fbpx Skip to content

Az 1997-es WWDC konferencián Steve Jobs egy elképzelésről beszél. Elmondása szerint ő már a számítógépében nem használ merevlemezt, mivel az adatai, dokumentumai a szervereken találhatóak. Mindegy, hogy az Apple-től, a NeXT-től, a Pixartól vagy akár otthonról jelentkezik be, mindenhez hozzáfér.

Jobs tökéletesen leírja a cloud computing lényegét. Bár ezt nem ő találta fel, de víziója 14 évvel később megvalósul, amikor is az Apple hamarosan elindítja iCloud szolgáltatását (erről részletesen itt írtunk).

Jobs mindig is nagy pontossággal látta előre a jövőt, ez tette naggyá. Hiányát remélhetőleg pótolni tudják és az elkövetkező években újabb nagyszerű termékeket és szolgáltatásokat fogunk az Apple-től látni!

Addig is jöjjön az 1997-es videó.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. beszarás az öltözködése 😀

    Steve Jobs pótolhatatlan lesz szerintem…

  2. hú elszédültem fél perc után..::D

  3. őt senki sem fogja tudni 100% -n pótolni!

  4. Steve Jobs még él! Steve Jobs még mindig az Apple-nél dolgozik, csak már nem vezérigazgatóként! Ti komolyan elhittétek, hogy ténylegesen Tim Cook vezeti az Apple-t?!

  5. @kereszturimarci: Igy van. Jobs a terhet akarta letenni, kicsit nyugodtabban elni. Otletgazdakent, tanacsadokent tovabbra is reszt vesz a ceg eleteben.

  6. Mennyivel jobban nézet ki 24 évvel fiatalabban 😀

  7. @Put2: akarod írni….14 évvel. 😀

  8. @iTrash: Ja igen.. 😀 Valamiért 87-nek néztem 😀 Bocsánat 😀 😀

  9. Azért azt nem értem, hogy az iCloud miért nem lesz elérhető 3g-n…. :S


Add a Comment