fbpx Skip to content

A Sanománál is elindult a húsvét és leárazás van. 2 alkalmazásukat is olcsóbban vásárolhatjuk meg ebben a 3 napban.

Az első a Bogyó és Babóca mese, melyről már írtunk korábban A nagy sikerű mese új köntösben – Bogyó és Babóca iPad mesekönyv cikkünkben. Most akciósan csak 0,89 euróért lehet a tiétek.

[appstore id=”598644677″ country=”HU” style=”custombox1″]

A másik akció a már fent említett méltán híres Sudoku Pro HD, melyet ugyancsak 0,89 euróért vásárolhattok meg.

A Sudoku végtelen világa, sokak kedvenc fejtörő játéka most végre magyar nyelven is az iPad-ekre kerül. Ez az applikáció minden Sudoku-igényt kielégít: három nehézségi szinten játszhatunk végtelen számú táblával, a gép egy gombnyomásra újat generál.

Extrák:

  • Végtelen számú tábla
  • Három nehézségi szint (kezdő, normál, haladó)
  • Kikapcsolható háttérzene
  • „Legjobb eredményeim” táblázat
  • Megosztható legjobb eredmények
  • Időmérés
  • Szünet lehetőség

[appstore id=”465047522″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Inkább a Finger Arts-féle sudokut próbáljátok, kicsit nagyobb (40MB), de ingyenesebb, ráadásul jóval többet tud, mint a Sanomás. Ja és univerzális app, nem iPad only.

  2. Én nagyon szeretem ezt a sudoku appot, megnéztem a másikat is amit ajánlottál, nekem továbbra is a Sanomás a szimpibb. Főleg, hogy a Finger Arts 3-szor annyiba kerül mint a Sanomás, így duplán jobban megéri a Sanomás szerintem. Azért köszi!

  3. @LaDee: Gratulálok. Ha csak annyit írtál volna, hogy jobban tetszik, nem szólnék egy szót se, szíved joga. De az, hogy egy megjelenése óta (3 éve) ingyenes appról azt írod, hogy 3-szor annyiba kerül, mint a magyar, az már a tények olyan fokú elferdítése és az emberek olyan mértékű hülyének nézése, hogy erre már reagálnom kell.

    Először is: írtam, hogy univerzális, és hogy ingyenes. Másodszor pedig ha rákeresel az iTunesben a Finger Artsra, akkor pont ezt a Sudokut kapod első találatként, mivel ez a legnépszerűbb fejlesztésük. Tényleg van fizetős iPhone, illetve iPad verziójuk is, Sudoku+ illetve HD, a találatlista sokadik oldalán, de történetesen tudom, hogy Te is az ingyenes appot próbáltad, mert az iTunes kiírja.

    Innentől két verziót tudok elképzelni: a magyar fejlesztés miatt vagy ennyire részrehajló, vagy ennyire jó viszonyban a fejlesztőkkel. Ha a második eset áll fenn, akkor ezúton is üzenem nekik, hogy ha legalább annyit fog tudni, mint az általam favorizált app, és még mondjuk lehetne egy táblát kétszer megoldani (challenge mode), benne maradna a háttérzene, egy számra rábökve kijelölné a jegyzetekben levő azonos számokat is (először persze maguk a jegyzetek, és az azonos számok kijelölései kellenének, khm), akkor talán adnék érte pénzt is. De addig arra a nagy arcú kinyilatkozásra, hogy “Ez az applikáció minden Sudoku-igényt kielégít” csak azt a 600 másik Sudoku alkalmazást tudom ellenérvként állítani, amik többet tudnak a Sanomásnál, és ezeknek több, mint a fele ingyenes…

    Nincs harag amúgy, megértem, hogy meg kell élni valamiből, és elnézést, hogy “rontottam az üzletet”, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miért ad ki pénzt. Amúgy pedig nem állok kapcsolatban semmilyen iOS fejlesztőcsapattal, nem fűződik érdekem senki reklámozásához, és én lennék a legboldogabb, ha valami magyar fejlesztésre egyszer büszke lehetnék (de sajnos sem a cikkbeli, sem a PDAMill – ismertebb nevén Nav N Go – sudoku appja nem üti meg ezt a mércét). Szóval hajrá magyar srácok (lányok), lesz ez még jobb is! 🙂


Add a Comment