Megjelent Steve Jobs életrajza, és elérhető az Apple megemlékezésének videója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan azt már korábban is írtuk, a rendkívüli érdeklődésre való tekintettel a kiadó előrébb hozta Steve Jobs életrajzi kötetének kiadását, így az angol nyelven a mai nap meg is jelent, és elérhetővé vált az iBookStore-ban is.

Ettől függetlenül a londoni Heathrow-n már szombat reggeltől kapható volt a WHSmith-nél, ráadásul a Mix&Match akciójukban, ahol ha két könyvet vásárolsz, az egyik féláron van.

A magyar fordítás várhatóan november 21-én jelenik meg.

Közben az Apple elérhetővé tette az október 19-én tartott megemlékezés videóját, amelyet Safari böngésző, vagy iOS eszközök használatával nézhettek meg az Apple oldalán, vagy ha az alábbi képre kattintotok:

  1. A halála óta megjelent beszámolók mindenesetre eléggé árnyalták a képet a nagy emberről. Mondjuk úgy, hogy emberileg egy nagy tuskó volt, az a fajta akit minden jóérzésű ember jó pofánvágna. Persze ez nem kisebbíti azt, amit szakmájában elért.

  2. @BoRRoNeo: a nagy emberek gyakorta kiállhatatlanok, emiatt tudnak azok lenni akik, ahogyan Mateo is írta. Egyébként nekem gúgöl krómban is tökéletesen játssza a videót.

    A könyvet pedig tárt karokkal várom, sőt az első filmet is, mert biztosra veszem, hogy már készül.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!