fbpx Skip to content

Javában zajlik a nyári fesztiválszezon és ennek megfelelően az App Store-ban is megjelentek a fesztiválokhoz kapcsolódó alkalmazások.

A múlt heti VOLT után ma kezdetét vette a Balaton Sound. A Sziget és a Canecom ennek megfelelően még a hét elején elérhetővé tette a fesztivál hivatalos alkalmazását.

Az alkalmazásba belépve a fesztivál éppen aktuális Hírei olvashatóak.

A Helyszínek menüpontban különböző csoportokra bontva a térképen megtekinthetőek a fesztivál helyszínei. Azok a helyszínek amelyekhez programok kapcsolódnak (jellemzően a zenei színpadok), külön aloldalakkal rendelkeznek. Meg kell jegyezni, hogy a térkép mindig a felhasználó aktuális helyzetét veszi alapul, hozzá viszonyítja az egyes színpadok elhelyezkedését.

A Programok menüpontban napra, időpontra és színpadokra lebontva látható az esemény programja. Az egyes előadásokra nyomva a program vagy az előadó aloldala jelenik meg, ahol a csillag gombra nyomva megjelölhető az adott program, ami ezután más színnel látható a programok között. Amennyiben az Értesítéseket beállítjuk (Továbbiak menüpontban), akkor a program az adott események előtt 10 perccel értesítést küld a telefonra.

Idén a fesztivál alkalmazás nagyon erős közösségi integrációt kapott, a már megszokott Twitter és Facebook mellett az alkalmazásból be lehet jelentkezni az esemény (vagy az egyes színpadok) Foursquare és Gowalla helyszínére is.

Remélhetőleg a többi nyári fesztiválhoz is lesz hasonló app.

Az alkalmazást a Canecom fejlesztette és ingyenesen érhető el az App Store-ban ezen a linken: http://itunes.apple.com/hu/app/balaton-sound-2011/id445828667?mt=8

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. lehetne EFOTT-hoz is 🙂

  2. Ozorás kéne.


Add a Comment