fbpx Skip to content

Nem szoktam sokszor játszani a telefonomon, sőt, az iOS 7 óta még kevesebb időm volt erre. Azonban a minap úgy hozta a sors, hogy ráfeküdtem újra a Fruit Ninja-ra. Ilyenkor szembesültem azzal, hogy bizony ott sokszor alulról felhúztam a Vezérlőközpontot, ami nagyon zavaró volt, mert olyankor megállt a játék. Természetesen erre van megoldás.

A Beállítások appban külön menüpont van a Vezérlőközpontnak:

foto1 foto2

Itt találjuk meg a Hozzáférés alkalmazásokon belül kapcsolót, amit egyszerűen csak kikapcsolunk. Ezzel az iOS 7 alsó menüje nem fog felugrani, akárhogy is huzigálunk a képernyő alsó része felől. A fentről lehúzható Értesítési központot azonban nem lehet ugyanígy letiltani. 🙁

Erre csak ezt a videót találtam megoldásként, ami igen csak körülményes, és iOS 7 alatt már nem is biztos, hogy úgy működik, ahogyan a videóban látszik:

Az iOS 7-ről bővebben már írtunk korábban ebben a cikkünkben: Megjelent az iOS 7!

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Sziasztok! Időnként előfordul, hogy a vezérlőközpontból nem tudok a következő számra váltani, megállítani a zenét. Ilyenkor beletörődöm, pár nap múlva magától megjavul. Ez miért van? (i5)

  2. iPhone 5-ön hogy lehet előhozni a 60 fps felvételt?

  3. Én igazából jobban örülnék valami alternatív megoldásnak. Szeretnék hozzáférni a pulthoz mindenhonnan, de csak akkor, amikor én akarok.

  4. Sziasztok

    kicsit Off leszek:

    kérdésem lenne, IOS7 alatt ha több albuma van egy előadónak akkor ugye kiválasztom az előadót majd ott megkeresem az albumot. Elindítom a lejátszást.

    Nem tudom miért de ha végigért az albumon akkor ugrik a következő albumra.
    Eddig a korábbi IOSekben újrakezdte az albumot.

    Hol kell beállítani, hogy úgy viselkedjen mint korábban ?
    Tehát ha vége egy lejátszott albumnak akkor kezdje előről.
    köszi


Add a Comment