fbpx Skip to content

Rengeteg olyan alkalmazás érhető el az App Store-ban, amivel nyomon követhetjük, hogy mely filmeket vagy sorozatokat láttuk már, vagy hogy azok új része mikor érkezik. A TeeVee nevű fejlesztés nem igazán emelkedik ki, de mégis megvettem, mert azt kaptam, amit vártam.

photo 1 photo 2

Ahogy a videóból is kiderül, rendkívül egyszerű, de nagyon szép appal van dolgunk. Könnyen hozzáadhatunk sorozatokat, melyekről push üzenetben értesítést kapunk. Egyetlen mozdulattal kipipálhatjuk, amit már láttunk, így nyomon is követhetjük magunkat. Indítás után rögtön láthatjuk, mikor jön a következő rész, és így tovább.

Összességében nem a legokosabb, de számomra az egyik legszebb és legegyszerűbb alkalmazás jelenleg, amivel a sorozataimat követhetem. Az ára sem vészes, 250Ft.

[appstore id=”663975743″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Nalam az Episodes app volt a megfelelonerre. Azt hiszem hogy meg ingyenes is. Szinten minimal stb, csak nem ilyen (szerintem undorito) atlatszo. De kinek mi!

  2. én ezt használom kb. 2éve: TV Sh. tracker – sztem tökéletes…

  3. @mazsi1911: @draft: Mindenki mást használ, van amúgy egy rakat az App Store-ban, én szeretem amúgy is kipróbálni az új appokat, gondoltam írok róla.

  4. Milyen hasonlo programoknvannak filmekhez?
    Regen lattam egyet azt huszem ezen a blogon de mar nem tudom a nevet.

  5. Nem de koszi, ugy emlekszem, hogy akkor meg hasonlo volt a designja mint az iBooksnak.

  6. @attika40: lehet, hogy aLimelight Movie Library-ra vagy a TodoMovies-ra gondolsz?

  7. Van olyan menüpont ahol mutatja a még nem látott részeket?

  8. @emdanii: mármint ahol az összes sorozatnak a még nem látott részei összesítve van


Add a Comment