Megérkezett a Telekom új iPhone-alkalmazása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A  Telekom több külföldi szolgáltató példáját követve elérhetővé tett a saját alkalmazását, mely a “My T-Mobile” netes ügyfélszolgálati funkcióit teszi iPhone-ra optimalizáltan elérhetővé.

Az alkalmazást elindítva egy egyszerű, letisztult, a Telekom színeit használó felülettel találkozunk. A kezdőképernyőn láthajtuk a telefonszámunkat és díjcsomagunkat, az egyenleg lekérdezés, számlatörténet és kapcsolat program gyorsindítóit. Sok alkalmazáshoz hasonlóan pedig az oldalsáv ikonra kattintva láthatjuk a további menüpontokat.

kép_01

Az egyenleg és forgalom alatt találjuk a befizetendő számlánkon szereplő összeget és az aktuális egyenleget. Az app push értesítéseken keresztül jelezni is tudja nekünk, mikor kell egy adott számlát befizetni. A számlák és befizetéseknél ezt az OTP fizetési felületét használva egyszerűen meg is tudjuk tenni az iPhone-unkról.

kép_02

Amennyiben valamilyen bonyolultabb elintézni valónk van, az üzletkereső a telefonunk helyzetét felhasználva megkeresi a hozzánk legközelebb eső T-Pontokat, amelyek címét és nyitvatartását a térkép nézetet választva érhetjük el.

IMG_7544

Lehetőség van továbbá az alkalmazásból ellenőrizni a Telekom Kapcsolat Programban lévő pontegyenleget, az aktuális ajánlatokat és a Kapcsolat kártya képének felmutatásával a Telekom szerint egyszerűen igénybe veheted a partnereik kedvezményeit az elfogadóhelyeken.

A Telekom app iPhone 5-re optimalizált és ingyenesen érhető el a magyar App Store-ból. Egyetlen hátránya talán, hogy (biztonsági okokból) jelenleg minden egyes megnyitás során kapunk SMS értesítést, hogy használtuk.

Telekom alkalmazás
 • Telekom alkalmazás
 • Méret: 301.34 MB | Verzió: 19.8.1
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. @koconborz: mivel a magyar Telekom előfizetők számára készült, és külföldi kártyával így nem megy, hiába a T csoport tagja az adott külföldi szolgáltató, így nem szempont a külföldi fiókokkal való letöltés lehetősége sem.

  a külföldi fiókról meg véletlenül sem kell lemondanod, magyar (vagy bármilyen egyéb) fiókot létrehozni egy ingyenes app letöltésével kezdve a regisztrációt csak pár kattintás: https://szifon.com/2011/11/26/gyakori-kerdesek-itunes-store-account-ok-apple-id/

 2. @Jadeye: Azért, mert valaki brit iTunes Store-t használ, még lehet, hogy soha életében nem is volt ott, miért feltételezed koconborzról, hogy ott lakik? Meg hogy T-Mobile UK-s? Én is amcsi store-t használok, és még életemben nem voltam a tengerentúlon.

 3. @Jadeye: kétlaki vagyok, van magyar lakcímem és brit címem is. Érdekesség, hogy a brit iTunes Store-ban elérhető az amerikai, a brit, a német, szlovák és a többi hasonló más nemzetiségű Telekom/T-Mobile app. Magyar kártya brit fiókkal sem jeleníti meg 🙂

 4. @iBenito: a szolgáltató szemszögéből nézve csak a magyar felhasználók a célcsoport, így feleslegesen tennék elérhetővé más Store-ban, ezzel is biztosítva, hogy csak a magyar felhasználók tudják használni.

  @koconborz: persze, hiszen nem a kártyádtól függ, hanem a fiókodtól. mivel az brit, így nyilván nem fog megjeleníteni egy, a brit Store-ban nem elérhető appot. csinálj egy magyar ID-t, ha ingyenes app letöltésével indítod már magát a regisztrációt is, akkor bankkártyát sem kell megadni, ott lesz a none opció.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!