Timehop: avagy tekints vissza, mi történt veled 1-2-3 évvel ezelőtt!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismerősök által futottam bele ebbe az alkalmazásba pár nappal ezelőtt. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mert ki emlékszik már rá, hogy aznap mit csinált 1 vagy 2 vagy akár 3 évvel ezelőtt?

Screen Shot 2013-06-24 at 13.11.50

Az app indítása után a Facebook, Twitter, Instagram, és még a Foursquare fiókodat is beállíthatod, ezzel azt elérve, hogy az alkalmazás hozzáférjen az ott tárolt adatokhoz. Így például megtudhatod, hogy éppen mit csináltál a Foursquare szerint 3 évvel ezelőtt, vagy milyen képet töltöttél fel a Facebook-ra.

Ezeket aztán megoszthatod ismerőseiddel, illetve itt is van egy saját feeded, ahol láthatod, amit ismerősök osztanak meg, hogy ők mit csináltak 1 vagy 2 évvel ezelőtt. Összességében érdekes és ingyenes alkalmazás, érdemes kipróbálni! 🙂

Timehop - Memories Then & Now
  • Timehop - Memories Then & Now
  • Méret: 35.4 MB | Verzió: 4.16.1
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nem értem az alkalmazás létjogosultságát. Egyrészt, amit visszanézhetsz rajta keresztül, az ott van a FB-on, FS-en, stb időrendben. Azon túl, amit az ember ilyen helyekre kirak, az nem történés. Ami az életemben valódi történés, azt vagy nem lehet kiposztolni, vagy nem teszem 🙂 Egy másik szemszögből vizsgálva egyféle történést tud megmutatni, hogy posztoltam valahová egy adott napon, de ehhez meg nem kell app, mivel az ember ezt minden nap csinálja 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!