fbpx Skip to content

A nyár már évek óta a fesztiválok, és így az azokhoz kapcsolódó alkalmazások szezonja is. Idén eddig mindegyik nagy magyar fesztiválhoz születtek mobil alkalmazások, volt olyan amihez több is, így várható volt hogy a legnagyobb fesztivál, a Sziget sem marad app nélkül.

A korábban már megismert VOLT, Balaton Sound, Hegyalja hivatalos alkalmazásai után most itt a Sziget fesztiválé is, a korábbiakkal azonos motorral, és így szintén a korábban már megismert funkciókkal: az alkalmazásba belépve a fesztivál hírei olvashatóak, a Helyszínek menüpontban különböző csoportokra bontva a térképen megtekinthetőek a fesztivál helyszínei (a térkép itt is mindig a felhasználó aktuális helyzetén alapul, ehhez viszonyítja az egyes színpadok elhelyezkedését), a Programok menüpontban pedig napra, időpontra és színpadokra lebontva látható az esemény programja, és értesítéseket is beállíthatunk.

 

 

A Sziget 2011 alkalmazás is erőteljes közösségi integrációt kapott, Twitter és Facebook mellett az alkalmazásból be lehet jelentkezni az esemény (vagy az egyes színpadok) Foursquare és Gowalla helyszínére is.

Az alkalmazás a Sziget honlapja szerint a fesztivál hivatalos alkalmazása és ingyenesen érhető el az App Store-ban ezen a linken, valamint Andriodra is megtalálható a Marketen.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment