fbpx Skip to content

Pár napja adta hírül Saurik, aki a Cydia alapítója, hogy több mint 14 millió iOS eszköz használja jelenleg a Cydia alkalmazást, és egyúttal az evasi0n is frissült.

evasi0n_1.5.1

Az Apple eddig 75 millió eszközt adott el, és manapság már a legtöbb iPhone, iPad iOS 6.1 vagy újabb rendszert használ. Egyébként az iOS 6.x-re frissítettek a legtöbben az utóbbi hónapokban, többek között azért is, mert erre jött ki a jailbreak. Azonban az új 6.1.3 bétában az Apple már befoltozta a rendszer számos hibáját, így a hackereknek újabbakat kell találniuk majd, hogy ismét fel lehessen törni a készülékeket. Ezért azt javasoljuk, hogy aki még nem frissített 6.1.2-re, az tegye meg záros határidőn belül, mert ha az Apple nem írja már alá a 6.1.2-t, akkor pár esettől eltekintve csak a 6.1.3 marad, amire egyelőre nem tudni, mikor lesz jailbreak.

Saurikról bővebben egyébként itt olvashattok: Interjú a Cydia megalkotójával, Jay “Saurik” Freemannel.

Frissült az evasi0n 1.5.1-re

Szintén pár nappal ezelőtt jött ki az új evasi0n, de a fejlesztők sem csaptak körülötte nagy hűhót, mert itt igazából nem történt nagy frissítés, mindössze a Cydiával alapból érkező csomagok listája frissült. Mindenesetre új jailbreak esetén javasolt a legfrissebb verziót használni.

Az 1.5.1 letölthető az evasi0n oldaláról:

download for Linux download for Mac OS X download for Windows

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Egy technikai kérdésem lenne 6.1.2-vel kapcsolatban: valaki tud arra válaszolni, hogy milyen módon lehetne retina kijelzőre optimalizált Telenor logót gyártani 6.1.2-höz?

    Köszi!

  2. @kisgyopi: hamarosan frissítjük majd a telenor fix csomagunkat, mert ahhoz commcenter patch kell.

  3. türelmetlenül várom 🙂

  4. És mikor fog végre frissülni az a kib*szott Redsn0w???

  5. Hello!
    Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy megcsináltam életem első jb-jét. Ment minden,felraktam már pár dolgot,amiket itt ajánlanak,viszont nem tudom,minek a következtében,de elszállt a wifi jelem az állapotsávon,helyette mínusz értékű számok váltakoznak. A wifi erősségét nem befolyásolja,viszont rohadt idegesítő. Segítsetek légyszi! Mit ronthattam el? (4S)

  6. @Steve_86: semmit nem rontottál el. feltettél az ajánlott dolgok közül egy olyat is, ami épp ezt, a jelszint-érték numerikus kijelzését kapcsolja be.

  7. off:
    Azóta megőriztem a 4S firmware-ét, hogy átvettem a T-Mobiltól. A kérdés, hogy lehet-e custom firmware-t csinálni most a iOS 6.1.2-vel, hogy megtartsam a mostani 1.0.13-ast? Ki tudja, hátha jó lesz még valamire…:)
    Illetva annyi, hogy a Gevey SIM-el függetlenítettem a telefonom, és nem tudom, hogy az a 6-os iOS-el menne-e…szerintetek? 🙂

  8. @PeterHz: iPhone 4S esetén nem lehetséges custom firmware-t használni, és baseband frissítése nélkül feltenni a 6.1.2-t. a gevey oldalán találsz információt arról, hogy mit támogat.

  9. Jadeye: Köszönöm válaszod. Eddig oké is,csak hogy tudom visszaállítani?
    A sprongtomize-ben kerestem a hibát,de ott minden jól van beállítva. Van ötleted?
    Bocs,hogyha hülyeségeket kérdezek,még kezdő vagyok.

  10. sziasztok. az lenne a kérdésem, hogy jailbreak-eltem az ipad 2-esem 6.1.2 ios-t és a cydiában keresésnél nem talál semmit, ha a source-okba bemegyek nincs semmi.
    ok? szerintetek?
    köszi a segítséget

  11. @pricsard: Refresheld a cydia-t ozt jó van.

  12. @Jadeye: köszönöm az infót…:/

  13. @Jadeye: azt lehet tudni, hogy miért nem, mert mintha iOS 5 alatt lehetett volna, és semmilyen infót nem tudtam összeszedni arról, hogy miért nem lehetséges a Custom Firmware a 4S-re…

  14. @PeterHz: A5 vagy újabb processzoros készülékekre sosem lehetett custom firmware-t készíteni, és ez nem is fog menni addig, ameddig egy alacsonyszintű DFU-s vagy iBoot exploit ezt lehetővé nem teszi, de ilyet egyelőre nem találtak.

  15. Meg van a probléma.A sbsettings. Sajnos kitöröltem,tegnap ,de most visszaraktam,viszont nem tudom tetsreszabni,az ikon se jelenik meg. Csak azt engedi,hogy az értesítési központban megjelenjen vagy sem. Hogy tudom visszahozni a beállításokat?

  16. Ok,elhárítva. 😀

  17. Megcsináltam a jailbreak-et és azóta nem tudom szinkronizálja a warezolt ipa file-okat. Mit rontottam el?

  18. “szinkronizálni” Bocs!

  19. @koxproject: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé a warezolást. a jailbreak nem egyenlő azzal, hogy rögtön warezolni is tudsz.

  20. @Jadeye: Hoppá! A tudatlanság átka.
    Lehet tenni valamit?

  21. @Jadeye: Köszönöm!

  22. Sziasztok!

    Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap frissítettem iPhone 4-est iOS 6.1.2-re, evasionnal jailbreakelve és nem akar a Plantronics M55 headsetemhez csatlakozni. Előző iOS-sal 5.1 környéki volt rajta, gond nélkül ment… Megnéztem egy iPhone 4S-sel, amin iOS 5.0.1 van, gond nélkül csatlakozott…

    Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? Az eszközt megtalálja, a headset azt mondja, hogy a párosítás sikeres, viszont a telefon mégsem csatlakozik a készülökhez.

    Köszönöm előre is az ötleteket!

    Üdv/gagaist


Add a Comment