fbpx Skip to content

Pár napja írtam Will.i.am új iPhone-os kiegészítőjéről. Nos, a fényképezőt hivatalosan is bejelentették, így újabb részletek derültek ki a kütyüről.

A V.4 modell

Kétféle változatban lesz kapható. A V.4 névre keresztelt kiegészítő nemcsak fényképezőgépet varázsol a telefonból, hanem van beépített vakuja, cserélhető lencséi, szűrői és billentyűzete is. Ráadásul az elkészült képek szerkeszthetőek lesznek. Aki nem akarja az Instagramra tölteni képeit, annak rendelkezésre áll Will.i.am saját fotós oldala, melyet i.am-nek keresztelt el, ide tölthetőek a képek.

Ez mind szép és jó, de most jön a fekete leves. A V.4 kiegészítő nem kevesebb, mint 299 fontba kerül (kb. 100 ezer Ft), december 6-től lehet majd megvásárolni. Ha ezt túl drágának találod, akkor a C.4 modellt 199 fontért kaphatod meg (kb. 68 ezer Ft). A kiegészítők egyelőre csak iPhone 4-gyel és 4S-sel kompatibilisek, az 5-ös változat csak jövőre jön ki.

Az olcsóbb C.4

Will.i.am azt reméli, hogy termékei vállalkozók új generációját fogja inspirálni. Hát, nem tudom. Ezért az árért egy fél iPhone-t lehet kapni. Vagy egy normális DSLR-kamerát… Én biztosan kihagyom ezt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Most egy szolid kacajt megejtenék a szíves engedelmetekkel…

    Mi az atyaúristent képzel ez?

  2. ezen tényleg csak röhögni lehet…:)

  3. Azert biztos lesz par sznob debil aki megveszi …:D

  4. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  5. Csodalatos korban elunk keremszepen 🙂

  6. 110ért vettem Nikon D90-et…

  7. Ne hüledezzetek, nem nektek készítette Vili bácsi 🙂

  8. @speedhorse: De neked se vaazeee 😀


Add a Comment