fbpx Skip to content
A SHAtter jailbreaket megtaláló Pod2g twitteren jelentette be, hogy újabb untethered sebezhetőséget talált.
Korábban comex és a Chronic Dev-Team is bemutatott egy megoldást, ez egy harmadik. A Chronic Dev-Team egy videón már bemutatta működését, de megjelenési dátum azóta sincs. Örvendetes, hogy ennyire dolgoznak a fiúk, már csak „hivatalos” megjelenésre van szükség.

Új AngryBirds

A Rovio Mobile a Valentin-napi kiadáson túl a 20th Century Fox-szal együttműködve új Angry Birds részt készít, mely Angry Birds Rio névre hallgat, és az április 15-én bemutatandó Rio nevű filmet promótálja.
A történet szerint a madarakat elrabolják, és Rio de Janeiróba viszik. Ott kiszabadulnak, de két papagájjal együtt újabb bonyodalmak elé néznek. A játékban 45 szinten keresztül lehet csúzlizni, de a későbbi frissítésekben új szinteket kaphatunk.
A játék márciusban jelenik meg.

Magyar Levesek iPad-re

Korábban már bemutattam a Hungarian Soups alkalmazás iPhone-os változatát. Nemrég megjelent az iPad-es verzió is, így akár főzés közben is lehet a receptet nézni 🙂
Program a legnépszerűbb magyar levesrecepteket mutatja be. Segítségével gyorsan és könnyen lehet vacsorát vagy egy hagyományos családi ebédet készíteni. Az ételeket színes fotók díszítik, megnézhetjük milyennek is kellene lennie a készételnek. Alkotóelemek beszerzését bevásárló lista is segíti.
Az iPad verzióban új funkciók is megtalálhatóak, mint a kedvenc levesének bejelölése / megjelenítése, az összes levesrecept elkészítési nehézsége, főzési ideje, valamint kalóriája alapján történő megjelenítés és rendezés.
Az alkalmazás 1.59 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ban.
Jó főzőcskézést!

Az iPad egy éve

Tegnap volt egy éve az iPad bejelentésének. Akkoriban sok bíráló hang hallatszott: ez egy nagy iPod touch, alig fogják vásárolni, stb. Azóta bebizonyította létjogosultságát, még egy év után sem jelent meg komoly versenytárs. A lenti ábra bemutatja a lényeget.


Navigon autós tartó

A most zajló MacWorld konferencián mutatta be Navigon az új autós tartóját. A készlet tartalmazza magát a tartót, kábelt és az autós töltőt is. 50 dollárba kerül és kompatibilis az iPhone 3G-vel, 3GS-sel és a 4-es modellel is. Egy kicsit drága.

Olvasd el a hozzászólásokat is

84 Comments

  1. Az az iPad-es ábra nagyon kifejező! Sajnos/szerencsére az Apple mo ilkészülékeinek nincs komoly vetélytársa, főleg a tabletek közt nem. Az androidos telefonokkal nem ez a helyzet, ott van konkurrencia, de még mindig kedvenc almánk viszi a pálmát. 🙂
    A jailbreak exploit pedig állítólag azon alapszik, hogy a processzor minden regiszterét vezérelni, írni/olvasni tudják (egyébként itt szerintem egy utasításszámláló-alapú jailbreaket akarnak csinálni).

  2. Találtam én is egy untethered sebezhetőséget még folyik a teszt kiadási dátum a közeljövőben várható!

  3. Szerintem most leulok a géphez, downgrade vissza 4.1 re majd jailbreak …. :/

  4. Üdv!

    Jól tudom, hogy a 4.3-mas szoftver megjelenése után várható az új ultrasn0w?
    Ha igen, akkor nem tudtok valami becslést, hogy kb. mikor jön ki?

  5. @telegdyd: Ilyet lehetetlen megbecsülni:(

  6. Én csak azt furcsálom,hogy már három ember (csapat) csinált untethered jailbreak-et,mégsincs használható változat. Az valóban örvendetes,hogy dolgoznak rajta. Már a 4.3-as rendszert próbálják feltörni de még a 4.2.1-re sincs.

  7. a programozók alapvetően lusták, mint én is. ha most kiadnák a jailbreaket akkor az apple a 4.3-as szoftverbe már beletenné a javítást, és kereshetnénk új expolitokat, így viszont megspórolunk jó sok munkát. Ez alól kivétel a Monte, ami egy nagyon ügyes megoldás, hiszen a 4.1-es expolitot használja fel(bár az új ASLR ezt is szinte ellehetleníti.)

  8. @Sziky: De ilyen erővel akkor ne adjanak ki soha semmit, mert 2 hét múlva az Apple úgyis kijavítja egy új FW-vel…

  9. @pAnk: két hetente vannak fw frissítések iKészülékre?

  10. hagyjuk már…én már régesrég visszatettem a 4.1-et a 4.3b2 kipróbálása után 😀 4.2.1-et meg már nem is lehet feltenni az enyémre, mert frissült a baseband 😀 Így meg legalább működik, használható, megvan az összes app, összes patch/tweak stb. 🙂 Szerintem aki teheti nyomuljon vissza 4.1-re…mivel tud többet a 4.2.1? Félig működő AirPlay…4.3 alatt már minden appra engedélyezték, sokkal használhatóbb úgy. Ezen kívül semmi kb.

  11. @colonell: na azért ez nem egészen így van. Nem arról szól ez, hogy mit “próbálnak”, hanem arról, hogy egyes exploitok több firmware-re is jók lehetnek (lásd pl. a 24kpwn nevűt, iPhone 3G-n még 2.x-en találták, és 4.2.1-en is megvan!) Mindig próbálkoznak, és mindig idő kell a kiadáshoz, nem kib***ásból nem adják ki. Megnézném, hogy Te mit hoznál ki egy ilyen exploitból.

  12. Nah, így már sokkal jobb! 😀

  13. @H2CO3:
    Én nem hoznék ki semmit,mert nem értek hozzá. Viszont nem is Én ígértem untethered jailbreak-et karácsonyra,meg függetlenítést jan.16.-ig.
    Nézd meg,mi történt?: Sokan belefektettek mindenféle külföldi függő i4-be,mivel januárra ígértek függetlenítést. Most mindenki szabadul tőle,mert nem tudják használni. Sok hírdetésben már olcsóbban adják az i4-et,mint a 3GS-t.
    Végülis arra célzok,hogy sok embernek nem kevés pénzébe került,mikor megvette az i4-ét,most meg bukik rajta rendesen. Pedig jóformán nem is használta….

  14. Sziasztok!
    Miért van az, hogy ha rádugom a telómat (iphone 4 16GB, 4.1 jailbreak…) a gépemre(win 7) és egyszerűen nem ismeri fel az iphone-t. Amikor meg megnyitom az iTunes-t akkor befagy–> program nem válaszol…
    vki segítsen!
    előre is köszi!

  15. ezek a csapatok már régen lejailbreakelték a maguknak a telefonokat aztán szivatják a népet.. hamarosan jön… mégse jön mert jön új fw … ez már nem igazán macska – egér harc mert valljuk be cirka november óta senki semmit nem mutatott demovideokon, meg tesztképeken kívül. Én tisztelem becsülöm mindegyiket de már unalmas.

  16. A fenti twitteres link csak nekem nem megy,vagy másnak sem?

  17. @deluxe: Told be Recovery módba, ha úgy felismeri és nem omlik össze a rendszer akkor RESTORE, ha újra befagy, akkor driverhibáid lesznek… Mindenesetre ha teheted told rá egy másik gépre, nézd meg az hogy viselkedik…

  18. Jó lenne mar valami jó hír a baseband downgrade-rol is, valami biztató azoknak, akik frissítettek, és elszállt a GPS. Tudom, az én marhaságom volt, hogy nem bírtam várni egy normális jailbreak-re, most meg nagy szükségem van a navigálásra, s kenytelen vagyok befektetnek egy GPS készülékbe. Egyáltalán azon a bejelentésen kívül, hogy dolgoznak rajta ( mármint a downgrade-en), volt meg valami hír erről? Jó lenne feltenni a Szifon.com-ra az 5.08 bootloader-es downgrade megoldást, a Fuzzyband félét, tudom elég ritka az ilyen telefon, de szerintem azért akad, s ezeknek a tulajdonosai valószínű nem is tudjak ezt. Egy Lebutított cikket megér szerintem:).

  19. @colonell: ez igaz, de szerintem nem szabad a nemhivatalos dolgokba befektetni, vagy azok kiadási határidejében bízni. Az elég nagy felelőtlenség. A dev-teamesek is emberek, nyilván más dolguk is van, vagy valami közbejött, sajnos ezeket nem lehet kiszámítani. Majd kiadják úgyis, ha elkészültek vele.

  20. @colonell: Hasonloan jártam én is :S

  21. @H2CO3: Ebben egyetértek veled. Persze erre tényleg nem szabadna alapozni. Viszont ez a kijelentés,hogy ekkorra meg akkorra lesz törés ez nagyban befolyásolja a készülék piaci értékét.
    Így nemcsak a külföldi függő telefonok értéke csökken,hanem húzza magával a többit is.
    “miért vegyek 180k-ért i4-et,mikor van 105-ért is.” Persze a kettő között óriási a különbség(egyik független,másik nem,stb). De így már 180-ért sem fogja tudni eladni az illető,mert nem veszi meg senki.

  22. @colonell: pont a jailbreak és a függetlenítés megjelenési bizonytalansága miatt magasabb a gyári független készülékek ára és értéke. semmit nem csökkent az értékén ez, sőt, épphogy növeli, mert aki megunja a várakozást vagy az ezzel járó szívást a frissítések esetén, az bizony megveszi a gyári függetlent. pont ezek miatt magasabb az értéke, hiszen azzal max a jailbreak esetén van nehézség, de a függetlenítéssel nem kell foglalkozni, mert ha ráfrissítesz is, az független marad.

  23. azzal, hogy emberek elégedetlenek, nem lesz hamarabb jailbreak…türelem. Ha meg nagyon fontos akkor van lehetőség megcsinálni! én is utálom ezt a helyzetet, de semmit nem lehet vele kezdeni…

  24. @Jadeye: Megkérdem itt tőled, hogy lehetséges e 3GS új bootrom -ra custom 4.2.1 -es rendszert felrakni? Azt szeretném hogy a baseband ne frissüljön. Illetve friss 4.1 rendszeren a 3GS wifis netezéssel kb 4 órát bír ki. játékkal 3 – 3.5 Mi az oka? Néhány hónapos a teló!

  25. Sziasztok!

    Kellene nekem egy iPHone 3g 4.1.2 custom firmware nem találok sehol ahonnan letudom tölteni!

    Tudnátok segíteni?

    Köszi

  26. @colonell: Már ne is haragudj de szerintem itt hagyd abba!
    Amíg te egy fillért nem fizetsz azért hogy legyen jailbreak + függetlenítés meg amiket a cydia-ból letöltesz és nem is értesz hozzá nincs jogod azt becsmérelni aki dolgozik vele és a te kényelmes p*csádnak csinálja mert nem veszel függetlent!
    Nehogy már ők legyen azért a hibások mert más vesz azért mert tudatlan vagy mert nem tud várni!
    Ha úgy vesszük semmi közük ahhoz hogy te vagy más használja e!
    Kb olyan ez a játék hogy kérsz egy szál cigit kapsz is mindig de van amikor nem pedig akkor nagyon kéne. olyankor mit csinálsz? reklamálsz??? mi az h nem adsz nekem…?? gondolkozz már!
    ÖRÜLJ NEKI H VAN ÉS LESZ!!

  27. sziasztok
    hogyan kell úgy itunes restorolni hogy nem az új szoftvert rakjuk fel
    mert ha restorolásra megyek akkor azt akarja felrakni én azt meg nem akarom
    egy iphone 4 ről van szó
    tudom hogy valami shift meg valami gomb kombináció
    nagyon szépen köszönöm a segítségeteket

  28. sziasztok!
    iphone 4 4.1-es rendszert lehet függetleníteni? jailbreak az megvan, de a függetlenítés is kéne…ha valaki tudna valami infot adni, azt megköszönném:)

  29. egy kis angry birds paródia 🙂
    h t t p://www.youtube.com/watch?v=bFf4vniACaM&feature=channel

  30. Van olyan app ami megmutatja hány feltöltési körön van túl a telefon? Tehát hányszor volt 100% -ot töltve az akksi?

  31. @kiru_l: elvileg a rendszer logolja (kivéve, ha nem csináltál Bzoolka-féle démonirtást).

  32. @H2CO3: nem csináltam, de ha a szoftot újratelepíted akkor is megmaradnak ezek? Tehát backupolja a teló vagy az itunes? Hol keressem a teló fájlrendszerében?

  33. @kiru_l: azt hiszem, igen, ezt is backupolja, de nem biztos (onnan gondolom, hogy része lehet az iTunes által felajánlott “send diagnostic information to Apple” dolognak). A naplófájlok a telón a /var/log vagy /var/logs mappában vannak.

  34. @cerkalo: fake,virus,vagy csak a tethed verzió

  35. @foci099: shift + restore gomb és kiválasztod az ipsw fájlt.

    egyébként meg tudjatok már várni. rohadt sok idő egy ilyet megcsinálni, és egyrészt tesztelni kell, mert ha valami van már anyázik a nép, máskor meg azért anyáznak mert nincs. hát gondoljunk már bele. Megközelítőleg 2 hónap alatt sikerült találnom egy bootroom-szintű expolitot, amit már egy hónapja csinálok, hogy az összes készülékre jó legyen, és csak most tudtam elkezdeni több emberrel a tesztelést, és igenis 4.3-ig biztosan nem adom ki, mert nem fogok még egyszer ennyit szívni. utána majd újra belelendülünk.
    Nah persze lehet mondani, hogy sokkal több kernel szintű expolit van, de megintcsak jön a nép és anyázik hogy már megint csak tethered jailbreak van. Várni kell. Senki sem szarja az expolitokat.

  36. @cerkalo: Ha lesz ténylegesen hivatalos hír,akkor azt itt úgyis közzé teszik. ergo amit Tocso írt az a valószínű 🙂

  37. @Tocso,@cerkalo: simán csak fake, mert azt hiszi ez a szar hogy a hülyék majd megcsinálják a surveyt, ő meg kap érte kb 0.2$-t. baromság.

  38. mellesleg a következő greenpois0n tényleg untethered, de ami ezen a linken van az nem az.

  39. egyébként a screenshotból elnézve nem gondolom, hogy ez untethered lenne 😀

  40. Rendben,köszi

  41. Nem igazan ertem, hogy minek ezek a twitter postok…Nagyon orulok h van a vilagon 5 iPhone guru aki JB-elni tudta a 4.2.1-et, de minek fitogtatni a tudasukat, ha ugyse osztjak meg masokkal? Eleg lenne a JB-et bejelenteni, amikor kesz van…Mire kiadjak, ugyis 4.3 lesz, aminel meg rajonnek h teljesen elolrol kell kezdeni a program megirasat…

  42. @djshootah2: Hát egyrészt nem 5 darab van. Meglehetősen sok ember van, de van aki úgy gondolja, hogy neki pont elég hogy a sajátja jailbreakelve legyen, minek adja ki, csak hogy az apple ismét csak megcsinálja. Másrészt meg attól még hogy kiadják a 4.3-at nem kell újraírni, hiszen az expolit még megvan, az apple nem tudja mi az, így nem is javítják. Egyébként meg azt hogy mire kiadják 4.3 lesz és újra kell írni azt te sem gondoltad szerintem teljesen át, hiszen a fejlesztőnek már hetek óta elérhető a 4.3 bétája, aminek köszönhetően már tudunk dolgozni az ASLR mellett is.

  43. Persze, az exploit megvan, de 4.1 JB es 4.2.1 JB kozott is mennyi ido telt el h kiadjak? Pedig ua az exploit ugyebar…Ugyanez lesz 4.3-al is, azzal a kulonbseggel, hogy az ASLR-el is meg kell kuzdeni…u.i: az exploitot nem is tudjak javitani, mert hardveres 🙂

  44. Sziasztok

    Tudom nem pont ide való.
    MOndja el valaki hogy tudok e ebben az életben flash videot nézni a böngészőben Iphone4 en 4.1 es (jailbreakelve.)?

  45. Frash. vagy Moviehamster.

  46. @djshootah2: nem ugyanaz. a redsn0w expolit ugyanaz, de láthatod hogy tethered. A Monte pedig azért ugyanaz, mert 4.1-ből hozták vissza, de az eredeti 4.2.1-ben nincs meg az expolit. Olyan hogy hardveres expolit olyan nincs. Na persze ha te beleépítenél egy pár kiegészítő részt, vagy még néhány dolgot integrálnál a meglévőkre akkor lehetne. A betöltéskor lehetnek expolitok, de azok már nem hardveresek, hanem szoftveresek, szerintem te erre gondoltál.

  47. jaaa bocs akkor…En igazabol geohot exploitjara gondoltam..ugy tudtam h a bootromban talalta es az apple ezt nem tudja foltozni…viszont untethered jb-hez comex segitsege kellett es igy valosult meg tokeletesre 4.1-hez limera1n neven. Es utana ugy tudtam h a redsn0w is erre epul, de ezek szerint rosszul olvastam vmit…vagy csak neki kene kezdenem programozni tanulni..De akkor is tartom magam ahhoz, hogy eleg gaz jellemre vall ha vki megosztja a vilaggal h o tud jb-elni es direkt nem teszi kozze (meg penzert sem!).

  48. Azon is alapul, az is kell hozzá, de nem elég annyi, láthatod hogy tethered. Egy bootroom expolit sajnos még nem megváltás, hiszen még mindig a hardver szoftverében van, amit lehet módosítani, csakhát nem nagyon ajánlatos. Ezért nem is nyúlnak bele. Egyébként ha már készen van igaz, hogy ki lehetne adni, dehát ez van. Én is kiadom, majd ha elég stabil lesz már addig nem, hiszen akkor nekem anyáznának hogy ez nem megy az nem megy. De amint kész természetesen megy ki. De 4.3 előtt nem hiszem hogy be lesz fejezve.

  49. @Sziky: Hello egy e-mail cimet tudnal nekem adni lenne egy par kerdesem es nem szeretnek offolni itt:D kosz szepen:D Adrian

  50. hali!
    megyek a t-be szerdán a szifonomért, milyen firmware-re számíthatok? untetherred esélyteleN? köszi és bocs az offért

  51. @Sziky: Ne hulyitsd mar a nepet a baromsagaiddal! Ha ennyire ertesz hozza hogy bootrom exploitokat talalsz meg keszited a jailbraked, akkor nem irnal ilyen marhasagokat. Osszes keszulekre mukodo bootrom exploit mi? :S

  52. Az összes olyan készülékre működő, amiben megvan. Új bootroomos készülékek speciel.

  53. Mellesleg nem olyan nagy varázslat egy ilyen csak az emberek nem keresnek nem foglalkoznak vele. Ha egy kicsit is értesz hozzá, 1-2 hónap utánajárással te is találnál simán.Csak foglalkozni kell vele.

  54. Mondjuk ez lesz az első és utolsó jailbreakem, ha valaha kész lesz, mert ez az ASLR már elég durva.

  55. @Sziky:
    Én szívesen tesztelem a jailbreakedet. Én hiszek Neked/benned. Veled vagyok, látatlanban fogom a kezed, nem eresztem!
    Ha kész lesz, és Neked is megfelel, hívd HUNsn0w-nak. 🙂

  56. @Sziky: tényleg találtál egy hibát az iBoot-ban?

  57. @Sziky: mondani bármit lehet, de hol a bizonyíték? tessék, lehetőséget adunk neked, hogy bebizonyítsd, valóban igazat állítasz. egyik nap fuss össze velünk, egyeztetünk pytey-vel is, és mutasd meg, amin dolgozol. pytey-n keresztül pedig még a dev-team is értesül a dologról, ha használható. mindössze akkor írj nekünk a fenti elérhetőségünkre, és egyeztetünk egy helyszínt és időpontot, és bizonyíthatsz.

    de ha nincs semmid, talán ne hergeld itt az embereket.

    rajtad áll, az elérhetőségünket tudod. írj, mutasd be, és még segítünk is neked.

  58. Szép napot mindenkinek!
    Szeretném megkérdezni,hogy ha töltök le témákat valahonnan azt hogyan tudom telepíteni az iPhonra? (xp,3gs,4.0,JB)
    köszönöm a választ előre is!!!

  59. De most ugye tényleg nem hisszük el Sziky kartársnak, hogy aki ilyen baromira szakért, az expolitnak hívja az exploit-ot.

  60. @Jadeye:

    Na köszi, most elüldözted Sziky-t! Soha sem lesz Jailbreakünk! 😀

  61. kis segitséget szeretnék kérni töletek.
    az lehetséges hogy bemegyek egy T-mobil üzletbe veszek egy iPhone4-et dominosan és azonnal függetlenitem a T-mobil-nál?
    Köszi

  62. @rami:
    Szerintem jobban jársz, ha függetlenül megveszed, legalábbis ahogy a t-s árakat nézem.

  63. Nekem nem az a célom hogy bizonyítsak. nekem odáig van az egészből hasznom hogy én használom. És elegem van abból hogy mindenki vagy azzal nyaggat hogy tesztelhessen, vagy azzal hogy mutassam, vagy azzal fake, meg azzal, hogy mit akarok én, hiszen van már milliónyi fejlesztő csapat. Hát istenem, nekem nem célom hogy minden embernek legyen jailbreakje. Lehet nyugodtan várni mindenkire. Meglátjátok ha kiadom. Na persze ha azután hogy mindenki engem b*sztat kiadom.

  64. @Hds: jaj a kis ártatlan :S

  65. @Hds: Ne add ki! Nem szeretném, hogy a Dev-Team abbahagyja az eddigi munkásságát, csak mert tönkretetted őket…

  66. Miért kell bántani sziky-t? Miért nem lehet egyszerűen hinni neki, vagy nem foglalkozni vele? Miért kell egyből letámadni? Lehet hogy a levegőbe beszél, de mi van ha nem? Akkor lehet, hogy lesz egy magyar emberke, aki JB-t csinál, és igen, ez nagy dolog. Ha nem csinál, akkor sem vesztünk semmit, de ezen hozzászólások után, a helyében akkor sem adnám ki a JB-t, ha működne. Aki ilyen hozzáállást tanúsít mint ti, az Iphone-t sem érdemel, nem hogy JB-t.

  67. 3gs 4.2.1-et szeretnem aktivalni eredeti sim nelkul. probaltam a redsn0w legujabb peldanyat de lefagy a vegen egyfolytaban. egy-ket tipp? kezdek belefaradni… mar 3 napja ezt keresem de mindenhol ugyan az es meg mindig nem mukodik. valaki segithetne ha nem nagy keres.

  68. segitseg!!!!!

  69. @Jadeye: tudnál vagy bárki aki tud nekem segiteni adott eguy 3GS új boot meg van a 4.2.b3 shsh file jalbreak meg volt 4.2.1. ipsw-vel de nem tudom betallozni a 4.2.b3-at hogy untheter legyen a JB? van valami ötlet
    Mert ipad-en a multkor simán meg tudtam csinálni. köszike

  70. @ToMmY_hun:

    Akkor én most nem érdemlek iPhone-t? 🙂 brühühűűűűűűű…
    Nem azzal volt a baj, hogy azt mondta, hogy van neki, hanem az, ha nincs itt bolondítja a népet. Ezért kérte Jadeye vagy ki, hogy ne beszéljen, hanem mutassa. Ennyi. Azt meg hogy én érdemlek-e iPhone-t vagy nem, azt ne Te döntsd el, hanem a pénztárcám. És szerinte érdemlek. 🙂

  71. @Hds:

    Te meg ülj nyugodtan a Jailbreakeden. Ha lesz is Neked, akkor gondolom Neked is ott lesz egy picike PayPal gomb, amit nyomkodhatunk. 🙂
    Ha nem lenne Jailbreak, akkor egy dologról kellene lemondanom: SBSettings. És hidd el barátom, ezt túlélem. 😉

  72. @colonell: Azért annyit hozzátennék, hogy a jailbreak csak egy opció. Aki nem tud várni, vagy csak egyszerűen nem ért a telefonhoz, az vegyen egy nokia 1010-et. Tehát, ha valaki azért vett 4-et, mert azt ígérték, hogy hú de mindjárt feltörjük illegálisan a telódat, az így járt. Aki meg ész nélkül frissített az szintén. Nem nagyon tudok, olyat ami miatt nagy szükség van a 4.2-re. A teló remekül megy nélküle is, ha meg mégis lehetetlen nélküle élni, akkor meg kell venni a jailbreak nélkülit. Ha veszel egy autót, azért mert azt mondja valaki, hogy dupla annyival fog menni egy hónap múlva egy új tuning miatt, akkor csak azt tudom mondani, hogy hülye vagy. Mindenki tudja, hogy a jailbreak a jövőben sosem biztos.

  73. Farkasattus: ha kell, segitek, adok kolcson egy gps-t.

    Udv Toti from Navigon

  74. @Taky: szerintem erdemelsz i4et es remelem mar Baby is igy gondolja:)
    En 4.1-el elvagyok mint a befott.

  75. Sziasztok!

    Lehet,h nem olvastam utána rendesen, de én csinaltam 2 iphone 3 GS-t, és vhogy mind a ketto untethered lett 😀 A lényeg az,h lefuttattam a bréket az én gépemen, a legujabb redsnow-val, sikeres jailbreak, tethered. Aztan megprobaltam mind a kettot 1-1 masik géppel (a két számitogép nem volt ugyanaz), és a kapott jailbreak untethered lett 😀 Van vkinek vmi otlete, h ez hogyan sikerult? Ja, és mind a két készulék természetesen ujbootos

  76. Sziasztok!
    Szerintetek megoldás lesz az uj exploit az én problémámra?
    Nekem az Iphone 3gs-em (new bootroom fw 05.15.04, ios 4.2.1) akárhányszor megpróbálom jailbreakelni az uploading ramdisk résznél megfagy, egy ideig nem történik semmi majd ujra indul az iphone mintha misem történt volna, a redsnow meg ugy marad utközben megfagyott process barral…

  77. @taky1974:
    Mert a pénz beszél… Gratulálok! 🙂

  78. Mi más? Ha van pénzed megveszed, ha nincs nem. De nehogy Te (beszélj) döntsd el… 🙂

  79. iPhone 3GS White 4.2.1 (46-os sorozatszám, elvileg új iBoot, iPad baseband) jailbreak után untethered. Minden tökéletesen működik!

  80. Sziasztok! Lehet, hogy a kérdésemet már valaki megválaszolta valamelyik korábbi cikkben, de sajnos nem találtam sehol. Szóval!

    IOs 4.2.1-gyel futó második generációs iPod Touch (MC modell) esetén van jailbreak lehetőség? Előre is kösz a választ!


Add a Comment