eljuttassuk hozzá, miközben felszedjük az összes csillagot. A címből adódóan, kísérletek tömkelege vár minket majd újabb izgalmakkal.

 

Az 1.0-ás verzió tartalmaz 3 szintet, mely összesen 75 pályát jelent, illetve a jövőben újabb csomagok érkeznek, amik általában +25 új pályát tartalmaznak. Az Experiments-ben új zenék, hangok, tapadókorongos kötéllövők, tapadókorongok, elrejtett fotók és Om Nom animációk is tartoznak. A játék során a professzor segítségünkre van és különböző utasításokat ad, ha elakadnánk.

 

A Cut the Rope: Experiments 0,79 €/$0.99-ért érhető el az App Store-ból.

(letöltés)

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Sajnos hamar ki lehet játszani, de csak azért mert nehéz letenni 🙂
    Az, hogy új játékként jött ki szerintem inkább azzal magyarázható, hogy nyilván keresni akartak rajta, hisz ha updateként jön akkor abból nincs akkora bevétel.
    Persze telerakták sok újítással és ez a tudós fazon is érdekesség, de maga a játékmenet nem változott. Szerencsére 🙂
    De mindenképp megéri, mondjuk arra kíváncsi leszek az első részhez jönnek e még ki ez után updatek.

  2. Jaj igen!! Biztos azért nem ingyenes frissítésként jött mert annyira új a játékmenet és grafikai motor, hogy ez egy egészen új generációs játéknak számít 😀 Semmiképp sem azért mert idejét látták már hogy újra befizettessék a néppel a $0,99/€0,79-t 😀 😀 😀 Főleg hogy ez sem lett univerzális.
    No mindegy, megvettem padre és iphonera is, nem csalódtam, hozza amit megszoktunk, persze semmi nagy újítást nem kell várni, tényleg olyan mint egy új doboz. Aki az eddigit szerette ezt is szeretni fogja 🙂

  3. Jó a játék!!!

    Lenne egy kis nem ide tartozó kérdésem!
    Ha én pl behozatok németböl egy iPad wifi+3G akkor itt a magyar vodafonnal tudom használni?

  4. @9er9o0: minek vetted meg a HD-t? semmi extra nincs benne, kidobtál az ablakon 2 sajtburgert!

    @aang: tudomásom szerint az összes iPad független

  5. bocsi az offért! csajom kapott amcsiból i4-et at&t függő. 4.3.3 van rajta a jailbrreakme.com okés volt cydia rajta van, shsh a cyduában csak ennyi van: 4.3.5. a modem firmware 04.10.01 hogyan lehet függetleníteni? köszi

  6. @Jadeye: köszi a választ!

  7. Bár 75 új pálya van, gyakorlott cut the rope játékosoknak max 3-4 óra alatt megvan az összes három csillagra. 200 forintot megér.

  8. Jaja, jó kis játék.
    Alig lehet letenni 😀

  9. @kiskacsi: Áh, nem volt az annyi sem 🙂


Add a Comment