fbpx Skip to content

Sajnos még nem bővelkedünk magyar fejlesztésű gyerekeknek szánt iPad alkalmazásokban, és még annyira sem bővelkedünk mesékben. Így nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy egy újabb Lola mese jelent meg iPad-re! A „Paracsidom kertészet” egy animált hangoskönyv, animációs film és öt interaktív játék – egyben! A könyv címe szándékosan “paracsidom”, és nem paradicsom, ezzel is azt érzékeltetve, hogy a gyerekeknek ez bizony egy nehéz szó. 🙂

Lola világában a felnőttek csúszdáznak, a paradicsom palánta az égig ér, és a legeslegjobb barátságok örökké tartanak. A négyéves Lola kalandjain, saját szavain keresztül felfedezhetjük az óvodások elragadóan őszinte világát. A Paracsidom kertészetben kiderül, hogy mi történik a maggal, ha elültetjük, miért énekelünk a növényeknek és milyen barátok várják Lolát a kertes házban.

A mese tanulságait újraélhetjük öt interaktív játékban. Megszámolhatjuk Lola paradicsomait, ültethetünk vele palántát és fel is nevelhetjük azt. Biciklizhetünk, sőt énekelhetünk is Lolával.

Az animált mese mellett hangoskönyv, rajzfilm és az interaktív játékok teszik a Paracsidom kertészetet nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is megunhatatlan élménnyé.

Természetesen van egy másik gyereknapi ajándéka is a Sanomának, mégpedig hogy a gyermeknapon ezen a héten, egészen péntekig ingyenesen letölthető a Lolamesék iPad-változatának népszerű első része, a Kukasziget és palackpulcsi.

***

A gyereknap alkalmából most a Sanoma Budapest Zrt. segítségével játszhattok a Lolamesék Paracsidom kertészet iPad alkalmazásért! A játék nagyon egyszerű. Küldjetek nekünk e-mailben olyan képeket, ahol a saját kis gyerkőc játszik az iPad-del! Lehet régi, de lehet most készült fénykép is. Az email tárgya legyen Lolamesék játék. A következő 2 napban 4db redeem kódot sorsolunk ki a beküldött fotók között, és a legjobb képek Facebookra, Twitterre, vagy ide a cikkbe is kikerülhetnek!

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. most akkor paracsidom kertészet vagy paradicsom kertészet?

  2. …csak a lite verzió ingyenes.

  3. 2,99$/2,39€ ingyenesnek számít? 😀 Direkt megnéztem az US és a magyar storeban is de fizetős.. Legalábbis ahová a cikkben szereplő link mutat.

  4. Nekem sem tűnik ingyenesnek… Nagy akció!

  5. Nem tartom túlzottan jó ötletnek , hogy a mai gyerekek ilyen körülmények között nőjenek fel…

  6. Hmmm, tegnap nézte a keresztlányom és ingyenes volt. Most is megnéztem és ingyenes.

  7. @mikey™, @9er9o0, @gvidor: most néztem meg, a magyar store-ban bizony ingyenes a Kukaszigetes app! a másik nem, de nem is az van ingyenesnek írva.

  8. Tegnap ures kartyaval vettem fizetos appot 🙂 Nem engedi minuszba menni, megis megtortent a vetel, a progi lent van ipaden. Ma probaltam venni egy free cuccost, es szolt az iTunes, hogy gond volt uccso tranzakcioval igy ezt sem engedi. Ilyenkor mi varhato? Ha lesz penz kartyan levonjak, vagy buntiben leszek?

  9. @dnp: Ha lesz pénz a kártyán levonja és akkor utána vehetsz tovább…

  10. Ha lesz rajta pénz, levonják. Minuszba nem mehetsz “elvileg”, de én többször tapasztaltam, hogy a tranzakcióból adódó zárolás akár 24 óránál is tovább eltarthat, ilyenkor elvileg annyit vásárolsz amennyit akarsz, de aztán amikor zárolják az ő bankjuk is észreveszi, hogy oó nincs rajta elég fedezet. Aztán, ha lesz levonják, de ahogy mondtad, addig ingyeneset sem tudsz “vásárolni”.

  11. Én a linkre klikkeltem ami a cikkben volt és az egy fizetős hangoskönyvre dobott, nem név alapján kerestem!

  12. Üdvözlöm a készítőket San Diego-ból!

    Az ingyeneset letöltöttem, a fizetőset megvettem, mindkettőre nyomtam egy 5 csillagos értékelést az USA App Store-ban. Köszönik a gyerekeim a meséket!

  13. Aranyos kis program volt, gratutulálok hozzá, javaslom minden óvodásnak! Én szívesebben fizetek egy képeskönyv árát egy ilyen programért, mint hogy reklámok legyenek benne.

    Nagyon szépen meg van az egész csinálva, gyerekeim jól elszórakoztak rajta, rengetegszer megnézték a videókat, végigjátszották a játékokat. 4 éves fiam ennél bonyolultabb játékokhoz szokott, csalódott volt, hogy a biciklizős játék után az “új játék”-ra kattintva nem új játék jön, hanem még egyszer ugyanaz… 😀


Add a Comment