fbpx Skip to content

Az iPhone 5 és az iOS 6 megjelenésével 2012. szeptember 19-étől érhető el a Passbook nevű alkalmazás, mely az iOS 6 rendszer szerves részét képezi. A Passbook önmagában semmit sem ér üresen. Egyfajta digitális kártyatartó, amit a WWDC-n mutattak be elsőként:

passbookszifon

A WWDC’12-n Scott Forstall külön kiemelte ezt az új beépített alkalmazást, ami a Newsstanddel (Újságos) ellentétben legalább mappába tehető. Kuponjainkat, repülőjegyeinket, mindenféle egyéb kedvezmény kártyáinkat tárolhatjuk benne digitálisan, ami egyébként egy jó ötlet, de egyelőre csak Amerikában láttuk létjogosultságát. Azonban most, hogy a passsource.com picit mélyebbre ásta magát, több kártyát is létrehozhattunk és kipróbálhattuk ezt az alkalmazást is. Valószínűleg az Apple segítségével a közeljövőben itthon is nagyon könnyen létrehozhatunk majd Passbook kártyákat, így szerintem nem csak Amerikában, hanem hazánkban is használható lesz az alkalmazás, mondjuk a SzifonStore-ban.

Hazánkban elsőként a itt a Szifon.com-on a SzifonStore-ban tudtatok kedvezményt elérni a Passbook-ban lévő kuponnal: Magyarországon elsőként: SzifonStore kedvezmény Passbook-kal! Aztán pedig az XMS-ben is használhattátok: XMS Passbook akció: iPhone 4/4S hátlapok és AppleCare, majd pedig legutóbb hazánkban ugyan csak elsőként a Szifon.com-mal közösen egy hotel is elindította a Passbook szolgáltatását, melyet a mai napig letölthettek és használhattok: 50%-os Passbook kupon – Apollo Thermalhotel.

Nem kell ecsetelnem, hogy mindhárom Passbook rendkívül eredményes volt, mind a kedvezményt felajánlók, mind a vásárlók számára. Az Apollo Hotel és mi is kíváncsiak lennénk, hogy merre érdemes továbblépnünk, mire lenne szükség hazánkban, főleg hogy most már a legtöbben frissítetteket iOS 6.1 rendszerre és használhatjátok a Passbook alkalmazást. Így kérlek, töltsétek ki az alábbi kérdőívet, hogy minél előbb újabb Passokat, akciókat hozhassunk nektek.

Kérdőív kitöltése

Van itt még valami… Tudjuk, hogy az ilyen kérdőívek kitöltésére sokan nem szeretnek időt szánni, ezért a kérdőívet Valentin napig (február 14. 20:00 óráig) kitöltők közül egy szerencséset 2 fő részére 2 éjszakára szóló wellnesshétvégével jutalmazunk, melyet egy kelet-magyarországi négycsillagos szállodában tölthet el párjával!

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. nem

  2. amennyiben szélesebb körben lehetne használni, mint az USA-ban, ahogy ki lett találva, akkor biztos sokan igénybe vennék, de valljuk be JELENLEG nem sok létjogosultsága van MÉG kis hazánkban, de díjazandó a szolgáltatás favorizálása… 🙂

  3. Nálunk is jobban elterjedne, ha nem volna ilyen drága az a regisztrációs díj, amellyel új PassBook kupont lehet létrehozni.

    Kisebb cégeknek jelentős anyagi kockázat lehet még egy 100 dolláros regisztrációs díj is, amennyiben gyanús hogy 1 db ügyfelet nem szerez az akcióval…

  4. online checkin utan abba toltom le a barcode-, kb ennyi

  5. Én le is tiltottam a daemon-t. Ne foglalja az erőforrásokat, és az ikonhelyet nekem. Majd ha elterjed itt is.


Add a Comment