fbpx Skip to content

Múlt hónapban már játszottunk veletek hasonlót, akkor SzifonJáték: Redeem hétvége! címmel illettük. A játék nagyon jól sikerült, így ahogy ígértem, most megismételjük!

A mostani játék a  Publio Kiadó Kft érdeme, aki az iBookStore-ban tevékenykedik. Több mint 100 könyvet tettek már fel az iBookStore-ba, ami -mint már mi is írtunk róla-, nagyon nem egyszerű dolog. A cég több nagyobb kiadóval is megállapodásban van Magyarországon, ezért kifejezetten örültünk, hogy megkeresett minket egy közös együtt működés reményében. 

Természetesen ebből megint Ti szifon.com olvasók jártok jól. 🙂 Kértünk tőlük pár darab redeem kódot, tehát ez a hétfő a könyvekről fog szólni! Csapjunk is bele a lecsóba!

Nyeremények:

 

 

Az első 4 könyv egyenként 5 eurót ér az iBookStore-ban, azonban a Publio Kiadó Kft 5-5db redeem kódot ajánlott fel. A Steve Jobs könyvet az illion csapat ajánlotta fel bónuszként, ebből 3db van, tehát összesen 23 könyvet vihettek haza ma! 🙂 Kisorsolni is komoly feladat lesz! Ezek a könyvek nem csak iPad-en, hanem iPhone-on is olvashatóak, így aki letöltötte az iBooks alkalmazást az App Store-ból, már olvashatja is őket.

Hogyan játssz?

Mit kell tenned, hogy megkapd valamelyiket?

1. Ha még nem tetted meg, töltsd le a Szifon.com alkalmazást az App Store-ból:

[appstore id=”478349163″ country=”HU” style=”custombox1″]

2. Indítsd el, majd keresd meg benne a kódot, és jegyezd meg:

3. Kattints rá képre/kódra és írd be:

Ezután nincs más dolgod, mint követni a védett cikk utasításait, írd meg, te melyik alkalmazásnak örülnél a legszívesebben.

Figyelem! Elképzelhető, hogy a Szifon.com szervere túlterheltség miatt nem elérhető! Ilyenkor próbáld meg később!

Figyelem! Ha a cikk megnyitásakor esetleg nem jelenik meg a kód, akkor ki kell lőni multitaskingból a Szifon.com alkalmazást, és újból elindítani, és úgy már menni fog.

***

Mi az a Redeem-kód?

A Redeem-kód segítségével fizetős alkalmazásokat (és zenéket, videókat, stb) tudunk letölteni. Egy redeem-kód egyetlen alkalommal használható fel, és beváltáskor automatikusan azt a terméket választja ki a rendszer, amire az a redeem-kód beváltható. Például ha fejlesztőként van egy alkalmazásunk, amit szeretnénk a tesztelők rendelkezésére bocsátani ingyenesen, akkor küldünk a tesztelőnek egy redeem-kódot, amit ő bevált a Store-ban, és így megkapja az alkalmazásunkat. Ha van egy kódunk, és azt szeretnénk beváltani, keressük az iTunes alkalmazás Store menüjében a Redeem menüpontot, vagy a készülékünkön görgessünk le a Featured kategória aljára. A redeem-kódok jelenleg csak a US Store-ban használhatóak fel. (napiapp)


Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Steve Jobs

  2. Én a Steve Jobs könyvnek örülnék ;).

  3. Forma 1 🙂

  4. Forma1 🙂

  5. Volt egyszer egy MALÉV-nak nagyon örülnék 🙂

  6. Steve Jobs

  7. De nehéz ezt a cikket elolvasni srácok!

  8. VOLT EGYSZER EGY MALÈV

  9. amúgy minek nektek bármelyik könyv ezek közül? a cikket sem olvastátok el. a könyvekben több betű van.

  10. @tihi: 😀

  11. Én a Volt egyszer egy Malév c. könyvnek tudnék örülni.

  12. Steve Jobs

  13. Volt egyszer egy Malév…

    de ha nem, akkor Forma1 1990-1999, esetleg Steve Jobs 🙂
    Köszönöm!


Add a Comment