fbpx Skip to content

GravityLockScreen: új módszer a záró képernyő kinyitására

Az iOS-t használó készülékeken a záró képernyőt egy húzással ki lehet nyitni, azonban ez nem volt mindenki számára megfelelő. A GravityLockScreen fejlesztője gondolt egyet, eltüntette a csúszkát, és behozta helyette a felfelé húzással, gravitációszerűen nyíló képernyőt. A kinyitást paraméterezni is lehet, beállítható a gravitáció és az ugrálás nagysága is.

A lenti videó bemutatja működését, bizonyos kombinációknál érdekes nyitást lehet produkálni.

Akit érdekel, 1.99 dollárért tudja megvásárolni a BigBoss repóból.

MultiWall: gördülő háttérképek

Ha valakinek még nincs elege a kevésbé hasznos Cydiás tweakekből, akkor itt van a MultiWall, mely háttérképek automatikus görgetését teszi lehetővé. Persze ha valaki nem akar automatizmust, kétujjas görgetéssel is módosíthatja a háttérképet. A program valahogy így működik:

Kiadási dátum és ár még nem ismert.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Olyan eszközt nem ismertek, ami a wifi ki-bekapcsolását megoldja egy ikonnal, és nem kell belépegetni minden egyes alkalommal a Beállíások -Wifi helyre??? Köszönöm!

  2. Az SBSettings macerás és van aki nem szereti, pl én sem. Amúgy engem is érdekelne, valami megoldás rá, csak nekem a helyzetmeghatározásra.

  3. Az SBSettings szerintem a legjobb Cydia tweak! Nélüle nekem használhatatlan az iPhone.
    Cikkre reagálva:
    Két semmit sem érő parasztvakítás. Értelmetlen.

  4. @csimmedli: Homescreen Settings lehet egy alternatíva, ez a gyári Settings app-ból jelenít meg egyedüli preference pane-eket folderként. (nézz meg inkább egy videót róla :D)

  5. A gravitylockscreen pont a wp7-töl lopta a képernyő nyitását, csak ennyi buta beállítás nélkül (Y)

  6. Egyik tweak szarabb mint a masik… folosleges volt kipostolni is. Az, hogy az idiota gyerek ki sem tudta nyitni a telcsijet, egyenesen priceless… Ezert tenyleg megeri JB-elni a telcsit/deszkat. Egeszsegetekre.

  7. Activator a megoldás. En Pl 2x megnyomom a home gombot és bekapcsol a wifi, stb…

  8. @hepike:
    abszolút nem macerás és a legjobb megoldás!
    amugy neked is az activator kell és rakd gesztusokra a dolgaidat, ha már az SB nem jön be…. te vagy az első akit hallotam 😀

  9. @fleshman: Sokat használtam nagyon, főleg 3g-nél, mikor még a memória rendszeresen elapadt a kütyüről. Aztán a fejlesztés csak úgy megrekedt, mert nagyon nem akarták optimalizálni. Aztán sokáig crashelt az app és fagyott az újabb IOS-en, és ez kicsit kedvemet szegte. Utoljára pár hónapja próbáltam, amikor még mindig kitudtam akasztani. Szóval köszönöm, de megvagyok nélküle. Az activatort köszi, majd ránézek.

  10. Ez a MultiWall jónak tűnik, bár nem túl hasznos 😉 . A GravityLockscreen-ről pedig annyit, hogy a Move2Unlock nekem jobban bevált.

  11. @Csimmedli: SBSettings, Anicons, Homescreen Settings, ezek mind jók. Nézz róluk videót, és majd meglátod melyik tetszik jobban 😉 . Ja és akár Activator Gesture-öket is használhatsz.

  12. Illene tiszteletben tartani mások preferenciáit és érzéseit. A cikkben leírt alkalmazást én sem használnám, de HÁLÁS VAGYOK A FIÚKNAK, hogy sok érdekes cikkel látnak el bennünket. Én már rengeteg cikknek hasznát vettem. Biztosan volt köztük olyan, ami sokaknak felesleges és fordítva. Ha nem lenne Google már rég’ a Szifon.com lenne a kezdőlapom. A pöffeszkedő, nagyokos iPhone tulajok

  13. Pedig /ha úgyis mindent jobban tudnak/ ne olvassák el a cikkeket.. És így rend lesz az ő kis lelkükben is!
    Még egyszer köszönöm a Szifonosoknak a sok jó cikket!

  14. Nem tudjátok véletlen melyik az a cydia app ami az óra sávjában végighúzva könnyedén lehet a wifit, 3g, Bluetooth meg satöbbit állítani? Véletlenül letöröltem azt az alkalmazást és így olyan kínlódás a beállításokon keresztül wifit kapcsolni meg a többit… Köszi előre is! 🙂

  15. @Jadeye: De bamba vagyok, most nézem, h az első hozzászólásba is ezt kérdezték :D. Köszönöm a választ Jadeye! 🙂


Add a Comment