fbpx Skip to content

Ma kezdődik a lengyelországi és ukrajnai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. Sajnos kevesen vannak, akik minden őket érdeklő meccset a televízión keresztül élőben tudnak nézni, ezért nekik találták ki a Live Score Addicts nevű alkalmazást. Mire jó ez a program?

Gyakorlatilag élőben lehet a pályán zajló eseményeket végigkövetni. Az alkalmazás 420 (!) bajnokságot és kupát követ (magyar bajnokságban az NB II is benne van).

A General Settingsben be lehet állítani kedvenc csapatodat és a kívánt eseményt. Ez nemcsak a gólértesítőt jelenti, hanem a sárga és piros lapok kiosztását, felállást, félidővégi sípszót is.

Az egész alkalmazásban a push üzenet a lényeg. Már a kezdés előtt 30 perccel kapsz egy üzenetet a meccsről, majd jön a kezdő tizenegy, kezdés, gólok, piros lapok kiosztása, meccs vége és egy videós összefoglaló a legizgalmasabb jelenetekről.

Maga a push üzenet lekérdezési ideje testre szabható: lehet akár 5 másodperc, de 180 másodperc is. Leteszteltem, 10 másodperces beállításnál gyakorlatilag a gól tévében történő ismétlésekor megjött az üzenet, tehát nagyon gyorsan dolgoznak az alkalmazás üzemeltetői a háttérben. Persze az akkumulátor-merülés miatt célszerűbb 1 percre állítani a lekérdezési intervallumot.

Az adott meccsen belül a fentieken kívül még olvashatunk élő szöveges közvetítést és élő táblázatot is.

Nagyon jó kis alkalmazás, ajánlom minden futballrajongónak. Hab a tortán, hogy ingyenesen tölthető le a magyar App Store-ból.

[appstore id=”500138120″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Nekem nagyon bejött gyorsan fenn vannak a mecssel kapcsolatos dolgok


Add a Comment