fbpx Skip to content

Ma a kisgyermekes családoknak ajánlunk egy interaktív, zenés mesekönyvet iPadre. Manapság már több ilyen interaktív könyv is létezik, és különlegességüket épp az interaktivtitás adja, ami jobban leköti a gyerkőcöt, mint egy sima képeskönyv.

 Bogyo_es_Baboca_logo

Az elsöprő sikerű mesekönyv-sorozat első részében a két főszereplő, Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány találkozásának történetét egy teljesen új, animált, interaktív bábjáték formában ismerhetik meg a gyerekek. A mesét Ónodi Eszter tolmácsolásában és az Alma Együttes zenéjével kísérve élvezhetik a legkisebbek.

2

A Bogyó és Babóca-rajongók ezen kívül megismerhetik Bogyó házát, szobáit, személyes tárgyait, megnézhetik a csigafiúról készült fényképalbumot, és a mesesorozat többi szereplőjének házikóját is kiszínezhetik. A rengeteg  animációt és hangot tartalmazó interaktív alkalmazás remek szórakozás a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

 4

A Sanoma Media Budapest kínálatában a Bogyó és Babóca már az ötödik iPad-mesekönyv: D. Tóth Kriszta nagy sikerű Lolamesék-sorozata mellett Berg Judit Hisztimesék című gyerekkönyve is elérhető interaktív, animált, játékkal kiegészített hangoskönyv formájában.

3

Bartos Erika 1974-ben született Budapesten. Építészmérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, emellett kiadványszerkesztést, számítógépes grafikát és lakberendezést tanult. Első meséit saját gyermekei szórakoztatására írta és rajzolta, barátai unszolására döntött úgy, hogy a szélesebb közönség előtt is bemutatkozik. A Bogyó és Babóca sorozat első kötete 2004-ben került a könyvesboltokba, azóta több mint tizenöt újabb kötet jelent meg a sorozatban. Bartos Erika történetei a legkisebbekhez szólnak, s mint ilyen, hiánypótlóak a mesekönyvek között, így mind a Bogyó és Babóca, mind az Anna, Peti és Gergő azonnal nagy siker lett a gyerekkönyvek piacán. Köteteit számos szakmai és közönségdíjjal jutalmazták, több meséje sikerrel debütált külföldön is.

5

A Bogyó és Babóca iPad mesekönyv tartalma:

  • Interaktív, animált Bogyó és Babóca bábjáték, Ónodi Eszter felolvasásával és az Alma Együttes zenéjével
  • Bogyó szobáinak felfedezése
  • Animált fényképalbum Bogyóról 30 fényképpel
  • Színező játék

A Bogyó és Babóca letölthető innen:

[appstore id=”598644677″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment


Add a Comment