fbpx Skip to content

Elérkezett a 4. karácsony a blog történelmében. Ilyenkor a két ünnep között mi is kevésbé leszünk aktívak, de gondolom ezt megértitek. Idén a Dension felajánlásával egy komoly ajándékot kaphattok, bővebben erre: Szifon.com karácsonyi ajándék a Dension-tól!

Szokásotokhoz híven idén is jöhetnek az almás/karácsonyi fotók e-mailben, AppleKalács stb… Nekem karácsonykor a “Rudolph the red nose reindeer” a csengőhangom, amit :) INNEN letölthettek le. Illetve elérhető a szokásos Holly Jolly Christmas, amit INNEN tölthettek le ugyancsak. A csengőhangokat az iRinger-rel tudjátok rátölteni a telefonotokra. http://www.iringer.net/
SMS hangról sem szabad lemaradni:
A csengettyűs rövid SMS-hangot INNEN tölthetitek le. (mp3 verzióTelepítés: Másoljátok be ide: /System/Library/Audio/UISounds > Újraindítás > Majd válasszátok ki a menüben az Electronic (legutolsó) sms hangot. Voálá!

Programok közül nekem a 2008-as Xmas Frames bevált idén is. 🙂

Ezzel az alkalmazással “vicces” karácsonyi üdvözlőlapot vagy képet csinálhatunk, amit aztán emailben vagy facebookon is megoszthatunk. A program szerintem többet tud mint az átlag, 10-15 percig minimum szórakoztató. Akinek van még hasonló programokról információja, kérjük ossza meg velünk.

Közben kisorsoltuk a Lolamesék – gyerekkönyv iPad-re – SzifonJáték nyerteseit, emailben megkapták a redeem kódokat. Gratulálunk nekik! Boldog Karácsonyt a gyerkőcöknek:

Szóval mindenkinek kellemes ünnepeket és Boldog Karácsonyt kíván a szifon.com csapata!

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Ha nem ilyen néven teszem be ezt a fájlt, akkor lehet másnevű SMS hangom? (meg akarom tartani az eredetit is :D)

  2. Sziasztok, elnézést az OFF-ért, egy olyan kérdésem volna, hogy honnan tudom megállpítani hogy egy 3GS készülék újboot-os vagy régi? Előre is köszi! Békés ünnepeket mindenkinek!

  3. @Sir Kassy: ha nem ilyen néven teszed be, nem fogod tudni kiválasztani. mentsd le az eredeti fájlt, és kész. vagy nevezd át a másolandó fájlt mondjuk egyel kisebb számúra, és akkor nem az utolsó hangot írod felül, hanem az előtte lévőt. de valamit mindenképp felül kell írnod, másképp nem megy. egyszerre csak hat hang lehet, és kész.

    @SAMCRO: a kereső használatával meg tudod állapítani. jobb felső sarokban megtalálod. oda beírod, hogy “iboot”, enter, és a találatok között rögtön ott a cikk:
    http://szifon.com/2010/06/26/hasznos-informaciok-2-iboot-jimny/
    (csak azt nem értem, miért nekem kell megkeresnem helyetted. máskor legyünk már kicsit kevésbé gyámoltalanok, használjuk a keresőt, épp ezért van!)

  4. KARACSONT DECEMBER 25 & 26 NEM 24!!!!!!!!!!!

  5. @Bubukaa: És előre nem lehet Boldog Karácsonyt kívánni? Miért kell nagyon okosnak lenni mindig..

  6. @Bubukaa: Neked meg mi bajod van?

  7. Amúgy én is Boldog Karáncsonyt Kívánok Mindenkinek! 🙂

  8. Bubukaa : 24.-e Szenteste , tehát Karácsony ! Boldog Karit Mindenkinek !

  9. @Bubukaa: mi az a “karacsont”? mert mondjuk a lábszárcsont az oké. vagy a kézközépcsont. vagy a hallócsont. esetleg sípcsont. de a karacsontról még nem hallottam. köszi!

  10. @Jadeye: Köszi a segítséget 🙂 Legközelebb először keresek!

  11. @Jadeye: 😀
    Boldog karácsonyt a Szifon pont kom minden kedves adminjának, szerkesztőjének és olvasójának! 🙂

  12. Éj-mélyből fölzengő
    -Csing-ling-ling-száncsengő.
    Száncsengő -csing-ling-ling-
    Tél öblén halkan ring.

    Földobban két nagy ló,
    -Kop-kop-kop- nyolc patkó.
    Nyolc patkó -kop-kop-kop-
    Csönd-zsákból hangot lop.

    Szétmálló hangerdő
    -Csing-ling-ling-száncsengő.
    Száncsengő -csing-ling-ling-
    Tél öblén halkan ring.

    Boldog Karácsonyt!

  13. Boldog karácsonyt!


Add a Comment