fbpx Skip to content

Érdeklődéssel töltöttem le a Bungee Ball nevű játékot, mivel az előzetest látva hasonló elvű játékmenetet ígért, mint ami a Cut the rope-nál vagy a House of Mice-nál is megtalálható.

A játékot játszva nem csalódtam. A lényeg: egy könnyű és egy nehéz korong gumikötéllel van összekötve, a könnyűt a fehér vonallal határolt területen belül mozgatva kell a nehéz korongot mozgásba hozni, a számokkal jelölt golyókat pedig sorban eltalálni. A játék időre megy, minél hamarabb kell végezni.

Mivel a gumikötél nyúlik, ezért a nehéz korong igen érdekes pályákat tud leírni. A játékba 120 pálya került beépítésre, amik szintenként tízes csoportosításban találhatóak. A pályák felépítése elég változatos: vannak ragadós falak, időzített robbanó golyók, ugráló gumigolyók, stb. A szintek elején még könnyű pályák vannak, azonban a vége felé már igen el kell gondolkodni a megoldáson. A készítő szerint is komoly tiszteletet érdemel az, aki végigjátssza a játékot.

A játék fizikája nagyon jó, igazi kihívás elé állítja a vele játszót. Retina display és Game Center támogatás is van, azonban nem olcsó, mivel 3.99 euróba kerül, de van egy ingyenes változata is 30 pályával.

***

Ha eddig még nem tetted, kérlek, segíts nekünk a szavazatoddal, vagy oszd meg, és kérd meg az ismerőseidet, hogy szavazzanak ők is ránk! Segítségeteket köszönjük! 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment