fbpx Skip to content

Exkluzív hír: megjelentek az első magyar magazinok iPad-re a Dimag jóvoltából.

Mától elérhetővé válik a dimag.hu választéka a Dimag Reader app segítségével, melynek segítségével pillanatnyilag a következőket olvashatjuk iPad-ünkön: PC World, VOX, Ezermester, The Explorer, SztárSport, FourFourTwo, Libri Napos Oldalak, 576Kbyte, Vitorlázás, Computerworld, Hangfoglalás, Over, Díszmadár, AutóFórum, Macska, Kutya, Aqua, Formula, Indóház, 100%Fradi, Otthonok és kertek, Fishinfo, Golden Harmony, Mirax mesemagazin, fotoVideo, Makészház-Passzívház magazin. Többnyire fizetősek, de találhatunk pár ingyeneset is. Ez a lista az információink szerint folyamatosan bővülni fog.

Szerencsére nem csupán scannelt pdf-ekről van szó, hanem a digitális magazinokban találkozhatunk interaktív linkekkel, videó tartalmakkal és extra képgalériákkal is. Az app – rövid teszt alatt is – kissé bugos, lenne még mit rajta csiszolni, de végre valami elindult.

Jelenleg a Libri, VOX, és a PC World újságokat érdemes megnézni, ezek használják ki a legjobban a felületet!

Milyen a digitális magazin a dimag rendszerében?

A digitális magazin nem egy weboldal és nem egy online újság.

A digitális magazin az újságárusoknál kapható nyomtatott magazin formailag teljes mértékben megegyező digitális változata, mely tartalmilag rengeteg interaktív meglepetést is tartalmazhat.

A digitális magazinokban találkozhat interaktív linkekkel, videó tartalmakkal és extra képgalériákkal is. Az extra tartalmakon kívül, az egyetlen különbség, hogy a digitális lapot nem papíron juttatják el Önnek, hanem az internet segítségével vásárolhatja meg, fizetheti elő, majd töltheti le a számítógépére, illetve Apple iPad eszközére is.

A kiadványok az ingyenesen letölthető Dimag reader programmal olvashatók. A magazinok letöltését követően Önnek nincs szüksége internetkapcsolatra sem. Bárhol, bármikor élvezheti a kiadványokat. Nincs országhatárhoz kötve, élhet külföldön, utazhat repülővel, nyaralhat külföldön a kedvenc magazinjai mindig elérhetőek lesznek.

Milyen további előnyei vannak a digitális magazinoknak?

Kedvezőbb áron elérhetőek, mivel előállításuk során nincs nyomdaköltség. A digitális magazinok tartalmai könnyen kereshetőek, így archiválására is kiváló megoldást kínál. A magazinok szerkesztőinek és a hirdető cégeknek is új lehetőségeket kínál a számtalan interaktív megoldási lehetőséggel. Környezetbarát termék, mivel nincs papírfelhasználás.

Admin készített is gyorsan egy teszt videót hozzá, ami nagyjából át fogja adni, miért is ilyen nagy dolog ez:

A Dimag reader ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Mellékesen hamarosan kapható lesz a Libri-nél is az iPad, illetve mától az Apple boltok: XMS,iStyle,Starking is árulja. Tulajdonképpen amióta megjelent az iPad, rohamosan fejlődik és lassan hazánk is belátja, hogy kell és használható ez a csodás kütyü.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. hu ez 1 nagyon jo otlet nagyon amator megvalositasa…. az app felulete nagyon bena: a vasarlas, kivalasztas stb resz. De ami ennel is rosszabb az a lapozas, olyan mint valami windozos acrobat reader, kb 1 mp-et var mire rendesen meg tudja jeleniteni az oldalt, addig csak egy elmosodott kep latszodik….

    Erdemes lenne megneznie a fejlesztoknek az Zinio readert vagy az abc playert
    http://abc.go.com/site/abc-player-for-ipad
    Nagyon szep, elegans, egyszeru….

  2. Az Isytleban már nagyon rég óta lehet kapni Ipad-et.

  3. Ez a Libri a könyvesbolthálózatot jelenti? Mert akkor az, országos lefedettségel rendelkezik, és vidéken is könnyen elérhető lesz az iPad? Szerintem ez biztos csak álom…

  4. @Dave0033
    Igen? El vagy tévedve. Az iStyle is mától kezdte el árusítani

  5. libri.hu/ipad – Már lehet is rendelni 🙂

  6. Sziasztok. Nekem el sem indul a program. Csak a bejentkező ablakik jutok el. A mégsemre kattintok kilép a belépésre meg nem csinál semmit. Hol hibázok? Előre is köszönöm.

  7. Sajnos nem csak a program nehezen kezelhető, hanem az újságok is rosszul olvashatók! Bármit mondanak ez pdf. Lehet hogy nem kell plusz költség az újságoknak, hogy megjelenjenek a rendszerben és a meglévő pdf-et tudját használni, csak így senki nem fogja megvenni! Mert olvashatatlan kezelhetetlen! Mielőtt csinálunk valamit nézzük meg a külföldi újságokat, és tanuljunk tőlük. Az pedig már régen nem járható, hogy nulla befektetéssel jó dolgot lehet csinálni. Igen sajnos újra meg kell szedni az újságot és e-újságra alkalmassá kell tenni!

  8. Sziasztok

    Vki meg tudna mondani hogyan tudom megcrakkelni az ipadom hogy a letoltott programok ramenjenek? 4.2.1 szoftver van rajta
    Koszi a segitseget

  9. Sziasztok!

    Az egyik ismerősömnek gondja támadt!
    Az történt hogy elfelejtette a PIN kódját, a teló letiltott!
    Előkereste a PUK kódot, de nem tud továbbmenni mert a telefon PASS CODE-t kér, pedig ő olyat nem állított be!
    Mi erre a megoldás?
    Ha tud segítsen valaki please!
    Köszi

  10. lehet, hogy kipróbálom! De előbb elmegyek az XMS-be iPad-ért és onnan elsétálok egy -T-mobile üzletbe, hogy internetet előfizessem! Nem értem a T üzletpolitikáját!

  11. Sziasztok!

    Előre is bocsi, hogy nem a témához tartozik! Nos, az iphone 3G-mnek az on/off gombja kicsit besüllyedt. Úgy értem, hogy majdnem a hátlappal van egy szintbe, és nagyon nehéz nyomkodni. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel mit lehetne csinálni? Gondolom szét kell szedni, hogy megigazíthassam a gombot, de félek, hogy valamit elrontok a szétszedésnél, illetve, hogy kisülnek az áramkörök meg ilyesmik, mert ilyenekről is hallottam =D Légyszi segítsetek, főleg ha van köztetek olyan, aki hasonló cipőben jár mint én! Köszönöm előre is!

    Üdv.

  12. @Joker: a 3GS-emen is ugyanez van, de amiota megvettem, neha en se tudtam lelockolni, annyira besullyedt, en ilyenkor fogtam egy gombostut, es egy kicsit alanyultam es felljebbhoztam..

  13. @bukko: Köszi a választ, ha hazaérek kipróbálom! Remélme sikerül! Üdv.

  14. @bukko: Még annyit, hogy a gomb és a hátlap között nyúltál be, vagy frankón szétkaptad a telefont, esetleg a simkártya résbe nyúltál át?

    Üdv.

  15. @ Stifler93
    1 hónapja jártam az Andrássy úti Isytle ban és ott már lehetett kapni ipadet csak nem volt demó darab.

  16. 576kbyte??? Kar hogy mar nincs is az ujsag 🙂

  17. pult alól lehetett kapni mindenhol ipad-et…
    nekem sem jó ez az újság szar :/


Add a Comment