fbpx Skip to content

Még decemberben jelent meg az Auxo nevű Cydiás tweak, mely érdekes alkalmazásváltást tett lehetővé. Váltáskor nem a programok ikonjai jelentek meg, hanem a Home gomb megnyomásakor az appról egy pillanatfelvétel készült és erre a képre bökve lehet visszamenni az adott alkalmazásba.

A tweak elég népszerű lett, alkotója azonban nem pihent. Készített egy koncepciót, mely másféle megközelítésben teszi lehetővé az alkalmazások között váltást:

Az alvó alkalmazásokat nem a Home gomb dupla megnyomásával, hanem a képernyőn alulról felfelé elhúzott ujjmozdulattal lehet előhívni. A képernyő két részre oszlik, és középen megjelennek az éppen futó appok ikonjai. Az ujjunkat végighúzva lehet közöttük váltani, közben az alkalmazások aktuális képe megjelenik a két oldalon. Középről jobbra húzva megjelennek a gyorskapcsolók is, balra húzva pedig a médiavezérlő gombok.

A tweaknek még nincs neve, sőt az sem biztos, hogy egyáltalán megvalósul, de nekem nagyon tetszik. Az más kérdés, hogy például Temple Run-t nehéz lenne vele játszani…

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. a zephyr-ben is van olyan funkcio, hogy kikapcsolhatod a mukodeset bizonyos alkalmazasokban, szerintem ebbe sem lenne nagy ordongosseg beletteni. mindenesetre nem adja:D

  2. Sziasztok. En megvettem az Auxo-t es tetszik, kozvetelen a telepites utan beallitottam activatorban hogy a kopernyo aljat felhuzva is aktivalodjon, ne csak a dupla kattintassal. Ugyan trükközni kellett mivel activatorban nem jelenik meg, igy a keperenyo felhuzasa a home duplakattintast szimulalja.
    Korabban multifl0w-t hasznaltam, nekem jobban tetszett mint ez, de az mar sajnos nem megy a ios 6 on. Mi volt jobb? Teljes kepernyon jelent meg, es task valtaskor is lattam rendesen a tartalmakat, ez olyankor volt hasznos ha ket app kozott ugraltam es tobb dolgot is kellett atmasolnom egyikrol a masikra, igy a copy paste mellett konnyen lathattam es igy a rovidebb sorokat atlepes nelkul is ki tudtam irni.

  3. @JEROME: Sokan nem hasznaljak ki az Activator nyujtotta elönyöket, pedig az egyik laghasznosabb dolog amit jb-el el lehet erni. 🙂

  4. @eddie: leghasznosabb*

  5. Ez a koncepcio valami tragedia sztem… Auxo az fasza lenne, de olyan bugos, hogy az valami felelmetes…

  6. @JEROME: ha esetleg lassúnak találnád a felugró app switchert próbáld ki a Zephyrt, bár nekem kicsit bugos volt, de neked hátha nem 😉

  7. @JEROME:
    Próbáld ki a Cardswitcher nevezetű tweaket!
    Sztem tetszeni fog.
    Activatorral ezt is betudod lőni hogy a homegomb kétszeri lenyomásával aktiváld!
    Csak arra figyelj melyik verziót szeded le mert
    a régebbiek nem kompatibilisek az ios6-al!
    Itt meg is tudod nézni.Ajánlom!

    http://youtu.be/Zzdi1lO7V_w

  8. Koszi. Mindjart probalom is.

  9. @xnotimeforlovex: ezaz igen jo koszi. Megjobb lenne animacio nelkul. Jobban szeretem ha egybol beugrik valami, mintha szepen animalva kevesbe hirtelen jelenik meg. De auxo torolve. Kar volt kifizetni.


Add a Comment