Itt a Szifon.com Mikulása! Ünnepi ingyenes appok. SzifonJáték!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó reggelt mindenkinek! Az idei Mikulás játék sem marad el. Ahogy azt már megszokhattátok, ilyenkor alkalmazásokat sorsolunk nektek. 3db szerencsés fejenként 3 euró értékben kaphat alkalmazásokat ajándékba a “csizmájába”, de csak a mai napon!

De előbb jöjjön pár adventi, karácsonyi alkalmazás. 

Az utóbbi napokban már az App Store-ban is elindultak az ünnepi leárazások. Megjelentek olyan alkalmazások, amik a mikulással, illetve a karácsonnyal kapcsolatosak. Van köztük magyar fejlesztés is!

Első körben megemlíteném az EA Games játék leárazásait:

 • A Need for Speed – Shift még mindig ingyenes! Érdemes letölteni, remek játék, és játék iPad-es HD változatát is ingyen tölthetjük le.
 • A Need for Speed – Shift 2 is még ingyenes, de ehhez amerikai account kell.

Ingyenes app még a Chrismas Bells Free. Talán nem legjobb csengettyű alkalmazás, de elég sok fajta csengő van benne. Pont arra jó, amire készítették, se több, se kevesebb.

És ha már Mikulás: emlékeztek még a múltévi iPhone 4 TV reklámra? Nekünk ez a kedvencünk:

Majd elfelejtettem! Kedvenc ünnepi alkalmazásom még az Xmas Frames, jelenleg ez is ingyenes, érdemes letölteni. Felettébb mókás képeket készíthetünk vele, például:

Magyar fejlesztésünk is van az adventhez, mégpedig az ingyenes Advent 2011 kalendárium. Naponta kapunk 1-1 kis ablakot, amiben üzenetek vannak.

 • Adventi gyertyagyújtás
 • Karácsony ünnepe
 • Zenelejátszó
 • Push figyelmeztetés
 • Facebook megosztás

 

iPad alkalmazások közül is kiemelnék nektek párat. Az Éva magazin külön adventi számát is érdemes letölteni. A legújabb számban a közeledő karácsonyról van szó, és az ünnepi előkészületekben nyújthat óriási segítséget.

Korábban már írtunk bővebben az Éva: Adventről:

Az ünnepek alatt a gyerkőc is otthon van, őt is lefoglalhatjuk 1-1 mesével, és ha az még interaktív is, akkor nyert ügyünk van. A Lolamesék talán az egyetlen olyan interaktív, magyar mesekönyv, ami jelenleg az App Store-ban van.

Korábban már írtunk a Lolamesékről is:

Szifon.com Mikulás!

Jöjjön akkor a Szifon.com Mikulása! Idén nem csak a Szifon.com-on nyerhettek alkalmazásokat, hanem az iSzervizPont is beszáll az ajándékozásba, mégpedig szerviz kuponokkal. A kuponok értéke 10.000.-, 20.000.- és 30.000.- Ft, és 1 évig használhatóak fel mindenfajta hardveres meghibásodásra! Tőlünk, a Szifon.com csapattól pedig a már említett 3db 3 euró értékű ajándék játékért harcolhattok. 🙂

Mit kell tennem?

 • Az ajándék kuponokért nem kell mást tennetek, mint like-olni az iSzervizPont Facebook oldalát, és bízni a szerencsében.
 • Az ajándék App Store appokért pedig nem kell mást tenni, csak írd hozzászólásként, hogy Te melyik alkalmazást szeretnéd a Mikulástól. 🙂

Természetesen, hogy legyen “meglepetés” is, azok között, akik ezt a cikket megosztják Facebook-on, külön ajándékot sorsolunk ki.

Sorsolás holnap, azaz szerdán!

Frissítés: meghosszabbítjuk a játékot!

Számunkra tegnap este nem várt ajándékot hozott a mikulás egy kis technikai gond formájában, így az oldal egészen ma kora délutánig nem volt elérhető. Ezért most hétvégéig meghosszabbítjuk a játékot, eredményhirdetés pedig hétfőn!

Sajnos a cikkben említett EA Games játékok már nem ingyenesek (csak egy napra voltak azok), vagy egyáltalán nem is érhetőek el már.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Üdv Mikulás! Gyönyörűen csillog a kipucolt csizmám az ablakban, és úgy örülnék, ha hoznál nekem bele egy MMA BY EA SPORTS-ot! Kérlek, térj be hozzám is, az asztalon hagytam neked egy kis tejet, és sütit.
  :$

 2. Szia Szifon Mikulas!

  Ha veletlenul erre jarnal, akkor szeretnek kerni egy par programot az en kis iPhone-omra! 🙂 De ha csak egyet tudsz hozni, en mar annak is nagyon orulnek! 🙂

  – Cut the rope: Experiments
  – Camera+
  – Angry Birds: Rio

  Es mindenkinek kellemes unnepeket! 🙂
  Gergo

 3. Hali SzifiMiki! Nem igazán voltam jó gyerek, sokat trollkodtam játszótéren, de csak azért, hogy a mezei trollok észrevegyék magukat…nem mindig jól sült el, de megbántam! Hol is kezdjem rengeteg jó játék van a appstoreban ,de ha Virgács appot is ha kapok annak is örülni fogok… azért ennyire nem voltam rossz =)
  Infinity I3lade II ,Sam & Max , Dexter the game a vágyam
  de hát te tudod igazán hogy, én mire vártam.

 4. Kedves szifon.com mikulás!

  Nagyon szeretném ha idén megajándékoznál a Real Racing 2 nevű játékkal.
  Egész évben jól viselkedtem és erre az alkalomra vártam. 🙂

  Üdvözlettel: TeXe

 5. Lehet, hogy csak egyet lehet, de eggyütt sem haladják meg a 3€-t:
  – Cut the rope
  – Cut the rope experiements
  – Doodle jump: Be warned

  Jó lenne mindet megkapni, de egynek is örülnék, és ha választani kell akkor a “sima” Cut the rope-ot választom 🙂
  Köszönöm SzifonMikulás ;D

 6. Kedves mikulás én nem vagyok nagyravágyó, csupán egy sima Angry Birds-el vagy egy sima Cut the rope-al megelékszem 😉

  Kellemes mikulásjárást mindenkinek!!!

 7. Shift 1-et egyik accal sem engedi letölteni (UK, US, HUN), a megadot tlink, azt írja nem elérhető. Cserében ingyenes az Undercover UK és HUN ituneson. Ötlet?

  A 3 € : cut the rope: experiments
  Typoinsta

 8. – Angry Birds Seasons,
  Ha 3-mat lehet választani (nem teljesen világos 🙂 ):
  – Angry Birds Seasons
  – Fruit Ninja
  – Fruit Ninja: Puss in Boots

  Köszi Mikulás! 🙂

 9. Tisztelt Szifon.com Mikulás!
  Én a GarageBand alkalmazást szeretném nagyon, bár tudom, nem ez a legolcsóbb, mégis ezt tudnám a legnagyobb örömmel és élvezettel használni!
  Köszönöm.

 10. ha mégis lehet majdan’ 3euró fölöttit is kérni, akkor GTA chinatown wars sima iphone-os verzió
  ha nem akkor ifiles-nak örülnék a mikulástól 🙂

 11. egyben jelezném, hogy NFS undercover, Audiotorium is ingyenesek, nem tudom eddig azok voltak-e, de utóbbi egészen parádés játék (azt hiszem irtatok is róla anno)

 12. Kedves mikulás én csak a Fruit Ninja:Puss in boots-ot meg a Cut the rope experiementset szeretném! Köszön Mikulás elöre és vigyázz a kéménnyel mert ha begyujtunk a kandallóba meg ne pörkölödj mikor jösz be !! 😀

 13. Szia Mikulás!

  Én az alábbi app-ok közül szeretném valamelyiket. Vagy akár mindegyiket. 😉

  Angry Birds
  Angry Birds: Rio
  Fruit Ninja: Puss in boots
  Cut the rope
  Cut the rope: Experiments
  Camera+
  iXpenseIt
  CamScanner+
  Cyclemeter

  Köszi előre is! 🙂

 14. Kellemes ünnepeket Szifon Team és mindenki!

  Nektek köszönhetem, hogy most már egy iPad és egy MacBook boldog tulajdonosa lehetek. Rentgeteg kellemes percet szereztetek nekem!

  Amúgy én ezt szeretném kérni a mikulástól: Guitar Lessons from Howcast

  Köszönet mindenért!

Hozzászólások lezárva.