fbpx Skip to content

Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy már egy hazai Apple Premium Reseller is elkezdte kihasználni az iOS 6 Passbook adta lehetőségeit! 🙂 Idén először iPhone 4/4S tok és AppleCare akciót hirdetett az XMS, mindkettőre október 15-ig 20% kedvezményt kaptok vásárláskor, ha felmutatjátok a következő Passokat:

Arra figyeljetek oda, hogy az AppleCare kupon csak a Duna Plázában érvényes, az iPhone 4/4S tok akció pedig csak a Fashion Street-en váltható be. Csak személyes vásárláskor használható fel, tehát online webes rendelésnél nem. Más akciókkal nem vonható össze.

A kuponokat innen tudjátok letölteni:

iOS 6 szükséges hozzá.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Észrevettétek, hogy ha beléptem a passbook-ba akkor fullra felhúzódik a fényereje a kijelzőnek? Vagy csak nálam csinálja ezt? 😀 Mindenesetre nagyon érdekes …

  2. @tomtrial: nálam is felugrik maxra a fényerő

  3. @tomtrial, @Hori: ez nem bug, ez feature. 🙂 ezzel is nagyobb a kontraszt a vonalkód feketéje és fehérje között, ezzel is segítve a beolvasást. ha kilépsz az appból, akkor visszaáll az eredeti állapotra.

  4. Ez a Passbook evek ota a legszanalmasabb dolog amirol hallottam, es fel nem fogom hogy ki az aki ezt a szart hasznalja.

    En csak rohogok rajta, a Galaxy Nexus-ommal most fizettem NFC-vel a helyi CBA-ban, amit egyebkent minden mas kicsit is nagyobb boltban meg tudok tenni, ahol van Mastercard PayPass, itt, Magyarorszagon is. Es ugyanezt a 2 eves Nexus S-el is meg lehet tenni. De ne izguljatok, lehet hogy a negyedmillio forintos iPhone 5-bol meg kisporoltak a parszaz forintos NFC chip-et, de valamivel el kell adni a kovetkezo negyed (vagy akkorra mar fel) millio forintos iPhone-okat is, az iPhone 9-el mar biztos ti is meg tudjatok majd ezt csinalni, addig pedig mutogathattok 2D-s vonalkodokat osse-vissza, mint a majmok 😀

  5. @scarface: felnőtt embernek van dombornyomott bankkártyája.
    Ergó nem probléma a fizetés még ott sem ahol nincs nfc chip olvasó.

  6. @scarface: na erről írj már egy kicsit bővebben, pontosan hogyan működik. például ezt a nexusodon külön aktiválnod kell minden adott fizetés előtt? mert akkor majdnem ugyanott vagy, mint elindítani a passbookot, és egy vonalkódot leolvastatni, már feltételezve, hogy van a boltban, ami leolvassa. de az NFC-hez is kell, hogy legyen leolvasó.

    ha nem kell minden fizetés előtt aktiválni, és még csak fel sem kell oldani hozzá a készüléket, vagy mondjuk akkor is használhatod, ha a készülék lemerült (hiszen az NFC-nek ez lenne a lényege, hogy kikapcsolt állapotban is működik, lásd NFC-s matricák), és neadjisten elhagyod a telefonod, akkor amíg le nem tiltod külön az NFC-t benne, addig bárhol fizethetnek vele? távolról le lehet tiltani? hogyan?

  7. Jadeye: hogy erted hogy kulon aktivalnod kell? A legelejen egyszer be kell allitani (hozzaadni a bankkartyat, beallitani melyik legyen default, ilyesmi), ennyi. Utana annyi a feltetel, hogy a kepernyo fel legyen oldva, oda kell tartani es mar kesz is. Illetve bizonyos idonkent/osszeg felett ker egy altalad beallithato PIN kodot, igy ha ellopjak a telod, nem tudjak hasznalni. Sok szempontbol elvileg joval biztonsagosabb is, mint egy hagyomanyos credit kartya.
    Kikapcsolt allapotban nyilvan nem mukodik, (mint irtam: a kepernyonek is fel kell lennie oldva hozza), valszeg foleg biztonsagi okokbol. Ettol fuggetlenul tavolrol barmikor le lehet tiltani elvileg. Youtube-on eleg sok video van Google Wallet-rol hogy konkretan hogy mukodik ha erdekel.

  8. Szerintem ez olyan mintha apám nokia 6110 esét hasonlítanám a nexus odhoz és fényezn a kökorszaki nokiát.Amugy meg szerintem is alap a dombornyomott kártya.A passbook jo lesz ahogy terjed.Alapból pedig ne csak hazánkra általánosíts.Valamiért mindíg ti púroljátok az almás termékeket mi nem a ti koppintott telefonjaitokat.Ez már csak inteligencia kérdése.Én támogatom az appokat.

  9. Iphone 4s tulaj vagyok és valljuk be őszintén azért jobban örültünk volna, ha egy nfc-t kapott volna az 5-ös és nem egy szinte – Mo-n – használhatatlan passbookot. Egyelőre nagyon erőltetettnek érzem ezt az akciót is. Inkább reklám mint valóban használható és szenzációs ajánlat.

  10. Nekem nem annyira működik…rányomok az iphone-on, kéri a nevemet, rányomok, h add to passbook, majd annyit ír, hogy please wait while we fetch your pass.
    Azt ennyi, pörög a kis ikon a jobb felső sarokba azt nem csinál semmit se…
    Valami megoldás? Köszi!


Add a Comment