fbpx Skip to content

Elértük a 25 milliárd letöltést, korábban már írtunk róla, hogy az Apple 10.000 dollárnyi App Store ajándékutalványt sorsol ki azok között, akik az elmúlt hetekben letöltöttek valamit, vagy regisztráltak az Apple honlapján a játékra. Érdekes dolog ez a 25 milliárd: az Apple még mindig a “toplista” elején van. Az Android Market decemberben csupán 10 milliárdnál járt.

A Microsoft alkalmazásboltjáról pedig egyelőre szerintem ne is beszéljünk. Szóval az Apple még mindig vezet, és pár nap múlva újabb számokkal bővül majd a statisztika, mivel jön az újabb Apple bejelentés. Ahogy azt már megszokhattuk, az eseményt rögtön a számokkal kezdik majd, itt biztos beszélnek majd erről a 25 milliárd letöltésről is. Korábban kiraktam már egy szavazást, hogy Ti vásároltok-e az App Store-ban, nézzétek meg mit válaszoltatok:

[poll id=”27″]

Érdekes látni, hogy hazánkban még mindig elég komoly az alternatív letöltések száma. Láthatóan még mindig elég szűk az a réteg, aki többnyire megvásárolja a programokat az App Store-ból. Sajnos azt kell mondjam, a magyar piac a magyar fejlesztésekre továbbra sem érett meg, a fejlesztőknek nem az applikáció árából kell megélniük, hanem egyéb megoldásokat kell, hogy találjanak. Erről bővebben a SmartMobil konferencián fogok beszélni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. ” hazánkban még mindig elég komoly az alternatív letöltések száma” Nevezzük akkor nevén a dolgot: warez.

  2. Szerintem itt sokan nem azért nem vásárolnak meg mindent mert a magyar társadalom nem érett meg a fejlesztésekre. Gondolom sokan vannak vagy voltak úgy programokkal, hogy kifizették rá az árát és kiderült róla, hogy fele annyit nem ér a program mint amekkora az ára. Ezek után én személy szerint csak azt veszem meg amiről tudom, hogy valóban olyan mint amilyennek azért az összegért lennie kell. A többi programnál pedig sajnos valóban marad az alternatív beszerzési mód. Most lehet rám követ dobálni meg szídni, de biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen.


Add a Comment