Hamarosan hazánkban is elérhető az iTunes Match!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Frissült a magyar iTunes Store. Megjelent az iTunes Match fül, és mellette, hogy hamarosan nálunk is elérhető:

Steve Jobs One More Thing-ként is bemutatta az iTunes új zenei szolgáltatását, az iTunes Match-et. Ez a szolgáltatás nem csinál mást, mint beolvassa a zenei könyvtáradat, és az ott megtalálható számokat összehasonlítja az iTunes Music Store-ban lévő kínálattal. Amennyiben egyezést talál, úgy azokat a számokat díjmentesen letölthetővé teszi, és a szolgáltatásért csak az éves díjat kell megfizetned.

Az iTunes Match-ről itt írtunk már korábban:

 1. Minden nagyon szép, minden nagyon jó. Ha egyszer legalizáltam azt a pár “lopott” számot, ami a sok hivatalosan vásárolt mellett az iTunes-ban van, akkor az akkor is az enyém marad, ha egyszer megszüntetem az iTunes Match előfizetésemet?

 2. Kérdésem csak annyi,hogy ez régebbi mac en is fog futni sima leopard alatt?Vagy ennek is csak a “gazdag uj gépekkel ellátott”felhasználók örülhetnek majd?

 3. és ez folyamatosan csinálja majd a dolgát, vagy csak az elején átnézi a könyvtárat és ami volt azt legalizálja, és a többit amit később rakok be azt már nem?

 4. OFF:

  bocsi az offért csak egy olyan kérdésem lenne hogy ha itunes -1-es hibakódot dob az mi lehet? i4 megvettem próbálom felrakni az ios5-öt és recovery-be ragad próbáltam mindent nem sikerült kiszedni belőle.. amint bekapcsolna megint újraindul és megint recovery… valaki valami ötlet? előre is köszi

  ON!

 5. Sziasztok!

  Megvásároltam egy univerzális (iPad, iPhone) app-ot az iTunesban a számítógépen, az iPad azonnal töltötte is magára icloudból az iphone viszont nem. Aztán vásároltam egy újságot és ugyanez történt. Ugyanazok a beállítások vannak mindkét gépen. IPhone-on, amikor megnyitottam az Appstore app-ot, elkezdte letölteni a már megvásárolt app-ot, de az újságot akkor se.
  Mi lehet a gond? Tapasztalt ilyet más is?

  Jah, képeket, jegyzeteket, vagyis minden mást szinkronizál az icloud az iPhone-on! Csak az app-ok és újságok nem jönnek.

 6. Az iPhone on be van állítva a beállítások áruház alatt hogy letöltés a zenét appot könyvet? És azt is megtudod adni hogy ez elérhető legyen 3G vagy csak akkor mikor wifin vagy.

 7. Vajon a számok hosszúságát is ellenőrzi vagy csak az ID3 Tag-eket? Mert ha csak az utóbbit, akkor összedobhatsz egy mindenféle számokból álló albumot, aminél a Tag-ek egy másik album alapján vannak kitöltve, és máris megvan legálisan. Vicces lenne. 🙂

 8. @elmouse: Ezt fejtsd ki bővebben nem mind1 mit szedsz le illegálisan ha legalizálhatod.Az viszont szomorú lenne ha csak id3 tag alapján nézné.Akkor egy csomó számot kéne uppolnia.Szerintem mint shazam vagy soundcloud úgy fog működni.

 9. @elmouse: “Mert ha csak az utóbbit, akkor összedobhatsz egy mindenféle számokból álló albumot, aminél a Tag-ek egy másik album alapján vannak kitöltve, és máris megvan legálisan.”előbb te és akkor elmondom.Ha manuálisan bizergálod tag-et akkor mivel jobb?Több idŐ:?

 10. Kb. 1 perc alatt lehet “összebizergálni” egy albumot. A legtöbb tag kitöltő a netről olvassa be az adatokat és az alapján automatikusan kitölti a tag-eket.

 11. @elmouse: de nem ID3 tag-eket néz, hanem mintát vesz, “belehallgat” a zenébe. nem verhető át ID3 tagekkel. nem arra van, hogy az összelopkodott zenéket legalizálja vele bárki is, hanem a saját cd-idet behúztad mondjuk 128kbps-ben, azt megkapod 256-ban.

 12. valaki tudna segiteni h kell átugrani az activation részt az ios5 telepitésénél? egyszer mar sikerült a deactivate el redsnowba de most ujra kellet tennem az iost és most vmiért nagyon nem segit ez (nincs sim kartyam azert kene)

 13. Nem tudom, hogy valakit érdekel-e a dolog, de a mai naptól a magyar store-ban is letölthető a facebook messenger. Korábban volt cikk is róla.

 14. @dokk: En is ezt kerestem. De sajnos 3gs-en nem elerheto.
  “About location reminders
  Location reminders are available only on iPhone 4 and iPhone 4S, and may not be available in all areas.”

 15. Srácok, valaki nem tudja véletlen, én miért nem látom az iphone-on, a settings/Store pont alatt az automatic downloadsnál az itunes-t? Elvileg ott kéne már lennie nem? Magyar account, vannak vásárolt számok is, és minden legál, meg OK. De ez nem… miért?

 16. Sziasztok!
  Lehet, hogy hülye kérdés:
  Ha a zeneszámaim egyszer már megvettem (pl cd-n), tárhelyet nem foglalok az apple-nél, hisz nekik az összes szám megvan söt, ami nincs azt tőlem felmásolják, az ieszközre való letöltés pedig ingyenes, akkor mit kell megfizetni évente? 🙂

 17. @remric: “akkor mit kell megfizetni évente”
  azt, hogy mindezt megtehesd: hogy tárolják neked a felhőben egy szerverparkban a feltöltött adataidat, ennek a működtetési költségei, a fejlesztési költségek, és esetleges jogdíjak.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!