fbpx Skip to content

A legnagyobb karácsonyi lista hazánkban! A Szifon.com közösség és a Szifon.com csapata most közösen megmutatja, hogy mit érdemes idén karácsonyra vásárolnod. Ismerősöd, rokonod, vagy esetleg a párod iPhone, iPad, Apple kütyü függő? Ebben a posztban megleled a legmegfelelőbb ajándékot karácsonyra! Osszuk meg egymással, hogy idén mit vásárolunk a másiknak.

Milyen termékek felelnek meg?

A termék amit megosztani szeretnél, legyen releváns, vagy is logikusan kapcsolódjon az Apple-höz. Lehet ez iPhone tok, de lehet ez Angry Birds-ös párna is. A termék kapható legyen itthon. Írjuk le, hogy hol, vagy linkeljük be. Indokoljuk meg, miért ajánljuk a terméket, és hogy az hölgynek vagy úrnak lenne tökéletes. Egy már más által linkelt terméket ne osszunk meg többször. Nem az a cél, hogy csak úgy megosszunk valamit, hanem az, hogy ez a poszt hasznos legyen így 2 héttel a karácsony előtt. 

SzifonJáték

Tehát! Hogyan vehetek részt a SzifonJátékban?

  • Nem kell mást tenned, mint ide a cikkhez hozzászólás formájában ajánlasz valamilyen Magyarországon megvásárolható releváns (hasonló) terméket, ami illik, vagy hasznos lehet egy iPhone, iPad, Mac, vagy bármilyen más Apple termék tulajdonosának.

Így egymásnak adhattok tippeket, és közben még nyerhettek is!

Mit nyerhettek a Szifon.com-tól karácsonykor?

  • Apple TV 2G – (Az XMS.hu felajánlásával.)
  • iPod Nano 8GB – (Az XMS.hu felajánlásával.)
  • Angry Birds 20cm plüss – (Az XMS.hu felajánlásával.)
  • iPad és iPhone alapok 1: kezelés, beállítások, iTunes oktatás – (Az XMS Akadémia felajánlásával)
  • iPad és iPhone alapok 2: app-ek, e-könyvek, iCloud oktatás –  (Az XMS Akadémia felajánlásával)
  • i-Helikopter – (A SzifonStore.com felajánlásával)
  • iPhone 4/4S alapcsomag – (Fólia, kábel, autós töltő, bumper, a SzifonStore.com felajánlásával)
  • Prémium iPhone 3G/4/4S tok – (A SzifonStore.com felajánlásával)
  • Walter Isaacson – Steve Jobs életrajza könyv – (A Szifon.com csapat felajánlásával)
  • Gift Card, 15 dolláros – (A Szifon.com csapat felajánlásával)
  • App Store játékok/programok: 5db – (A Szifon.com csapat felajánlásával)
  • iPhone falifestmény: absztrakt, 1db – (Az iphonepaintings.com felajánlásával)
  • iPhone falifestmény: játék ikon szett (6db-os csomag), 1db – (Az iphonepaintings.com felajánlásával)
  • iSzervizpont 10.000Ft-os kupon – (Az iszervizpont.hu felajánlásával)
  • További nyeremények hamarosan! Folyamatosan bővítjük…
Szóval több mint 20 ajándék vár rátok tőlünk! 🙂 Azt hiszem, ezért érdemes picit használni a keresőt és dolgozni, hogy nagy eséllyel tied legyen az egyik ajándék. Nincs Facebook, nem kell lájkolni, csak értelmes és hasznos linket kell megossz, így mindenki nyer vele.

A Szifon.com Csapat karácsonyi listája:

Úgy gondoltuk, kezdjük mi a listát, és megmutatjuk, szerintünk mi az, amit idén karácsonyra érdemes a párunknak vásárolni!

iPad 2

Szerintünk, ahogy az múltévben is az iPad 2 az egyik legjobb karácsonyi ajándék. Az erősebbik nemnek szinte tökéletes ajándék.

iPod Touch, iPod Nano

Az iPod Touch és Nano is szép ajándék lehet a gyerkőcöknek vagy a gyengébbik nemnek, mivel az ára már kevésbé megterhelő, és egy fehér iPod Touch kifejezetten “szexi” tud lenni a párunk kezében a karácsonyfa mellett. Ezeket az Apple termékeket érdemes beszerezni egy APR-től, a garancia miatt.

OkosKesztyű

Ha komolyan iPhone függők vagyunk, és télen, a fagyos hideggel dacolva is elővesszük a szifont, akkor az OkosKesztyűt nekünk találták ki! Megrendelhető a bigyóshoptól, ahol egyébként sok hasonló termék található még.

iPhone ikonok a faladra!

Nagyon trendik mostanság az iPhone-os gadgetek, mint például az iPhone hűtőmágnes, bögre… De mi van akkor, ha valami sokkal nagyobbra és szebbre vágy? Mi van akkor, ha több helyen helyeznéd el a lakásban. Mi van akkor, ha ennek minőségileg is meg kell felelnie, ne csak egy műanyagdarab legyen. Akkor  jön képbe az iPhone ikon fali festmény. Ami digitális vászonlenyomat, ezért egy tökéletes minőségű iPhone ikonokat tartalmazó “festmény”.

Megvásárolható a SzifonStore-ban, és 3 féle szett áll rendelkezésünkre+1:

LEGO Life of George

Itt a szifonon is olvashattatok már George életéről. Nekem azóta is a kedvenc játékom, és most a magyarországi online Apple Store-ból is megrendelhető ingyenes házhoz szállítással: LEGO: Life of George

I-Helikopter

Erről is írtunk már itt a Szifon.com-on. A legjobb ár-érték arányú ajándék: nem olyan drága mint az AR-Drone, de felejthetetlen élményben lesz részünk: I-Helikopter SzifonStore.com

Tehát valami hasonlót várunk tőletek is. Természetesen, több terméket is megoszthattok, illetve, ha már van egy Magyarországon vásárolt termék linked, akkor külföldit is linkelhetsz.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kíván a Szifon.com csapata! Sorsolás 2 hét múlva, december 24-én karácsonykor!

Olvasd el a hozzászólásokat is

416 Comments

  1. Az Apple TV 2G-t ajánlanám minden iPhone/iPod Touch/iPad tulajdonosnak! nagyon praktikus otthon csak a tv-t kell rádugnunk és már azonnal látunk minden ami a készülékünkön rajta van! arról nem beszélve hogy milyen minőségben lehet rajta filmet nézni!

  2. Karácsonyi ajándéknak iPad 2 az egész család élvezni fogja! Gyerek játszik rajta, anya receptet gyűjt, apa netezik rajta!!!

  3. @Depiboy: Nem rossz, valami hasonlóra gondoltunk, de linket kérünk legközelebb, ne felejtsd el.

  4. @pethodavid: Na így! 🙂 picit több leírás még jöhet, de ezt elfogadjuk. Segítsünk egymásnak!

  5. Szerintem nagyon hasznos tud lenni, egy OZAKI iCarry Time2Brick kiegészítő iPhone-unkhoz. Szép, hasznos és megtöri a monoton feket-szürke-fehér színt, ami az Apple-re jellemző. Ezenkívül gyerkőcünknek is tetszeni fog, ha ilyen virít az asztalunkon, lehet mire hazaérünk már egy komplett ház lett az erősítőnkből.

  6. Egy gyönyörű Sennheiser fülhalgatót szeretnék ajánlani, azoknak akik stílusosan szeretnek zenét halgatni 😀 Fantasztikus hangzás egy kivételes gyártótol!
    Ha fülhalgatót keresel ezt ajánlom!

    http://www.xms.hu/apple.php?t=SH550

  7. “iPig” – malac formájú iPhone/iPod dokkolót ajánlanám mindenkinek, ha kreatív ajándékot szeretne! Tipikusan olyan dolog, amit magának nem biztos h venne az ember, de ha ajándékba kapja, annál jobban örül neki:)

  8. Az én ajánlatom azoknak jó vétel, akik nem szeretik mindenféle bumperrel, vagy hátlapra pattintós tokkal “elcsúfítani” (nézőpont kérdése) a telefonjukat:
    http://www.starking.hu/products.php?product=Beyza-Zero-iPhone-4-%C3%A9s-4S-b%C5%91rtok-%252d-fekete

    Ez a tok igazán vékony, belül nagyon puha borítású. A varrás belül van, ami különösen jó dolog, egyáltalán nem lesz féltégla érzete az embernek,ha ebben rakja zsebre. Pár nap alatt bekopik, mivel az elején eléggé szorul benne a telefon. Később akkor is belemegy,ha van esetleg elő- és hátlapi fólia is a készüléken.

  9. Walter Isaacson – Steve Jobs életrajza
    Az Apple-vezér és Pixar társalapító első hivatalos életrajza. Több fejezetben, nagyon “jól” össze van rakva a könyv, igen érdekes a tartalma. Ajánlom bármilyen Apple termék tulajdonosának, Apple-fan nak vagy bárkinek. 🙂
    Magyarországon kapható: http://www.libri.hu/konyv/steve-jobs-2.html

  10. Legjobb karácsonyi ajándék iPadhez:
    http://xms.hu/apple.php?t=Vaveliero

    Angol billentyűzet (saját akksival), + bőrtok az iPadre a hideg ellen:)

  11. Az iPad2 tulajdonosoknak figyelmébe ajánlanám a SmartCovert. Ha valaki utálja a tokokat, de mégis védeni szeretné a képernyőt, azonkak nyugodt szívvel ajánlom, hisz nemcsak szép, de még hasznos is. Ez egy univerzális kiegészítő. Használhatjuk állványként filmek nézéséhez, vagy éppen gépeléshez, és még megtisztítja az ujjlenyomatoktól a képernyőt. Beépített mágneseinek köszönhetően gyerekjáték a le és felcsatolása. Könnyű, szép és praktikus. 😀

    http://istyle.hu/component/category,Smart%20Cover/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,104/Itemid,1/

  12. A legegyszerűbb, és tuti nem lesz az se, hogy nem tetszik, ha Gift Cardot ajándékoztok. (akár a szifonon keresztül ;D )
    http://szifon.com/itunes-gift-card/

  13. Sziasztok!
    iPad 2eshez való ozaki icoat wardrobe. Ez egy hátlap ami megvédi az iPad hátulját és Smart Coverhez is tökéletesen passzol.
    http://xms.hu/apple.php?t=icoatgray

  14. Nem tudom az AR Drone még divat-e, de ha valaki még nem ismerné:
    http://ardrone.parrot.com/parrot-ar-drone/usa/
    Magyarországon többek közt itt (http://store.szifon.com/ipadkiegeszitok/ipad-2-kiegeszitk/parrot-ardrone.html), vagy itt (http://www.ardroneshop.hu/helikopter) lehet beszerezni.

    Dension Smart Racer WiRC RC autó, ha valaki szereti az ilyen távirányítós kütyüket.
    http://store.szifon.com/ujdonsagok/1292-dension-smart-racer-wirc-rc-auto-kek.html

    Amiket viszont külföldi oldalakról lehet beszerezni:

    – iBoy (http://www.iphonesavior.com/2009/05/say-hello-to-iboy-game-boy-skin-for-iphone-.html)
    – Pinball Magic (http://newpotatotech.com/PINBALL_MAGIC/pinball_magic.html)
    – New Potato-n vannak még hasznos dolgok (http://newpotatotech.com/)
    – Egyéb gadgetek:
    http://www.amazon.com/dp/B005FEP6GE/?tag=047-20
    http://www.amazon.com/dp/B004JRYBL4/?tag=047-20
    http://www.amazon.com/dp/B0048YB5B2/?tag=047-20
    http://www.amazon.com/dp/B003CJYE6W/?tag=047-20

    Talán nem késő még berendelni őket.

  15. Én a következőt ajánlom a kedves nézőknek!

    http://szifonstore.com/karacsonyi-ajandekok/fiuknak/1293-dension-smart-racer-wirc-rc-auto-narancs.html

    Ez egy remek karácsonyi ajándék lehet a rally kedvelőinek, ezek zömével férifak (tisztelet a kivételnek 🙂 ) csupán azoknak is, akik szeretik az autókat.
    Ez a csodát egy iPhone segítségével, és az arra letöltött app-al tudjuk irányítani.

    Én ezzel kedveskednék nektek!

    Kellemes ünnepeket kívánok! 🙂

  16. Hello.
    Én egy iPighez hasonló speakert ajánlok mindenkine karácsonyra.Ami nagyon jópofa és nagyon jó a hangzása is. Emellet ugy néz ki mint egy angry birds-es madárka vagy disznó 😀 ( http://us.gear4.com/product/_/350/red-bird-speaker/ )
    Volt alkalmam kipróbálni..nagyon nagyon jó kis cucc csak ajánlani tudom mindenkinek.

  17. Én a Parrot AR Drone-t ajánlanám mindenkinek, szerintem irtózatosan jól el lehet vele játszani, csak kár hogy egy kicsit drága. És vigyázni kell nehogy túl hamar tönkremenjen a lakásban .
    http://xms.hu/apple.php?t=prdrone1

  18. @Sigma:
    Szeretném jelezni hogy a link ámbár külföldi de Apcom a magyar disztributor !

  19. Amennyiben a családban/ismerősi körben van olyan, aki szeret futni, kocogni, és közben valahogyan hallgat(na) zenét, mindenképpen ajánlom az iPod nano-t. Praktikus, gatyára felcsatolható, nem nehéz, nem húzza le rólunk a nadrágot, könnyű kezelni a kis kijelzőt is. E mellé még esetleg egy jobbfajta futócipőt is be lehet szerezni az illetőnek. Hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlott 🙂
    Link: http://xms.hu/apple.php?tk=ipod_nano http://www.nyulcipobolt.hu/

  20. A LOGIK 3 hangszóró, dokkot ajánlom. Megy elemről is, hordozható, szerintem szép a stílusa és még megfizethető áron van. De tényleg könnyű és bárhova el lehet vinni sőt hangereje is van.
    Nekem egy régebbi hangszóróm van és 100%-ig meg vagyok vele elégedve.
    Link: http://www.logic3.com/i-station-ttv-iphone-ipod-speaker-dock.html

  21. Én egy Mophie juice Air tokba épített külső akkumulátort ajánlanék iPhone-hoz, mert ugye elég gyorsan le tud merülni az iPhone, ha aktívan használjuk (játék, internet, videó…) és nem mindig van az embernél töltő vagy nem mindig van az ember áramforrás közelében, így ez a kiegészítő sosem jön rosszul, mivel kb. megduplázhatjuk vele iPhone-unk üzemidejét, ráadásul még stílusos is 😀
    http://store.apple.com/hu/product/H6892ZM/A/mophie-juice-pack-air-for-iphone-4?fnode=MTY1NDA0MQ
    Kellemes ünnepeket mindenkinek! 🙂

  22. @hody8: ja és igen én a szaturn üzletházban láttam ilyen vagyis lehet kapni magyarországon is.

  23. Gyerekeknek, fiatalságnak ipod touch:) http://xms.hu/apple.php?tk=ipod_touch nemtől függetlenül, garantált hogy nem fogja letenni aki kapja azt hiszem, nem szorul magyarázatra hogy miért 🙂
    Ha már van akkor fiúknak iHelicopter szerintem mindenképpen az egyik legjobb ajándék. Nem is olyan drága, és emlékszem kiskoromban én is mindíg irányítható helikopterre vágytam, de soha nem kaptam akkor még drágábbak voltak:/ Most viszont teljesen jó áron megkapható a szifon storeból!
    Sportosabb rokonoknak ismerősöknek futáshoz wahoo karpánt nagyon jó, nekem is hasonló van azzal szoktam futni és tök jó mert utólag megnézhetjük hogy merre futottunk mikor melyik részen milyen gyorsan:)
    Tudom, hogy kikötés hogy itthon kapható legyen, és ezeket még nagyon nem lehet itthon kapni de azért beírom, mert szerintem tényleg jó ajándékok és nemsokára nagy valószínűséggel itthon is felbukkanak a boltokban:
    UP by jawbone fiúknak lányoknak egyaránt, akik szeretik az egészséges életmódot, illetve kisgyerekeknek ipadhez a disney cars2 appmates.
    Ha pedig nem vagytok biztosak a dolgotokban akkor itunes gift card vagy szifon store ajándék utalvány:) Azzal nem lehet mellényúlni az apple cuccokat mindenki imádja!:)

  24. Én ezt az Angry Birds-ös ágyneműhuzatot ajánlanám minden Angry Birds fan-nak.
    Sajnos kispárnahuzat nincs hozzá, de én így is nagyon örültem neki mikor vettem 😀
    iPhone-nal, iPad-del rendelkező gyerekeknél biztos siker, de akár felnőtteknek is 🙂

    http://www.jysk.hu/4/58/657/1120970/a/catalog

  25. http://www.limebox.hu/index.php/iPhone-kiegeszitok/Tokok/3G/3GS/IPCS307-SwitchEasy-Nude-Black-iPhone-3G-/-3Gs.html

    Én a linkelt iPhone 3G/3GS tokot ajánlanám azoknak, akik karácsonyi ajándékot keresnek értelemszerűen 3G/3GS tulajdonosoknak.

    Hogy miért ajánlom? Elsősorban a szolid, letisztult külseje miatt. Mindezek mellett nagyon vékony is, alig tűnik fel, hogy tok van a telefonon. Jár hozzá képernyővédő fólia is, és törlőkendő is. Kiemelném még, hogy nem olyan átlátszó mint a képen, kevésbé látszik át az alma logo.

    Kellemes ünnepeket mindenkinek!

  26. Sziasztok.
    Én Thank you Steve Jobs-os pólót ajánlok az egész családnak, kicsiknek és nagyoknak, fiúknak-lányoknak.
    Nagyszerű karácsonyi ajándék azoknak akik szeretik magát az Apple-t és szerették magát Steve Jobs-ot is. 🙂
    Egyébként meg nagyon jól áll bárkinek……. 😀
    http://xms.hu/apple.php?s=mac_kiegeszitok&s2=thanks_steve

  27. iPhone4 és iPad tulajoknak ajánlom a more thing classic bőrtokokat. Exkluzív megjelenés, kiváló minőség. Én is ezt használom.

    http://www.more-thing.hu

  28. Én egyből kettőt is ajánlanék:
    1. Apple Thunderbolt Display 27: Szerintem bármelyik Macbook tulaj örülne neki, ahogy én is 🙂

    http://xms.hu/apple.php?t=mc914

    2. TomTom autóskészlet iPhone-hoz: Szerintem roppant praktikus autós szett (tartó töltő kihangosító plussz gps) bárkinek, legyen az férfi vagy hölgy aki sokat utazik, és még az ára is kedvező 🙂

    http://store.apple.com/hu/product/H2832ZM/A/TomTom-aut%C3%B3s-k%C3%A9szlet-iPhone-sz%C3%A1m%C3%A1ra?fnode=MTY1NDA0Mw

  29. Ajánlanám az EPSON Stylus Photo PX730WD típusú nyomtatót minden olyan személynek, aki szeretné otthon a családi képeit házilag kinyomtatni, vagy szeretnél élvezni az Apple mobil eszközei (iPod, iPhone, iPad) által nyújtott AirPrint szolgáltatást és vezeték nélkül küldeni a készülékre a nyomtatandó anyagot. A termék ezen kívül rendelkezik még egyéb bemenetekkel (kártyaolvasó, USB, Ethernet), ill. egy LCD kijelzővel is. A nyújtott szolgáltatásokhoz képest, pedig az ára is viszonylag széles körben elérhető!

    A link: http://store.apple.com/hu/product/H7230H/A/epson-stylus-photo-px730wd-airprint-nyomtat%C3%B3

  30. Hali!
    Én a Beats agybadugós fülesei közül ajánlanám a Tour-t.
    A legjobb in-ear füles (szerintem) ebben a kategóriában. Nagyon szép, kapható fehérben és feketében is, hogy passzoljon az iphone od színéhez. Egyébként külön iPod/iPhone/iPad re lett kitalálva. Az ára kicsit necces de időtálló. Egy tokot is adnak hozzá ahova szépen eltudod helyezni. Kapható magyarországon az iStyle üzletében:
    http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,1628/category_id,27/option,com_virtuemart/Itemid,1/

  31. Digitális AV kimenet szerintem jó ajándék iPad 2 és iPhone 4S mellé. Kiteszi a készülékek képét full HD-ben a tvre hdmi-n keresztül, valamint a videókat, és alkalmazásokat 720p felbontással. A többi készülékkel is működik, ha jól tudom, de azoknál csak a videólejátszó képet rakja ki, és nem HD-ben. Igaz kábeles megoldás az Airplayjel szemben (AppleTV), de legalább nem késik a kép.
    Képeket mutogatni HD tvken, videót nézni és játszani ideális.
    Kapható pl. az Apple storeban is: http://store.apple.com/hu/product/MC953ZM/A?fnode=MTc0MjU4NjE

  32. Állandó téma a biztonságos telefonálás autóban. Mi kell hozzá? Dension Car Dock for iPhone. Hetek óta használom, előtte több megoldást kipróbáltam, de nincs ennél jobb, kényelmesebb és jobb minőségű eszköz.

    -választható rögzítési módok
    -könnyű és praktikus beállítás
    -fogadja a 3G, 3GS, 4, 4S készülékeket egyaránt
    -AUX és/vagy FM transzmitteres csatlakozás az autó hifire (!)
    -Bluetooth támogatás
    -könnyen telepíthető és nyom nélkül elpakolható, ha olyan helyen parkolsz

    Mindent tud és még jól is néz ki.

    http://www.dension.hu/?subpage=car_dock_for_iphone&p=1

    http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4s/autos-tartozekok/1008-dension-car-dock-for-iphone-3g–3gs–4–4s.html

  33. Egy iPhone 4S-hez passzoló minimal tokot ajánlanék, amit nemrégiben vásároltam:
    http://stylebolt.hu/moshi-iglaze-4-iphone-4-es-tok.html
    Ez az egy ami tetszett a minimál szép kinézete miatt, kivágott Apple logo résszel, a tok széle szürke mint a telefoné, ergo úgy látni mintha rajta se lenne, miközben védi a széleket! Hátlapja nem csúszós, de nem is annyira tapad, hogy a zsebből ne lehetne előhúzni. Aki nem akarja hogy durung legyen a telefonból és védeni is szeretné, szerintem bestbuy.

  34. @Bith: jav.: ha jól értelmeztem csak a videó lejátszás képe 720p, az alkalmazásokat (játekokat is) 1080p-ben mutatja. (iPad 2, iPhone 4S esetén)

  35. Én egy Monster Beats Tour by Dr. Dre fülhallgatót ajánlok a fa alá. Aki szereti a minőséget és szeret zenét hallgatni sőt iPhone-al is rendelkezik és épp van röpke 50 ezer kp-ja az gyorsan vegyen egy ilyen fülest 🙂 Nem fogod megbánni, kiváló a hangzása, talán jobb mint némely felső kategóriás Sony fülesnek. Kapható fehér és fekete-piros színben.
    http://www.beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5097&cat=2

  36. Barátnőnek/menyasszonynak iPod shuffle. Főleg akkor jó választás ha tényleg csak zenehallgatásra kell és más egyébre nem használná.
    http://xms.hu/apple.php?tk=ipod_shuffle

  37. Ha olyan iPhone tokot akartok, ami nem csúfítja el a készüléketek, akkor ezt tudom ajánlani:
    http://bit.ly/tjg6lm
    én sokáig kerestem olyan tokot, ami legkevésbbé torzítja el a készüléket, a becsúsztatható tokok nem praktikusak, végül ezt választottam, és nem bántam meg. mások észre sem veszik, hogy tokban van.
    és ami bónusz mellette, talán a fejlesztő sem számított rá, de a LED FLASH ALERT jelzéseknek több értelmük van, mivel végigvezeti a fényt az egész test, így a lefordított készülék jelzéseit is látjuk. ezen felül nyomtathatunk hozzá tetszőleges képeket skinnek 🙂 képek a led flash-ről és a tokról:
    http://bit.ly/sNEGgr
    http://bit.ly/vpXYkD

  38. Alakul! Lassan kinyomjátok az alap dolgokat és jöhetnek az extrémebbek. Azok akik dupláztak törölni fogjuk a hozzászólását. Nézzétek meg mit linkeltek a többiek! Köszi.

  39. Sört nyitni iphonal??? Igen lehetséges ezzel a jópofa iphone tokkal! Leginkább férfiaknak ajánlanám, jó kis móka ha telefonálás közben megszomjazol:-)))
    http://bigyoshop.hu/?q=products/show/sorphone-4

  40. ajánlanám mindenkinek, hogy ha teheti, egy lenyűgöző, valamint nagyszerű apple terméket ajándékozzon szerettének, amit személyesebbé tehet számára a gyönyörű, apple-höz méltó, letisztult díszcsomagolással és valami kedves szöveggel a hátuljába gravírozva!:) http://store.apple.com/hu/browse/home/ipod/editorial/engraving_giftwrap

  41. Figyelem! Lehetséges, hogy a kommented a link miatt moderálásra vár! Kérlek várd meg sietünk mindenkit elfogadni.

  42. Sziasztok, szerintem a Kingston Wi-Drive nagyon hasznos lehet , különösen annak aki sokat van úton, nekem is van és nagyon szuperül működik és elég sokáig bírja az akksija is. Én mindenkinek ajánlom! És kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek 🙂

  43. Én ezt az ssd-t ajánlom minden macbook tulajnak:
    http://xms.hu/apple.php?t=vertex3120

    Tökéletes ajándék, mindenki csak ámulni fog a gép gyorsaságától!

  44. Én az iPad Camera Connection kit-et ajánlom azoknak, akik szeretnek fotózni, és az Apple kütyüket is szeretik. http://xms.hu/apple.php?t=MC531

  45. Sziasztok! Főleg az uj iPhone 4S tulajdonosoknak szól, de másoknak is jól jöhet a Gum Plus nevezetű plusz akkumulátor! 1-2 óra alatt fel lehet tölteni, cserébe iKészülékeinket akár 3-4 szer is feltölthetjük. Ugyanakkor nem igényel hatalmas helyet, a tenyerünkben is elfér. Link: http://store.apple.com/hu/product/H0364ZM/A

  46. Én az iPad 2 Case Genius Dark Grey Leather tokot ajánlanám mert egy erős és praktikus tok, helyettesíti a smart covert és hátul is véd. Mellesleg még azt szeretném megkérdezni hogy az Apple TV jailbreak-je mire jó? Mit tudok azzal kezdeni ha jailbreakelem?

  47. Ha már a Walter Isaacson könyvet említettétek akkor érdemes még megemlíteni Steve Jobs – A digitális kor látnoka című könyvet is.Antológia jellegű könyv mely bemutatja magát a céget és azt, hogy Steve Jobs miként hozta létre az emberközpontú, mindenki által használható eszközeit! 🙂

    http://www.polc.hu/konyv/steve_jobs__a_digitalis_kor_latnoka/717544/

  48. Mi az iHelicopter-t ajánljuk!!
    Kedves SzifonStore, reméljük tele a raktárotok ilyen chopperrel 🙂
    Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

  49. Sziasztok!
    Én a hétvégén iStyle-ben vettem egy iPod Touch 32gb fehéret.
    Még aznap elugrottam az ExtremeDigital-ba, mivel már előre kinéztem magamnak hogy mit veszek hozzá.
    Zöld Angry Birds tok – nagyon jól mutat rajta, és nem a ‘fradista’ szó jut róla eszembe először 😉 : http://www.edigital.hu/Kellekek/Gear4_Angry_Birds_-_Pig_King_Apple_iPod_Touch_4_tok-p78810.html

    Nem tudom, hogy melyik Apple termékhez adnak alapból töltőt, de iPodhoz nem adnak, így ez is nagyon jól jön, persze rögtön a kosaramban landolt:
    http://www.edigital.hu/Adapter_atalakito/iGear_USB_halozati_tolto_+_adat/tolto_kabel_Apple_iPhone/iPod-hoz_feher-p286627.html

    (az Örsön Sugárban van raktáron mindkettő)

  50. Melyik gyerkőc ne örülne egy kormánynak az iPod Touch/iPhone készülékéhez? Kitűnő ajándék lehet karácsonyra ez a játékkonzol mind gyermekek, mind játékos felnőtteknek egyaránt! A konzol szilikonos markolata csúszásmentes fogást biztosít. Ne habozzon, legyen mit tennie a karácsonyfa alá, vegye meg most rögtön!

    http://bit.ly/rDROZJ

  51. Mindenkinek hasznos lehet az iEgg kihangosító iPhone4 és 4S-hez is. Hivatalos oldaluk: http://www.iegg.eu/hu/iegg/

    A zenehallgatás megszállotainak figyelmébe a Beats by Dre fül- és fejhallgatókat ajánlanám! Hivatalos oldal: http://www.beatsbydre.com//

    Kellemes ünnepeket minden kedves olvasónak! 🙂

  52. Én egy Dension Car Dock autós tartó-kihangosító-töltő-zeneközpontot ajánlanék. Nemrég vettem és mondhatom az FM transmit technológiájuknak köszönhetően tökéletes minőségű zenét szolgáltat internetről és telefonról egyaránt. Hosszú a lista amit tud ez az autós tartó. klikk a linkrehttp://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4s/autos-tartozekok/1008-dension-car-dock-for-iphone-3g–3gs–4–4s.html

  53. Ugyan még tél van, de az igazi bringa őrülteknek még ilyenkor is tökéletes ajándék az Ozaki iCarry Bike S (http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/egyebek/704-ozaki-icarry-bike-s.html) Bringás iPhone tartó, egy hosszabb túrára, vagy akár városba is GPS-használathoz, és kihangosító is, szóval még telefonálni, avagy zenét hallgatni is kábelek nélkül lehet. Persze azért elsősorban az útra kell figyelni, pláne, ha jeges!:)

  54. Figyelem! Amit már egyszer elmondtak a többiek NE írjuk le még egyszer, mert azokat a hozzászólásokat törölni fogjuk bizonyos időközönként! Így nem fogsz tudni nyerni és nem is segítesz másoknak az ajándék választásban!

  55. Sziasztok!

    Én minden gitárosnak szeretnék ajánlani egy zsebméretű plug and play interfészt.
    Segítségével, stúdióminőségű gitárbemenetet kapunk akár iPad, iPhone vagy Mac készülékünk van, elfogadható áron.
    Csak csatlakoztasd a gitárt, hogy kihasználhasd a GarageBand előnyeit, és megtapasztalhasd a legjobb hangzást.
    Szerintem, a legjobb választás ha nem akarsz százezreket költeni és mégis minőséget szeretnél.

    http://store.apple.com/hu/product/H4990ZM/B/Apogee_JAM_gitárbemenet

  56. iPad tulajdonosoknak ajánlanám a következő kiegészítőt, ami egy kicsit “kalandoros” kinézetű iPad táska 🙂 igazán vagány, és szerintem, aki már egy Apple minőségi termékkel rendelkezik az már valakinek mondhatja magát, legyen ez elmondható az iPadjéről is :)) És nem csak jól néz ki, de tartós és igényes termékről beszélünk :))

    http://www.ipadaccessories.com/ipad-cases/ipad-messenger-bag/copper-river-rugged-safari-leather-ipad-bag/

  57. Én ezt a kiegészítőt tudom ajánlani mindenkinek. Nagyon hasznos és tényleg megéri.

    http://www.ijoe.hu/elgatoeyetvhybrid/

    Ez egy USB-s Tuner. Jó minőségben képe van, kényelmesen tudod nézni a TV-t, gépezés közben. Már szinte TV-re nincs is szükségünk. 🙂

  58. Sziasztok!
    Én a páromnak karácsonyra iPhone 3gs-t veszek mivel már régóta nézegeti az én iPhone 4-emet és bosszankodik,hogy az ő a Samsung Galaxy Ace-el nem tud kezdeni semmit. Nagyon hamar megunta azt a telefont. Ezért úgy döntöttem hogy kap egy iPhone-t. Hozzá még ilyen iSkin szilikon tokot néztem ki http://www.starking.hu/products.php?product=iSkin-Solo-FX-Special-Edition-iPhone-3G%7B47%7D3GS-tok%2C-%C3%A1ttetsz%C5%91
    Csak sajnos még mindig nem találtam a kívánt színből. Nekem is volt már iSkin-em, azoknak ajánlom ezt a tokot, legalábbis szilikon tokot akik hébe-hóba elejtik szeretett telefonjukat. Az ilyen fajta tokok 100 százalékosan megvédik a készülékeket mindenféle sérülésektől. És még szép is.
    A sógorom most tette le a jogsit. Neki egy bluetooth-os gps vevőt ajándékozok. Sokat utazik mostanában és gyakran eltéved és mindig ott volt az iPhone a zsebében ami tudott volna Neki segíteni ha lett volna hozzá egy gps vevő.
    Nagyon jó kis kütyü nagy valószínűséggel veszek majd egyet magamnak is.
    http://www.youtube.com/watch?v=kIc_9LbnO8I
    Magamnak pedig egy MacBook Air-t ajándékoznék a karácsonyi felfordulás után. Sajnos az itthoni PC már a végét járja nem merek hosszabb távon eltárolni rajta semmit mert elég sűrűn bedöglik a vírusok miatt. A Mac gépekre tudtommal kevesebb mint 10 vírusfajta létezik és még az is nagyon ritka.
    Remélem sok mindenkinek megkönnyítettem az ajándékozás kérdését.

  59. Az igazi zenekedvelőknek ajánlanám a Sennheiser cx 200 street ii fülest.Főleg iPodokhoz ajánlom mivel nincs rajta mikrofon.Viszonylag olcsó áron elképesztő hangzással kápráztat el, a basszusról nem is szólva:)
    http://www.argep.hu/trend/SENN/Sennheiser-CX200-Street-II-fuelhallgato.html
    megrendelni itt tudjátok
    és 6ezer forintért Pesten az Arénában is meg tudjátok venni a Saturnban.
    /személyesen ajánlom mindenkinek. 2 éve vettem egy ilyen fülest aztán véletlenül elszakítottam 2 hónapja.. 1 hétre vettem egy újat, nagyon szeretem:)/

  60. Mivel az iPhone rendkívül érzékeny az elő-/hátlapjára, kicsit magasabbról való leejtés következménye lehet egy képernyőcsere, melyet egy jó tokkal el lehet kerülni. Ilyen például az iSkin Solo (http://xms.hu/apple.php?t=solo4g-be) ami nem csak színesebbé teszi a készüléket, de megvédi az összetöréstől.

  61. Én nagyon ajánlom a Sena tokjait. Nekem a Magnet Flipper van, nagy megelégedéssel használom. Ha valaki szereti övre csatolni, akkor ez egy elegáns és praktikus megoldás. Nagyon jó, tartós tok, egy évig iPhone 4-el használtam, de most a 4S is szépen illik bele. Karácsonyi ajándéknak ideális, hiszen nagyon szép bőrtok.

    http://iphonetok.hu/senacases/magnet-flipper-iphone-4-tok

  62. Memorex Clock Radio
    Az ébresztéshez egyébként két külön időpontot is megadhatunk, melyek közül mindkettőt vagy csak az egyiket is bekapcsolhatjuk; magán az időponton túl pedig azt is kiválaszthatjuk, hogy a csengés minden nap, a munkanapokon vagy csak a hétvégéken éljen. Kellemes funkció, hogy a “szundi” idejét is mi adjuk meg, 10/15/20/30/45 és 60 perces időközök állnak rendelkezésre, a lista második felét választók viszont komolyan elgondolkodhatnak, hogy miért csak ilyen lassan tudnak felkelni. További kellemes extra funkció a hangszínszabályzó, mely négy előre definiált sémát vonultat fel.

    nekem bejön :)))))

  63. Én egy Griffin PowerDock töltőegységet fogok venni páromnak, így az én szifonom és az ő touch-a is egyszerre tölthető. Ezáltal elkerüljük a kábelrengeteget is az ágy mellett. 🙂
    Az alábbi linken meg is lehet vásárolni:
    http://www.ijoe.hu/powerdock/

    Aki hasonlóképpen gondolkodik nosza tessék megvenni!

  64. UltraCase Ultra Slim Bumper

    Ajánlanám ezt a bumpert minden kedves vagy kevésbé kedves i4 tulajnak, aki egy kicsit még jobban fel szeretné dobni az iphone-ja dizájnját, esetleg ki akar tűnni a tömegből, hogy neki nem csak egy egyszerű iphone-ja van 🙂
    Mind a fekete, mind a fehér telefonon remekül mutat, és mivel a “ultra vékony” (ahogy a neve is mutatja 🙂 nem zavaró a készüléken sem kézbe véve, sem zsebben hordva. A kijelzőt ugyan nem védi annyira egy esetleges eséstől ha orra esne szegény, mint a sima bumper, szerencsésebb ejtésnél azonban megóvja szeretett készülékünket.
    Remek minőség, remek ár a szifon store és a bumper csak rátok vár! 😉

    boldog karácsonyt mindenkinek 🙂

    http://szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/tokok/bumper/765-ultra-case-ultraslim-bumper-iphone-4-feher.html

    http://szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/tokok/bumper/765-ultra-case-ultraslim-bumper-iphone-4-feher.html

  65. World Travel Adapter Kit
    Tökéletes ajándék azoknak akik sokat utaznak a világban.Több adapter össze van csomagolva, így sokkal olcsóbb mintha külön vennénk meg belőle egy-két részt. Tökéletesen működik IPhone és Mac típusú csatlakozóval rendelkező apple termékekkel. Lehet, hogy meglepem az öcsémet és magamat vele:D

    http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/flypage,garden_flypage.tpl/product_id,73/category_id,40/option,com_virtuemart/Itemid,1/

  66. Sziasztok!

    Én egy olcsó és nagyon jó dolgot szeretnék nektek ajánlani, ha már rendelkeztek iPhone 4, vagy iPhone 4S készülékkel. Amikor én megfelelő védelmet kerestem a iPhoneomnak több bumpert kipróbáltam, de végül nekem ez lett a választásom. Ultra Slim, tehát nem teszi “ormótlanná” a készüléket, és félkemény műanyagból készült, ezért szorosan illeszkedik a telefonhoz.

    itt a link:
    http://www.ultra-case.com/detail/Iphone4S-Softcase-UltraSlim+Bumper-White

    Kellemes Ünnepeket és jó böngészést!

  67. akinek több ipodja van annak jó megoldás a Giffin PowerDock For 4 ipod, nekem is ilyen van és nagyon jó!!

  68. Sziasztok!

    Én egy matricát ajánlok, mellyel eszméletlenül dögösen nézhet ki a macbookod. 😉
    A felrakásával nem lesz semmi gondod, ugyanis eléggé egyszerű, illetve az ára sem olyan borsos!
    http://xms.hu/apple.php?t=MrIncredible13

  69. Sziasztok,

    Én egy szép fém vagy gumi (műanyag) bumper-t ajánlanék (szifon4 és4S) karira ismerősöknek, családnak.
    Ez a kedvencem: http://xms.hu/apple.php?t=API4-1112-T1K0

  70. iPad, iPhone töltőszett: fali töltő, autós töltő + kábel.
    Mindenkinek, aki iDevice-al rendelkezik, problémája, hogy nincs töltő a munkahelyén/otthon/a táskájában, így egy új szett elengedhetetlen.
    A megveszunk.hu oldalon olcsón beszerezhető a szett, és ha valaki nem szereti a házhoz szállítást, akár személyesen is átveheti.
    http://www.megveszunk.hu/iphoneipad_toltoszett_3in1_8178
    Én ilyet vettem a feleségemnek karácsonyra. 🙂

  71. Gear 4 UnityRemote – nagyon hasznos kellék lehet bárki otthonában, egy távirányító amivel bármilyen infrás eszközünket vezérelhetjük a lakásban iPhone/iPod/iPad-ünkkel. A kütyü magától felismer rengeteg hifit, dvd lejátszót, tv-t, de akár meg is taníthatjuk neki, hogyan kezelje azokat.
    Kapható az xms-nél: http://xms.hu/apple.php?t=pg467

  72. Voltmár olyan,hogy nagyon megittál volna egy üveges sört és nem volt nálad sörnyitó?
    Ilyen többé nemlesz,ha megveszed a SörPhone 4-et!
    Sörnyitó+Iphone tok.
    És ha még hozzátesszük, hogy egy ingyenes app is jár a csomaghoz , ami számlálja az elfogyasztott söröket, képeket mutat, és hangokat ad sörnyitás közben.
    http://bigyoshop.hu/?q=products/show/sorphone-4

  73. Sziasztok!
    Én 3db ajándék ötlettel “nevezek”, mivel én már régebben gyűjtöttem
    magamnak néhány hasznos ajándéknak valót. Íme:

    1. Ozaki iCoat Time2brick kihangosító:
    Remek ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nagyon praktikus,
    bárhol használható, mivel nincs szüksége plusz energiaforrásra.
    Egyszerűen felerősíti a készülék hangszórójából érkező hangokat.
    Az ára is egész korrekt, de lehet találni olcsóbb változatokban is.
    Elég nagy a szín és forma választék, így fiúknak és lányoknak, valamint
    szolidabb formában idősebbeknek is aranyos ajándék lehet.
    Link: http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/ersitk-es-hangszorok/1195-ozaki-icoat-time2brick-kihangosito-sargapiros.html

    2. Krusell SEaLABox vízálló tok:
    Nagyszerű ajándék azoknak akik vizi sportot űznek, vagy gyakran vannak víz közelében,
    mivel valamilyen szinten mindig veszélyben van a kedvenc iPhone-juk.
    De tökéletes lehet nyaraláshoz is, vízalatti képek
    készítésére, mivel néhány méterig vízálló. Ezenkívül egyszerű az összerakása is.
    Szintén ajálom fiúknak, lányoknak, valamint idősebb korosztálynak.
    Link: http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4s/tokok/vizallo-tokok/971-krusell-sealabox-vizallo-tok-fekete.html

    3. AKG K-518 fejhallgató:
    Ez a fejhallgató remek hangzással van megáldva ebben az árkategóriában.
    Én már 3 hónapja használom és imádom. Csak ajánlhatom. Tökéletesen kizárja a
    kinti zajokat, tehát nem kell maxra tekerned a hangerőt, hogy a metrón hallj
    valamit a zenéből, így kevésbé romlik a hallásod is.
    Egyaránt ajánlom fiúknak és lányoknak, mivel sok szín közül lehet választani.
    Link: http://ipon.hu/?product_id=165945

    Üdv.

  74. Az iSuppli Nautilus-t mindenkinek ajánlanám, aki szereti a könnyen kezelhető, ám de tökéletesen működő dolgokat, amik beleillenek az Apple “it just works” arculatába! A modern, letisztult formavilágával könnyen elhelyezhető bárhová, amiben a passzív, tökéletes hangot biztosító áram nélküli erősítése is nagy segítség!

    http://xms.hu/apple.php?t=IPK919SL

  75. Sziasztok.
    Először egy vízálló tokot ajánlottam volna, de már megelőztek, nyárra szinte kötelező tartozék iPhone-hoz.:)
    Én egy olyan ember vagyok aki még a levegőtől is védi az iPhone-ját így ajánlanék egy porvédő kit-et, mely megvédi telefonunkat a homoktól, zsebkosztól, folyadéktól.
    http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-3g3gs-kiegeszitk/egyebek/38-iphone-3g–3gs-porved-kit-fekete.html
    Illetve amit magam is a kezdetek óta használok:
    Invisible Shield Maximum védelem karcálló fólia:
    http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-3g-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
    Remélem tudtam segíteni, és, hogy szerencsém lesz, még soha nem nyertem semmit:D
    Ha lesz még ötletem megosztom veletek. 🙂

  76. Hát ami azt illeti a játékban lehet, hogy ezzel nem veszek részt, de talán 1-2 ide látogatónak segítek vele (és talán nem törlitek..)

    Részemről nem annyira egy konkrét terméket, hanem sokkal inkább egy beszerzési helyet osztanék meg: http://www.dealextreme.com

    Itt mindenféle (sok feljebb megemlített) kütyüt lehet beszerezni tulajdonképp elhanyagolható összegekért.. Nagy részük természetesen iPhone-hoz/Macbook-hoz kiválóan használható. (Note: a bolt nem magyar, sőt messze van, így lehet, h a Jézuska megelőzi a koreai ill. nemtom milyen postát..)

  77. http://xms.hu/apple.php?t=MrIncredible13

    remélem nem volt még de ez igazán ötletes ksi ajándék nem túl drága mégis szerintem ideális és ötletes 🙂 15” os méretben az igazi 😛

  78. Én egy nagyon jó iphone matricákat ajánlok! A skin megvéd az esetleges karcolásoktól, sérülésektől és akár a meglévő esztétikai hibák elfedésére is tökéletes megoldást nyújthat.
    Az általunk gyártott és forgalmazott skinekkel egyedivé teheti az iphone-ját!
    Könnyen felhelyezhető bármilyen síkfelületre, eltávolítható teljesen nyom nélkül és kicserélhető egy másikra.

    Én is innen rendeltem a karácsonyi ajándékot! választhatsz a meglévőkből vagy készíthetsz sajátot! Nem csak hátsó hanem az első fólia is megtervezhető! Szerintem egyedi és jó ajándék lehet!!

    Iphone 2g,3g,3gs,4g

    http://myskins.hu/skintervezo

  79. Én egy tokot szeretnék ajánlani iPhone 4-re, nekem volt már rajta mindenféle, de semmit sem szeretett jobban a telefonom mint ezt 🙂

    http://store.apple.com/hu-smb/product/H4800ZM/A/knomo-Leather-Slim-Sleeve-for-iPhone-4

    Férfiaknak és nőknek is ideális ajándék, mert van rózsaszín és kék színben is, puha vajbőr és belül puha plüss 🙂 És én láttam az iJoe-ban barna/sárga színkombinációt is

  80. Én egy tokot ajánlanék, szerintem mindenki ismeri, nagyon nem kell bemutatnom..

    http://xms.hu/apple.php?t=API4-1112-R1K0

    Az ára ugyan kicsit borsos, de… tapasztalatból mondom, hogy eszméletlen elegáns! 😉

  81. Apple Magic Mouse ideális ajándék lenne, nem megy tönkre rajta a “kattintó” gomb és a kábel se foglal helyet 🙂 Én örülnék, ha idén ezt kapnék 🙂
    Itt megleshetitek: http://xms.hu/apple.php?t=magicmouse

  82. Ha szeretnél egy stúdió minőségű fejhallgatót ami tökéletesen hangszigetel és hosszú órákon át tartó zenehallgatáskor is kényelmes és nem kerül egy kisebb vagyonba akkor én mindenképpen a Sony MBR-XB500-at ajánlom! http://www.220volt.hu/Sony+MDR-XB+500

  83. Én egy olyan kiegészítőt ajánlanék ami a nagy fotóőrülteknek való. Először nem hittem el aztán amikor először megláttam leesett az állam. Ha egyszer lesz egy 4S-em akkor lehet beruházok rá.
    Tehát a termék:
    http://photojojo.com/store/awesomeness/iphone-slr-mount/
    Igen egy tok, amire lehet tükörreflexes gépek obiját tenni. Nagyon durva…
    Itt egy magyar leírás is :
    http://spottr.hu/2011/07/08/slr-objektiveket-iphone-ra/
    Szerintem a 4S kamerájával, és egy komolyabb obival egész komoly képeket lehet készíteni, sőtt, még állványra is fel lehet csavarni.
    Sajnos nincs információm, hogy milyen bajonetteket fogat, de szerintem van valami átalakító hozzá. Az ára egy kicsit borsos: 250 USD + szállítás.
    Ha valakinek megtetszik, és megveszi akkor szóljon, hogy kipróbálhassam!!:)
    A végére egy videó:
    http://www.youtube.com/watch?v=IJI0yetl2e4

  84. Engem két dolog foglalkoztat most iPhone kiegészítő témában:

    Az első a A-Solar Slim Pack, ami iPhone 4 / 4S külső akkumulátor, ami tölthető és extra energiaforrást nyújt a telefonodnak 1-1 végignyomkodott nap estéjére (1500 mAh kapacitású akkuval). Kis kompromisszummal, mert nagyobb lesz tőle egy kicsivel a telefon. De szerintem ennyi még belefér.

    Nem ajánlom külön hölgyeknek, vagy uraknak mert ki mennyire nyomkodja a telefonját lemerítheti semmi perc alatt, a hölgyeknek mondjuk így kis könnyen elfér a táskájukba 😀 A +3 db különböző színű keret+ miatt pedig mindenki megtalálhatja a neki valót.

    A termék megvásárolható, pl. itt:
    http://isop.hu/iphone-4s-kiegeszitok/4s-toltok/a-solar-slim-pack-iphone-4s-kulso-akkumulator-tolto.html
    11.505 ft -os áron.

    A második dolog, ami nagyon bejönne vmi “fisheye” lencse. De nem találtam magyar boltot. Így csak mint ötlet említhetem. Hogy nagy király fotókat lehet vele lőni. –> http://statigr.am/tag/fisheye

  85. Tudom ajánlani szülőknek, fiúknak, lányoknak ezt a Logitech hordozható hangszórót.
    Árát tekintve, biztos van ennél olcsóbb is, de ha csak azt nézzük, hogy Logitech minőség (két év gari!) és a hangzása is ötös egyből megéri. Nekem egy elődje van ennek és a mai napig funkcionál, és a beépített akksijával sincs gond!
    Róla lenne szó: http://www.logitech.com/hu-hu/speakers-audio/ipod-mp3-speakers/devices/7209

    Strandra, piknikhez, sátrazáshoz, bármilyen utazáshoz..

  86. Egyszerűen egy iPod shuffle, minenki igényének megfelelő szín, egyszerű és nagyszerű. Éspedig azért mert zenét mindenki hallgat és nem utolsó sorban megfizethető minőség. 🙂
    http://xms.hu/apple.php?tk=ipod_shuffle

  87. Sziasztok!
    Én egy Proporta tokot javasolnék 4S készülékekhez, remek dizájnnal, megfelelő védelemmel és egyediséggel ruházza fel a szifonotok! 🙂
    Eléggé hasznos ketyere, majd’ 9ezres ára kicsit soknak tűnhet, de nagyon hasznos tud lenni. A magyar apple.hu -tól megvásárolható.
    Külön megjegyezném, hogy élettartam garis, szilveszter környékén meg bizonyos hatások végett sok a leejtett telefon, egy vagány tok tuti ajándék, júzernek és mobilnak egyaránt!
    Itt a link: http://store.apple.com/hu/product/H7696ZM/A/proporta-kem%C3%A9ny-burkolat%C3%BA-tok-iphone-4s-k%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9khez?fnode=MTY1NDA0NA

    Kellemes ünnepeket!

  88. Én az Apple In-Ear fülest ajánlom – alapesetben is kitűnően szól, azonban egy pici basszus még elférne benne, ezt lehet orvosolni az iPhone Bass Booster EQ-jával. Strapabíró, megbízható, Apple minőség. Kategóriájának egyik élvonalbeli versenyzője.

    http://www.xms.hu/apple.php?t=ma850g/a

  89. Sziasztok!
    Minden Apple rajongónak kötelező könyv Steve Jobsról, a legnagyobb előadóról. Szerintem sok iPhone, iPad rajongó tart hétköznap munkájából kifolyólag prezentációkat, mégha nem is olyan nagyszabásúakat, mint az Apple atyja. Ebből a könyvből egykét fortélyt mindenképp meg lehet tanulni!
    http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Gallo_Carmine_Steve_Jobs_a_prezentacio_mestere_Hogyan_legyunk_orulten_hatasos_eloadok&id=97896&trackingCode=RELATED&type=22

  90. Sziasztok!

    Ahogy látom már elég sok ajánlat érkezett, így csak reménykedhetem hogy nem volt még a következő speckó iphone tok:

    http://www.marware.com/game-grip?sc=44&category=22857

    A játékmániásoknak úgy gondolom kihagyhatatlan. Bár ez pont 3G / 3Gs -es típúsokhoz szól, talán még vagyunk egy páran ilyen készülékekkel. 🙂
    Rendelhető ebayről:

    http://www.ebay.com/itm/Marware-GAMEGRIP-Game-Grip-/150678678707?pt=PDA_Accessories&hash=item2315262cb3#ht_2396wt_1270

    bízva hogy megérkezik karácsonyig.

    Ha már így ünnep:
    Mindenkinek boldogságos karácsonyt és fenomenális újévet, előre is!

  91. Aki egy kicsit többet tud költeni iPhone kiegészítőre az választhatja a Bowers& Wilkins High-End gyártó Zeppelin Air termékét.
    Biztosan gyönyörű hangja van!Hölgyeknek és uraknak is egyaránt-mert ugye füle mindkét nemnek van! 😀

    http://xms.hu/apple.php?t=zeppelin

  92. Én az iPhone/iPad/iPodTouch tulajoknak ezt az alma alkaú hangszórót ajánlanám, nem túl nagy, jól néz ki, nem túl drága és jól szól! A plusz benne az apple fanoknak hogy alma alakú 🙂 http://bigyoshop.hu/?q=products/show/alma-hangszoro

  93. Én két javaslattal élnék:

    1. A legszemélyesebb dolog, ha te is részt veszel az ajándék elkészítésében, ezért egy könyv vagy naptár, amit te állítasz össze pl. iPhoto segítségével, ideális ajándék. Macen elkészíted és itt megrendeled:
    http://iphoto.ihbdigital.hu/

    2. Aki út közben is szeretne éneket, riportot, stb. rögzíteni iPhone vagy iPad segítségével, azok számára ideális az iRig Mic:
    http://www.ikmultimedia.com/irigmic/features/

    Itt találtam magyar linket:
    http://www.ijoe.hu/irigmic/

    Kellemes Ünnepeket! 🙂

  94. Kifejezetten hasznos, ám mérsèkelt árú, autóval rendelkező szerencsés leendő ajándékozottak részére javasolt! Praktikum, univerzalitás: tapadós felület az autóba kedvenc iKészülékek műszerfalon történő tárolására.

    http://bigyoshop.hu/?q=products/show/ottmaradsz-bigyotarto

  95. Én az apple párnát ajánlanám. Nem teljesen a hétköznapi értelemben vett párna használati tulajdonságaival bír, ám annál hasznosabb lehet a mindennapokban. A leghasználhatóbb benne, amikor ölbe vesszük és erre tesszük rá a gépünket. Lévén, hogy nem csak egy színben kapható, nemtől függetlenül mindenkinek ajánlom!

    Megvásárolható a StarKing-ben: http://www.starkingnet.hu/macbookparna.htm
    br. 7.990HUF
    színek: feket, fehér, rózsaszín.

    ui.: használatára pár tipp az oldalról: reggeli az ágyban: teázás a fotelben, jegyzetelés és rajzolás a kertben, keresztrejtvényfejtés az autóban, kártyázás és társasjátékozás a vonaton…

  96. Just Mobile Gum Plus Power Pack – Nagy kapacitású, stílusos akku csomag:

    A Guml Plus egy stílusos akkumulátorból és tölbőből álló készlet iPod, iPhone, iPad és iPad 2 készülékek számára. A termék Apple tanúsítvánnyal rendelkezik. A nagy teljesítményű USB kimenete lehetővé teszi, hogy egészen 90%-ig feltöltsd az iPhone készüléked, mindössze egy óra alatt. A lekerekített alumínium dizájn az 5 LED töltöttség jelzővel méltán lett a Red Dot Design Award winner 2010 díjnyertes készüléke.

    Különösen ajánlom az Iphone 4S tulajdonosoknak, mivel az akkumulátor merülési ideje még mindig nagyon gyors,és sokszor adódik az a “vészhelyzet” hogy plusz energia kéne a telefonunknak 🙂

    http://www.egerbolt.hu/Apple_termekek_kiegeszitoi/iPod/Just_Mobile_Gum_Plus-Akku_es_tolto_csomag

  97. Az egyik legjobb ár-érték arányú, kiváló minőségű agyba dugós füles mindenképpen kitűnő választás annak, aki hajlandó a gyönyörű hangzásért áldozni. Direkt iPhoneosított verzióról van szó, tehát megvan rajta a hangerőszabályzós távirányító mikrofonnal. Természetesen a Klipsch S4i-ről beszélek. Jár hozzá 3 pár gumifej, tisztítópiszkafém, kábelcsipesz és egy elegáns fémből készült hordozódoboz. Handráséktól is beszerezhető:
    http://xms.hu/apple.php?t=KlipschS4i
    És még egy jó kis ismertető: http://www.youtube.com/watch?v=Dvmnb6ruGN0

  98. Hello Szisztok!

    Én ezt a terméket ajánlom. Mindenféle leírás az oldalon megtalálható, hogy miért is hasznos. Igaz kicsit drága de biztosan lehet találni alternatív terméket is.
    Kellemes készülődést az ünnepekre és utána kellemes ünnepeket.

    http://goo.gl/d94CL

  99. én ennek örulnék a legjobban, mindig útban van a kisvinyóm. ajánlóm férfinek, nőnek akinek imace van, és szereti rendet.
    http://xms.hu/apple.php?t=ts-backpack

  100. Először is Kellemes Ünnepeket Mindekinek (ha már ez egy karácsonyi poszt)!
    Részemről pár Apple dolgot biztosan fogok venni a családnak:
    1. Feleségemnek egy inEar füllhallgatót-khangosítót (mert a gyári Apple sajnos nem kényelmes hosszútávon és nem is szól olyan szépen) a 3G-hez:
    http://store.apple.com/hu/product/H2129ZM/A?fnode=MTY1NDA1MA

    2. Szintén neki egy kihangosítót, mondjuk az olcsóbbik BOSE-t:
    http://store.apple.com/hu/product/H6812ZM/A/bose-sounddock-series-ii-digitális-zenelejátszó-rendszer?fnode=MTY1NDA5Mg

    3. Magamnak pedig egy 64Gb iPhone 4S-t (mert sok filmet nézek iPhone-on) a T-Mobile-tól (hogy ne kelljen egyben kifizetni az egészet):
    https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=354071&paidType=newPostPaidPrice&loyaltyTime=twoYear&package=&phoneSearchUrl=https%3A%2F%2Fwebshop.t-mobile.hu%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2FWSPhoneSearchCmd%3FactPage%3D1%26processMode%3Dsearch%26paidType%3DnewPostPaidPrice%26loyaltyTime%3DtwoYear%26packages%3D%26priceZone%3Dall%26brand%3D1%26parameter%3Dall%26style%3Dall%26camera_resolution%3D0%26camera%3Dall%26opsys%3Dall

    Üdv

  101. én a Jawbone Jambox-ot ajánlanám főleg a fiataloknak, de bárki másnak is aki szeret zenét hallgatni iPhone-ról. Ez egy bluetooth-os hordozható hangfal, beépített akkuval (10 óra üzemidő!). a kezedben tartva hasonló masszív érzést kelt, mint az iPhone.
    én már kb 2 hete használom és nagyon szeretem, tökéletesen működik, nagyon jó hangja van, csak ajánlani tudom. szerintem jó kis ajándék lehet karácsonyra. 🙂
    itthon az iStyle-nál lehet kapni:
    http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,1808/category_id,71/option,com_virtuemart/Itemid,1/
    http://jawbone.com/speakers/jambox/overview

  102. Ha van olyan ismerősöd vagy családtagod, aki megkaparintott egy darabot a legújabb iphone 4S rakományból és még nincsen tokja, akkor ajánlom ezt a bőr tokot, amely nem csak jól mutat, hanem védi a telefonját is.A tok nem csak a hátlapot védi, hanem a kijelzőt is, így nincs szüksége foliára.Anyaghasználati szempontból is megfelel, mivel kézzel készített valódi bőr.Árát tekintve nem is olcsó és nem is drága, hanem a fizethető árkategóriába sorolható.

    http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4s/tokok/br-tokok/444-sgp-leather-case-argos-black-for-iphone-4–4s.html

    VAGY

    Ha rendelkezik már tokkal és valami komolyabb ajándékot keresel, akkor az Apple TV a megfelő ajándék számára.Nagyon praktikus, mivel nem kell a kábelekkel vesződni,és minden apple tárgyadhoz plusz kábelt venni.Filmeket egyből TV-n nézheted vagy akár a családi fotókat slideshow-ba vetíti.

    http://xms.hu/apple.php?t=mc572

  103. Én egy iPod nano-nak
    http://store.apple.com/hu/browse/home/shop_ipod/family/ipod_nano
    vagy egy iPod Shuffle-nek
    http://store.apple.com/hu/browse/home/shop_ipod/family/ipod_shuffle
    örülnék legjobban mert ezekkel lehet bárhol bármikor zenét halgatni , könnyűek és még csak a zsebedbe se kell tenni csak felcsatolod és futás.

    És amiket ajánlok azok a Screenshield a Skin Zone-tól főleg a full body mert megvédi minden karctól a telefont vagy ha megkarcolódik akkor se látszik,
    könnyen felhelyezhető mert ujra lehet próbálni ha elsőre nem menne.
    http://www.screenshield.com/hu/shield/telefon-2/iphone-4-177
    A másik pedig a Skullcandy 50/50 ami kiválló hangzást nyújt, van rajta iPod control és több színben is kapható pl itt a szifonstore-ban
    http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/fejhallgatokfulhallgatok/fuelhallgatok/992-skullcandy-5050-blackred-wshuffle-control-mic.html

  104. Üdv! Szerény személyem a forradalmi OkosKesztyűt ajánlja mindenkinek. Páramonak is ezt vettem hisz téli hidegben sem kell csonttá fagyott ujjakkal pötyögnie a szerelmes üzeneteket 🙂 Jómagam is használom mert minusz fokban már a kezem már belilul és ezzel könnyedén használom a telefonomat (ami sajnos nem Apple termék) és a kezem sem fázik. Az árához híven nagyon strapabíró nem foszlik nem kell kímélni nem fog elszakadni elég sokáig, szóval akár gyerekeknek is lehet ajándékozni.

    http://bigyoshop.hu/?q=products/show/okoskesztyu

  105. Én a Tecskóban vettem 7 rongyért Technika ébresztő órás iPhone dock-ot, tök jól működik a 4S- szel, van hozzá időjárás app, kijelzi az időjárást, lejátssza a zenéket, altat, ébreszt, tölt, szal 7ért tuti megéri!!

  106. Én a Vaja tokokat ajánlanám mindenkinek. Nagyon jó, minőségi bőrből készülnek és tényleg strapabíróak. Aki kapja, maximálisan elégedett lesz. Nekem személyes kedvencem a Premium Leather Pocket:
    http://vajacases.com/

  107. Üdv!

    Én egy iHome ip90et ajándékozok testvéremnek. Mindig rádióra kel fel, nagyon korán, de így, hogy betudja állítani a hangerejét úgy, hogy emelkedjen, nem fogja felébreszteni a másik 3 embert is a családban.
    Továbbá több app-ot is lehet hozzá szerezni az AppStore-ból, ingyenesen.
    Szerintem nagyon fog neki tetszeni!

    http://xms.hu/apple.php?t=ihome-ip90bze

  108. Ha van ipad-ed akkor a Camera connection kit kötelező darab a fotók és videók áttöltésén kivül még usb-s billentyűzettel is használható a géped.
    Hogy kinek ajánlom? Hát minden iPad tulajnak kortól nemtől függetlenül!
    Megvásárolható: http://xms.hu/apple.php?t=MC531

  109. Ha van apple TV-je az illetőnek, akkor mindenképp ez:
    ATV Flash (black) http://firecore.com/atvflash-black
    nekem sikerült hozzájutnom, és nagyon komoly, tényleg kiaknázza az apple tv lehetőségeit, és nem is olyan sokba kerül (csak kár, hogy frissítésekért évente kell hosszabbítani az accot)

    Ha nincs, de van egy apple kütyüje, mindig jó ajándék egy sima apple fülhallgató, ami (magamból kiindulva) kb 3-4 havonta elhasználódik.

    Ha egy kicsit nagyobb álmaink vannak, akkor pedig ez:
    http://store.apple.com/hu/product/TX465ZM/A/Monster-Beats-Studio-Headphones-by-Dr-Dre

  110. Én ezt szeretném ajánlani, mivel egy elég hasznos kis okosság:

    Ezzel a mágikus kiegészítővel egy eszközként kezelheted Apple wireless keyboardod és Magic Trackpaded, így mostantól kényelmesen használhatod őket bárhol.

    http://xms.hu/apple.php?t=ts-magwand

  111. Én a North Face Etip kesztyűjét ajánlanám. Nem túlzottan sportos, akár szövetkabáttal is hordható. Nem túl vastag, ősszel is jól használható, mert nem szárad ki a kezed, és télen se fázik. Szilikon pöttyök is vannak rajta, hogy ne csússzon ki a teló a kezedből.
    http://stylebolt.hu/the-north-face-etip-kesztyu-fekete.html

  112. Sziasztok.
    Én minden zene imádónak javasolnám az Apple InEar fülhallgatót.
    Személy szerint birtokomban áll egy ilyen füles, mindenkinek ajánlom,kiváló a két utas rendszernek köszönhetően a hangzás, olyan elemeket hallani a muzsikában amit eddig nem érzékeltem.
    A linkje:
    http://store.apple.com/hu-smb/product/MA850G/B?fnode=MTY1NDA1MA
    Árban húzós de megéri!
    Kellemes Ünnepeket

  113. nem értem, mindenki a HP-t isteníti de igazán az EPSON fejlesztette ki ios használathoz az MFP-t, eddig sztem ez a legjobb készülék amit valaha is csináltak:EPSON PX820FWD, mivel nekem is ilyen van, én csak jószívvel tudom ajánlani mindenkinek

  114. Sziasztok!

    Én a következő fülest ajánlanám:

    http://logout.hu/cikk/moshi_audio_moonrock/teljes.html

    Nekem lassan 8 hónapja megvan, a csatlakozónál semmi probléma, és az hasonló árkategóriájú termékekhez képest nagyon jó hangja van! Csak ajánlani tudom!

    Kellemes Ünnepeket!

  115. Én az Apple iPad Keyboard Dock INT -t ajánlom melegen !
    Töltés és billentyűzet egyben ,elérhető áron:
    http://xms.hu/apple.php?t=mc533z

  116. Ui.: inkább uraknak ajánlanám a dizájn miatt.

  117. Én főleg a MacBook és MacBook Pro tulajdonosoknak szánnám ajándékötletem, ami egy Magic Mouse az XMS-ből:

    http://xms.hu/apple.php?t=magicmouse

  118. Úraknak, hölgyeknek egyaránt: ha sokat ül autóban a kiszemelt ajándék áldozatod, akkor egy iPhone FM transzmitter tökéletes ajándék lehet. Autós töltőként is funkcionál és a zenéidet is hallgathatod az autód rádióján. Hol kapható? Pl. itt: http://www.bestdigital.hu

  119. A korábban említett iRig Mic testvére a gitár fanatikusoknak hasznos iRig.
    Az eszköz segítségével gitárunkat összeköthetjük iOS eszközeinkkel, és többféle torzítást csikarhatunk ki belőle. Nagyon érdekes eszköz, otthoni felhasználásra olcsóbb, mint több valós torzítót megvenni.

    http://www.ijoe.hu/irig/

  120. Sziasztok!

    Én hátlapot ajánlanék karácsonyra, én is ilyennel lepem meg magam:
    http://isop.hu/iphone-4-hatlapok/iphone-4-fem-szalcsiszolt-hatlap-ezust.html
    Mivel az eredeti hátlap elég törékeny (ha a sarkára ejted), ezért mindig tokban hordom a telefont, így viszont jóval vastagabb, ezért döntöttem úgy, hogy inkább lecserélem a hátlapot. Nézzetek hozzá aluminium bumbert is 😉

  121. Én az Apple TV 2G-t ajánlanám, ettől lesz okosTV-je az embereknek.

  122. hali!

    Ultra-Case ultra-slimet ajánlom, remekül védi az iphone-t, nem is drága, jó anyagból készült, ár-érték arányban tökéletes!

  123. hali!
    ugyan nagyon jó ötletnek tartom a iphone által érzékelt téli kesztyűt, valamint a LEGO-s játékot is! Ezektől függetlenül én valami csinos kis iHifi-vel lepném meg az iRokonaimat, igazából, az, hogy melyikkel… hát az meg már személyiség függő… tehát mivel rengeteg változat létezik… így mindenkinek találnék hozzá illőt… (bár, ha mindenkinek adni szeretnék, akkor olyan mélyen kellene a zsebembe nyúljak, hogy kb. a bokámig szakítanám ki…)

  124. Ha nem akarsz egy vagyont költeni egy jó bluetooth fülesre, de a minőségről sem akarsz lemondani, akkor ezt tudom ajánlani : http://www.bluechip.hu/termek/arctic-sound-p311-bluetooth – Arctic P311. Iphone mellett headsetként is működik, és meglepően erőteljes mély is van benne, persze vezérli az ipod részeket, és baromi sokáig húzza egy feltöltéssel.

  125. Szerintem a leghasznosabb ha veszünk egy iHelicopter! :)) A gyerekek szeretik a repülős játékokat és néha még az édesapa is beszáll a játékba! 😀 Anya meg bentről egy szép iPad 2 mellett figyeli az eseményeket és Facebookozik! 🙂

  126. Még egy ötlet, amivel magamat leptem meg nemrégiben – nanohoz egy óraszíj, roppant elegáns, nagyon kényelmes, stabil. http://lunatik.com/lunatik

  127. Angry Birds rajongóknak plüss madarak és Angry Birds Társas játék!
    Apró építőkockákból fel kell építeni a pályákat, elhelyezni a malacokat és kilőni a madarakat. Nemcsak random pályákat építhetünk, bár kétségtelen az izgalmasabb, kártyákon mutatják, milyenre kell építeni adott szinten az adott pályát. Még azt is megmondják, hány pontot kaphatunk a lerombolásért. Harcra fel! :))
    A Társas játékot itt vehetitek meg: Bigyóneked (plüssöket szintén)
    http://www.bigyoneked.hu/angry-birds

  128. szerintem mindenki örülne egy olyan toknak amit direkt neki desing-oltak! Szóval ha jóakaróim ezt olvassák akkor csak hajrá!!! http://iphone-tattoo.com/hu/

  129. Én egy iPhone 4-et ajánlanék karácsonyi ajándék gyanánt, mert már elég olcsón meg lehet kapni és garantáltan siker lesz! Nekem már egy éve megvan és tökéletes!
    http://www.argep.hu/product_1299567.html

  130. Szerintem is jó ajándéknak az iPad 2, egész családnak hasznos lenne, főleg, ha vannak gyerekek is. Már csak meg kell egyezni, hogy ki használja éppen 🙂

  131. http://www.youtube.com/watch?v=Tx92McwqX7A

    Szerintem ez az egyik legideálisabb ajándék azok számára akik szeretnek nyáron a tenger mellett nyaralni. Nekem is jó lett volna nyáron, hogy rögzítsek pár víz alatti felvételt, búvárkodást, hajóról vízbe ugrást stb. 🙂
    Olyan remek emlékeket lehetne ezzel rögzíteni amiket másként nemigazán. (vagy csak drága hd kamerával vagy)

  132. Szerintem egy olyan családban ahol több apple gép is van,oda az apple tv a legmegfelelőbb ajándék 🙂

  133. Szerintem a screenshield legprofibb. Több ilyen skin es oldalról rendeltem már, de ez jön be a legjobban. Jó minőségű alapanyagokkal dolgoznak és a kölönböző fóliák és disz elemet mindenféle változatban variálhatóak!

    http://www.screenshield.com/hu/shield/

  134. Egy iPad 2 szerintem az egyik legfeledhetetlenebb karácsonyt hozná el bármelyik családtag számára. Ajándék ennél jobban nem is ötvözheti a kellemeset a hasznossal ami az egyik legfontosabb szempont ajándék keresés közben.

  135. Kimaradt: természetesen férfiaknak ajánlom!

  136. Halszem iPhone lencse és tok
    http://bigyoshop.hu/?q=products/show/halszem-iphone-lencse-es-tok
    én egy ilyenre mindig vágytam 🙂 praktikusan szerelhtő fel és jó mert a lencse leszerelhető a tokról.

    Ez meg szuper praktikus síeléskor amikor tényleg le tud fagyni az ember keze:
    Képernyőérintős síkesztyű: http://bigyoshop.hu/?q=products/show/kepernyoerintos-sikesztyu

    Na és, hogy a feleségekre is gondoljunk, vagy a tini lányunkra, Ipadhez a a Teddy rózsaszín tok, szerintem elég jóóóó.
    http://www.iphonetokok.hu/ipad/ipad_tokok/ipad_1_tokok

  137. Sziasztok!
    Én az autósoknak ajánlanám ezt a minőségi TomTom iPhone tartót, ami nem csak egy egyszerű “car mount”.
    Többek között növeli a GPS jel-erősséget, ami azért valljuk be Budapest belvárosában a nagy házak leárnyékolása miatt előnyös, beépített hangszórójával nem csak jobban halljuk a navi utasításait de kényelmesen telefonálhatunk is a kocsiban vele és persze tölti a telefonunkat 🙂
    http://www.gpsstore.hu/TomTom-TomTom-akt%EDv-aut%F3s-tart%F3-kihangos%EDt%F3-iPhone-3GShez-p-12287.html
    Remélem segítettem vele valakinek ajándékvásárlás ügyben.

  138. Hello !
    Digitális fényképezőgép és iPad mellé szerintem nélkülözhetetlen :
    http://xms.hu/apple.php?t=MC531
    Kellemes Ünnepeket Minden Apple fannak !

  139. Szerintem a legjobb ajándék egy Parrot Drone ha kissé nagyobb összegbbe nézelödnénk, föleg ha gyermekünknek szeretnénk nagyon szép karácsonyt.

    A zene kedvelöinek SkullCandy fej- vagy fülhallgatot. Ha nagyobb összegbe gondolkoznák akkor pedig Philips Fidelio DS1100 hansugárzót.

    A sport kedvelöinek, ha napi szinten futással foglalkozik valaki szerintem a legjobb egy Wahoo Futó csomag hisz nagyon jól tudjuk vele tesztelni testünk biroképességét.

    Ismerösün új iPhone-t kapott és még nagyon vigyáz rá vegyünk neki egy szép de annál dizájnosabb tokot pl: SGP Linear Blitz, de természetesen a személy stilusáhóz illö tokot válasszunk.:D

    Ha gyorsan merül a telója ismerösünek és sokszor nem lehet elérni ez miatt akkor egy külsö aksival ajándékozzuk meg pl: GumPlus

  140. A téli hónapokban hasznosnak bizonyuló kis kütyü/kiegészítő iphone/ipad/itouch/ipod vagy egyéb mp3 lejátszókhoz, Ráadásul még nem is csúnya 🙂 hölgyeknek, uraknak egyaránt!
    http://bigyoshop.hu/?q=products/show/ilogic-ipod-sapka

  141. Én a “Parrot Ar.Drone”-t ajánlanám a figyelmetekbe,ami tényleg nem semmi!
    Ez egy négyrotoros helikopter,amit kábelek nélkül reptethetünk Iphone-unk/Ipad-ünk,Ipod Touch-unk segítségével a szabadban!
    Ajánlom főleg fiúknak/férfiaknak akik szeretnének egy jót szórakozni a szabad levegő alatt!

    Többek között itt meg lehet vásárolni,ha valaki kedvet érez hozzá:
    http://www.starking.hu/products.php?product=Parrot-AR.Drone-%252d-Wi%252dFi-Quadricopter-%252d-Green

  142. Minden kedves iPhone 4. tulajdonosnak ajánlanám karácsonyi ajándéknak a linkelt MONOLITH szálcsiszolt alumínium tokot, amely exklúzív, igényes, elegáns és nem utolsó sorban védelmet nyúlt szeretett készülékünknek!

    http://iphonetok.hu/nere-case/monolith-iphone-4-tok-aluminium

  143. Hellósztok
    A következő hozzászólásomban szeretnék megosztani veletek több,szerintem hasznos kiegészítőt!
    Korábban már megosztottam veletek egy Angry Birds Iphone tokot,de most úgy gondolom még van pár kiegészítő ami mindenképpen említésre méltó lehet,főleg így karácsony előtt!
    1.:
    Kihangosító félgömb Iphone készülékhez:Ami azért nyerő megoldás mert viszonylag olcsó!(a hangrendszerekhez képest)
    A hangerőt megnöveli az Iphonon,valamint a hangszórás egyenletes lesz!
    Ajánlom fiúknak,és lányoknak is egyaránt!
    http://store.szifon.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/egyebek/697-clingo-sphere-kihangosito-felgoemb.html
    2.:
    Napelemes töltő!
    Azért ajánlom mert környezetbarát,az ára meg megtérül idővel úgyis!
    Fiúknak és lányoknak is megfelelő!
    http://store.szifon.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/egyebek/1116-suntrica-solarstrap-w-202-iphone–ipod-zoeld.html
    3.:
    Iphone játékkonzol tartó:
    Szerintem ötletes,mert nem kell attól tartani hogy az Iphone-unk kiesik a kezünkből ha éppen valamerre döntögetjük valamilyen játék miatt.
    Fiúknak és lányoknak is ajánlható ez a kiegészítő is!
    http://store.szifon.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/egyebek/649-iphone-4-jatekkonzol-tarto-fekete.html
    4.:
    Toll Iphone/Ipad készülékekhez!
    Ha meguntuk az ujjunkat használni akkor jöhet a toll,amit kifejezetten kapacitív érintőképernyőkhöz fejlesztettek ki!
    Inkább fiúknak ajánlanám!
    http://store.szifon.com/ipadkiegeszitok/ipad-2-kiegeszitk/egyebek/544-sgp-stylus-pen-kuel-h10-black.html
    5.:
    Wahoo Biciklis csomag pulzusmérővel!
    Azért ajánlom fiúknak,és lányoknak is mert egészséges biciklizni,és ezzel a csomaggal jobban nyomon tudjátok követni mozgásotokat,teljesítményeteket biciklizés közben.
    Valamint vízálló is ez a termék!
    http://store.szifon.com/ipod-kiegeszitok/touch-kiegeszitok/touch-2g3g-kiegeszitk/fitness-kiegeszitk/1077-wahoo-biciklis-csomag-2.html

    Remélem tetszettek az ötleteim!
    Szathmáry Lajos

  144. Én a dension car dock autós kihangosítót tudom ajánlani, nekem eddig nagyon bevállt.
    ráadásul magyar fejlesztés ami megér még sok-sok pontot 🙂

    link:
    http://www.dension.hu/

    Kicsit húzos az ára, de fm transzmitteres zene lejátszó is. Külön appstore-os appal rendelkezik.

    Boldog karácsonyt.

    peace

  145. Üdvözeltem mindenkinek!
    Gépjárművezetők figyelmébe ajánlanám elsősorban a Dension cég Car dock for iPhone autós kihangosítóját.Vezess akár autót,akár kamiont, vagy netán tanker hajót valamely tengeren essetleg egy repülőgépet,számodra szinte biztosan ez a legjobb választás!Nem elég,hogy szép s biztonságos de a beépített digitális FM transzmitternek hála mind a telefonálás mind az iphone on tárolt zenék hallgatása élményszámba megy!
    http://www.dension.com/hu/termek/iPhone-autos-tarto

  146. Szerintem nagyon sokan örülnének egy Rollei R20812 8x Tele Fish objektíveknek is,legfőképp azok akik szeretnek fotózni is.
    Személy szerint nekem most ez hiányzik.
    Továbbá egy jó autós szett is nagyon meglepetés lenne.
    Nagy a célközönség,így legalább 4-5 kategórián belül lehetne válogatni termékeket.

  147. Heyy!
    1:
    Én nem rég láttam erről a kis szerkentyűről és vicces kis videót a youtubon, úgy hogy előszeretettel ajánlanám egyaránt kicsiknek és nagyoknak is, baromi jól ellehet vele szórakozni :))
    http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/flypage,garden_flypage.tpl/product_id,1999/category_id,39/option,com_virtuemart/Itemid,1/
    2:
    Aki nem szeret magánál pénztárcát hordozgatni, igazán ötletesnek tartom ezt a kis kamu mini bibliát :))
    http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/flypage,garden_flypage.tpl/product_id,1912/category_id,41/option,com_virtuemart/Itemid,1/
    3:
    És az igazi jól bevállt hangzásról lenne szó és a dokkokról akkor NAGYON AJÁNLOM! a jól bevált Ipiget, vagy akár az új Iangry birds dokkolót 🙂
    http://xms.hu/apple.php?t=iPigPink

    Remélem segítettem valakinek a választásban 🙂

  148. 3 ötletem is van mert mind3 itt porosodik nálam 😀
    Főleg zene szeretőknek 🙂
    1:http://www.enceinte-ipod.fr/enceinte-ipod-hb-ip55i-test-avis-dock-ipod/
    Nagyon csinos kis cucc távirányító aux rádió minden ami kell 🙂
    2:http://www.revo.co.uk/store/domino.php
    Sajnos csak kép van róla már hivatalosan nem elérhető ez a Revo Domino D3 változata minden extrával 🙂
    3.http://www.cdiscount.com/high-tech/home-cinema-hifi/h-b-hf400ip-black-gloss/f-106290501-hb_hf400ip.html
    Ez is egy szép ajándék a nappaliba mondjuk bár ha jól rémlik ehhez nincs távirányító sajna :).

    Szerintem mind3 szép ajándék :).

  149. Én egy ilyet szeretnék nektek ajánlani: http://www.logitech.com/hu-hu/1222/8213
    Ez egy billentyűzetes vezeték nélküli tok az iPad 1-2-höz. Bluetooth-szal kapcsolódik a iKütyühöz és innentől sms-huszárok ill. titkárnők vagy chat-bajnokok álma lehet a táblagépünkből! 🙂 Nem mellesleg nagyon jól védi is az ájped kijelzőjét. Full fém a borítása, ezért nagyon ellenálló és még álványnak is használható az iPadhez! Mi kell még? Az ára sem vészes, ráadásul a logitech ilyen ósszegnél ingyen és mellesleg gyorsan szállít futárral. Vigyétek-vegyétek!

  150. Rajongóknak nagyon ajánlom az Angry Birds plüssfigurát, amit több méretben is kapható. Valakinek fogom ajándékozni karácsonykor és biztosan nagyon fog tetszeni neki. Ajánlom mindenkinek 🙂

  151. @sziszlard: Hopp, előzőben lemaradt a link

  152. December 14. Pont ma van a születésnapom:)

    nos kedves Mindenki. Én mindenkinek az AirDrone-t ajánlanám . Mindenki szereti szerintem az ilyen dolgokat, főleg a gyerekek , igy ez felnőtnek és gyereknek is egyáranát vicces/szorakoztató. Szóval én is ezt szeretnék , és visszajeluésekből csak ajánlani tudom.

    http://xms.hu/apple.php?t=prdrone1

  153. Aki otthon és a munkába is mac-et használ, annak bátran ajánlom a Time Capsule-t. Én teljesen megvagyok vele elégedve. Ha valamilyen munkával csak otthon készülök el, nem kell bajlódnom pendriveokkal vagy feltöltéssel. Egyszerüen wifin keresztül mindent átszinkronizál. A munkahelyemen pedig csak rászinkronizálja az iMac-re.
    Ájánlom mindenkinek aki két gép között ingázik és fontos neki a gyors fájlátvitel.

    http://www.apple.com/timecapsule/

  154. Hello!

    Én egy Denon fülhallgatót ajánlanék, ami iPhone kompatibilis vezérlővel rendelkezik a vezetékén. Én ezt használom hónapok óta és szerintem egy nagyon jó széria, bírja a gyűrődést, ellenben a Sennheiser-el és AKG-val amik előtte voltak. Nagyon jól szól és kényelmes viselet. Főleg azoknak ajánlom, akik a klasszikus vezeték elrendezéses megoldást szeretik és nem a nyak mögött átvezetőset.

    http://www.starking.hu/products.php?product=Denon-AH%252dC260R-f%C3%BClhallgat%C3%B3-mikrofonnal-%C3%A9s-t%C3%A1vir%C3%A1ny%C3%ADt%C3%B3val

    A Starking-nél lehet kapni, 15ezer forintért.

    Kellmes vásárlást! 🙂

  155. Én karácsonyra egy Phlips DS8500 iPod & iPhone dokkolót ajánlanék a nagyon szép hangzás és dizájn miatt, szerintem elmaradhatatlan tartozék az iPhone és iPod tulajok száméra!
    Link: http://www.argep.hu/product_1260590.html
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!

  156. Sziasztok. Én egy vapor bumpert rendeltem a vateráról, 9000 Ft-be került. Biztos örülni fog a csajom. 😉

  157. Lehet, hogy a szifonon olvastam, mindenesetre megmaradt bennem az alábbi kis kütyü:
    http://www.lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1094
    Ez egy univerzális távirányító “központ”, a lakás középpontjában elhelyezve az összes infrás érzékelővel ellátott külyü irányítható vele egy alkalmazás segítségével. A kütyü és a telefon bluetoothon kommunikál.
    A következő lépés e gigageekeknek az otthon fellelhető összes villanykapcsoló/konnektor lecserélése távirányíthatóra, és máris mehet a kávéfőzés/villanykapcsolgatás a fotelból. 🙂

  158. Én ezt a passzív hangszórót ajánlanám mindenkinek, aki szeret relatív hangosan zenét hallgatni, de nem szeretné jobban meríteni a telefonját mint “amúgy”.
    http://xms.hu/apple.php?t=ih927a

    Nem utolsó sorban szerintem jól is néz ki! 🙂

  159. Én is szeretnék ajánlani ezt-azt 🙂
    Egyrészt tudom ajánlani én is az apple tv-t, mert már csak a menüben lapozgatni élmény 😀 Megszokott apple felhasználói élmény. Trailereket szoktam én nézni, meg ami nagyon jó, hogy pár dollárért már kölcsönözhetsz filmeket. Egyetlen hátránya szerintem az, hogy csak 720p-s felbontást támogat, nagyobban nem (tudtommal). Akinek i cuccosa van, az szeretni fogja, én is imádom hogy a képeket, videókat/filmeket, zenét simán, zökkenés nélkül airplayen az apple tv-re küldhetitek iphone, stb készüléketekről.
    Apple TV: http://store.apple.com/hu/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv
    A másik ami szerintem szintén jó lehet (még nem próbáltam) elsősorban dj-knek, legalábbis aki szereti a DJ-skedést szeretni fogja a Numark iDJ Live ot. Lényegében egy mini DJ pult.
    Numark iDJ Live:http://store.apple.com/hu/product/H6430ZM/A/numark-idj-live?fnode=MjUxMDA5MDg
    Aki meg inkább gitározik, annak meg az iRiget, teljesen használható, hasznos kis kütyü, utazáskor nem kell sok pedált magaddal vinned 😉
    iRig: http://store.apple.com/hu/product/H6430ZM/A/numark-idj-live?fnode=MjUxMDA5MDg

  160. Elsokent egy vicces labtrolot ajanlok az iOS fanoknak:
    http://www.meninos.us/products.php?product=Unlock-Doormat

    Masodsorban egy antik konyvre hajazo iPhone tokot, amit en is szivesen elfogadnek:
    http://www.amazon.com/dp/B005FEP6GE/?tag=047-20

    Utoljara egy regi vagyam, ami nem szorosan apple kotodesu, de azert sok mely erzelmu apple rajongo szokott fotozni is:
    http://www.amazon.com/Fuloon-TM-Simulation-Camera-Christmas/dp/B006FSQ1R2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1323966375&sr=8-3

  161. Sziasztok én ezt a 3GS-tokot szeretném ajánlani nektek, én ezt használom és nagyon megvagyok vele elégedve:
    http://xms.hu/apple.php?t=REVO3G-CR

  162. TnB IPHHOLD31 iPhone univerzális autós tartó+töltő kábel 500mA

    Contains:o szivargyujtó – USB töltő iPhone(R)-hoz .o Multi rögzítésű autós tartó iPhone(R)-hoz .Multi-rögzítésű tartó szélvédőre vagy levegő beömlőre illeszthető (2 univerzális talp mellékelve). Flexibilis és merev kar – 360°-ban pozicionálható . Kompatibilisbármely iPhone(R)-al, védő tokkal együtt is . Könnyű és gyors felszerelés. Tartó:o Kar hosszúság: 17 cm.o Állítható.Szivargyujtó töltő 😮 Bemenet (DC):Feszültség: 12 V / 24 V.o Kimenet (DC): 5V – 500 mA.Kábel hossz: 120 cm-ig .

    http://sooters.unas.hu/spd/thu_1297783176/TnB_IPHHOLD31_iPhone_univerzalis_autos_tartotolto

    Nekem ez tetszik.

    Kellemes Ünnepeket!!!

  163. Clingo Game Wheel játékkormány – Az én ajánlásommal 😛

    Különleges élményt nyújt az autóversenyes játékok közben. Csak bele kell tenni a telót játékkormány közepére. A játékkormány nagyobb láthatóságot és kényelmet biztosít, nem kell eltakarnod a kezeddel a kijelző széleit.
    Merem ajánlani nagyon tuti kiegészítő, autós fanok odáig lesznek érte!:)
    6 kiló de megéri az árát.

    http://iphonetok.hu/clingo/clingo-game-wheel-jatekkormany

  164. Én szeretném javasolni a pataco 10″-12″ os laptoptáskát, mert tökéletesen passzol bele az iPad, egy iPhone, és az összes kütyü mellé, ráadásul amiért megvettem az az, hogy bele tudom rakni egy A4-és dokumentummappát. Több színben is kapható, ha jól emlékszem 13000Ft körül vettem a westendben levő iStyleban. Remek ajándék mindenkinek!

  165. Én az ipad Stylus touch pen-t ajánlom. Ha nem akarod állandoan tisztitani a kijelződet.

  166. Az iStyleban nagyon frankó képregényes tokokat lehet most kapni, mindenkinek ajánlom!
    Link sajnos nincs a honlapjukon nem találtam meg.

  167. Egyre több embernek van ipod nano 6g-je ami csodás dolog ha az ember szereti a zene és a stílus remek ötvözetét. Karácsonyra férfinak nőnek egyaránt kíváló ajándék, mert így egy óra helyett kap egy csomót amit akár naponta váltogathat! Ha már van nano az sem gond mert szíjakat is lehet kapni hozzá, amiből szintén nem árt ha több van 🙂
    Nekem ez tetszett a legjobban és csak 2890.- ami nem egy összeg de igen impozáns darab:
    http://store.szifon.com/ipod-kiegeszitok/nano-kiegeszitok/tokok.html
    Ebből van igazi bőr is ami drágább de a minősége is jobb. Kinek hogy 🙂
    Én örülnék ennek is 🙂
    Remélem segítettem!

  168. Sziasztok!

    Mindenkinek ajánlom az alábbi minőségi Paul Smith bőrtokot:
    http://store.apple.com/hu/product/TW086ZM/A

    Főleg férfiaknak, de akár hölgyeknek is kiváló ajándék. Ízléses kialakítás, nagyszerű tartás, kisebb kiegészítökhöz egy kis plusz zseb is található rajta.
    Lassan 1,5 éve nyúzom heti rendszerességgel (egy 15 colos gépekhez szánt változatát), ennek ellenére is tökéletes állapotban van máig. 🙂

  169. Sziasztok!

    Remélem nem volt még, de Ipad-ból segít notebook-ot csinálni, nagyon igényes, kicsi és könnyű, Apple BT magyar billentyűzet (nagyon meggyorsítja a munkát!)

    1) http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/flypage,garden_flypage.tpl/product_id,54/category_id,33/option,com_virtuemart/Itemid,1/

    Hozzávaló minimal tok+tartó:

    2) http://store.apple.com/hu/product/H6353ZM/A?fnode=MjA1MTEyODY

    Ha a fenti kettőt angol billentyűzettel és egy tokban szeretnénk egyesíteni:

    3) http://www.220volt.hu/Bluetooth+billentyuzet+es+tok+iPad-hez

    +1: személyes kedvenc tokom, bár ez lehet a képregény megszállottság miatt van:

    4) http://www.mobilefun.co.uk/superman-hard-shell-case-for-iphone-4-p27923.htm

    Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

  170. Én a 15″-os MBP-t ajánlanám gyakorlatilag bárkinek, aki mostanában laptopot venne. Minimum 256GB-os SSD-vel és nagy felbontású kijelzővel.
    Akárki is kapja, biztosan imádni fogja, és hosszú távon jobban jár vele, mint bármelyik PC-vel.

    http://xms.hu/apple.php?cf=mbp15a253

  171. Sziasztok!

    Én is megosztom a kedvenc kiegészítőimet:

    1. Iphone 4 dokkoló
    http://isop.hu/iphone-4s-dokkolo-allomas-fekete.html (jelenleg itt a legolcsóbb )
    Reggel az éjjeli szekrényre nézve egyből tudom mennyi az idő, nem kell matatnom a telefon után, és még fel is van töltve.

    2. Napelemes töltő
    http://www.gpsstore.hu/asolar-super-iphone-napelemes-t%C3%B6lt%C5%91-k%C3%BCls%C5%91-akkumul%C3%A1tor-p-473073.html
    A legrosszabb érzés, amikor az erőmű a zsebedben lapul, de nem tudod használni, mert egész nap nyomkodod, és lemerült. Íme a megoldás.

    3. Bluetooth billentyűzet
    http://www.ikiegeszitok.hu/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/egyebek/925-bluetooth-os-mini-billentyzet.html
    A hard usereknek, akik egész nap a facebookon, msn-en, skype-on lógnak. Fárasztó egy idő után a virtual billentyűzetet nyomkodni. 🙂

  172. Sziasztok,
    két dolgot is ajánlanék:
    – az egyiket mindenkinek, aki szeret fotózni – akár kedvenc Iphone- ával, ez egy gorillapod iphone-hoz. Hasznos darab lehet!
    http://www.limebox.hu/index.php/iPhone-kiegeszitok/Egyeb-termekek/IPHONE-ACC-125-Joby-GorillaMobile-for-iPhone4.html
    – a másikat pedig bárkinek, aki szereti a vagány, vicces, bevállalós cuccokat – szintén Iphone-hoz:
    http://www.limebox.hu/index.php/iPhone-kiegeszitok/Egyeb-termekek/IPAMOSHIMOSHI01003-Moshi-Moshi-01-iPhone-handset-and-base-Red.html

  173. http://xms.hu/apple.php?t=sw-tkn6-bk
    SwitchEasy Ticker, szerintem nagyon jó ajándék ipod nano tulajoknak, az újabb nanokban többféle számlap is van, így egyedi “órája” lehet a meglepettnek 😀 (persze sportoláshoz is kiváló)

  174. Sokszor problémát okoz ipod-iphone gyors lemerülése. Ezért találták ki a pót akkumlátort, ami szerintem nagyon jó ötlet. Viszont van hogy az ember azt is elfelejti feltölteni ezért véleményem szerint a napelemes pótakkumlátor nagyon jó megoldás. Ez is egy remek ötlet lehet karácsonyra családtagjainknak, szeretteinknek 😀

    http://www.solarhungary.eu/index.php/a-solar/napelemes-toltok/napelemes-mobiltelefon-tolto/a-solar-super-iphone-4-napelemes-tolto-es-kulso-akkumulator-am401.html

    Egy másik nagyon jó ötlet karácsonyra a telefon tartó akár autóba, akár számítógép asztalunkra vagy akárhova 🙂 Külön kiemelném az SGP Kuel S20-at hiszen ennél a tartónál nem kell kivennünk a tokból a telefont és így megkönnyíti a belehelyezését és kivételét.

    http://szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/autos-tartozekok/1210-sgp-kuel-s20-autos-tarto-szuerke.html

  175. Ha jól látom, még senki nem ajánlotta, pedig én már két hónapja tesztelem és maximálisan elégedett vagyok! 🙂
    Az element case sorozat legújabbja: vapor pro.

    http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4s/tokok/bumper/863-element-case-vapor-pro-spectra-feketeezuest.html

    Van sok-sok színben, én a “standard” fekete-fehéret választottam fekete 4Shez.

    Az volt a folyamat, hogy nem akartam eltakarni a telefon hátulját, mert attól szép a cucc (persze csak addig, amíg nem karcolódik össze). Akkor egyértelmű, hogy csúsztatós tokok, de nem, mert egyszer b……g úgy is kiesik a kezemből, ami nem lesz olcsó. Így lett a “bumper”, abból pedig a létező legdrágább, egyszerűen nem találtam alternatívát. Nem bántam meg, tényleg pillekönnyű, tartós, térerő probléma nincs, és még jobban is néz ki, mint képeken.

    Ajánlom!

  176. Ja elnézést, unisex. 🙂

  177. iPad2-höz ajánlanám a Marware cég C.E.O. Hybrid nevű tokját, ár-érték arányban ez az egyik legjobb! Sok tokot próbáltam már, de ez nagyon bevált. Ajánlom mindenkinek, aki tokot keres szeretett táblagépéhez! http://www.marware.com/c-e-o-hybrid-ipad-2-case

  178. Én az iPad-et ajánlanám a karácsonyfa alá. Az iPad szerintem jó kikapcsolódás nyújt a család minden tagjának, legyen az gyermekünk, testvérünk vagy párunk. Gyermekeinknek ott a rengeteg játék és rajzprogramok, az idősebb korosztály böngészhet az interneten, újságokat és aktuális híreket olvashat….e-maileket írhat, olvashat….zenét hallgathat…….és rengeteg egyéb másra is használható…. 🙂
    http://xms.hu/apple.php?tk=ipad

  179. Én az Amethyst iNinja hangszóró és iPod / iPhone dokkolót ajánlanám férfiaknak

    Ez a szeretni való kisdisznó a briliáns tervezésnek köszönhetően egy kicsi de fantasztikusan erős hangszóró rendszert ötvöz egybe egy iPod dokkoló minden tudásával, mely az összes most forgalomban levő iPod és iPhone modellel kompatibilis.

    A kicsi és mókás külső hihetetlen de öt db hangszóró segítségével gondoskodik a 2.1-es hangrendszerhez hasonló hangminőségről. Ne hidd, hogy ez valami vicc, ez teljesen komoly! Amint kicsomagolod és kézbe veszed érezni, hogy az iNinja nem gyerekjáték, komoly súlya van akárcsak egy jól megtermett kocának. Amint megszólal rájössz mit jelent a “Disznó jól szól” kifejezés.

    Ugy vélem az ipighez képes jobban néz ki ezt mindenki maga döntse el 🙂

  180. Rock-it 2.0

    Ezzel a kis eszközzel a zenét vibrációs szekvenciákká lehet alakítani, a tapadókorongját akármire rá lehet ragasztani, hangszórót varázsol belőle.

    http://youtu.be/M4nxh-Er60g?hd=1

    Nekem személy szerint van egy, és nagyszerűen működik: kartondobozokon, háztartási gépeken, rajztáblákon, papírpoharakon és tálakon, szemetesládákon, nyomtatókon, asztalokon, fürdőkádon, lámpaernyőkön, gyümölcslevek dobozain és számtalan más helyen. Minél üregesebb a tárgy, annál jobb a hangminőség.

    http://www.argep.hu/trend/ROCK/Rock-it-2-0.html

  181. Sziasztok!
    Én a nehezen ébredőknek és/vagy egészségesebben élni akaróknak ajánlanám a Jawbone UP karkötőt! Sajnos itthon kicsit nehézkes hozzájutni.
    http://jawbone.com/up
    A kisebbeknek pedig egyértelműen a Lego Life of George a tuti!
    http://george.lego.com/

  182. Sziasztok!

    Szerintem nagyon hasznos ajándék aki sokat szeret kirándulni, wellnessezni, síelni vagy bármi mást csinálni ahol védeni kell az iPhone-t a víztől! Mindenkinek ajánlom!
    Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!

    U.i.: Jah és karácsonykor azért ne csak az apple termékeiteket nyomogassátok…. 🙂

  183. Sziasztok!

    Én Dr. Dre Studio fülesét ajánlanám. Rendkívül magas minőség, mobilitás, hangerőszabályzó. Végre egy olyan füles ami nem kell, hogy ordítson mert a zajszűrő miatt még a metróban is tökéletes hallani.
    http://www.beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B3808&cat=1

    Kellemes Ünnepeket!

  184. Sziasztok!
    Veletek is már megtörtén, hogy egy fagyos napon ki kellett bújnotok a kesztyűtökből, hogy használni tudjátok a kapacitív képernyőtöket a mobilotokon, ipadeteken, vagy touchotokon? Erre két megoldást találtam anno:
    -Használjátok az orrotokat, amennyiben csak számot váltanátok, vagy egy hívást vennétek fel
    -amennyiben viszont mondjuk internetezni szeretnétek, akkor használjátok a következő terméket: http://bigyoshop.hu/?q=products/show/ikesztyu
    Én egy másik fajtát rendeltem Amerikából, de az ennek az árnak a kétszerese volt, szóval a bigyoshoppot ajánlanám! Kitűnő ajándék! Amíg nem volt ilyenem, addig jobban örültem volna ennek, mint bármi másnak 🙂

  185. Sziasztok!

    Én ezt ajánlanám minden iPhone 4/4S tulajnak: http://iphonetok.hu/konnet/touchez-iphone-4-4s-qwerty-billentyuzet

    Nagyon praktikus azok számára, aki sokat üzenget, chatel iphone-on. Ráadásul, aki sokat buszozik, még nehézkesebb az érintőképernyőn pötyögni. Én is mindenképp be fogom majd szerezni.

  186. Egy stilusos dock es kihangosito egyben, raadasul nagyon olcson. http://xms.hu/apple.php?t=clingo07006
    Mindenkinek ajanlom aki nem szereti csak ugy ledobni az asztalra a telefont.

  187. Sziasztok!

    Én személy szerint ezt ajánlanám, mert egy jó bluetooth headset elengedhetetlen 😛

    http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4s/bluetooth-headsetek/1165-plantronics-m20.html

    Egyrészt nagyon praktikus kis eszköz, főleg azoknak akik vezetés közben is telefonálnak, másrészt dizájnos. Nem is kicsit.

    Mondjuk ehhez dukál már egy autós tartó is:
    http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/autos-tartozekok/676-just-mobile-xstand-go-iphone-44s-autos-tarto.html

    Fő a biztonság, na meg a kényelem 🙂

  188. Szerintem a legjobb tok MacBook Pro-hoz ami tényleg egy könyvvé változtatja a laptopot ami nem csak stílusos, de az ellopás esélyét is csökkenti, mivel egy könyvet kevésbé lopnának el mint egy macbookot 🙂 Hölgyeknek piros színben, uraknak feketében, de igazából ízlés kérdése.
    Itt lehet róla olvasni, képeket nézni: http://twelvesouth.com/products/bookbook/
    Itt pedig megvásárolni: http://www.220volt.hu/Kereses?search=bookbook+for+macbook

  189. Sziasztok!

    Számomra fontos a zene, így éjjel nappal a fülembe lóg a füles, a gyárit nem szeretem a kialakítása miatt, évekkel ezelőtt beleszerettem az “agybadugós” fülesekbe, viszont nem akartam 20.000-t adni érte, hogy még a headset is működjön, ezért elkezdtem kutakodni, mi is lenne az ideális választás számomra.

    Sikerült is megtalálni ezt a terméket: http://www.ijoe.hu/jblroxy/

    Több mint egy éve használom, a tok is hasznos, minőségileg semmi bajom nincs vele, és nem mellesleg tökéletes a mikrofon-távirányító része.

    Akik szeretik a zenét, nem hátrálnak meg a színvilágtól, számukra tökéletes! 🙂

    Előre is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! 🙂

  190. Láttam már Dension autóhifis megoldást, azonban az Oxygen Audio O Car termékét még senki sem ajánlotta. Ez egy iPhone 3G/GS/4/4S-t befogadni képes 1 DIN-es autóhifi, ingyenes app-okkal. Elég korrekt a tudása, BT kihangosítót is tartalmaz, illetve egy hifibe applikált autós tartó, amiben fekve és állítva, valamint több irányba forgatva is lehet a telót tartani.
    Szerintem akinek nincs jó hifije autóban, és szeretne egyet, illetve iPhone-ja van, annak ez egy igen komplex megoldásokat nyújtó lehetőség.

    http://www.oxygenaudio.com/o-series/363-o-car.html

  191. Én is utánanéztem néhány dolognak, ami esztétikus és használható is:
    1.) Kerékpárosoknak kötelező darab:
    http://www.karacsonyiajandekok.com/%C3%B6tletek/mobil-gps-tart%C3%B3-biciklire

    2.) Solar (napelemes) töltők igényes kinézettel:
    http://www.xindao.nl/XDDesign/XDProducts/tabid/55/Default.aspx
    http://www.ecofriend.com/entry/solar-window-charger-an-eco-friendly-wonder/

    3.) Dohányosoknak elektronikus cigaretta iPhone töltővel (2in1)
    http://www.gadgetoz.com/post/electronic-cigarette-pack-with-iphone-charger/

    Boldog karácsonyt mindenkinek!

  192. Sziasztok!

    Nekem ez a személyes kedvencem:) és ajánlanám mindenkinek, mert párszor próbáltam, és teljesen lenyűgözött!

    http://xms.hu/apple.php?t=magicmouse

    az ára kicsit vastag, de szerintem megéri, éppen ezerrel gyűjtök rá, és most hogy karácsony, hááááátha bekerül a fa alá…:)

    Mindenkinek Békés Ünnepeket!

  193. Kifejezetten hölgyeknek ajánlanám ajándéknak. Szép, esztétikus fülvédő ami melegít és közben még a kedvenc zenénket is tudjuk hallgatni vele.
    Puha pamut bélés, különböző színben is kapható ízlés szerint.
    Szerintem nagyon kis aranyos ajándék tud lenni.

    http://bigyoshop.hu/?q=products/show/kotott-fejhallgato

  194. http://www.potterybarn.com/products/gramaphone-ipod-docking-station/

    Ezt akartam ajánlani, elsősorban idősebb Apple-termék felhasználóknak, de sajnos már nincs készleten, pedig hangulatosabbá teheti egy dolgozószoba, nappali vagy akár hálószoba design-ját is.

    http://www.officemax.com/technology/mp3-players-accessories/ipod-mp3-speakers/product-prod3430452?cm_mmc=Nextag-_-Technology-_-iPod%20and%20MP3%20Players%20and%20Accessories-_-iPod%20and%20MP3%20Speakers&srccode=cii_9324560&cpncode=26-67280556-2

    Helyette ajánlanám ezt, modern stílusával, gyönyörű hangzásával és nem utolsó sorban széleskörű kompatibilitásával.

  195. Én egy Kicker fülest ajánlanék a zene szerelmeseinek. Viszonylag olcsó és kiváló hangzást biztosít.
    http://www.kicker.hu/termekleiras.html?cikkszam=326
    Ja és én még nagyon tudnék örülni egy bőr óra szíjhoz a 6. generácios ipod nanohoz.
    http://store.apple.com/hu/product/H4859ZM/A/iWatchz-Timepiece-Leather-Watchband-for-iPod-nano?fnode=MTY1NDA3NQ
    És persze egy kivló minősigű tok Iphone 4 és 4s tulajdonosoknak.
    http://iphonetok.hu/more-thing/classic-collection-iphone-4-tok
    Remélem tudtam segíteni! 🙂 Boldog karácsonyt mindenkinek!!

  196. Egy dokkolót szeretnék ajánlani, ami egyaránt jó ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak. Az OZAKI iMini Cute 2-ről van szó, több színben elérhető (így fiúknak és lányoknak is megfelelő lehet). Univerzális, tehát iPod-okhoz, iPhone 3G/4/4S- hez is jó. Hálózatról és elemről is működik. Van benne FM rádió és stereo hangszóró. Zenehallgatás közben tölti is a készüléket.Strapabíró, a dizájn pedig igen hasonlít az Apple zenelejátszóira. Elég baráti ára van a többi, hasonló dokkolóhoz képest (~15.000 ft) http://www.cserit.hu/termekek/ipad-kiegeszitok?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=131&category_id=4

  197. Univerzális ajándék, zenét kedvelőknek az iPod nano. Biciklizéshez, futáshoz is alkalmas. Az akksija jó sokáig bírja:
    http://xms.hu/apple.php?tk=ipod_nano

    Már meglévő iPhone-hoz, vagy iPod-hoz pedig a Philips Fidelio DS1100 lehet jó kis ajándék. Ez egy kompakt hangsugárzós dokkoló, órával. A hangzása elég jó, és még jól is mutat. Az ára sincs elszállva.
    http://xms.hu/apple.php?t=DS1100

  198. Én az alábbi iPod Touch 4G tokot ajánlom: http://www.starking.hu/products.php?product=Macally-MetroB-iPod-touch-4G-v%C3%A9d%C5%91tok-%252d-fekete

    Nekem is ez van és maximálisan meg vagyok elégedve vele mert vékony, csúszásgátló felülettel ellátott műanyag tok. Jó védelmet nyújt és az ára is megfelelő. Még hozzátenném, hogy akinek karcos a touch hátulja, annak csak azért is megéri mert fekete, így illik a színéhez (ha fekete az iPod) és egyben takarja a karcokat.

  199. Sennheiser mm30i füllhallgatós headset. Sokkal jobb, mint a gyári, de a headsete ugyanolyan jó, ha nem jobb. Unisex termék révén mindenkinek ajánlom! Én elégedetten használom. Az egyik legjobb ár/elhelyezkedés a következő linken:
    http://www.aqua.hu/sennheiser-mm-30-iphone-fulhallgato-131093.html

  200. Én az iCase Leather termékeit ajánlanám.
    Gyönyörű, prémium kategóriás, kézzel készült, olasz marhabőr iPhone és iPad tokok, elérhető áron. A kompatibilitás 3G-nél kezdődik és iPad 2-nél végződik.
    Nem csak azért ajánlom, mert minőségi termék hanem, mert mellette MAGYAR TERMÉK is, sőt akár egyedi gyártást is vállalnak.

    További leírás árakkal, termékismertetővel ITT–> http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/icase_leather_skin_different/

    Rendelési lehetőség pedig ITT–> http://www.icaseleather.com/

  201. Sziasztok én két igazán jó minőségű és kiváló hangzású iPod/iPhone dokkoló/kihangosítót ajánlanék nektek a karácsonyfa alá,.. Már ezeken szólhatnak a szebbnél szebb karácsonyi dallamok. Sőt szilveszterre is kiváló egy közepes méretű szobát mindketten bezenélnek a te és barátaid kedvenc számaival, csak pattinsd be az iPod/iPhone-od és play..

    http://www.logitech.com/hu-hu/speakers-audio/ipod-mp3-speakers/devices/7209

    http://electrostore.hu/open_product-def202876587aa7022d4e4e9460e4bd9.htm

    Kellemes ünnepeket nektek !

  202. Ha már dokkolókról és kihangosítókról volt szó, mindenkinek figyelmébe ajánlom ezt a Philips terméket is, amely tökéletes karácsonyi ajándék mindenki számára, és talán elengedhetetlen, de legalább is nagyon hasznos lehet a pár nappal későbbi szilveszterezéshez. 🙂
    Az ára viszonlag türhető, a kategórián belül legalábbis, és ha már csak azt nézzük, hogy mennyi mindent kapunk (részletek a linkben) többek között iPad-et is, és nem csak iPhonet, vagy ipodokat csatlakoztathatunk hozzá, szerintem nagyon megéri! Tökéletes hangzás..vezeték nélküli Bluetooth streaming lehetőséggel…hálózatról vagy akkumulátorról is működtethető, stb..de nem is ragoznám, legegyszerűbb ha klikkeltek eggyet ti is, és saját szemetekkel csodáljátok meg, ezt a csúcsminőségű kiegészítőt 😉 http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/ersitk-es-hangszorok/1297-philips-fidelio-ds3500-dokkolos-hangsugarzo.html

  203. Vedd komolyan iPhone/iPod Touch készüléked zenei képességeid!
    Akai, FL Studio, Fairlight, GarageBand, … ismerős nevek? Vesd bele magad a zeneírásba, bárhol és bármikor! Végre megszületett Apple készülékedhez a SynthStation25 az Akai-tól. 25 sebesség-érzékeny, félig súlyozott billentyű, pitch és modulációs kerék, oktáv- és bank választó gombok. Sztereó rca aljzat, h külső hifi-re kösd és 3.5-ös jack, h fejhallgatón át monitorozz. Hazaérve, ha Mac-edre, esetleg pécédre kötöd az usb portján keresztül, midi-kontrollerként használhatod tovább bármely zeneíró szoftvereddel, mint pl.: Ableton Live, Logic, Cubase, stb. … Mire vársz??? 🙂
    Gyártói oldal: http://www.synthstationapp.com/
    Mo-on forgalomba hozza: http://www.friendlyhouse.hu/termekek/dj-eszkozok/midi-kontrollerek/midi-billentyuzet/akai-synthstation-25/PIDU1lOVEhTVEFUSU9OMjU=
    U.i.: Nemrégiben megleptem magam vele, ezért ajánlom. Szép karácsonyt!


Add a Comment