fbpx Skip to content

Pár napja megjelent egy új Apple reklám. A mostaniban az új retina iPad-ről beszélnek és azon belül is alkalmazásokról. Az Apple “Do it All” reklámnak nevezte. Ezt a reklámot már Facebook-ra kiraktuk nektek múltkor, azonban most találtam egy listát is, hogy mégis milyen alkalmazásokról szól a videó:

  • Send a note. (Email app)
  • Stay informed. (Newsstand és New Yorker app)
  • Catch a show. (Vimeo app)
  • Make your point. (Numbers app)
  • Make a memory. (iPhoto app)
  • Make a masterpiece. (Paintbrush app)
  • Read something. (iBooks app)
  • Watch something. (Videos app)
  • Learn something. (iBooks textbook app)

Természetesen ezek az appok már Retinásak, ezért szól így a végső szlogen: “Do it all more beautifully with the Retina display on iPad.”

iOS 6 videó teszt

Amióta a WWDC-n bemutatták az iOS 6-ot, azóta teszteljük. Az utóbbi 2 hétben már 4 komoly cikket is írtunk nektek az új rendszerről. Handrás pár napja készített egy videót is az új rendszerről, ezt is érdemes megnézni.

A nagy iOS 6 teszt – első rész

A nagy iOS 6 teszt – második rész: Apple térkép, Fotók, Ne zavarjanak

A nagy iOS 6 teszt – harmadik rész: App Store, Zene, Kritikus hibák

A nagy iOS 6 teszt – negyedik rész: Turn-By-Turn navigáció, Game Center

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. építészmérnöki tárgybeírás befigyel 🙂 nem csak én vagyok mazohista 😀

  2. Ez egyre szarab lesz az ios tudom mert nekem volt iphonom de most már lecseréltem egy galaxy s3 ra !Egyre jobban hasonlít az androidra az ios egy kalap szart így nem fog érni eltűnik belőle az egyediség már a zenelejácóban a tekerő gomb is ugyanaz mint androjidon és a fényképező is + a billentyűzet is ha így fojtatja az apple elveszít minden egyediségét a rendszer

  3. Sajnos egyet kell értenem az előző kommentelővel mert nagyon sokáig használtam iphont és nagyon szerettem egyedi volt meg minden iphone 4s em volt de le kellet cserélnem mert valahogy már nem volt olyan mint mikor 3g-volt Samsung Galaxy s III-at használok és a sok hasonloság a két software között nagyon észre vehető főleg a telefonálásnál ez az sms-es elutasitás a megosztás bárhol bbárhonnan is nagyon olyan az alvő mod is szerepel már az android-ban és nálam nem tudom ki hogy van vele de az App-strore tette fel az i-re a pontot teljesen ugyan olyan mint mamár a play áruház. Ezek után is persze néz fogom fogok vásárolni is mert az mac gépek még mindig a bestek 🙂

  4. Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal! Az iOS6 nem hozott nagyon nagy áttörést, főleg nem magyarországi szempontok szerint! Sőt a Google maps hiánya kifejezetten fájó dolog, remélem önállóan letölthető lesz az App Store-ból!
    Eladtam én is az iPhone4S-t és vettem egy Samsung Galaxy SIII-at! Gyönyörű telefon és nagy megelegedéssel használtam… Másfél napig! Aztán eladtam a fenébe és mindenkinek szóltam, hogy ha valaha újra Androidos telefont szeretnék venni, üssenek le! Most egy iPhone 3GS-t szeretgetek, de alig várom már az új iPhone-t! Ettől függetlenül a véleményem nem változott: Unalmas és néhány funkciót tekintve bosszantóan hiányos az iOS! És Google Maps nélkül pedig egyenesen…

  5. @viraxo: 1000000-szer le lett írva,hogy ez egy BETA verzió az iOS 6-ból.NEM VÉGLEGES !!!!!!!!!!!
    iOS 6.0 BETA 1

    @Mustra Sura: Lehet hülyeséget beszélek,de az AppStore volt elöbb és az AndroidMarket jelent meg késöbb.De nézz utána.Az AppStore az iOS 2.0-ban volt először.

  6. Nem azért, de az iOS jóval hamarabb volt, mint az android és az AppStore is, mint a Google play… Az iPhone utánzata a Samsung galaxis s III és nem fordítva! Az iOS-t másolja a droid, de lényegtelen. Amúgy is a sansungosok mit keresnek egy Apple blogon?

  7. Nna trollok megjelentek. “4s em volt de le kellet cserélnem mert valahogy már nem volt olyan mint mikor 3g-volt”
    Ez visz mindent 😀


Add a Comment