Magyarországon elsőként: SzifonStore kedvezmény Passbook-kal!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már az iOS 6 béta alatt is tervben volt, hogy a Passbook-ot itthon is felhasználjuk a Szifon.com webáruházában. Azonban egészen az iOS 6 megjelenéséig nem volt szinte semmi esélyünk. Mostantól a passkit.com segítségével bárki készíthet a saját üzletéhez Passbook-ot. Az oldal ugyan még csak béta, de már teljesen használható. Így mi is ezt tettük most!

A SzifonStore csapattal úgy döntöttünk, hogy most még az iPhone, 3GS, iPhone 4/4S, iPad tulajdonosoknak kedvezünk, így az 1550Ft-os régi adatkábelre 35% kedvezményt biztosítunk, tehát most SzifonPass kedvezménnyel 1000Ft-ért vihetitek őket haza!

Hogyan tölthetem le a Passbook kártyát?

Nincs más dolgod, mint az alábbi ikonra rákattintani az iPhone-on, amely már frissítve van iOS 6-ra. Ezután kitöltöd a nevedet és az email címedet, majd pedig letöltöd a kártyát.

(iPhone, iPad, iPod adatkábel)

Egyéb tudnivalók:

  • A kártya csak személyes átvételnél használható fel, amit az online rendeléskor kell megadni.
  • A kártya maximum október 12-ig használható fel.
  • Egyszerre csak 1 kártya használható fel vásárláskor.
  • További információt a kártya hátoldalán találtok – jobb alsó sarokban bökjetek az “i”-re.

Egyébként napokon belül megérkeznek az iPhone 5 készletek, így hamarosan az új készüléketekhez is vásárolhattok kiegészítőket nálunk: http://SzifonStore.com!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @VRoland: Nálam is volt egy crash, gyári appnál. Nem hiszem, hogy sűrűn lesz, a két év alatt eddig ez volt a második ilyen, de akkor is az app újbóli indításakor már semmi gondom nem volt. i4, iOS6

  2. 2x fagyott ki a Safari, 3x a Térképek app. Eddig ez a legrosszabb új szoftver (iOS 3 óta használok Apple terméket)…és félő, hogy Jobs után már nem is lesz ugyanolyan minőség.

  3. Azt eltudjátok mondani hogy történik a kupon érvényesítése??? Odamegyek és leolvassátok valamivel vagy csak felmutatom aztán ennyi? 😀 És azt honnan lehet megtudni hogy ezt a kupont felhasználták már-e? (vállalkozó vagyok ezért érdeklődöm)

  4. Tartok tole ez a passbook nagyon szivja az akksit. Jelzi, hogy minden kijelzo unlock-nal ellenorzi a poziciot, hatha tud valami kesvezmenyt ervenyesiteni. Ez akksi pazarlas…

  5. Tervezitek kulfoldi Store-okba is feltenni az appot? Pl sved store-ban osszesen 6 passbook app van..(ami szerintem eleg csekely, tekintve hogy a vilag legfejlettebb informatikai orszaga volt 2012-ben – az USA elott joval…)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!