TeeVee: kövesd nyomon a sorozataidat egyszerűen

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg olyan alkalmazás érhető el az App Store-ban, amivel nyomon követhetjük, hogy mely filmeket vagy sorozatokat láttuk már, vagy hogy azok új része mikor érkezik. A TeeVee nevű fejlesztés nem igazán emelkedik ki, de mégis megvettem, mert azt kaptam, amit vártam.

photo 1 photo 2

Ahogy a videóból is kiderül, rendkívül egyszerű, de nagyon szép appal van dolgunk. Könnyen hozzáadhatunk sorozatokat, melyekről push üzenetben értesítést kapunk. Egyetlen mozdulattal kipipálhatjuk, amit már láttunk, így nyomon is követhetjük magunkat. Indítás után rögtön láthatjuk, mikor jön a következő rész, és így tovább.

Összességében nem a legokosabb, de számomra az egyik legszebb és legegyszerűbb alkalmazás jelenleg, amivel a sorozataimat követhetem. Az ára sem vészes, 250Ft.

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

  1. Nalam az Episodes app volt a megfelelonerre. Azt hiszem hogy meg ingyenes is. Szinten minimal stb, csak nem ilyen (szerintem undorito) atlatszo. De kinek mi!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!