fbpx Skip to content

Az október 4-i Let’s talk iPhone event játékos szemmel kiemelkedő részei közül az Infinity Blade 2-ről került ki a legkevesebb információ. Kaptunk egy december elsejei megjelenési dátumot, és egy trailert, amit youtube-on párszor végigpörgettünk, és ment a sűrű miatyánkozás, hogy ne rontsák el.

Az Epic Games nagyon magabiztos, az egész játékot úgy reklámozza, hogy “The next chapter of mobile gaming”, tehát a mobilos játékok következő fejezete. Be kell valljam, a grafika tényleg nagyon szép és nagyon jó, de sajnos ez még nem mérvadó egy játéknál, ugyanis minden az irányíthatóságon áll, vagy bukik. Elég sok példát lehet erre találni. A nagy fejlesztő cégek hatalmas nevei legtöbbször alulmaradnak az egyszerűbb grafikával készült, de élvezetes játékmenetet és irányítást nyújtó játékokkal szemben. Miben hoz megújulást az Infinity Blade 2?

Az Infinity Blade 2-nek az volt az elsődleges célja, hogy megmutassa, mire is képes az új iPhone 4S, és kihasználja teljes mértékben a benne rejlő vasat, és az iOS5 képességeit. Ezzel valamennyire ellentétes, hogy a játék állítólag ugyanolyan szépen fog futni a korábbi készülékeken is, egészen a 3GS-ig visszamenőleg. Gondolom, most sokan nem értik a dolgot, hogyan lehet ezt kivitelezni.

Kis kitérő: az iOS5 tényleg jó rendszer lett, amióta a GM változatát feltettem a 3GS-emre, azóta szó szerint megtáltosodott, nincsenek idegesítő akadások, amikor a kamerát akarom használni, vagy ha csak szimplán a multitasking sávot akarom behozni. Megszűntek ezek a kínos másodpercek, és ez erősen kihat a játékok futtathatóságára is.

Visszatérve a játékhoz, az “epic” harcok megmaradnak, a látványos grafika kötelező, új fegyverek és harcstílusok, hogy még élvezetesebbek legyenek a csatározások, és ezt az egészet még egy nagyon mély sztorival is megfejelték. Mi kellhet még? Online rendszer! Erre is gondoltak a fejlesztők, így a játékba beépítették a Clash Mob funkciót, aminek a lényege, hogy közösségi küldetések megoldásával juthatunk majd csak hozzá egyedi fegyverekhez, és egyéb tárgyakhoz. Már csak december elsejéig kell kibírnunk valahogyan.

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Remélhetöleg nem 🙂 Legalábbis nekem jobban bejönnek a meseszerü grafikával rendelkezö játékok…. Az ilyen realisztikusak maradjanak csak PC-n 🙂

  2. “Kis kitérő: az iOS5 tényleg jó rendszer lett, amióta a GM változatát feltettem a 3GS-emre, azóta szó szerint megtáltosodott, nincsenek idegesítő akadások, amikor a kamerát akarom használni, vagy ha csak szimplán a multitasking sávot akarom behozni. Megszűntek ezek a kínos másodpercek, és ez erősen kihat a játékok futtathatóságára is.”

    ez határozottan jó 🙂

    na meg az is h a régebbi készülékeken is futni fog 🙂

  3. Gyönyörű a grafikája, de a játék maga szerintem döbbenetesen primitív, játéktermi csihipuhi. Ha lekardozol egy ellenfelet, továbbmehetsz a következőhöz, nincs alternatív útvonal, nincs izgalmas logikai feladat, nincs felfedezni való, csak a szériában érkező szabványos mozgású ellenfelek. 30 éve a TV fociban is több stratégiát lehetett kidolgozni mint ebben…
    Ha nem így van, akkor elnézést kérek, lehet hogy túl felületes voltam 🙂

  4. De nem az volt a keynote-on hogy i4s only??

  5. Jön a Grand Theft Auto III iOS-re, idén 10 éves a játék.

  6. bocs az offér de: én nekem az lenne a problémám hogy ios5 felrakása elött a kontaktokat felraktam google contacts-ba ituneson keresztül aztán ios5 felrakása után visssza..de én azt szeretném hogy ezeket feltegye icloudba is..de iphoneon ezeket külön csoportba teszi.és igy nem kerül fel az icloudba
    meg más a photostream-et nem tudom használni(iphoneon bevanállítva) gépen(windows) meg elvileg a vezérlőpultba kéne lennie iclodnak és onnan tudnám leszedni…de ott nincs icloud

  7. valaki tud még hasonló játékot amelyiket igy kell játszani és irányitani?????
    nekem nagyon bejön ez a játék az 1-et is végigjátszottam és azt mondom tökéletes mindenben……..

  8. @iamavalentin: photostremre megtaláltam a választ..csak éppen nekem xp van most felrakva ahoz meg minimum vista vagy win7kell

  9. Szerintem a mobiljáték jövője az untethered jailbreak 😀 😀

  10. T-mobile logo fix működik iOS5-ön?

  11. @lacikap910i: Igen, a Modern Combat 2 az is hasonló élményt nyujt 😉

  12. segíts !honnén tudom letölteni a legfrissebb redsn0w-ot, mert ezen a nagyon áttekinthető oldalon fél órája nem találom. admin, jadeye nem lenne hasznos egy letöltés fül?

  13. sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem! Már a 3. restore-on vagyok túl. nem back up-oltam. semmit az itunes-t is újratelepítettem, de a facebook notifications még mindig nem működik! a wifi sinc nem látja a gépemet (itunes-ba kivan pipálva!) és ha belépek a beállításokba rendszeresen magától kilép belőle..
    KÉRLEK SEGÍTSETEK! iphone 4 gyári független NO JB jelenleg telenoros vagyok. Delelott eltunt a szolgatato neve most meg ott van de egy @ van utana
    Köszönöm előre is!

  14. én olyan játékot keresek amit igy kell játszani ,nem szeretem a doom játékokat hogy bal oldalon a kör alakban irányitod jobb oldali körön meg nézed….
    ez pont olyan játék ami elsőre megtetszett…szerintem a 2. rész is jó lesz


Add a Comment