fbpx Skip to content

2011. október 4-én az Apple főhadiszállásán megtartott “Let’s talk iPhone” eseményen ugye az új iPhone megjelenése mellet bemutatták az Infinity Blade 2-t is, melyet az Epic Games elnöke, Mike Capps és társa ott a helyszínen tesztelt is. Megmutatták a nagyközönségnek, hogy milyen újdonságokra számíthatunk, illetve aznap az első trailer videó fel is került a YouTube-ra, melyet ezidáig több mint 300 ezren láttak. A múltkor már Fizikus kolléga írt egy összefoglaló bemutatót a játékról, így ezt újra elolvashatjátok, illetve aki még nem tette, az mindenképp nézze meg, mert megtudhatja hogy mit is takar majd a Clash Mob funkció. 😉

Amiért most újból írunk róla, az az, hogy azóta megjelent két újabb videó, melyben a fejlesztők mesélnek a játékról és a grafikáról:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Xs5ddFlc5Tw?rel=0&w=450&h=259]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uWrSbyVO4dE?rel=0&w=450&h=259]

Ami még érdekes, hogy az iPhone 4S új processzora kétszeres számítási és hétszeres grafikai teljesítményét a játék ki is használja. Hála az alkalmazás teljes iOS 5 és iCloud integrációjának, ha több iOS készülékünk van, és azokon fel van telepítve az Infinity Blade 2, akkor az egyik készüléken elkezdett játékunkat onnan folytathatjuk a másik készüléken, ahol korábban befejeztük, illetve ahol elmentette a játékmentést a felhőbe. Az ára a hírek alapján $6,99 lesz.

  • Tipp: Az első Infinity Blade-et leárazták, így jelenleg $2.99/ 2,39 €-ért juthatunk hozzá az App Store-ban!

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. már alig várom! Hetek óta készülök a nagy napra!:D

  2. Egyik tipikus olyan játék, ami az életben nem éri meg a pénzét 🙂

  3. “Ami még érdekes, hogy az iPhone 4S új processzora kétszeres számítási és hétszeres grafikai teljesítményét a játék ki is használja.” iPad2-re ez nem igaz? Gáz lenne nagyon, mivel elvileg ugyanaz a hardver, bár más a felbontás az igaz!

  4. @SzifonPatron: De, az iPad 2-re is igaz. 🙂 Csak mint mobilok terén, az iPhone 4S az újdonság, így ezért érdekes hogy például mennyire lesz érezhető a különbség egy iPhone 4 és egy 4S között, mert ugye a felbontásuk azonos, viszont a vas az új.

  5. Ez is olyan lesz mint az első, hogy 1, maximum 2 klikkelhető pozíció lesz ahová mehetsz (klikkelhetsz), aztán jön egy ellenség amelyet jobbra-balra húzogatva legyőzöl, aztán victory, nyersz 60 sajtot, aztán megint lesz 1 villogó hely ahová klikkelned kell, mert CSAK oda tud menni? Semmi kaland vagy izgalom?

  6. En arra leszek nagyon kivancsi, h iPhone4-en hogyan fog muzsikalni a jatek? Gondolom nem szaggatni fog ez a 2. resz, hanem butitva lesz helyenkent a grafikaja? Ti mit gondoltok errol?


Add a Comment