fbpx Skip to content

Azt tudjuk, hogy pod2g rendelkezik az 5.1-es verzió jailbreakeléséhez szükséges összes exploittal és nem ígért gyors megjelenést sem. Azonban az Apple június 11-15 közötti időpontra hirdette meg fejlesztői konferenciáját, a WWDC-t, amin bemutatják az iOS 6-os verzióját is. Persze még nem tudjuk, hogy ez mit fog tartalmazni, de elképzelhető, hogy az 5 talált hibából egyet-kettőt kijavítanak benne. Ezért pod2g saját oldalán szavazást írt ki, vajon kiadja-e az 5.1-es jailbreaket – vagy várjon az iOS 6-ra.

Személy szerint a megjelenést preferálom, mert lehet, hogy az Apple tényleg befoltoz olyan hibát, ami miatt az iOS 6 jailbreakje már nem működik. Ráadásul a 3GS telefonomra valószínűleg már nem lesz újabb verzió, így egy 5.1-es untethered jailbreak jól jönne.

Ti is szavazhattok pod2g oldalán, a cikk írásakor az 5.1-es megjelenés vezet.

Mi is kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, de az itt leadott szavazatok értelemszerűen nem számítanak bele abba, ami pod2g oldalán van.

[poll id=46]

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. De jó volna ha kiadnák, és az iPad 2 -m végre ledobná a láncait 🙂

  2. hát én alapban azt mondanám, hogy várjuk meg a ios 6-ot, mert abban sokkal több funkció lesz mint az 5.1-ben!
    Viszont szerintem WWDC-n csak beta verziót kapunk a ios 6-ból és valszeg a köv iphone megjelenéséig nem is fog kijönni véglegesben, ami pedig tavalyból kiindulva megint október környékén lesz csak!
    Szal jöjjön most ki 🙂 !

  3. Szerintem várjon, megjelenés előtt mindenki frissít 5.1-re. Ha iOS6-on befoltozzák, kiadja 5.1-re és mindenki jailbreakel, viszont ha benne marad a lyuk, akkor mindenki egyből frissít tovább, és instant Jailbreak jár hozzá. Addig elvagyok 5.0.1-en, szerintem nem hozott nélkülözhetetlen újításokat az új rendszer.

  4. Nyugodtan kiadhatja. Felesleges a hiszti. Most már csak húzza a népet. Ha vár a 6-ra, akkor decemberben sem lesz JB A5-re. És lefogadom, hogy a 6-ban is lesz hiba. Korrektebb lenne, ha nyíltan kérne pénzt érte. Elvégre dolgozott vele, jár neki. Én simán kidobnék neki akár 5.000 Ft is, mert kellene az SBSettings és a Remove Background. Az appokat leszarom, mert megveszem ami kell. Ezek viszont nem elérhetők JB nélkül.

  5. Hibák mindig is voltak, soha nem lesz egy rendszer feltörhetetlen, és igen, valakinek az 5.1 lenne a tető, az iOS6ból meg mikor látunk valamit, ha egyáltalán lesz belőle valami a WWDC-n, reméljük lesz, de abban is biztosak lehetünk, hogy az új Iphone-nal együtt fog kijönni, vagy előtte pár héttel, nem hamarabb, ha meg kijön az új telefon úgyis ráfog állni minden hacker hogy mihamarabb feltörje, sose fognak kifogyni a hibákból.

  6. Nekem aztán teljesen mind1 lenne, viszont mivel van ez a hiba hogy nem jelzi ha valaki hív és ha én hívok valakit nem hallok semmit probléma! Van mikor első újraindítás után jól működik, de van mikor 10x indítom újra. Meg nem igazán tudnék meglenni az intelliscreenx, zephyr és egyéb finomságok nélkül 1 napig sem 🙂

  7. Szerintem adja ki 5.1-re. Mert a .0-ás verziók az Apple-nél nem szoktak jól sikerülni. Emlékezzünk 4.0-nál iPhone 3G lassulás, 5.0-nál gyors akkumerülés….stb. Így legalább lesz egy olyan verzióból jailbreak ami jól működik.

  8. Ez hülye kérdés.Felesleges várni mert jelenleg semmit nem tudunk az iOS 6-ról.Lehet,hogy tök más hibákat kell keresni az iOS 6-ba.
    Ne várjon a pod2g,hanem legyen minél inkább azon,hogy megcsinálja az iOS 5.1-es untethered jailbreaket !

  9. Szerintem is maradjunk inkább, hogy majd az IOS6-hoz legyen jailbreak. az 5.1 semmi olyan huhát nem hozott… aki frissített rá az az ő hibája…. ráér majd a 6.0-hoz úgyis alig van már sebezhetőség…. 🙂

  10. @Ádám:

    ezt az előző verziókról is el lehetett mondani, mégis teli voltak hibákkal.
    ki kell adni 5.1-re a JB-t, a 6-os verzióban is lesz bőven rés nem kell aggódni.

    arról nem is beszélve mire lesz egy normális 6-os verzió amihez érdemes JB-t készíteni az min +1 év…

  11. Hogy merult fel vajon az emberben h ne? Persze h igen. 🙂

  12. @j-cool: eddig ez a legmeggyőzőbb érv.

  13. Már csak 14 óra és lejár a szavazás, milyen jó lenne dél körül azt olvasni, hogy megjelent az untethered jailbreak IOS 5.1 -re 🙂

  14. Na szerintetek meddig huzza az emberek agyát ? 🙂

  15. Azt irja pod2g a twitteren hogy untethered jb 5.1 + iphone4 🙂 amugy ez 4s-hez is jo lesz ez a jb vajon?? 🙂 koszi a valaszt!

  16. @solarenqu: Ha azt írja,hogy iPhone 4-hez lesz jó akkor ez nem lesz jó iPhone 4S-hez.Egyenlőre.Csak azokra a készülékekre lesz jó amibe A4 vagy annál régebbi processzor van.Az A5-ös iPhone 4S ebbe a kategóriába nem tartozik.
    De olvass szifont és megérted !

  17. @hSn0wQ:
    Igen értem, koszi. Tehat akkor en hiaba varom hogy pod2g mit lep, A5-os gepekhez egyelore nincs, es valoszinleg nem is lesz 5.1 eseten jb ugye?
    koszi!

  18. @solarenqu: Ezt nem mondtam,hogy hiába várj.Csak azt mondom (a kommentedből következtetve),hogy még nincs A5-ös jailbreak.

  19. @hSn0wQ:
    egyebkent a twitteren elegge ket ertelmu pod2g 🙂 siman azt sugalja hogy A5-os eszkozokhoz is jo lesz az uj jb.. bar az is lehet hogy huzza az emberek agyat 🙂

  20. @solarenqu: Ha tényleg rendelkezik az új jailbreakhez szükséges exploitokkal akkor szerintem már csak hetek kérdése,hogy akár az A5-ös,akár az A4-es (vagy annál régebbi procis készülékek) esetében lép valamit. 🙂

  21. @solarenqu: Az a legnagyobb baj,hogy most ezzel a szavazással is húzza az időt.Teljesen felesleges hiszen ilyen szavazásokat mindig lehetett volna csinálni.Ha a pod2g ezt csinálta volna mindig,hogy vár az újabb fw-re lehet,hogy a mai napig egyetlen jb sem lenne.Persze tudom,hogy nehéz ilyen hibákból össze kovácsolni időre egy új jb-t,de senki nem mondta,hogy foglalkozzon vele.Ez a saját döntése volt,de ha már elválalta akkor ne húzza az emberek agyát ! 😉

  22. @hSn0wQ:
    igy van! lehet hogy nincsenek is meg az exploitok, es idot akar nyerni 🙂 na minden esetre jo lenne ha lenne untethered a5 jb. 5.1- alatt.. nekem konkretan nem az ingyen apppok miatt lenne jo, mert megveszem ami kell.. csak ebben a 100 ok a jailbreakre videoban volt egy ket olyan dolog ami nagyon tetszett, es jo lenne mar tesztelni oket 🙂

  23. @solarenqu: Én sem az appok miatt jailbreakelek,hanem a kiegészítők miatt.
    Vannak cuccok amikbe beleszerettem (pl.:Five Column Springboard;SBSettings;iFile;Infinidock;
    Infinifolder;CyDelete;…stb.)
    A jailbreak zsír 😀

  24. Lehet hogy rosszat mondok de a4 – hez van 5.1 jb havernak sima 4 e van 5.1 jb vel

  25. Sziasztok!
    Azt nem tudom, hogy ha jailbreakelek semi-tethered módon, később mi a menete az untethered jailbreaknek?

  26. @fox001: Azt így maximum egy jós tudja megmondani mivel az egész a programtól függ.
    Mert például a 4.2.1-et a Redsn0w-al lehetett tethered módon jailbreakelni,de kijött a Greenpois0n rc6.1 ami a korábbi Redsn0w-s tethered jailbreaket untethered-é tette.Persze abban az esetben,ha még nem jailbreakeltél Redsn0w-al akkor elég volt simán a Greenpois0n rc6.1-et lefuttatni és akkor elvileg működik.Utána már csak akkor ktellett lefuttattni Redsn0w-t,ha esetleg nem tudod a Greenpois0n-el telepíteni a Cydia-t.
    De mondok más példát:az 5.0.1-es jb-t úgy lehetett untethered módon csinálni,hogy lefuttattad Redsn0w-t és utána a Cydia-ból letöltöd a “Corona untethere for 5.0.1” nevű patchet.De ezek a bonyolúlt,kacifántos történeteket az új Redsn0w-nak (Redsn0w 09.10b8)köszönhetően teljesen feleslegesekké váltak.
    Az is jó,hogy ha nyomsz egy restore-t és utána lefuttatod rajta azt a programot ami képes untethered jailbreaket csinálni.

  27. @vetzl: De rosszatt mondasz.Mi A5 untethered jailbreak-ről beszéltünk nem A4 vagy annál régebbi processzorral rendelkező készülékekről.

    A4 vagy annál régebbi processzorral rendelkező készülékek:iPhone 2G;iPhone 3G;iPhone 3GS;iPhone 4;iPod Touch 1g;
    iPod Touch 2g;iPod Touch 3g;iPod Touch 4g;
    iPad 1

    A5 processzorral rendelkező készülékek:iPhone 4S;iPad 2;Retina iPad

    Tehát mint látod az iPhone 4 az A4 vagy annál régebbi processzorral rendelkező készülékekhez tartozik.
    A4 vagy annál régebbi processzorral rendelkező készülékekre(semi-)tethered jailbreak elérhető (iOS 5.1 esetén) kivétel a régi iBootos 3GS-ek mert arra a jailbreak minden fw-n untethered.
    Ezek alapján az iPhone 4 iOS 5.1-re tethered jailbreak elérhető.

    De olvasd el az ennél a cikknél szereplő korábbi kommentjeimet és megérted,hogy miért hülyeség amit írtál. 😉

  28. @vetzl: Azaz nem hülyeség amit írsz csak feleslegesen írtad le.


Add a Comment