fbpx Skip to content

Mivel nem mindenki az első iPhone megjelenésétől követi az eseményeket, ezért az intomobile készített egy ábrát, melyen az eddigi négy (öt) iPhone-t mutatja be. A képen jól látható a fejlődés, hogy mi is került évről-évre a készülékbe. Persze az iPhone 5 még csak találgatás, de nagyon nem lőhetnek mellé. Az új telefon bejelentése egyes találgatások szerint idén szeptemberben, míg a grafika szerint októberben várható.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. az iphone 5 kiadásának késleltetésében júniusról őszre szerintem az is közrejátszott, hogy addig legyártanak jóval nagyobb mennyiséget, mint eddig, így bejelentés után megint elég hamar eléri az üzleteket, akár az ipad 2 és valószínűleg a második hullámra sem kellesz várni 2-3 heteket.

  2. A retina display 326 pixels/inch. Ha most az iPhone 5 képernyőnél megnövelik a 3.5 colt 4-re, akkor nem lesz ekkora a felbontás 1 inch-en. Így nem is nevezhetjük igazán retina display-nek.

  3. Hát nem tudom, de nekem enen a képen az i4-hez képest az i5 elég “böszmén” néz ki, már bocsánat. Lehet, hogy csak megszokásból mondom, de nagyon aránytalan az a kijelző. Csak azért, hogy ne maradjon le az apple, nem kellene így elrontani a kinézetet (feltéve, ha így fog kinézni). Aztán lehet, hogy majd élőben megváltozik a véleményem.

  4. Én nagyon szeretem az ilyen képes hasonlításokat… Látványosak 😀

  5. Remelem nem lesz 4″. 🙁 így se kicsi a telefon, de ha meg a Kijelzo is nagyobb lesz, akkor tutira a telo is. 🙁 eleg nagy baj lenne.


Add a Comment