fbpx Skip to content

Az App Store letöltések száma lassan eléri a 25 milliárdot. Ez bizony nem elhanyagolható szám. Véleményem szerint az iPhone és Android közt még mindig az alkalmazásbolt az egyik legnagyobb különbség. Az App Store-ban még mindig több app van, és persze jóval igényesebbek is adott esetben. Azon túl, hogy az iPhone-t azért vesszük meg, mert számunka 1-1 része sokkal jobb, mint más telefonoké, szerintem a dizájn is nagyon fontos. Én például amióta Apple termékeket használok (főleg iPhone-t), bizony megnézem, hogy egy app mennyire szép, mennyire használható, mennyire tökéletes. A dizájn az egyik legfontosabb tulajdonsága az App Store-ban lévő programoknak, többek között szerintem ezért is jobb, mint az Andoid Market.

Természetesen ezen lehetne vitatkozni, de nézzük meg, mit is kapunk az Apple-től eme neves alkalomból.

A jelenlegi állás szerint a felhasználók eddig közel 25 milliárd alkalmazást töltöttek le világszerte. Ez lenyűgöző – majdnem annyira, mint maguk az appok. Köszönetet mondunk érte. Legyél te a szerencsés, aki letölti a 25 milliárdodik alkalmazást, és nyerd meg a 10 ezer USD értékű App Store ajándékutalványt. Keresd fel az App Store áruházat, és töltsd le a legjobb alkalmazást, amit csak szeretnél.

Ezen kívül még egy listát is kapunk, hogy mely ingyenes és fizetős alkalmazásokat töltötték le az emberek a világon a legtöbbször. Tehát ez nem heti, nem havi, hanem eddig amióta az App Store létezik, mely alkalmazások azok, amiket a legtöbbször töltöttek le az emberek.

Ha megnézitek a toplistát, amiből az első ötöt emeltem ki nektek, elképesztő, hogy az Angry Birds vezet. Az Apple amikor 3 évvel ezelőtt elindította az App Store-t, biztos nem arra gondolt, hogy majd a játékok vezetik ezt a toplistát. Azonban ahogy láttuk is, 1 év után ők is belátták, hogy bizony van potenciál a játékokban, és elkezdték úgy fejleszteni a készülékeket, hogy azok játékra is alkalmasabbak lehessenek, például iPhone 3GS/4 és a mostani 4S a legújabb grafikus processzorával.

[poll id=”28″]

[poll id=”27″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. “Igen, mindet! (25%, 40 válasz)” – ez sztem nagyon elszomorító…

  2. Mert?

  3. En elobb szeretem kiprobalni azt amit megveszek ezert elobb az alternativ modot hasznalom majd ha tetszik az app akkor megveszem app storebol.Ha pedig nem tetszik akkor nem buktam penzt, ennyi…

  4. Nekem több mint egy éve van iTouch-om és még 1 forintot sem költöttem semmire, mert mindig megvártam amíg egy ünnepen ingyenessé teszik vagy ilyesmi, meg a FreeMyApps nevű oldallal szereztem még ingyen programokat.

  5. Én bevallom férfiasan, az “Is-is, van amit igen, van amit nem.” választ jelöltem. Azokat a játékokat, amik 0,79€, azokat megvettem, azonban nem fogok 7,99€-t fizetni egy játékért, illetve 79,99€-t egy másik programért (nem, nem navigáció), ami mellesleg egy rakás fos volt, így le is töröltem.

  6. Sose fog a fejembe férni, hogy ha egyszer valakinek telik egy 190.000 Ft-os iPhone-ra, annak nincs pénze megvenni egy pár száz forintos app-ot? “Akinek nincs pénze banánra, ne vegyen majmot” – tartja a mondás.

  7. @pettya001: Ha van pénzed autóra miért spórolsz a benzinnel? Az autó sokkal drágább mint a benzin még is megveszed.
    A benzin árától meg a falra mászol.
    Mindenkinek joga van eldönteni hogy mire költ vagy költ e ha van alternatíva.
    Ahogy előttem is írták, legtöbb okos ember nem veszi meg először mert kitudja milyen, de a 0.79-es app-ot viszont igen mert népszerű ezért valószínűleg jó is.
    Attól mert iphone-od van lehet többre tartasz egy 3000 forintos bevásárlást hogy 2 napig jól lakj mint hogy 3000-et kiadj egy játékért.
    Pc-n dettó ha nem 10 lenne hanem 3-4 megvenném. De így csak azt veszem meg ami tényleg jó és később is fogok vele.

  8. @pettya001:
    Petya, ez azért van, mert sokan szolgáltatótól meg egyéb úton vesznek , részletre, meg 8 év hűséggel iphone-t és nem 250-ért 64gb S-t 🙂
    Én pl már 2 éve nem JB-elem a telót…

    Az ipadom is csak azért van, mert nem tud sms-t küldeni fogadni, már pedig az egyenlegem úgy tudom lekérdezni…

    Egyébként az “igen, mindent…” elég érdekes megfogalmazás 😉

  9. @admin: több mint 1200 fizetett appsom van, ezért…

  10. @draft: Van 1200 funkciója az iPhone-nak? Mondjuk ha van tíz időjárás meg harminc QR kód olvasó szoftvered úgy összejöhet. Én szerintem elég sokrétűen használom a telót, az office-tól a rekognita szkenner és a pulzusmérőn át a navigációig meg a csillagok állásáig, de így is ha 50 szoftverem van, akkor eltúlzom.

  11. 10roki?! 😀 mi az istenre lehet elkölteni 😀 ha megnyerem megveszek mindent és meghívok pár jópofa fütyit innen

  12. lehet pl macbook prot is venni belőle?

  13. @MaxxisDH:
    Na-na! Spórolás az, ha nem veszem meg a teljes app-et csak mondjuk a “lite” verziót, az pedig Lopás ha tört app-el pakolom teli az kütyüt.


Add a Comment