fbpx Skip to content

Biztosra veszem, hogy nem egy ember kapott karácsonyra Szifont. Ilyenkor vagy lecseréltük a már meglévő iPhone-t, vagy pedig most kaptuk az elsőt. Ebben a cikkben azoknak adnánk rövid tanácsokat, akik most ismerkednek a kütyüvel.

Első körben egy újdonsült iPhone tulajnak NE az legyen az első, hogy jailbreakel. Fedezzük fel a telefont, a menürendszert, a fülesen lévő gombot, a home gomb dupla kattintását, a képernyőmentést, a multitaskingot stb… Sorolhatnám még, mi az, amit az ember először nem vesz észre a telefonon. Tehát először mindenképp ismerkedjünk meg a telefonon lévő rendszerrel, menüvel, beállításokkal.

Ezután következik az iTunes. Szeretjük, vagy nem szeretjük, de igazából csak az iTunes-al szinkronizálható a telefon. NE keressünk más megoldást, mert nincs. Nem is érdemes mást használni. Első körben szenvedés, de az ember rájön, hogy az iTunes rengeteg mindenre megoldás. Az iTunes-t a http://www.apple.com/itunes oldalról lehet letölteni, és érdemes a készüléket legalább 2-3 naponta rádugni és szinkronizálni. Az iTunes minden esetben egy mentést (backup-ot) is csinál a telefonról. Tehát használj iTunes-t!

AppStore: Az AppStore tulajdonképpen az iPhone webáruháza. Programokat, játékokat, hasznos alkalmazásokat lehet letölteni. Minden országnak meg van a saját AppStore-ja. Igen, nekünk is van magyar AppStore-unk. Lehet a magyarba is, de lehet külföldi AppStore-ba is regisztrálni, jelenleg csak az a különbség, hogy máshol tudunk venni zenét, filmet is a programokon kívül. Az AppStore-ba való regisztrációhoz, nem árt egy dombornyomott, vagy CCV kódos bankkártya, de ez nem feltétel. Lehet bankkártya nélkül is regisztrálni. Ezután pedig vagy a számítógépen vagy a telefonon nyugodtan vásárolhatjuk az fizetős, illetve letölthetjük az ingyenes alkalmazásokat.

Jailbreak: A jailbreak tulajdonképpen kinyitja a telefon aktuális szoftverét. Jobb esetben ez nem szükséges, de vannak olyan programok, amiket az Apple nem engedélyezne. Ilyenkor jön ez a megoldás. A jailbreak minden szoftververzió és készülék esetén változik. A jailbreak miatt nem veszítjük el a garanciát, viszont nem megfelelő használat esetén a telefon kevésbé lesz biztonságos, vagy stabil. A jailbreakkel telepítjük föl a Cydiát, ami egy grafikus csomagkezelő program az iPhone-ra. A Cydiából tudjuk telepíteni az alternatív alkalmazásokat, amikkel segíthetünk, hogy jobban kézre álljon a telefon. Természetesen ez azt is jelenti, hogy a Cydiával már a telefon teljes fájlrendszerét elérjük és ezzel kárt is okozhatunk a szoftverben. Tehát csak óvatosan.

Összességében ennyi, jöhetnek a kérdések! Ha van olyan téma, amiről többet lehet írni, akkor nyitunk rá egy külön postot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

159 Comments

  1. Érdemes lenne még pár korábbi cikket belinkelni, jelenleg jb-elhető telefonok, ennek módja, függetlenítés, szifonos dolgok (bill fix, carrier fix, stb)

    Egyéb: Az almakukac weboldal nem működik.

  2. sziasztok!
    iphone 4em van iOS 4.2.1-el, és az lenne a gondom, hogy feltettem a cydia-t, sourceshoz hozzáadtam a sinfuliphone-t, ott megkerestem az appsync 4.2-t (van ingyenes program a telómon), ráklikkeltem h install, és amikor újraindítás után bejön az apple jel, úgy marad, csak az a frissítés jel van azon kívül, ez megy már fél órája. valaki nem tudja esetleg erre a megoldást? előre is köszi!

  3. Úgyvan! Mer’ nehogy jöjjön a felismerés: baxxa meg! A legfrissebb bootrom-mal szerelt telefont hozta a dzsízöszka :S Sebaj…Ajtótámasznak még jó lesz 😀

  4. @daneelolivaw: Az a helyzet hogy jelenleg 4.2.1 esetén csak tethered JB van, vagyis ha a telefon teljesen lemerül, vagy újraindul, akkor számítógép kell a “bebikázásához”, hogy elinduljon.
    Lásd előző post pl.

    kisgyopi

  5. @daneelolivaw: ha jo lértem akkor nem bootol be a telefon? ez azért van mert még csak tethered jailbreak erre a konfiguráciora! tehát minden alkalommal amikor a telefont ujrainditod hozzá kell csatlakoztatnod a géphez és lefuttatni ujra a redsnowt. igy el fog indulni!

  6. @bazooka: ajtotámasznak?? azért ettöl függetlenül még lehet használni 😛

  7. Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy ha gyárilag független iphone4-t veszek, és jailbreakelem a telefont akkor ugye semmilyen gondot nem okoz ez a sim kártya használatban? ugye nem zárolja?ugyanúgy kártyafüggetlen marad mindig?
    a választ előre is köszönöm!

  8. @Shagon: igen, az mindigis független fog maradni!

  9. @kisgyopi:
    na így már bejött hogy itunesra kössem rá, limera1n pedig írja hogy power+home gombot nyomjam le. és akkor most melyiket? (bocsi, hogy mindenbe belekérdezek, csak nem akarom hogy valami baja legyen a telónak)

  10. Jó poszt, hasznos lehet az újoncoknak! 😉

  11. “A jailbreak miatt nem veszítjük el a garanciát…” Ez tényleg így van? Nem csak akkor él a garancia,ha simára restore-olom érvényesítés esetén? Másképpen: ha most a JB-es i4 telóm behal,bevihetem így a T-hez,hogy csinálják meg?

  12. Nekem is lenne egy kérdésem: Ha 3G 4.1-ről lementem az adatok manuálisan (telefonkönyv, sms-ek, híváslista, stb), azt gond nélkül vissza fogom tudni rakni, ha visszatérek 3.1.3-ra? Nem változtak a fájlok?

  13. Ipadre is ki lehetne térni!!:D

  14. Én speciel utálom az iTunes-t. Mindig szivat. Én T-Pottal mentek mindent, az iTunes-t csak zenék felrakására használom.

  15. Sziasztok, nekem a hacktiválással kapcsolatos kérdésem lenne! Utána olvastam mindent amit az oldalon találtam, de egy dolog nem világos. Szóval a helyzet az, hogy most fogok venni ismerőstől használtan egy 3GS-t, amit ő függőként használt eddig, tehát aktiválva van. Én viszont most szeretném függetleníteni (4.2.1), itt szükség lesz aktiválásra vagy hasonlóra ? Előre is közönöm

  16. Sziasztok!
    500 MB-os netem van. Az adatforgalom a ‘Használat’ menüpontalatt ugye szépen nyomonkövethető ‘Elküldött’, illetve ‘Fogadott’ néven. Kérdésem a következő: Melyiket kell figyelembevenni? Ez a Wi-fi-s adatforgalmat is beleszámolja vagy csak a 3G-st?

    Előre is köszi!

  17. @SAMCRO:

    Nem, aktiválásra csak szoftver restore és/vagy update van szükség, attól hogy feltelepíted az ultrasn0w-ot (ami függetlenít) – nem kell újra aktiválni.

    Ha esetleg új baseband lenne rajta, amit nem támogat az ultrasn0w, akkor frissítheted a 06.15-ös iPad BB-re (nem elírás! Az iPad basebandje fut iPhoneon is), van egy cikk itt az oldalon ezzel kapcsolatban, olvasd el itt a link:

    http://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4.1-fuggetlenites/

    De ezt is vedd figyelembe:

    http://szifon.com/2010/12/04/4.14.2.1-fuggetlenites-gps-problemak-uj-hacktivalas/

    @makkerjanos: Mind a kettőt, ezek összeadódnak és kizárólag a mobilinternetes forgalmat számolja (3G-t), a WiFi-t nem. (azt bármennyit használhatod)

  18. @DrJuris: De kell restore, szerintem a cikkben úgy értik, hogy attól, hogy te valaha jailbreakeltél de restore-oltál, attól nem fog elveszni a gari.

  19. @makkerjanos Az csak a mobilnetre vonatkozik, a wifit nem számolja bele. 🙂 a fogadott és a küldöttet is figyelni kell, összekell adni a kettőt ;))

  20. Valaki segitsen! Nem megy a backup :S kidob az iTunes: itunes could not back up the iphone because a session could not be started hiba üzivel :S senki nem tud rá semmi megoldást. valaki help! amiota 3.1.3rol restore-ral 4.1re frissitettem, és a régi backupomat visszaraktam, azota nem megy. :S valaki valami ötlet?

  21. Sziasztok! Valamiért folyamatosan kilép a programokból a 4.2.1-es JB-s Iphone3G-m. Elindul a kezdőkép és visszhall. Ilyen például a N.O.V.A 2 vagy az iGO HUN&RO. Miért lehet? A másik meg honnan lehet letölteni Memoria felszabadító programokat? Pl VM vagy iMemoryEnhancer???

  22. Uraim, egy elég érdekes és bosszantó történetet szeretnék Veletek megosztani.
    A telefonom pár hete azt találta ki, hogy nem úgy fog működni, ahogy ezt egy 170ezer forintos telefontól az ember elvárná. A hibajelenségek a következők: -Nem lehet hívást kezdeményezni, mert a hívás gomb után csak várok, és egyszer csak felugrik a sikertelen hívás ablak. -Hívás közben egyszerűen megszakad a vonal, ugyancsak sikertelen hívás ablakkal. -Egy alkalmazásban (pl. levelezés) nem működnek a fizikai kezelőszervek (home, power, némítás) a telefon nem fagy le, mert a levelezésben a frissítés működik, mappák között mozoghatok.
    Szóval röviden nagyjából ilyen hibák. Amikor elkezdődtek, gondoltam hogy semmi baj, reset. No de amikor naponta kétszer-háromszor megszakadt egy hívásom, akkor már bosszantott. Rendben, gondoltam. Restore, full törlés, ahogy illik. No jailbreak. De a hibák nem szűntek meg, csak kicsit ritkultak. Ekkor jutott eszembe, hogy semmi baj, van garancia. Irány az istyle. Elmondtam a hibákat, jeleztem hogy nem szoftveres lesz, mert restore-oltam párszor mielőtt idehoztam, és az nem segített. Egy-két napig jó, de hosszabb távon nem megoldás. Gondoltam, hogy egy ilyen jó nevű cég mint az Apple, és egy jó szerviz biztosan nem sokat tököl, cserélik a készüléket. Hozzáteszem, nem a csere a lényeg, tökéletes a készülékem, egy hajszál karcolás nincs rajta, soha még csak erősebben sem tettem az asztalra, nagyon vigyázok rá. Szóval nem az a hátsó szándékom, hogy potya cserét csináljanak. Két nap múlva írtak, hogy mehetek a telefonért, megcsinálták. Odamentem, és kérdeztem mi volt a baj. Erre a szervizes “semmi, csak restore-oltuk, és teszteltük, nekünk működik” Ahha mondom… Megnéztem a hívásidőket. 6, azaz hat percet tesztelték. Persze a készülék azóta ugyanazt csinálja. Halkan teszem hozzá, hogy egy darab szoftver nincs rajta. Semmi, csak ahogy a gyárból kijött, mert a szervizes azt mondta, hogy “biztos valami feltelepített szoftver okozza a hibákat. Aha, persze, amit az Apple jóváhagy a store-ban mi? Jófejek.
    Egyszóval most itt állok, és nem tudom mitévő legyek. Istyle azt mondja, hogy vigyem be, tesztelik, és javítják. Köszi.

  23. @ajonas74:
    Vidd vissza, és követeld, hogy teszteljék hosszútávon / cseréljék. Más megoldást nem látok. Várd meg, h újra produkálja rendszeresebben a jelenséget esetleg és akkor vidd be. Arra nem mondhatják, h nesze restoreolva most már jó.

    Külön kérdés: Winterboardot feltettem (vadi új 4es 4.1el) , és szedtem le témát cydiából is, azt spec be se tette a többi közé illetve raktam rá manuálisan is, de ha aktiválom akkor alig változtat valamit (csak a betűket sötétíti be az appok alatt). Ötlet?

  24. Zenéket Foobarral teszem fel az iPod manager plugin segítségével. Előnye: több helyről is tudsz zenéket tenni a telóra (esetemben otthon, és melóban is). A zenék adatait beírja az SQL-be is, úgyhogy olyan, mintha iTunes-al tennénk fel.

  25. @xaver: Ez olyankor fordul elő (legalábbis nálam) ha egy korábban jailbreakelt és AppSync-el ellátott rendszert frissítessz majd újra jailbreakelsz, de az AppSync-et nem teszed fel.

    Így az appok rajta maradnak, csak épp elindulni nem tudnak, hanem indítás után azonnal kilépnek. (ugye jól sejtem, hogy nem eredetiek? mert ha netán azok, akkor telepítsd újra az érintetteket. ha pedig nem, akkor sincs baj csak telepítsd fel a rendszerednek megfelelő AppSync-et)

    Ha így se jó akkor restore

  26. Más: leállt a twitter túlterhelés miatt, nem tudjátok, megjelent már az új teszt redsn0w?

  27. OFF:

    Van egy szüz iPhone 4 4.2.1 telóm szeretném jailbreakleni. Tudom h csak tethered változat van még, de ha későbbiekben szeretném újra felrakni a 4.2.1-et csak untethered akkor hogyan kezdjek most neki??? Elöre is köszi a választ!

  28. Üdv!

    A cikk elején az van, hogy VAGY LECSERÉLTÜK A MEGLÉVŐ IPHONE -t, (vagy kaptunk újat)… 😛
    Szóval nekem az előbbi van és ezzel kapcsolatos lenne a kérdés is, remélem, nem írok totál rossz helyre!
    Volt mezei 3G, lett 4G.
    Valahol azt olvastam, hogy nem tanácsos szinkronizálni a 3G -s telefonom backup -ját a 4G -s telefonhoz, mert ez zavart okozhat.
    De akkor mi a módja, hogy a telefonkönyvet, SMS kupacot, jegyzetek fájlokat (stb.) a lehető legegyszerűbben átrámoljam 3G -ről 4G -re?
    Köszönöm a válaszokat előre is! 🙂

  29. Üdv.Most kaptam karácsonyra egy 3g-t.Annyi a problémám,hogy itunes logó van csak és nem tudom aktiválni a 70-es kártyámmal se 20,30assal.Svájcból van a telefon.Kérnék segítségetek,hogyan tudnám feléleszteni.Köszönettel és Boldog karácsonyt:)!

  30. @xaver: Ha egyik crackelt app sem indul, akkor valsz nincs fent az AppSync (vagy valami gáz van vele), vagy ha csak egy-két app csinálja, akkor próbálj meg más által crackelt .ipa-t feltenni, nekem az segíteni szokott. Volt úgy, hogy a Camera+ appot sehogy sem tudtam felküzdeni a 4.1-re, 4.2.1-en meg símán elindult. Vagy kb. egy hete egy progi nem akart indulni (ugyanezt a jelenséget produkálta), letöltöttem ugyanabból a verzióból egy másik .ipa-t, az meg elsőre elindult.

    @Tamas92: Nem használsz véletlenül WiFi Sync-et??? Nekem akkor csinálta ezt, amikor felraktam a WiFi Sync szerverét a gépre, ami természetesen belepiszkál az iTunes-ba (és ki is lehet vele kapcsolni a szinkronizációt, szóval ezt a részét is ‘bántja’ az iTunes-nak), majd frissítettem az iTunes-t.

  31. @ajonas74: Egy jó tanács! Vidd be a T-Mobile-ba, ha ott vetted, ha nem akkor oda ahol vetted. Pakold tele programmal, NO JAILBREAK, csak program. Mondd azt, hogy kegyetlenül melegedik az aksi, mellé még pár fals infó, de nem kell túlzásba vinni, 2 hét és kapsz egy zsír újat. Köcsög megoldás, de szerintem ezzel legalább tudsz mit kezdeni:)

  32. @ajonas74: t-mobileos a telefon? Ha igen akkor oda is elvihetnéd! Vagy egy másik apple boltba, aztán ha ott se csinálnak semmit akkor tényleg asztalcsapkodás!! Majd irj már h mi volt légyszives!

  33. ” Lehet bankkártya nélkül is regisztrálni.” Aha, ezt mutasd mar meg nekem magyar storeban….

  34. @dnp: Tényleg lehet, nekem amerikai és magyar storeban is van accom, nem emlékszem már az oldal nevére, de ha google-ben rákeresel meg fogod találni hogy hogy kell.

  35. @dnp: menny egy free app-re és ott nyomj a regisztráciora ;)) akkor felajánlja hogy none ;D nekem is sok szarakodás volt mire rájöttem.

  36. @Tamas92: en eddig akarhogy probaltam sosem volt none, most meg ott van.. bazzze. Pedig free appnal is probaltam regelni de ot sem jott be.

    Koszi 🙂

  37. Sziasztok!
    Még első generációs iphone-om van, és nem működik a fényképező funkciója. Illetve lehet, hogy működik, csak nem tárolja el az elkészült képeket? Nincs valakinek ötlete? Köszi!

  38. valaki tudna nekem linkelni egy oldalt ahonnan letölthetem a jailbreaket ?
    a limera1n-al nemmegy :\
    előre is köszi 😀

  39. Van egy komoly problémám, egy új HDD személyében. Van külsőm, így az adatátvitel megoldott, éppen csak azt nem tudom, hogy mi lesz azokkal a programokkal amiket iphoneon töltöttem le, így a gépen nincs meg elvileg ismert helyen. Az itunes amikor backupot készít, hova rakja azt? Illetve vannak alkalmazások amiket nem tud átrakni gépre, minden alkalommal a transferre kell kattintani, átmásolja, de legközelebb mégis újra megteszi. Na ezekkel mi lesz? Mert a napokban terveztem 4.2re frissíteni is… Tudna valaki segíteni ezekben? Jó lenne egy megbízható backup progi is, amivel így az összes itunesos cuccot át tudom gond nélkül rakni a másik hdd-re. Előre is köszönöm,

  40. @kmiki: SSH val menj ra es adj irasi olvasasi jogot a fotos mappara. Nekem akkor volt ilyen amikor kezzel raktam ra vissza a cuccokat, es nem volt joga a telcsinek irni a fenykepes mappaban.

  41. @hbalu: dok&settings-beli music/mobilapp mappaban van az osszes leszedett ipa (legalban letoltott) ezeket athuzod ahova akarod 🙂

  42. @dnp: legalban letöltött appom alig van, itt a gond, installousszal leszedett appok meg az utóbbi appokban nem szinkronizálódnak vmiért :S

  43. Hello
    Karácsonyra kaptam egy ipod touch 4g-t. Jailbreakelni szeretném, de elötte szeretném megbizonyosodni arról , hogy mindent jól értek e. Limerainel szeretném feltörni, ha jól tudom ott elég csak elindítani a programot win-en és követni az instrukciókat, utana telpiteni a cydiat és már kész is. Ja azt elfelejtettem hogy 4.1(8b118) szoftver fut rajta. Az lenne a kérdésem hogy kell e még valamit tennem és hogy az alábbiakat jól tudom-e. Előre is köszi a válaszokat.

  44. @Csebby: Az a baj, hogy egyből restore-al kezdik. Ezt megmondták. A másik gond, hogy a hiba nem állandó, tényleg kell hozzá pár nap hogy az embernek leessen: ez bizony nem a normális működés.

  45. Bocs a dupláért, de még annyit hogy mi az az shsh?

  46. @deddy: Angliából hozattam két darabot, az egyik a haveromé volt (ez van most nálam), szóval oda biztos nem viszem vissza 🙂 Egyszer már kicserélték, mégpedig ugyanott az istyle-ban, akkor még a cimborámnál volt, az volt a baja, hogy a T-s simkártyával beszélgetés közben egy pár perc után recsegett. Akkor cserélték, és a zsír új telót kezdtem el használni. Az akksija tényleg melegszik néha, ha töltöm, de azt gondoltam hogy ez normális.

  47. @cbdomi: Majd megírom ide, hogy mi lett. De elég szánalmasnak tartom, hogy vesz az ember egy méregdrága kütyüt, és nem tudja normálisan használni. Pontosabban a baj az, hogy a szerviz szarik az ember fejére, csak a maguk oldalát nézik. Egyáltalán nem felhasználóbarát hozzáállás! Node ez MO, mit is várjunk… 🙁

  48. Tényleg… Van Budapesten valami normális hivatalos Apple szerviz külföldön vásárolt iPhone-oknak, vagy csak ez a ….. istyle? Már elnézést, de ezek után nincs jó véleményem róluk.

  49. @dnp: ” Lehet bankkártya nélkül is regisztrálni.” Aha, ezt mutasd mar meg nekem magyar storeban….

    pedig piszok egyszerű, de írtunk erről cikket is korábban. az egészet egy ingyenes app kiválasztásával kell kezdeni, pl facebook. elkezdenéd letölteni, erre kéri az accountot. ott “create new”. kitöltöd értelemszerűen, majd a payment method esetén ott lesz, hogy “none”.

  50. csáó. a minap olvasgattam egy külföldi fórumot és a már jb-kelt 4.0-s old 3 gs-re szeretném a 4.2.1et feltenni. íme a módszer:Here are the steps for old bootrom 3gs to get to 4.2.1 w/o updating baseband:

    1. Download the custom ipsw. Courtesy of rgarjr in post #3. His custom ipsw works. I guarantee it.(leszedtem, sztem is jó lesz)

    2. Download the factory ipsw. http://www.felixbruns.de/iPod/firmware

    3. Download latest iReb. http://ih8sn0w.com

    4. Download latest redsn0w. https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6b6.zip?attredirects=0&d=1

    5. Download iTunes 10.1, get it set up properly, quit and reboot. If already installed, skip this and go to the next step.

    6. Turn off phone with USB plugged in, run iReb and follow instructions to make phone flashable.

    7. Run iTunes, put phone into DFU mode

    8. Shift-Restore and chose the custom ipsw. Let it update. It’ll say the sim card is not compatible or something after it reboots if you are using foreign sim.

    9. Run redsn0w to jailbreak. It will want the factory firmware which you downloaded. Ensure only Install Cydia is checked. Hacktivation is enabled by default. This step was scary because my redsn0w crashed after you click the last submit button. But it worked anyhow.

    10. Sync and restore your itunes junk.

    11. After that, get your wifi setup, run Cydia and install ultrasn0w if you require unlock.

    12. Try http://www.bingner.com/SAM.html if you are feeling adventurous. I chickened out 🙂

    http://0101.nccdn.net/1_5/1c2/1c8/19a/rivest3gs.JPG

    a kérdésem csak annyi, hogy nekem nem 04.26.08as baseband-em van hanem 05.11.07. jelenthet ez akadályt?
    ui.: volt olyan hozzászólás, hogy az arcnak sikerült 5.13.4es bb-vel

  51. Valki tud segízeni?

  52. @ajonas74: amit leírtál, az szerintem SIM hiba. cseréltesd ki a kártyád, az meg kell oldja. nekem múltkor volt hasonló, ugyan így nem tudtam hívni, sőt, el sem értek, “hívott szám átmenetileg nem kapcsolható”, holott térerőm volt, mobilnet volt, csak a hívásszolgáltatások nem mentek, sem kimenő, sem bejövő, illetve sokszor volt ilyen “call failed”. SIM csere megoldotta. nem állítom, hogy nálad is tuti ez a hiba, de egy próbát megérne.

  53. @Jadeye: Az a gyanús, hogy elég ritka a hiba. Naponta van kb. 40 hívásom, és abból 1-2 ilyen.

  54. @i4user: Vagy úgy…és mi van akkor, ha a kijelző például behal…akkor kellemetlen lesz a helyzet? 😛

  55. Sziasztok,

    az lenne a kérdésem, hogy a 3.1.3 gyorsabb a 3G-n mint a 4.1?

    Üdv.

  56. @awesomegreg: Valaki légyszí, sűrgős lenne.

  57. @dnp: nincsmit! örülök hogy segithettem 🙂 én is sokat szaroztam, mire rájöttem. 😀

    Valaki HELP ME! Nem megy a backup :S kidob az iTunes: ,,itunes could not back up the iphone because a session could not be started” hiba üzivel :S senki nem tudott rá eddig semmi megoldást. amiota 3.1.3rol restore-ral 4.1re frissitettem, és a régi backupomat visszaraktam, azota nem megy. :S valaki valami ötlet?

  58. @awesomegreg: jol tudod. nyomhatod neki! 😉

  59. @Tamas92: Nagyon köszi a válaszodat. Nekem nem kell lementenem az ilyen shsh adatokat?

  60. @Tamas92: pedig le is írtad, épp ez volt a gond, ezek miatt nem ajánlott jailbreakelt rendszer backupját visszatenni például: “amiota 3.1.3rol restore-ral 4.1re frissitettem, és a régi backupomat visszaraktam, azota nem megy”

    restore.

  61. @Jadeye: és sms-ek, app-ek adatai? elvesznek? :S

  62. @awesomegreg: azt Cydia nélkül nemtudod leszedni. mármint az is magátol szedi le őket. de nem hinném hogy downgradelni akarnál.. 😉

  63. @Tamas92: Köszi a megerősítést(: azthiszem neki is álok.

  64. @ajonas74: a franciában vett szifon 4et is lehet garanciáztatni az istyle-ban?

    Köszi

  65. I4user : szerintem te tevedsz valamiben. Nekem elbaszodott a jb-elt iTouch-om és visszaküldtam. Nem mellékes szerintem h a touchomon eggyetlen kép volt, mégpedig egy screenshot a jailbreakme.com-ról :D. Na szóval ha minden igaz akkor a képeimbe nem nézhetnek bele, de ebben nem vagyok biztos(az egyetlen dolog amire kepes volt h a szg-em megtudta nyitni a photos mappát), és hogyha ujrateszik akkor már nyoma sincs jb-nek, ha viszont valamiért elindul akkor meg leszivhatnak mert megy szal vissza adják.
    Nekem adtak egy ujat mert balfaszok voltak, mivel az ujnak ugyanaz a baja lett xDD. de egy restore-al renbeszedtem(elötte nyaralas miatt nem volt időm, és ha nem hagyom itthon h fater vissza küldje akk az 5 napos garancia elveszett volna onnan ahonnan vettem, persze tudom h apple gari 1év de gondoltam igy jo.)
    Lényegében szerintem leszarnak mindent ugyhogy ha valami nagyon szar akkor is nyugodtan küldjétek vissza nem lesz para, legalabbis nekem nem volt 😀

  66. Sziasztok !
    Új iPadem van 4.2es szoftverrel (tehát még nem volt torv

  67. @gerike73: Igen, lehet.

  68. @ajonas74:

    Az is esélyes ,hogy nem a telefon a rossz ,hanem a simkártya!!

    Kipróbálnám a helyedben!

  69. Sziasztok !
    Új iPadem van 4.2es szoftverrel (tehát még nem volt törve)
    Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet feltörni ?
    Előre is köszi mindent !!
    A segítség jöhet emailben is: [email protected]

  70. Sziasztok!

    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a 3.1.3-on volt az iFile. Ez csak nekem nem működik 4.1-en, vagy másnak se? Böngészni tudok vele a telefonon, de nem tudok se törölni, se másolni…..
    A 2G-men működött 3.1.3 alatt, a 4G-men nem működik ez a funkciója 4.1 alatt. Van valami hasonló progi erre a feladatra? A gyári csengőhangokat és háttérképeket akarom törölgetni, a fontokat, hogy nagyobb legyen a hely, és a letöltött témákat akarom szelektálni, és összepakolgatni egy saját témába, mert valamelyikből csak az ikon tettszik, valamelyikből meg más UI. Ezeket akarom egy témába bemásolgatni, és csak azt használni. Vagy esetleg számítógépről bele lehet menni a telefonba?

    Előre is köszi a segítséget.

  71. @v.domi26: igen. redsn0w 0.9.6b6-re lesz szükséged

  72. Van egy szüz iPhone 4 4.2.1 telóm szeretném jailbreakleni. Tudom h csak tethered változat van még, de ha későbbiekben szeretném újra felrakni a 4.2.1-et csak untetheredet akkor hogyan kezdjek most neki??? Elöre is köszi a választ!

  73. @ajonas74: köszi! Egyébként tényleg lehet, hogy SIM hiba. Nálam a 3G szarakodik. T-Mobile. Nálad is?

  74. @bysasa: asszem redsnow-al lehet, de hogy melyik verzió, arról fogalmam sincs

  75. @ajonas74: Vidd vissza még egyszer amikor produkálja a hibát szerintem akkor kicserélik legalábbis nekem simán kicserélték, mondván náluk megint nem sikerült a hibát produkálni de elhiszik hogy csinálja és nem poénból járok ide 4 naponta.

  76. @gerike73: mármint a mobilnet

  77. Van.egy.Iphone.4.es.4.2.1.es.rendeszerrel.de.a.frontális.kamera.nem.müoödik.rendesen.mi.lehet.a.probléma?
    Előre.is.köszönöm.a.segítséget.

  78. kellemes ünnepeket bocs az off-é de föladom a várokázást valaki megirná nekem linkel elátva hogy tudnám 3gs newboot -ost hogy tudok jb -ni?már mindegy hogy gép kell hozzá vagy sem vagy restoréza az se számit thx a segitséget 4.2.1 van rajta .köszönöm szépen

  79. Sziasztok,

    az lenne a kérdésem, hogy a 3.1.3 gyorsabb a 3G-n mint a 4.1?

    Üdv

  80. Sziasztok!
    dombornyomott kártyám lejárt!
    Azon volt apple id de azt írja minden free app letöltésnél, hogy lajárt a kártya.
    Ok deez 2 hét most, úgyhogy az új iphone most üres, mert semmit nem tudok rá tölteni!

    HOGYAN KELL BANKÁRTYA NÉLKÜL REGISZTRÁLNI?

    köszönöm…

  81. @india:

    iTunes-on keresztül kell, ha jol tudom akkor rámész a free appekre és automatikusan bankkártya nélkül regisztrál.

    Üdv.

  82. @india: Megpróbálsz letölteni egy free appot anélkül hogy be lennél lépve és amikor kéri hogy lépj be vagy regisztrálj ott nyomj a regisztrációra és ha innen kezded, akkor a bankkártyánál lesz egy “None” opció.

    Így csak Free appokat fogsz majd tudni letölteni

  83. @PhoenikS: Igen, gyorsabban és stabilabban fut rajta, mint a 4.1

  84. Van egy nem szűz iPhone 4 4.2.1 a kis kamerám folyamatosan belilul és lefagy, ha valakinek van ötlete nagyon örülnék neki 🙂

  85. @I4user:
    Koszi szepen, akkor szimplan downgrade-elem es ugyanugy fuggetlen marad ugye?

    Udv

  86. #30-ra kérlek válaszoljatok.

  87. @india: Keri az uj kartyaszamot es kodot. Megadtad neki? Vagy nem kaptal ujat?

  88. Légyszi írjatok le nekem h hogya kell jailbreakelni az iPadet redsnowwal …
    Honnan kell letölteni és ha lefutott a program, azután mit kell csinálni a cydiában?
    Köszönök mindent 🙂
    Boldog karácsonyt mindenkinek 🙂

  89. @easy-rider: mondjuk kártyafüggő, és az eredeti kártya kellene bele. tehát tedd be a svájci kártyát.

    @v.domi26: már leírtuk számtalanszor. kérjük, használd a keresőt (jobb felső sarok).

  90. mielőtt feltesztek egy kérdést, tegyétek meg, hogy elolvassátok a hozzászólásokat legalább ennél a cikknél, illetve használjátok a keresőt! rengeteg olyan kérdést tesztek itt fel újra és újra, amik egy részére már csak itt a kommentek közt is megtalálható a válasz, vagy már akár több cikket is írtunk az adott témában!

  91. @Jadeye: Giftet hogy lehet fogadni? Jott egy emil, hogy klikk redeemre, de csak itunes download honlapjat vagja fel. Nem az itunest nyitja meg. Pls Help 🙂

  92. Sziasztok! Itunessel szeretném több gépen szinkronizálni a telóm (képek, zene), de a második gépre rádugva (amin nincs se zene se kép) szinkronizáláskor letörli a telefonon lévőeket.

  93. Közben megtaláltam a cikket köszi!

  94. sziasztok! Nem adtam meg új kártyaszámot mert sajnos január első hetében lesz kész az uj dombornyomott kártya!
    Az lenne a kérdésem, hogy az iphone on próbáljak meg letölteni egy free app ot vagy a számítógépen? ((iphone ról próbáltam, és ott nem találtam új regisztrációnál olyan opciót, hogy “none” visa, mastercard, és valami m betűst kér ill. lehet megadni neki :(((

  95. @india: 50. hozzászólás…

  96. sziasztok! Köszi a segítséget! Sikerült!
    Na amíg megjön a kártyáma addig elleszek a free appokkal!
    Gondolom utánna ha a dombornyomott kártyám megjön akkor azzal az id val bejelentkezek, és fizetőst is letölthetek, meg freet is .))) köszönöm nektek..

  97. @gerike73: Nem, nekem Telenoros kártyám van most. Véletlenül van egy másik microsimem, azzal ki fogom próbálni. De az istyle akkor sem korrekt. 6 perces tesztelés semmiképpen nem lehet elég!

  98. @szorian: Nem hiszik el. Már felhívtam őket többször is, képernyőfotóim is vannak a sikertelen hívásról, és csak azt hajtják, hogy restore restore. Szerintem direkt szórakoznak. De fel fognak bosszantani, és akkor nagyon rossz lesz nekik…

  99. Sziasztok! Tudtok adni egy cydia repot, hogy letöltsem OS4-re a VM-et vagy a iMemory Enhancert??? Gogliban keresve egyik link vagy repo sem működik. Köszi

  100. Sziasztok!
    4.1-et tudom downgradelni, ugy hogy nincs mentve az SHSH?

    Usv.

  101. @ajonas74: mondom, cseréltesd már ki azt a kártyát, és kész. 90%, hogy ez megoldja, és akkor nem kínlódsz itt feleslegesen napokig.

    @xaver: 4.0 óta nincs elérhető, működő VM tuning. feltételezem, az iMemory Enhancerrel is ugyan ez a helyzet.

    @PhoenikS: természetesen nem tudod. épp ez az SHSH lényege.

  102. Tökéletes a cikk, gratulálok hozzá!!! Én most vettem karácsonyra egy Iphone 4 et feleségemnek, Eddig K800 volt, Nem kellett semmit mondanom neki, elolvastattam a cikket vele, már felvilágosult volt utána! Bár volt pár kérdése még amire én válaszoltam: Mi az a tethered ? stb… Gratulálok a cikkhez! Nagy segítség volt…

  103. @dnp: Redeem megnyomod beírod a kódot, és mintha megvennéd, de nem kell érte fizetni. Az fizetett érte, aki a kódot adta. Te is tudsz bárkinek kódot küldeni (gift) ilyenkor megkérdezi annak az email címét akinek akarod a kódot küldeni, és tőled vonja a pénzt.

  104. Hali!
    van egy 3g Iphonom 4.1-el, azt hiszem régi boot-os (ICCID: 8936 3034 1008 …, Modell: MB489B) Modem firmware: 05.13.04 pnnagetool- al jailbreakelve, Cydiaban shsh csak 4.0-tól mentve. Vissza lehet 3-mas iOs-re tenni valahogy, mert lassú nagyon a 4-es szoftver? Ha igen, valaki leírná esetleg, hogy hogyan is tudom ezt megtenni.
    Ja igen, Nincs eredeti O2- es sim kártyám az aktiváláshoz és függetleníteni is kellene!
    Előre is köszi és boldog karácsonyt (még ami maradt belőle)!

  105. Sziasztok!!
    OFF
    én azt akarom megtudni hogy honnan lehet letölteni a mobile sync et?
    úgy mint a mobile install t a cydiából a stable.szifon.com ról
    előre is köszi a választ!!!

  106. @bibi1981: Sima 3G-nél nincs régi vagy új iboot. És csak 4.0-tól van bevezetve a 3G-re az SHSH előtte nem volt, szóval tudsz 3-mas szoftverre menni.

  107. Hi!
    Nekem 4.1-el jött meg a múlthéten a telóm.
    Az első Cydia indításnál rámentem a “Make my life easier, thanks!” gombra, de nem azt írja ki felül, hogy shsh mentve ios 4.1, hanem, hogy “This device has a pending TSS request”.
    Aztán leszedtem a Tinyumbrella 4.21.02 -es verzióját és próbáltam lementi azzal is az shsh-t (úgy hallottam azzal kell) de csak a 4.2.1-est adja be :S
    Van valami megoldás a 4.1-es shsh mentésre? Mondjuk nem olyan fontos, de azért, jó ha megvan…

  108. @Ervinka2:
    Jadeye azt irta, hogy kell az SHSH, annelkul nem fog menni vissza 3as OS-re.

    Udv.

  109. @bibi1981: én frissíteném custom fw-vel, baseband frissítés nélkül 4.2.1-re, az sokat javított a sebességen. de vissza tudod tenni 3.1.3-ra is DFU-ban, csak a restore végén hibát fog dobni, mert a baseband nem downgrade-elhető. a recovery-ből meg umbrella vagy ireb ki tudja lökni, és kész. a gyári kártyával történő aktiválás erősen ajánlott, anélkül vacakol a push.

    @PhoenikS: nézd meg megint, mit írtam, mert ilyet 3G-re nem írtam, ott ugyanis nem kell SHSH a 3.x-hez. 3GS esetén viszont mindenképp kell.

  110. Sziasztok, 4.2.1 (iphone4)rendszer van a telón, felakarnám tenni a tethering jb-et viszont, Uploading ramdisk, alig halad sőt csak áll már 1,5 órája, valami tipp? lehet először simán csak restore kellene és utána a jb-et próbálni?
    Választ előre is köszönöm.

  111. @gabor94: mint már annyiszor leírtuk, az SHSH változatlanul NEM a készüléken aktuálisan rajta lévő firmware-verzióhoz kérhető le, hanem mindig a legfrissebb elérhető firmware-t írja alá az Apple. jelen esetben ez a 4.2.1. ha kijön egy új firmware, egy idő után az Apple többet már nem írja alá a korábbi verziót, így onnantól ahhoz a verzióhoz sehogy sem lehet lekérni az SHSH-t.

    képzeljük el az SHSH-t úgy, mint egy BKV bérletet. restore-kor az Apple jön, mint az ellenőr, és kéri a bérleteket. ha nincs, akkor megbüntet, ebben az esetben azzal, hogy nem engedi feltenni azt a verziót, amihez nincs SHSH. és ahogyan a BKV bérleteket sem lehet visszamenőlegesen megvenni, tehát mondjuk egy nappal korábbról kezdődő érvényességgel, hogy utólag azt tudjuk bemutatni, és így kevesebb legyen a bírság, így nincs lehetőség a korábbi verziós firmware-ekhez lekérni az SHSH-t az után, hogy az Apple abbahagyta az aláírásukat.

    @noob4ever: esetleg másik USB port? számítógép reboot, és újra próbálni?

  112. @Jadeye:

    Sorry, akkor rosszul olvastam. Ha visszarakom a 3.1.3at akkor ugyanugy fuggetlen marad ugye?

    Udv.

  113. @PhoenikS: ez változatlanul a baseband függvénye. ha az függetleníthető (05.13-mal bezárólag szinte bármelyik), vagy gyári független, vagy szolgáltató által legálisan függetlenített, akkor igen.

    ha magasabb verziószámú a baseband, de nem független, és nem is függetleníthető, akkor hiába teszel vissza korábbi OS-t, a baseband nem fog változni, mert a baseband nem downgrade-elhető.

    tehát ha jelenleg jó baseband van, az jó is marad. (persze ha ultrasn0w kellett eddig hozzá, akkor azt ugyanúgy telepíteni kell majd.)

  114. Probléma megoldva laptopon simán ment xp alatt, nem értem asztalin win7el mi volt a baja a lényeg h megy.

  115. Sziasztok!
    Iphone 3gs 4.2.1 BB:06.15.00
    Valahogy tudom függetleníteni? Vagy kb mikor érkezik az a megoldás h ne kelljen ujrainditásnál a gépre dugni? előre is köszi!(ma kaptam meg)

  116. @Jadeye:

    Csak azert szertnem visszarakni mert mondjak tobben, hogy gyorsabb mint a 4.1.

    3G, 06.15.00 basebandel

    Udv

  117. @PhoenikS: hát, ahogy érzed. én inkább a 4.2.1-et tenném fel, az is sokat javított ezen. meg a legtöbb app újabban már csak 4.x felett megy, és ebből csak egyre több lesz.

  118. @Jadeye:
    Én igy kaptam meg a telefont…:)
    Szoval akkor azt mondod hogy inkabb várjam meg a rendes változatot… Gondolom ha mára igérték és késik akkor pár napon belül elérhető lessz…

  119. @Jadeye:

    Koszi szepen a segitseget.

    Udv.

  120. @Jadeye: Köszi srácok!

  121. @Jadeye: Upsz, valamit elfelejtettem még megkérdezni! Hallgatok rátok és megpróbálom a 4.2.1-et baseband frissítés nélkül. Hátha javulna a sebessége. Mivel tudok Mac-en Costum fw-t készíteni? a PwnageTool 4.1.2 megcsinálja? Ugyan az a folyamat, ami volt a 4.1-nél is, vagy mást kell használnom? Köszi előre is!

  122. @bibi1981: pwnagetool 4.1.3, betallózod neki a gyári 4.2.1-et, és amikor azt kérdi, hogy fel akarod-e tenni az iPad basebandet, ott mindenképp a NO gombra nyomj! a folyamat többi része ugyan az.

  123. @Jadeye: Köszönöm Jadeye!

  124. @Jadeye: bocs, én azt hittem, hogy azt is lelehet ami épp rajta van, de akkor rosszul tudtam:D kösz az infót!

  125. Én újként a következőt nem értem:
    REgisztráltam magam az iTunes-on, erre levontak 550 Ft. Miért?
    Megvettem egz 0,79EUR -ba kerülő alkalmayást, majd újra levontak 550 Ft, Kicsit drágán vonják nem?
    2 napra rá levontak még 1 Ft-ot.
    Tud erre valaki magyarázatot adni?
    Köszi

  126. basszus most, hogy olvasom a bejegyzést, mondom megkérdem, hogy kell képernyőmentést csinálni, hiszen láttam pár ismerősöm tett fel képeket, nem értettem a dolgot.. most bevillant, hogy lehet ilyesmit, mondom megnézem a home+kikapcsolás os gombot, kattan egyet, na mondom ez lesz a képernyőkép hehe 😀 viszont a multitaskingot nem igazán értem, ez lenne a kétszer home gomb megnyomás ? sok értelmét nem láttam, én az ‘hiszem’ hogy ez arra jó, legutóbb milyen progikat nyitottam meg, mást nem látok benne, de javítsatok ki nem régi tulaja vagyok egy 3gsnek. arra nincs lehetőség, hogy 4.1.2 szöftveremet valahogy lecseréljem egy régebbire ? sajnos buta voltam és lefrissítettem egyből 🙁 így jb esélytelen sajnos.

  127. még annyi kérdésem lenne, bashbandet honnan tudom meg ? iphonomon nézegetem a dolgokat, de nem igazán jövök rá..

  128. @neisalmodjrola: settings, general ,about, – modem firmware

  129. Sziasztok!

    tud neken abban segiteni valaki, hogy hogy lehet kikerulni a bankkartya adatok megadasat appstorrba valo regisztralaskor? csak ingyenes progikat toltenek le vele…
    udv.: Robi

  130. 05.15.04 a firmware-em és ugyebár 4.1.2 van a 3gs-emen akkor ezt lehet jailbreakelni? akár ezzel az újraindításhoz gép kell dologgal ? amúgy sokat kell várni egy normális jail break verzióra ?

  131. @garaba15: 50. hozzászólásban le van írva. nem ok nélkül kérjük minden alkalommal, hogy a cikk mellett a hozzászólásokat is olvassátok el.

    @neisalmodjrola: a 05.15.04-es verziót csak baseband verziónak hívjuk, a firmware alatt az iOS-t értjük. az viszont nem lehet 4.1.2, mert olyan nincs, 4.2.1 van. a jailbreak pedig változatlanul a firmware verziótól függ, semmi köze a basebandhez. ugyanakkor a jailbreak az nem függetlenítés. a függetlenítés viszont a baseband függvénye.

    a gépes újraindítás pedig az iboot-tól és a firmware verziójától függ. ha új iboot-os a készüléked, és 4.2.1 van rajta, jelenleg nincs hivatalos, nemgépredugós=untethered jailbreak. beta van, de azt csak bizonyos feltételek megléte esetén tudod használni. erről bővebben: http://szifon.com/2010/12/27/untethered-4.2.1-jailbreak-restore-nelkul/

    de egyelőre szerintem várnod kell.

  132. 4.2.1 re gondoltam én is, csak jócskán elírtam. 🙂 köszi az infókat. azért van mit tanulni alma tulajdonosoknak. kicsit összetettebb ez a dolog, mint egy átlag telefonnál. mondjuk azt nem értem, régebbi iOS-t nem lehet visszarakni esetleg ? Mert akkor happy lenne az élet 🙂 De gondolom nem nagyon lehet, ha mindenki itt sír egy működő jb-ért. meg korábban irtam pár kérdést, lásd multitasking, erről mesélhetnél nekem egy kicsit, mert nem nagyon vágom ez hogy megy 3gs alatt, kétszer home gomb és arra gondoltok multitasking alatt ? mert annál nem nagyon vettem észre a dolgokat..

  133. Helló, sziasztok!

    Segítséget kérek, új iPhone4 tuajdonos vagyok és szeretnék a kapcsolatokhoz saját csengőhagot adni. A készléken már szinkronban vannak a kapcsolatok, zenék, fotók, de csak az alapértelmezett és szabványos csengőhangokat találom. Kérdésem, hogy saját zenetárból hogy lehetne megoldani?
    Előre is köszi,
    üdv.

  134. Sziasztok!

    A gondom az, hogy az iMovie-val szerkesztett és a képek és videók közé a telefonon újként elmentett videókat nem tudom pc-re menteni XP-n több gépen sem. Az eredeti videókat lementi, de ezeket -tehát nem a projecteket, hanem a már véglegesítetteket, nem szedi le, eljut 100%-ig és hibaüzenet, próbálja újra, vagy kihagy és nem megy!!!
    Segítsetek léci!
    És hogy kell az iTunes-ban a képeket pc felé menteni???

    Üdv

  135. Sziasztok!

    Olyan kérdésem lenne, hogy a barátom megvette az IGO-t, ha az Én telefonomon beállítjuk az Ő Itunes account-ját, akkor rányomom az IGO-ra az Én telefonomon, hogy töltse le, elvileg feldobja, hogy már megvettem, és letölti az Én telefonomra is és akkor nem kell ismét kifizetni? Letöltés után visszaállítom a saját itunes account-om akkor ismét az én kártyám használja. Ez járható szerintetek?
    Köszönöm

  136. @benjy: igen, így van, nem kell mégegyszer kifizetni.

  137. @Jadeye: Már csak egy kérdés még Jadeye! Működni is fog az Ő accountjával telepített IGO később aztán az Én accountommal? Gondolom csak a frissítés nem lesz. Itunes szinkronizációkor mit fog tenni? Törli?

  138. gabor94:
    Jó ötlet volt! Köszi! Működik!!!
    és mindenkinek B.U.É.K!!!

  139. @benjy: működni fog, a frissítést is jelzi, de letölteni csak a te jelszavadat megadva tudja. szinkronizáláskor csak akkor fogja leszedni róla az iTunes, ha az a gép, amivel szinkronizálja, nincs authorizálva azzal az accounttal, amivel az iGo-t feltetted.

  140. @Jadeye: Nagyon köszönöm, már csak az merült fel bennem, hogy van a saját gépem, beauthorizálom az én gépemet az Ő accountjával, aztán ismét visszaváltok az én accountomra a gépen mi történik? Vagy ha már az ő accountjával feltettem az IGO-t akkor onnantól az apps-eket ne szinkronizáljam… ? Köszi nagyon a válaszokat.

  141. Helló!Nekem van egy Iphone 2G-m 3.1.2es fw-vel.Nemtudom elidítani rajta a Cydiát:S.Eleinte csak hibát ír ki mostmár csak annyit csinál hogy rámegyek tölt egy ideig és kilép.Milehet rá a megoldás:S

  142. @DetoX: szia lenne egy kerdesem ha nem zavarok és tudna valaki segiteni. Van egy iPhone 4em es mindig gyul ki a kilagitas mintha fel akarnam oldani mi lehet az oka? 2x restoroltam es igy is cselezik, és igy alig bir ki egy fel napot min fenyerövel.

  143. Helló, sziasztok!
    Megint elakadtam :(. Tudna vki segíteni, hogy tudom a fotókat, videókat az iPhone4-ről szinkronizálni, átteni a laptopomra? És vissza?
    Előre is köszi,
    üdv.

  144. sziasztok, azt szeretnem megkerdezni hogy nem e tudtok veletlen valamilyen alkalmazast amivel le lehet blokkolni a telot a lock gomb lenyomasa nelkul?
    tudom hogy letezik ilyen de nemtom a nevet.. es tovabba a home gomb lenyomasa nelkul nem lehet kiblokkolni? nincs valami egyszerubb mondja? koszi a segitseget. csak azert kerdem mert kezdenek kikopni a gombjaim, es hatha ha megsporolhatnam oket,,

  145. @diario: power gomb. lockolja is, és felébreszti is, unlockolni a csúszka elhúzásával lehet. autolock van a settingsben alapból, be lehet állítani, hogy 1-2-3-4-5 perc legyen, amikor automatikusan sleepbe megy. szoftveresen nem felébreszteni, gombot kell nyomni hozzá.

  146. Hello mindenkinek
    Kéne egy kis segítség
    Szval van egy IPhone 3G 8Gb-om, múltkor Jailbreakkel frissítettem a basebandet 5.15-ről 6.15-re és most restoreoltam de ki írja az itunes hogy “The Iphone could not be restored.An unknown error occurred(1015)
    Hogy lehetne megcsinálni?
    Elüre is köszönöm a segítséget.

  147. @CoDWaW: szerintem nem jó a custom, amit használtál. vagy gyárts magadnak pwnagetoollal, vagy áthidalásnak tegyél fel gyári 4.1-et, azt ki lehet ugrasztani a revoveryből. aztán közben keress egy másik custom 4.2.1-t.

  148. Rendben, köszönöm majd holnap megpróbálom.

  149. a PWnagetool csak Mac-en megy?

  150. sziasztok! van egy iphone 3gs 4.2.1 szoftverü telefonom amit az imént sikeresen feltőrtem és mikor telepitettem a mobilinstalllert ujraindult és a tőltési folyamatnál megakad. tudna valaki segiteni.kőszőnőm

  151. Sziasztok!
    Első szifonom vásárlása előtt állok és még nem tiszta valami:
    Ez egy használt “érintetlen” 3gs 4.2.1 T-s iphone és T-s ként fogom használni. Ha jól tudom akkor ez már elvileg aktivált ugye? Ha majd 1x restore-olni akarom akkor nem lesz szükségem az első tulaj sim-jére igaz? Tehát a sajátomról is megy majd? Kösz!

  152. …restore után az újbóli aktiváláshoz.

  153. @vodex: valószínűleg aktivált lesz, igen, de utána másik T-s kártyával is tudod aktiválni gond nélkül. még lejárt is jó, a lényeg csak annyi, hogy T-s legyen.

  154. @Jadeye: 😀 Köszönöm ismét a segítséged! Üdv!


Add a Comment