Meccsnézés élőben: Foci EB TV az MTVA-tól

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már írtam két cikket is a jelenleg zajló foci EB-ről (Foci EB 2012 és Live Score Addicts). Pár napja megjelent a meccseket élőben közvetítő MTVA Zrt. Foci EB TV alkalmazása, melyben élőben (!) nézhetjük a mérkőzéseket.

Egy kicsit hosszú ideig történő indítás után a Meccsek fülre kerülünk. Itt felsorolja a jelenleg zajló összecsapást, a következő mérkőzések menetrendjét, megnézhetjük a befejezett meccsek eredményét és a tabellákat is. Egy adott meccsbe belépve elvileg az összefoglalót tekinthetjük meg., azonban a cikk írásakor minden meccshez a lengyel-görög mérkőzés összefoglalója volt belinkelve. A fejlesztő nyilván a következő verzióban javítani fogja majd a hibát. UPDATE: az 1.0.1-es verzióban javítva. Ha összefoglalót akarunk nézni, akkor azt a Hírek fül, Videók alatt is megtehetjük. Ha biztosan nem akarunk lemaradni kedvenceinkről, értesítőt állíthatunk be a kezdésre vagy 10, 30, 60 perccel a kezdőrúgás előtti időpontra.

A program legnagyobb értelme az élő adás követésének lehetősége. A fülre lépve rövid időn belül elindul a közvetítés, ami nekem akadozásmentes volt. Persze érdemes wifin keresztül meccset nézni, forgalomkorlátos 3G-n elég hamar kimerül a limit. Jöjjön néhány képernyőkép a meccsből:

Valószínűleg programhiba, hogy ha egy összefoglaló után élő adást akarok nézni, akkor az egyszerűen nem jön be. Remélhetőleg ezt a hibát is javítani fogják. UPDATE: az 1.0.1-es verzióban javítva.

A hírek fülön az EB-vel kapcsolatos híreket olvashatunk, míg a csapatoknál megismerhetjük, kik is játsszák a főszerepet a kontinensviadalon.

Ha kevés szabad memória van, akkor indítás után kilép a program. Ezért érdemes előtte memóriapucolást vagy teljes újraindítást végezni. Összefoglalva: az alkalmazás egyetlen előnye az élő közvetítés, a többi hibát pedig remélhetőleg orvosolják.

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @Grecky: én ma ki is próbáltam hazafelé menet, II. és XI. kerület, ment hibátlanul nagy felbontással. Gyönyörű volt a kép. Én T-és vagyok.
    És még nem mondtam, de köszönet a posztért, jól jött az ajánló. Csak miért nem Di Natale kezdett… 🙂

  2. Volt korábbanegy körkérdés, hogy lenne-e igény egy tv app-re (mint itt svájcban a zattoo vagy a wilma tv). Nem volt rá igény, vagy mi lett a projektel?

  3. Én wifivel használom és pl pont tegnap örültem hogy létezik ez a program, mert akinek nincs kép a képben TV-je (nekem nincs) az kapcsolgathatta a TV-t mint állat, ide-oda!
    Így az egyik meccset néztem a TV-n a másiket meg a iPhone 4S -en……….nekem ez így egészen jó volt. Jaaaaaaaa és wifin keresztül nincs + számla sem! Üdv

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!