fbpx Skip to content

Már az iOS 6 béta alatt is tervben volt, hogy a Passbook-ot itthon is felhasználjuk a Szifon.com webáruházában. Azonban egészen az iOS 6 megjelenéséig nem volt szinte semmi esélyünk. Mostantól a passkit.com segítségével bárki készíthet a saját üzletéhez Passbook-ot. Az oldal ugyan még csak béta, de már teljesen használható. Így mi is ezt tettük most!

A SzifonStore csapattal úgy döntöttünk, hogy most még az iPhone, 3GS, iPhone 4/4S, iPad tulajdonosoknak kedvezünk, így az 1550Ft-os régi adatkábelre 35% kedvezményt biztosítunk, tehát most SzifonPass kedvezménnyel 1000Ft-ért vihetitek őket haza!

Hogyan tölthetem le a Passbook kártyát?

Nincs más dolgod, mint az alábbi ikonra rákattintani az iPhone-on, amely már frissítve van iOS 6-ra. Ezután kitöltöd a nevedet és az email címedet, majd pedig letöltöd a kártyát.

(iPhone, iPad, iPod adatkábel)

Egyéb tudnivalók:

  • A kártya csak személyes átvételnél használható fel, amit az online rendeléskor kell megadni.
  • A kártya maximum október 12-ig használható fel.
  • Egyszerre csak 1 kártya használható fel vásárláskor.
  • További információt a kártya hátoldalán találtok – jobb alsó sarokban bökjetek az “i”-re.

Egyébként napokon belül megérkeznek az iPhone 5 készletek, így hamarosan az új készüléketekhez is vásárolhattok kiegészítőket nálunk: http://SzifonStore.com!

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Ez jópofa dolog lesz!:-)

  2. Másnál is előfordul, hogy kifagynak az appok? Még a gyáriak is…fekete képernyő majd kilépnek. (iPhone 4 iOS 6)

  3. @VRoland: Nálam is volt egy crash, gyári appnál. Nem hiszem, hogy sűrűn lesz, a két év alatt eddig ez volt a második ilyen, de akkor is az app újbóli indításakor már semmi gondom nem volt. i4, iOS6

  4. A kártya kész, elég tetszetős! Jó lenne, ha elterjedne itthon!

  5. 2x fagyott ki a Safari, 3x a Térképek app. Eddig ez a legrosszabb új szoftver (iOS 3 óta használok Apple terméket)…és félő, hogy Jobs után már nem is lesz ugyanolyan minőség.

  6. @Belnir: @Tamaci: Köszönjük már tervezzük a többi kupont is ez az első teszt. 🙂

  7. Azt eltudjátok mondani hogy történik a kupon érvényesítése??? Odamegyek és leolvassátok valamivel vagy csak felmutatom aztán ennyi? 😀 És azt honnan lehet megtudni hogy ezt a kupont felhasználták már-e? (vállalkozó vagyok ezért érdeklődöm)

  8. @zsiffin94: Gondolom nem egyforma minden kuponon a kód, minden igényelt pass egyedi kódot kap.

  9. Szép munka, kedvelem a kreativitást és a gyorsaságot. Remélem mások is így lesznek vele és üzletileg is megéri.

  10. @zsiffin94: A dolog nem ilyen egyszerű jelenleg ezt a pass-t bármikor le lehet újra tölteni és felhasználni egészen október 12-ig. Ezután automatikusan törlődik a rendszerből.

  11. Nekem ez nem megy 🙁

  12. Tartok tole ez a passbook nagyon szivja az akksit. Jelzi, hogy minden kijelzo unlock-nal ellenorzi a poziciot, hatha tud valami kesvezmenyt ervenyesiteni. Ez akksi pazarlas…

  13. @GorTen:
    Tiltsd le, hogy a Passbook használhassa a GPS-t.

  14. @admin:

    Én csináltam egyet a cégnek,ahol dolgozom, de a safari nem tudja letölteni a file-t. Nektek volt ilyen probléma?

  15. @Lenny: Vagyis töröljem azt a funkciót belőle, ami a lényegét adja a cuccnak, hogy push-ol rám ha helybe flangálok… Háááát…

  16. Nem tudjátok hogy vannak-e már ehhez hasonló magyar kuponok? Várhatóak? Hírt adtok róla? 🙂

  17. Tervezitek kulfoldi Store-okba is feltenni az appot? Pl sved store-ban osszesen 6 passbook app van..(ami szerintem eleg csekely, tekintve hogy a vilag legfejlettebb informatikai orszaga volt 2012-ben – az USA elott joval…)


Add a Comment