Töltsd le az Apple iPhone-esemény Passbook jegyedet, és kövesd az élő közvetítést!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyár közepén tartott WWDC-re is készítettünk már nektek Passbook kártyát, ezt most sem hagyjuk ki. A jelenlegi kártya – hasonlóan az előzőhöz – segít abban, hogy ne felejtsd el az Apple eseményét, és persze jól mutat a Passbookban. 🙂

breezi_placeit

Letöltése természetesen ingyenes, a kártya elején és hátoldalán (nyomj jobb oldalt a kis (i) betűre) információt találhatsz az eseményről, illetve a kártyát tudjuk frissíteni távolról, ha bármi változna. Így mindenképp érdemes letölteni, hogy ne maradj le semmiről! Használatához nem kell mást tenni, mint például meglátogatni a legalább iOS 6 szoftverrel rendelkező iPhone-oddal a http://szifon.me/iphoneeventpass oldalt. Ezt egyébként Mac felhasználók is nyugodtan megtehetik böngészőből, azonban a Windows-felhasználók mindenképp a telefonjukat használják, mert a Windows nem kezeli ezeket a pass-okat.

passbookszifon-1

Az eseményt idén a Szifon.com alkalmazásból is követheted élőben, ha éppen nem tudnál gépközelben lenni: ehhez töltsd le a Szifon.com appot ingyen!

breezi_placeit-1

Szifon.com
  • Szifon.com
  • Méret: 20.24 MB | Verzió: 3.2.10
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Van itt még valami

Időközben ismét elkészítették az Apple meghívó mintájára a szokásos háttereket:

photo-3

Letöltési linkek:

Sötétebb verzió:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. abban tudnátok segíteni, hogy passbookos rendszert, hogy is kell csinálni, hogy kell “jegyet” csinálni, meg, hogy kell azután pl egy boltán használni?

  2. Jadeye: ” itthon még nem igazán használható a Passbook” Na latod ebben van benne a lenyeg… akkor minek erolkodtok vele? Nem erre talaltak ki, ellenben naptarbejegyzesek pont erre valok 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!