fbpx Skip to content

2012 legnagyobb mobilos konferenciáját mutatnám be nektek. A Smartmobil immáron 3 éve folyamatosan megrendezésre kerül, a mobil platform egyik meghatározó eseménye. Mint ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk, idén is nagyon komoly előadásokra számíthatunk, a magyar fejlesztők mellett többek között külföldiek, így Nagy-Britannia egyik legjobb alkalmazásfejlesztő cégének – UsTwo – vezetője és a a DDB EMEA innovációs vezetője is eljön.

Közel 100 előadóval járjuk körbe a haza és nemzetközi okostelefonos trendeket a mobilwebtől az alkalmazásokig.

Februárban, elővételben már elfogyott 400 jegy, azt kell mondjam hatalmas az érdeklődés, ne maradj le róla! Legyél Te is ott a konferencián, hallgasd meg az előadásokat, hallgass meg minket a magyar fejlesztésekről! 🙂 Regisztrálni itt tudsz:

Magyar iOS fejlesztések bemutatása

Idén mi leszünk a házigazdái a magyar fejlesztéseknek. Mi mutathatjuk be a nagyközönségnek, hogy mekkora innováció van Magyarországon, és mik a legújabb magyar iOS applikációk! Így, ha Te magyarországon iOS fejlesztő vagy, és szeretnéd bemutatni az alkalmazásodat, több száz ember előtt a konferencián, keress meg minket az alábbi űrlap használatával, és mi felveszünk a listára.

Miért jó ez nekem, mint fejlesztőnek?

Egy olyan neves konferencián bemutatni a fejlesztésedet, mint a Smartmobil, egyfajta referenciát ad. Másrészt ezeket a fejlesztéseket a Szifon.com is értékeli. Azokat, akik ott bemutatják az alkalmazásukat, megajándékozzuk egy marketing csomaggal, amely a következőt tartalmazza:

  • 1 hetes banner megjelenés a Szifon.com-on
  • Facebook és Twitter megjelenés
  • Cikk/interjú a Szifon.com-on a fejlesztővel az alkalmazásról

Szerintünk ez mindenképp kecsegtető, ha az ember szeretné, hogy a fejlesztése minél több helyre eljusson. Mint már említettünk, nem kell mást tenned, mint kitölteni ezt az űrlapot, amire egészen március 20-ig van lehetőséged. Vagy is 1 hónapod van arra, hogy az App Store-ba be kerüljön az appod, és azt be tudd mutatni.

Mit kell tudnom még?

  • Sajnos idő hiányában maximum 2-3 fejlesztőt tudunk bemutatni a nagyteremben a konferencián, így mindenki nem kerülhet sorra.
  • Csak 1 alkalmazással nevezhetsz, és annak elérhetőnek kell lennie az App Store-ban.
  • Maximum március 20-ig van lehetőséged jelentkezni.

[contact-form-7 id=”28116″ title=”Smartmobiljelentkezes”]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment