fbpx Skip to content

BBSettings: az SBSettings versenytársa

Szinte az összes jailbreakes készüléken megtalálható az SBSettings, mivel egyetlen gombnyomásra számtalan beállítási lehetőséget tesz lehetővé. Azonban az egyeduralom megtörhet a közeljövőben, mivel nemsokára megjelenik a BBSettings névre hallgató konkurens tweak, mellyel hasonló beállítási lehetőségeket lehet elvégezni.

A program segítségével a Notification Centerbe kerülnek a kapcsolók, így azok könnyen elérhetővé válnak. Bár a BBSettings még nem tud annyit, mint az SBSettings, de azért ígéretes próbálkozás. A lenti videó bemutatja a tudását:

Mivel még nem érhető el a Cydiából, ezért aki le akarja tölteni, a GitHub repóból teheti meg, telepítéshez szükség van iFile-ra is.

Jön az újabb Angry Birds epizód

Az elmúlt egy évben nagy sikert aratott az Angry Birds Halloween-es változata, ebből született meg az Angry Birds Season. Az év során számos frissítés érkezett, de rövidesen elérkezünk az újabb Halloween-hez, így letelik az év, és bezárul a kör.

A Rovio Mobile azonban nem hagyja abba a fejlesztést, újabb pályákat rak be a játékba. Erről szól a lent látható titokzatos trailer is.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de valamikor november várható a debütálás.

Steve megemlékezés

Pénteken Steve Jobs day volt, amit azóta hivatalosra módosítottak. Még pénteken kaptuk az emailt, hogy a randstad.hu munkatársai nem csak gondolatban, hanem öltözködésben is megemlékeztek Steve Jobs-ról. Őket láthatjuk most a képeken:

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Zsír cucc! Már csak egy frankón működő J.B. kéne, mert jönnek az ügyes cuccok IOS5-re is! Remélem nem várnak vele sokat! Kíváncsi leszek az iPhone 4S-el boldogulnak-e majd a srácok… Kiindulva a az iPad2-ből, lehet, hogy ezzel nehezebb dolguk lesz? Addig nem merek beruházni rá, amíg jól működő J.B. nem lesz arra is!

  2. Mivel lesz ez a BBSettings jobb? Elvileg ugyan azt tudja majd mint amit az SBSettings most… Nem értem a lényegét, hogy miért kell még egy ugyan olyan..

    Amúgy tényleg jó lenne már egy untethered jb … :/

  3. Hali.Bocs,de legalább 1,5 hónapja már van BBsettings.Működőképesen.Nem újdonság.És van benne egy kapcsoló, olyan funkcióként mint a multicleaner.Dupla katt és bezár minden háttérben futó appot.Hasznos.Kötelező jelleggel.

  4. Az SBSettings legyőzhetetlen. Mostanra már az SBSettings is integrálódott a Notification Center-be (opcionális) +Activator kompatibilis (a toggle-ok egyenként is!) És rengeteg toggle van hozzá más fejlesztőktől, többek közt MultiCleaner is, vagy RemoveBG, Volume Widget, Push Mail, Push Notifications… végtelen lista.

  5. bocs az offért:
    van esetleg olyan rádiós progi amit be tudok állítani, hogy felvegye a műsort pl 6-tól 8-ig miközben én még alszom? persze anélkül, hogy hangosan elkezdené azt zúdítani a fülembe 5 centiről 🙂

  6. A BBSettings igazából – szerintem – csak szebb. De nekem használhatatlanabb. Valahogy túl kicsik az ikonok, nehezen találom el amit épp szeretnék. Így nálam mindenképp az SBSettings a nyerő.

  7. Sziasztok bocs az OFFért, de mikor lesz 4S teszt az oldalon esetleg? Csakmert német barátom vett, azt mondja hogy az akksija egy nagy 0, annyit sem bir mint a sima 4es és visszasírja azt… na én megijedtem mert már el is adtam a sajátomat, és várom az okt. 28.át, de igy kicsit félve……

  8. Akkor már én is kérdeznék,méghozzá,hogy ha lesz itthon itunes match akkor az is csak snowleotól felfele fog működni?Tehát a ppc-s mac felhasználók mehetnek a rákba amiért nincs uj vagy ujjabb rendszerük?
    Mivel nekem pl. a wifisync sem megy,mert ppc-s macem van sima leo val.

  9. @Marciking: lesz teszt, de értelemszerűen egy akkutesztet nem lehet “két nap” alapján összehozni.

    @isty: ez több szempontból is így van már az inteles mac-ek megjelenése óta. ahogyan a snow leo sem támogatta már ezeket, úgy egyre több funkcióból fognak kiszorulni.

    az iTunes match viszont nem hardverfüggő, így az szerintem elképzelhető, hogy menni fog, hiszen az az iTunes függvénye, abból meg tudtommal van 10.5-ös PPC-re is.

    viszont azzal ne számolj, hogy egyhamar lesz majd match itthon is.

  10. Jadeye:
    OFF!
    Sziasztok!

    Segítséget szertnék kérni. Adott egy Iphone 3gs 16GB ipad BB -vel.
    Feltettem az ios5 -öt, de nem tudom használni a készüléket.
    Ha lefuttatom a redsn0w-t, akkor azt írja, hogy Hálózati lista nem tölthető be!
    Ha nem futtatom le, akkor azt írja ki, az Itunes, hogy There is no sim card installed in the iphone you are attempting to active.
    Saját kártyával szeretném most haználni a készüléket (t-mobile).
    Mi lehet a gond? A dolog nem hardveres, mert eddig jó volt és ha visszateszem a régi 4-es ios-t akkor megy minden normálisan.

  11. Köszönöm a válaszod!
    Akkor csak a redsn0w 0.9.6rc16 használható Ipad BB feltételéhez ha jól értem ugye? Ahhoz viszont nem jó az IOS5 hanem le kell szedem egy régebbi mondjuk 4.3.3 rendszert?

  12. @sanyesz82: 4.2.1-t kell betallózni, de a készülékre nem kell feltenni elvileg, megy az anélkül is. cydia ne legyen bepipálva. ha nem boldogulsz, mi is megcsinálhatjuk, ez esetben írj egy mailt.

  13. Köszönöm a segítséged, megpróbálom, ha nem megy akkor keresni foglak időpont egyeztetés céljából.

  14. még nem próbáltam a BBSettings-et, mert nincs rendes JB így ennyire nem akartam belenyúlni. Eddig használtam az SBS-t nagyon jó benne, hogy egyszerűbb kapcsolgatni a wifit pl. A BBS viszont így képekről jobban tetszik, hogy így beleépül a noti. centerbe. Olyan mintha eredetileg az Apple tette volna bele, nem csodálkoznék, ha egyszer megcsinálnák ők is ezt 🙂

  15. @costee
    nem is láttam még az SBS-ről olyat hogy beépül a Notification Centerbe. Ez mióta van így? Így van különbség amúgy a két progi között egyáltalán??

  16. Azóta van így mióta megjelent az iOS 5. 🙂 De bizony beépíthető, jónéhány, variálható megjelenéssel.

  17. @gab76: @gab76: Melyik repot kell hozzáadni? Alapból nem találtam cydiában…

  18. @Jadeye: Minden úgy csináltam ahogy le van írva, meg ahogyan mondtad, de ezt a hibát kapom: Mounting rootfs as read-only… ERROR!

    Nincs még valami ötleted, hogy mi lehet a gond?

    Köszi előre is..

  19. Sziasztok,
    A widgetekkel nem lesz elérhető valami hasonló nem jailbreakelt telefonon? Igazából nekem csak a wifi,bluetooth stb be-kikapcsolás érdekelne, mert ez az egy miatt érdemes számomra feltörni a készüléket. Hihetetlenül idegesít, hogy be kell mennem a beállításokba, hogy bekapcsoljam a bluetooth-t. Szóval ha tud valaki erre appstore-os programot azt megköszönném.

  20. @Scholes: nem. az App Store-os alkalmazások nem nyúlhatnak bele a rendszerbe így.

  21. @Jadeye: Köszi a választ. Ezt sajnálom én is, nem teljesen értem, hogy ebben mi a logika, de persze biztos megvan az okuk erre is.

  22. Honnan tudnám letölteni? Mert a link már nem működik..

  23. A JÓ Isten tartson távol Tőletek ettől az apptól (BBsettings). Miután feltettem, még airplain módban és kilőtt programok mellett is 8-10% -ot merül egy éjszaka az aksim. Az eddigi 2-3 helyett naponta kell töltenem!!!!

    Nem is jó, és ami a legrosszabb NEM LEHET LESZEDNI!!!
    ELTŰNT A CYDIA-ból. Számos fórumon panaszkodnak erről. EL vagyok keseredve….lehet hogy ez a szar miatt restorolhatok 🙁
    Esetleg valakinek hasonló problémája ? Megoldása van-e ?
    Köszönöm!


Add a Comment