fbpx Skip to content

Végre megérkezett a YouTube app sokak által várt frissítése, amiben már az iPadeket is teljes mértékben támogatja az alkalmazás!

Ez azoknak lehet segítség, akik iOS 6-ra frissítettek, hiszen abból az Apple még a beta 4 megjelenésekor eltávolította az integrált YouTube-ot. Persze a Google nem sokkal később, még az iOS 6 hivatalos megjelenése előtt kiadta a YouTube-ot az App Store-ban alkalmazásként, de furcsa módon először csak iPhone és iPod touch támogatással. Ezt áthidalandó, és a teljes képernyőt kihasználandó, ahogyan a Google Maps, úgy a YouTube is működött Safariból.

Most azonban már az iPaden is teljességében használható az alkalmazás, ami még AirPlay kompatibilitást is kapott.

Persze azért még nem tökéletes a dolog, hiszen például ha fekvő nézetben indítjuk az appot, és úgy kezdünk el válogatni a videók között, majd álló nézetbe forgatjuk át az eszközt, akkor a lista széle kilóg oldalt. De ezt talán hamarosan javítják, és valójában azért annyira nem veszélyes hiba.

Kinézetében és kezelésében hasonlít a régi appra, de természetesen kissé ráncfelvarrott dizájnt is kapott még az iPades kompatibilitás mellé. Az app alapkövetelménye továbbra is iOS 5.0, így még az első generációs iPaden is teljes nyugalommal elfut, noha azon az 5.1.1-ben még ott az integrált változat is.

[appstore id=”544007664″ country=”HU” style=”custombox1″]

Nektek hogy tetszik? Vártátok már, hogy támogassa az iPadet is? Mennyi YouTube videót néztek egyébként?

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Nekem az hiányzott iPaden, hogy youtube linkre nem az app, hanem a webes verzió jött be. Ott meg n volt teljes képernyö… Annak nagyon örültem, hogy iPhone-on viszont a most már 3rd party appban indul a videó. Sztem ez engedmény az apple részéröl. Sose volt meg ilyen, h egy link direktben nem a safariban nyílt.

  2. Vagy persze saját appban…

  3. A háttérben még mindig nem fut !? 🙁

  4. @Ace1985: Hogy ne lett volna, eddg is meg lehetett csinálni, csak elég ritkán éltek a lehetőséggel.

    Hát ez már nem olyan kurva rossz, csak aránylag szar.
    Háttérbe még mindig nem megy, toppos kommenteket még mindig nem lehet kiszűrni, se értékelni a többi kommentet.
    Az meg hogy direkt úgy csinálta a gusztustalan google hogy ha az m.youtubeba nézed akkor nincs full screen az undorító….

  5. Jasmine app, iphone 5 ready, ipad ready, fut háttérben (eddig ha kiléptél magától ment mostmár külön google kérésére ezt ki kellett szedjék, így ha kilépsz akkor home gomb 2x majd balra ellapozásnál jasmine appot vezérli nem a musicot) van account ott is, azt használjátok szerintem 🙂 ingyenes

  6. @nymadwe: Deal, megnézem 🙂

  7. Én azt nem értem, miért nincs “Liked” menü, tehát azoknak a videóknak a listája, amit lájkoltam?!
    Kedvencek van, history van, de én nekem a “Tetszik” is kéne.


Add a Comment