fbpx Skip to content

Ennél egyszerűbben még nem vihettél haza appot vagy könyvet! 🙂 Az utóbbi hetekben kaptunk pár redeem kódot, amit nagyon köszönünk, és szeretnénk most odaadni nektek. A játék egész hétvégén tart, vasárnap esti sorsolással. Nem kell Facebook-ozni, nem kell képet feltölteni, csupán követned kell a utasításainkat!

  

Csapjunk is a levesbe, röviden elmondom, mit kaparinthatsz meg vasárnap.

 • 3x1db Steve Jobs könyv – iBooks magyar változat.
 • 1db iPhoto iOS változat.
 • 1db Angry Birds Space játék.
 • 1db Max Payne játék.

Tehát összesen 6db lehetőség közül lehet választani. Mi sorsolással fogjuk kiválasztani a nyerteseket.

Mit kell tenned, hogy megkapd valamelyiket?

1. Ha még nem tetted meg, töltsd le a Szifon.com alkalmazást az App Store-ból:

[appstore id=”478349163″ country=”HU” style=”custombox1″]

2. Indítsd el, majd keresd meg benne a kódot, és jegyezd meg:

3. Kattints rá képre/kódra és írd be:

Ezután nincs más dolgod, mint követni a védett cikk utasításait, írd meg, te melyik alkalmazásnak örülnél a legszívesebben.

***

Mi az a Redeem-kód?

A Redeem-kód segítségével fizetős alkalmazásokat (és zenéket, videókat, stb) tudunk letölteni. Egy redeem-kód egyetlen alkalommal használható fel, és beváltáskor automatikusan azt a terméket választja ki a rendszer, amire az a redeem-kód beváltható. Például ha fejlesztőként van egy alkalmazásunk, amit szeretnénk a tesztelők rendelkezésére bocsátani ingyenesen, akkor küldünk a tesztelőnek egy redeem-kódot, amit ő bevált a Store-ban, és így megkapja az alkalmazásunkat. Ha van egy kódunk, és azt szeretnénk beváltani, keressük az iTunes alkalmazás Store menüjében a Redeem menüpontot, vagy a készülékünkön görgessünk le a Featured kategória aljára. A redeem-kódok jelenleg csak a US Store-ban használhatóak fel. (napiapp)

Figyelem! Ha a cikk megnyitásakor esetleg nem jelenik meg a kód, akkor ki kell lőni multitaskingból a Szifon.com alkalmazást, és újból elindítani, és úgy már menni fog.

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

 1. Valami gebasz van, nekem nem megy.
  Beírom a kódot, menyomom hogy küldés és újrafrissíti az oldalt, semmi hibaüzenet, semmi válasz.

  ” A redeem-kódok jelenleg csak a US Store-ban használhatóak fel.”
  Ez az itteni kódokra is vonatkozik , vagy csak beollóztátok?

 2. @fleshman: Kérlek légy türelmes, nagyon sokan próbálkoznak egyszerre. Próbáld meg később vagy többször.

  A Steve Jobs könyv a Magyar App Store-ban váltható csak be, a többi azt hiszem US Store. Ettől függetlenül bárki csinálhat ugye US / Magyar App Store accountot.

  Jah és a kód ugye CSUPA nagybetű 🙂

 3. @admin: köszi, most már sikerült belépjek.

  Egyébként nem tudom mennyire kaptatok visszajelzéseket, de az iPad-es mobil nézet folyamatosan crashelteti az iPad1 Safariját. A normál nézet meg f@szán fut. És ez a hiba már régóta jelen van, a relytett post-nál 3 másodpercc után kifagy, 4-ből 4 szer.
  Én a kommentekre tippelek, ott jelentkezik a hiba ahol sokan hozzászóltak.

 4. @fleshman:
  Mégha csak ezen az oldalon csinálná, de a gyári facebook appnál stbnél mind mind el fogy a ram… Kezd nagyon idegesítő lenni.

 5. @mightymo3:
  Hát igen, elég nevetséges… remélem a következő iOS frissítésben erre is fektetnek hangsúlyt, jól jönne engedélyezni a SWAP memóriát, legalább a 256-ramos eszközökön.

  Bár én azt már nem várom meg, kell az új iPad 🙂

 6. Flashman: Nekem iPad 3-on is kifagy sok kommentnél a mobil felulet. Sajnos ez plugin hiba, remelem hamarosan javitjak.

 7. Indítom a szifon.com appot, de semmi kódot nem találok. Nálam van a hiba?
  A hírek fülön vagyok frissítek, de csak a cikkeket látom…

 8. Nálam sincs kód 🙁

 9. uj iPadrol nem sikrült, muszáj vótam elugrani a TESCO- ba venni egy ájfonnégyet… kicsit drága makszpéjn lesz ha nem nyerek,
  .. remélem szögeli valaki mer igy kicsit gáz!!!

 10. @norbiv6, @crayo: ha a cikk megnyitásakor esetleg nem jelenik meg a kód, akkor ki kell lőni multitaskingból a Szifon.com alkalmazást, és újból elindítani, és úgy már menni fog.

  @hiper: kikapcsoltuk iPad esetén egy az egyben a mobilfelületet. a hibáról pedig a plugint fejlesztő cég már tud, de még nem jött frissítés. mi ennél többet nem tudunk tenni.

 11. Nekem is voltak iPad 1-én gondok az 5-ös fw felrakása után. A héten visszaraktam a 4.3.3-at, és meglepődtem, hogy ez a készülék tud ilyen gyors is lenni. Már elfelejtettem 🙂
  Kötelező, az icloudos contacts, mail és calendar syncet is meg lehet oldani rajta, csak az osztott billentyű hiányzik, na meg esetleg az imessage, de az van telefonomon.

 12. @Mateo87: A 4.3.3 egyáltalán nem gyors, tedd fel a 4.2.1-et, nah az már full power.
  És crash sincs!

 13. Én is az örökös RAM hiány miatt adtam váltottam végleg ipod touch 4-ről. Egyszerűen belassult amint elfogyott a RAM. Nézegettem ezt a diagnosztikai felületet mit küldött az Apple-nek a touch. Tele volt low memory üzenetekkel. Érdekes iphone4-nél és afelett egyetlen egy ilyen log sincs.

 14. @adi: hát igen, az 512-ram pont tökéletes az iOSnak a retina felbontásos kütyük alatt és az iPad alatt. Csak ezek a szemetek kispórolták mind az iPad1-ből mind az iPT4-ből…
  A 3Gs még azért csak-csak megvan 256-al szintúgy a 3.gen iPT.

 15. @Jadeye:
  értem. Viszont az imént ment iPadrol… van is a 198. bejegyzés(iPhone-ról) után a 285. körül egy iPadról.

 16. Nekem azt mondja,h sikertelen a hsz, es olvassam el a felteteleket. WTF? Kodot beirtam,beenegedet es bejelentketem… 🙁

 17. @hiper: azért ment, mert közben már kilőttük, hogy iPad esetén mobilfelület legyen.

  @Ombika: azért írta a hibát valószínűleg, mert vagy háromszor elküldted. most a felesleges hozzászólásokat töröltük, csak a legutoljára beírt maradt a háromból.

 18. Hat elegge erdekes, mert elsore is ezt irta ki,szoval kizart…..

 19. @Jadeye: köszi, szerintem jó döntés hogy kilőttétek, én bejelentkezni se tudtam vele sokáig, csak ha normálra váltba belogoltam akkor benthagyott a mobil nézetbe is, sok gond van vele és tök fölösleges.

 20. Sziasztok. Nekem valamiért kilép Safari-ból, pedig már majdnem betölti az oldalt…hogy lehet megcsinálni azt, hogy amikor az alkalmazásotokban rákattintok a kódra, hogy ne Safariba nyissa meg?
  Előre is köszi!

 21. Steve Jobs könyv

 22. @ubla: bakker, gondolkodj már egy kicsit.

  Másold be az URL-t a gépeden egy böngészőbe és ott írd be az iPhoneon mutatott kódot .. . .. . nem nehéz

 23. @fleshman: Pontosan ezt akartam mondani.

 24. @momo23: az Isten áldjon meg, ha azt nem tudod megérteni egy rövid cikkből, hova kell beírnod mit szeretnél, minek neked egy egész könyv? Elektronikus, nem jó szekrény lába alá se…

  (bocs)

 25. @fleshman: -.- gondolkodom mielőtt kérdezek, és ez volt az első dolog amit kipróbáltam, plusz van másik böngészőm még a Safarin kívül, ott a kód beírás után ugyanúgy kilép, még mielőtt teljesen betöltené az oldalt, mint amikor sok alkalmazás van megnyitva és elfogy a memória…pedig ezzel nem lehet probléma…na mind1

 26. @ubla: Próbáld meg más wifivel !

 27. Sorsolas mikor lesz?

 28. @dnp: Sorsolás meg volt, már lezártam védett posztot is. Holnap eredményt hirdetek. 🙂 Összesen 485 hozzászólás érkezett! Szép teljesítmény.

 29. Az eredményhirdetést hol lehet majd megnézni? A főoldalon? Esetleg itt?

 30. @Andreas: külön cikk lesz róla.


Add a Comment