fbpx Skip to content

Azt hiszem nem mondok újat azzal, hogy idén is lesz Smartmobil konferencia. Minden évben az egyik legnívósabb és legjobb mobil konferencia, amit általában mi is közvetítünk élőben, illetve ott vagyunk, hogy beszámoljunk. Az elmúlt években számtalanszor bebizonyosodott, hogy a konferencia megéri a belefeketett időt és energiát. A konferencia szervezője, Dobó Mátyás a következőképpen foglalta össze az elmúlt év eseményeit és, hogy mi várható idén:

Screen Shot 2013-02-09 at 17.19.40

A konferencia kapcsán sokat gondolkodtunk, hogy mivel lehetne tovább lépni 2013-ban. A Smartmobil 3 év alatt az egyik legnagyobb hazai szakmai technológiai esemény lett, múlt évben 800 fő jött el a RAM Colosseumba. Amit itthon meg lehetett tenni, nektek köszönhetően nagyjából megtettük, kiegészülve régiós mobilos vezetőkkel és közel 100 hazai szakértővel.

Idén nem kisebb tervünk van, mint hogy minden nehézség ellenére feltesszük Budapestet a mobil technológiai világ és tőkepiac térképére.

2013-ban a világ minden tájáról Budapestre hozunk kockázati tőke és accelerator csapatokat – például az Almaz Capital, Startup Sauna, Hack Fwd – és felvonultatjuk előttük környék legjobb mobilos projektjeit. A régióban nem volt még ilyen kifejezetten mobil technológiára fókuszáló startup esemény.

A programban is próbálunk új dolgokat összehozni. Nagyon büszke vagyok rá, hogy elsőként nálunk fog egy asztalhoz ülni a hazai technológiai piac 4 legmenőbb cégének alapítója, Balogh Péter (NNG), Anka Márton (LogMeIn), Halácsi Péter (Prezi), Fehér Gyula (Ustream).

Nyilván a nemzetközi előadások sem maradhatnak el, a termek tematikáit főként a startup-, IT-, ügynökségi-, média-, bank-, biztosító-, egészségügyi- piac és az állami szektor szereplőinek dolgozzuk ki, megpróbálunk egész konkrét esettanulmányokat, tapasztalatokat megmutatni, iparágspecifikusan hasznos információkat.

Témák a mobil aktuális területeit járják körbe, a Big Data, Social, hordható technológiák, közösségi média, egészségügy, e-kereskedelem, fmcg, b2b, játékfejlesztés, mobilweb, app bevezetés, Win 8, mobil biztonság, UX dizájn, responsive webes tervezés.

Alkalmazásfejlesztőkkel indult egykor a Smartmobil, nekik most mobilos fejlesztéssel, UX tervezéssel és kiemelten mobil biztonsági és mobil felügyeleti kérdésekkel foglalkozó előadásokkal készülünk.

Egy biztos, idén sem fogtok unatkozni. Lesz Év Alkalmazása díj a Sanoma támogatásával, ötletpályázat a HVG-vel együttműködve és még néhány érdekes mini esemény.

Kikerült a teaser oldal, a szokásos módon Early Bird kedvezménnyel kezdünk, illetve a startupok jelentkezését is várjuk!

Gyertek el és tegyük fel együtt Budapestet a mobil világ térképére április 4-én a RAM Colosseumban. Smartmobil weboldal és regisztrációStartup program regisztráció

konferencia

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment