fbpx Skip to content

Az iTunes 11-es verziójának egyik fontos újítása volt az úgynevezett MiniPlayer. Az “Auxo” nevű tweak megálmodója, az ennek a kiegészítőnek köszönhetően híressé vált designer, Sentry, most ezt szeretné iOS-re elkészíttetni. A program egyelőre csak egy koncepció, de ha minden jól megy, néhány lelkes fejlesztő keze nyomán hamarosan valóságos, Cydiában elérhető szoftver lesz belőle.

A tweak felülete alapvetően egy szürke sávból áll, amelyen az éppen játszott szám alapvető adatai jelennek meg, úgy mint a címe, az album neve, a hozzá tartozó borítókép, alcímek és feliratok, valamint a szerző és/vagy előadó. Ha a címre tappintunk, akkor előtűnnek a lejátszást vezérlő gombok (play, előző szám, következő szám). Az ablakocska jobb és bal oldalán pedig egy-egy kis “fogó” helyezkedik el, aminél fogva a páldául táblázatoknál megszokott módon vonszolhatjuk a tweaket, így például elérhetjük, hogy csak az album borítképe látsszon belőle.

A teljesség kedvéért álljon itt a működést demonstráló videó:

Sentry már kifejtette, hogy valóban dolgozik a tweaken, és így az várhatóan néhány héten belül meg fog jelenni.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment