fbpx Skip to content

FRISSÍTÉS: megjelent az iTunes 10.1, és a jelek szerint biztonságos frissíteni!

***

A mai hírekben szó lesz a 4.2-es rendszer megjelenésének csúszásáról, az új Cydiáról és a twitteres Pingről.

Wifi probléma miatt csúszik a 4.2-es rendszer kiadása

Elvileg már meg kellett volna jelennie az új iTunes-nak, és ma jönne a végleges 4.2-es verzió. Azonban a 4.2-es rendszer Golden Master (GM) verziójában komoly wifi hibát találtak, ezért csúszik minden. iPad-en hiába csatlakozik valaki egy hálózathoz, néhány perc után eldobja a kapcsolatot. A lenti videó bemutatja a hibát. Ugyanakkor a kommentekből kiderül, hogy nagyon sok fejlesztőnek nincs problémája a wifivel, rendesen működik.

A hiba a korábbi bétákban nem jött elő, ezért elképzelhető hogy lesz egy újabb GM verzió. Arról megoszlanak a vélemények, hogy ez nyilvános lesz-e vagy csak néhány kiválasztott fejlesztő kapja meg. Jól értesültek szerint november 16-án jön ki a végleges firmware.
Én ezek után csak azt tudom mondani: hiszem, ha látom. Egyébként iPad-en már volt egy wifis probléma. Megjelenéskor az első firmware esetében szintén nehezen csatlakozott a hálózathoz és a vétel is gyengébb volt. A hibát egy szoftverfrissítéssel később javították.

A Cydia már felkészült a 4.2-es verzióra

A november 1-én megjelent 4.2-es rendszer GM verziójával nem működött együtt a Cydia. Ezért többen attól tartottak, hogy a jailbreaket késlelteti a Cydia kompatibilissá tétele. Chpwn azonban egy kérdésre azt válaszolta, hogy a Cydia már készen áll a 4.2-es verzióra. Hurrá!

Twitter integráció Pingbe

Nemrégen indult az iTunes zenei közösségi szolgáltatása, a Ping. Most továbbfejlesztették a verziót, mert kapott twitter integrációt. A Pingben be kell állítani a twitter accountot. Ezzel láthatóvá válnak azon Ping-felhasználók, akiket twitteren követsz.
Ha Pingen üzenetet küldesz, lájkolsz, review-t írsz, vagy elmondod barátaidnak, hogy milyen dalt vásároltál, az automatikusan kimegy twitterre is. Az üzenetben megjelenik a dal iTunes-os linkje is vásárlási lehetőséggel. Ha a twitter.com-on az üzenetre kattintasz, láthatóvá válnak a dal vagy az album részletei, az adott dalba bele is lehet hallgatni.
A preview abban a 23 országban érhető el, ahol lehetővé tették az iTunes-os zenevásárlást. Így magyar account esetén sajnos nem. 🙁
Most már csak a Facebookos integrációt kellene megoldani…

Olvasd el a hozzászólásokat is

93 Comments

  1. en nem vettem eszre, hogy eldobna a wifi halozatot, pedig igen sokfelere csatlakozom rendszresen…

  2. én most akartam feltenni a 4.2 GM verziót akkor ne tegyem mennyire biztos ez az infó. Egyébként a 4.2 jailbraekelhető erről tud vki valamit? köszi

  3. 4.1-re nem letezik meg fuggetlenites ugye?

  4. @Ombika: Még nem, de mostmár talán nem kell olyan sokat várni. Én azt tippelem hogy legkésőbb Karácsonyra lesz függetlenítés, de lehet hogy előbb is.

  5. @szorian: Ne tedd fel, ezek szerint vannak még gondok vele. Várd meg a végleges 4.2-t, nincs már messze, gyakorlatilag bármelyik nap megjelenhet.
    A végleges 4.2 jailbreakelhető lesz limera1n-nel.

  6. Túl sok újdonságot iPhone-ra nem hoz a 4.2, csak az AirPrint-et (ami kimaradt Mac OS X 10.6.5 updateből valamilyen okból kifolyólag) szóval allitolag csak egyes HP nyomtatokkal fog működni amik ezt támogatják.
    AirPlay jo dolog de ahhoz támogatott eszköz is kell.
    Meg pár apró kis újdonság lesz pl. Settingsben, szóval nem nagy dolog.

    Ettől függetlenül persze várom a 4.2-t, de nem kell tőle elájulni.

  7. Na jó most már elég. Nem elég hogy az oldal tele van bődületes magyartalanságokkal, amin túl tettem magam eddig, minthogy az oldalt a kezdetek óta követem. Nem nyelvtani, hanem fogalmazási hibákkal.
    Most viszont kitaláljátok hogy csúszik a megjelenés, úgy hogy eleve senki sem tudja hogy mikor jelenik meg? Csak pletykák voltak a szerdáról és a máról, csak találgatás az is hogy eltolják (fejlesztő vagyok, tudom jól), ti meg lehozzátok tényként? A kedvenc oldalam voltatok, könyörgöm ne csináljatok ilyeneket.

  8. @moe: csak pár ötlet:
    tény, hogy lesz ma 4.2? nem, eleve csak tipp volt a legnagyobb oldalak részéről is.
    tény, hogy halasztják a megjelenést? nem, de mivel iTunes sincs, így nagyon valószínű.
    tény, hogy nincs hivatalos iTunes 10.1? igen.
    tény, hogy függ az iTunes-tól a 4.2 telepíthetősége? igen, mert már a GM telepítéséhez is az kellett.

    amúgy: http://www.macstories.net/news/ios-4-2-delayed-due-to-ipad-wifi-issues-new-gm-build-coming/

  9. Én ezt értem, elhiheted, pont ezt kéne egyértelmüvé tenni.
    Amúgy zárójelben jegyzem meg, nem kell a telepítéshez az új iTunes.
    A használathoz kell, a telepítéshez nem, a régivel is felmegy iPad-re és iPhone 4-re is.
    Persze ettől még ki kell adniuk a 4.2 előtt.

  10. @Jadeye: mindig vannak kötekedők (de most komolyan! Ebben a napi hírek posztban mi volt rossz!?)… nem kell velük foglalkozni.

  11. Off. Ami az unstable-n volt T-Mobile-os 4.1-es mms(carrier) fix-szel mi a helyzet? Még mindig “veszélyt” jelent a rendszerre, azért nincs fent? Nagyon kéne, mert a greenpoison elcseszte nekem az mms küldési lehetőségemet, pedig T-s vagyok és t-s a kártyám is az iP 4-ben, ios 4.1-gyel. Van vmi megoldás? Se küldeni, se fogadni nem tudok. Hálózat reset megvolt. A T-nél azt mondták, hogy restore-oljak. Amit nem akarok.

  12. Sziasztok!

    Nincs itt valaki aki tudna nekem segíteni T-Mobile-os iPhone 4 garanciális cserében?

  13. Hello!

    Én Iphone 3g vásárlása elött állok. A srác aki árulja aztmondta ki lehet függetleniteni 4.1 sw, ami cydia jailbreakelt, most akkor hazudik?

  14. Hadkérdezzem már meg hogy másnak is kilépked a szafari minden figyelmesztetés nélkül néha ( ha éppen olyan kedve van )??? 3GS 32gb 4.1 grinposionall jelbreakelt t-mobilos.Esetleg van rá valami megoldás???

  15. Cydának mért nem csinálnak multitasking támogatást?

  16. @ZuluSamurai: Hazudik, mert még nem lehet. Az más kérdés, hogy valószínűleg hamarosan jön a függetlenítés, de mindenképp csak a 4.2 után és nem egyik percről a másikra, mert még dolgoznak rajta javában…

    Ha a hivatalos függetlenítésre gondolt a srác… a T-Mobile tényleg kikódolja 20 ezerért, akkor örökre független lesz bármire frissíted, de szerintem ez nem éri meg az árát, érdemesebb megvárni az ultrasn0w-ot, ráadásul az ingyenes.

  17. @cruelcoyoti: Nekem akkor szokott csak kilépni ha nagyon sok lap van nyitva, de akkor is inkább memóriahiány miatt. Igaz nekem sima 3G-m van, nem 3GS-em. Sajnos. 🙁

    Esetleg nézd meg Cydiában hogy nincs-e valami olyan programod ami a Safari-t piszkálja.

  18. úgy hallottam nov. 24-ig halasztották… 🙁

  19. Köszönöm a választ de nallam csak egy lapnál is csinálja cydiaban nem találtam semmit rá egyébként ha jól emlékszem csak a 4.x óta csinálja úgyhogy azzal lesz a baj csak még nemnagyon láttam hogy bárki is írta volna ezt a hibát ezért kérdezem hogy csak nallam van

  20. Egy gyors kérdés:

    3G-re a mostani 4.2 GM-hez kell dev acc, vagy tudom aktiválni anélkül is, normálisan T-s kártyával mint egy másik fw-t?

  21. @iP3Guser: mi lett a “3G tulajok véletlen se frissítsenek iOS4-re meg fölé mert úgy belassul, hogy egy programot se lehet majd megnyitni, sőt még a patásördög is jön és elveszi az ánuszod szüzességét” elveddel? 😀

  22. @ZuluSamurai: Ja és nézd meg a baseband verziót is, mert ha régebbi, akkor tényleg lehet függetleníteni. Tehát ha gyári 4.1-re nem volt soha befrissítve, csak olyan custom firmware-re ami nem frissíti a basebandet akkor tényleg függetleníthető.

    Settings > General > About > Modem Firmware.
    Ha ez “05.13.04” akkor nem függetleníthető. Ha nem egyenlő ezzel az értékkel, akkor régebbi a baseband és függetleníthető tényleg.

  23. @Bucoka:

    Mint írtam egyre több olyan appom van amihez iOS 4 kell, (meg igazából az iOS 4 képességei is kellenének…) ezért gondoltam kipróbálom mégegyszer, a 4.0 tényleg nagyon gáz volt (eddig is, most is :)), de azért ennyire nem, csak azért hangoztattam itt sokszor, hogy nem javaslom, mert tényleg hatalmas visszalépés volt sebességben a 3.1.3-hoz képest.
    Szóval a 4.0-val rendkívül negatív tapasztalataim voltak, háttér és multi nélkül is dobott olyanokat, hogy csak néztem, volt hogy fényképezni se tudtam mert lefagyott az egész és csak hard reset segített.

    Most 4.1 van fent, Spotlight letiltva, 3.1.3-hoz viszonyítva már egész tűrhető, nem érzek már ég és föld különbséget. Ráadásul a háttér és multi is be van kapcsolva. 🙂

    Mostmár csak a gamecentert és a HDR-t kéne megoldanom.

  24. @Bucoka: A 4.2 GM-et meg azért kérdezem, mert láttam pár YouTube videót meg olvastam is róla, hogy méggyorsabb, gondoltam majd kipróbálnám azt is, de lehet hogy inkább megvárom a véglegest.

    (Igazsághoz hozzátartozik az is, hogy én korábban a 4.1-et nem olyan sokáig teszteltem, csak pár napig, a 4.0 meg a 4.0.1 volt fent sokáig. Az szörnyű volt. Most egyelőre jó benyomásaim vannak a 4.1-el, dehát majd meglátjuk. :))

  25. @ZuluSamurai: Bocsi elírtam, a 05.13.04 a 4.0/4.0.1 basebandje, az függetleníthető. Tehát ha az van a telón, akkor tudod ultrasn0w-ozni.

    Jelenleg a legújabb baseband (a 4.1-es) : 05.14.02 Na ez az, ami még nem függetleníthető.

  26. @iP3Guser: én most tettem fel egy ismerésömnek a 4.2 GM et 3G telefonra nem kell hozzá semmi aktivál simán és a sebessége is javul.

  27. @szorian: Köszi, holnap lehet kipróbálom én is.

  28. De ha az iPhone-t is érinti a wifi hiba akkor maradok inkább 4.1-en

  29. Sőt, inkább megvárom a véglegest, mert úgy nézem a jb-vel is gondok vannak. (logikus, hiszen még nem jelent meg a végleges)

  30. @iP3Guser: egyáltalán nincs a 4.2-re jelenleg jailbreak. ami van, az hibás lesz. nem a 4.2-re van optimalizálva. ha a 4.1-et betallózva csinálod, hibás lesz.

  31. Sziasztok!
    Az lenne a kérdés a 3G-men jelenleg a 05.14.02 baseband van ezt úgye nem lehet fűggetleniteni 4.1-en na most az lenne a kérdésem hogy más baseband-os firm-et nem tudok feltenni a telefonra?
    Légyszives segitesetek

  32. A fenébe kár!
    Azért kőszi a gyors választ!

  33. 3Gs, 4.1, GreenPoison JB
    Frissíthetek a frissen kijött 10.1es iTunesra?
    Köszi

  34. @Jadeye: Tehát akkor biztonságos a JB készülékekre nézve, nem lesz gond a szinkronizálással?
    Remek és köszi! 🙂

  35. Sziasztok!

    A következő problémám lenne:
    van 1 iphone 3G, 3.1.2-es SW volt rajta jailbreak+független. Sajnos vmi hülyeséget csináltam vele a cydiában és elszállt. -> shift+restore-ral újraraktam rá a 3.1.2-es SW-t (amiben van cydia alapból). Szépen fel is ment rá, viszont mikor elindítom a cydiát kijön a loading data felirat + jár a kis kör, de kb 30mp mulva kilép a cydiából a teló. Szeretném függetleníteni ultrasn0w-al de így nem tudom.
    Valaki találkozott már hasonlóval? Vmi megoldás tud erre vki? (ha az shsh fájl nincs meg a 3.1.2-höz az csinálhat ilyet?)

  36. OFF!
    Kint van a iTunes 10.1

  37. @bmwk1300s: a beta iTunes alatt nem volt para, ergo ez is rendben lesz. szinkronizálással sose volt gond eddig, max a tört appok esetén szokott vacakolni, de elvileg az is oké.

  38. A következő bajom lenne:
    3G-m van. A cydia-n keresztül frissítettem vmit, azóta nem indul el a teló! Már vagy 10-szer újraindult fe semmi. A képernyőn megjelenik az alma, forog egy darabig, aztán semmi. Újraindul kb. 3 perc elteltével és kezd mindent előről. Már próbáltam a resetet de nem segített. Tudna segíteni valaki???
    Köszi!

  39. @Andris11: ha az SHSH nincs meg, akkor nem is rakja fel neked a 3.1.2-t, csak ha 3G. ha 3GS, akkor nem. illene frissíteni 4.1-re, vagy várni pár napot, és már rögtön 4.2-re.

  40. @nemeth.laszlo: restore. ha nem tudod, mit frissítettél, akkor segíteni sem lehet jobban. a legbiztosabb a restore.

  41. @Jadeye:
    3G-ről van szó, (fel is ment rá a 3.1.2)
    Nincs ötleted Jadeye, hogy miért nem indul el rendesen a cydia? (azóta még1X ujraraktam a 3.1.2-es SW-t de sajnos nem lett jobb)

    Ha frissítek 4.1-re akkor nem tudom még függetleníteni. Ugye jól tudom?

    (bár most nagyon úgy néz ki h meg kell várnom a függetlenítést hozzá..)

    üdv,
    Andris

  42. A frissítés valami 3,2. Nem tudom mit csináltam pontosan. Pár napja van meg ateló. A restor hogyan kell megcsinálni??? Köszi és bocsi a tudatlanságot!

  43. @Andris11: Rakj fel custom fw-t, úgy független lesz a 4.1-ed, persze csak ha korábban nem volt rajta a 4.1 .

  44. A frissítés a szifon oldaláról történt!

  45. @Andris11: ahogy @hidi írta, custom fw.

    @nemeth.laszlo: ennyiből sajnos nem lehet tudni, mi történt. de a kérdés, kell-e függetlenítened, vagy az eredeti szolgáltató kártyájával használod? ha nem kell függetlenítened, akkor iTunes-ban restore gomb. ha függetlenítened is kell, akkor inkább keress meg egy hozzáértőt – akár minket is, szólj, és megírjuk a részleteket a hozzászólásodkor megadott emailcímre.

  46. Sziasztok, elnézést az Offért, de egy ideje nem foglalkoztam iphonnal, most pedig függetlenítenem kellene egy 3G-t, de sehol nem találom hozzá a yellosn0w-t. Ami van hozzá apt9.yellowsn0w.com, nem működik.

  47. mit az itunes 10!:D
    az új 4.2 GM is kint van

  48. Szeretném bekapcsolni a GameCenter-t és a HDR fotózást a 3G-men.

    Feltettem a MyOS-t és próbáltam mind a kettőt ON-ra állítani, aztán respring-eltem, de semmi változás. Már vagy 10x megpróbáltam, rebootoltam is a telót, de semmi.

    Lehet én nem tudom hogy működnek ezek (mivel sose használtam még egyiket se a fent említett 2 funkció közül), de a HDR on/off kapcsoló nem jelenik meg a Camera.app tetején, csak a zoom-olós slider van ott.
    A GameCenter ikonját nem látom a SpringBoardon és a /Applications-ban sincs.

    Kérem valaki segítsen, hogy kell ezeket aktiválni? Kell telepíteni valami mást?

  49. @Tocso: javított 4.2 GM build-ja 8C134b. tessék odafigyelni rá !

  50. Közben megoldottam. Mostmár van GameCenterem, viszont a HDR még mindig nem működik. Tud valaki segíteni?
    3G, 4.1

  51. nem is rakom fel… felesleges:)
    majd jön az eredeti:)

  52. Kedves Mindenki!
    Egyik napról a másik elszállt Win7 32bit alatt az iTunes-om! Nem indul el, bárhogy próbálom indítani! Nem ír ki hibaüzenetet sem! Újratelepítés, Javítás nem oldja meg a gondom, sem rendszer visszaállítás!
    Mi lehet a gond? Egészen idáig sohasem csinált ilyen, sőt még hasonlót sem!
    Ui: A feladatkezelőt látja az iTunes futását, de az ablak és egyéb dolgokból semmit sem tapasztalok! az új 10.1 es verzió sem oldotta meg a problémát 🙁

    Köszi a segítséget!

  53. @atesz88: ha az iTunes újratelepítése nem oldotta meg, ott a windowsodban lesz valami megmakkanva. legegyszerűbb lenne kb újrahúzni a win-t, ha még a rendszervisszaállítás sem segített.

  54. @ZuluSamurai: Nem hazudik. Fel lehet custom 4.1-re frissíteni úgy, hogy a modem firmware nem frissül. Így utána függetleníthető….

  55. Lehet tudni, hogy mi a baseband verziója a 4.2GM-ben 3GS alatt?

  56. @cruelcoyoti: 5let ként, próbáld meg restore-olni! És új telefonként beállítani! Nálam is 1x csinált megmagyarázhatattlan dolgokat! Utana nekem jó lett! Lehet valami bekavar nálad a backub-ból! Nekem is az volt.

  57. A telefont függetleníteni is kell mert most hozattam az USA-ból. Független volt de most nem megy. Szóval mindent a nulláról kell kezdenem.
    Köszi

  58. @iP3Guser: vagy igazat mond, és custom firmware van rajta!

  59. Sziasztok.
    Frissítettem 4.1-re de nem tudomm függetleníteni. Csak segélyhívás van. Hogy tudnán visszarakni a 3,1 et?

  60. @nemeth.laszlo: ha gyári 4.1-re frissítetted, és így a baseband 05.14.02-es, akkor hiába teszed vissza a korábbi OS-t, a baseband marad 05.14.02, ami jelenleg nem függetleníthető. gyári független, vagy szoftveresen függetlenített? eredeti simmel használod?

    ugyanakkor az általad leírt “csak segélyhívás” dolog az annyit jelent, hogy nincs aktiválva. az iTunes miért nem aktiválja, mit írt ki? ha azt, hogy nem támogatott a sim kártya (sim does not appear to be supported), akkor így jártál.

  61. Akkkor hogyan tudnám működésre bírni? Mert sajnos így jártam. vissza kellene raknom valahogy a régi os-t.

  62. @nemeth.laszlo: de hiába rakod vissza, akkor sem fogod tudni függetleníteni. a baseband frissült, az már úgy marad. így ameddig a 4.2 és az új függetlenítés meg nem jelenik, max egy iPod Touch-ot lehet csinálni vele jailbreak és hacktiválás segítségével. meg tudjuk csinálni neked, megírjuk a részleteket a hozzászólásodkor megadott emailcímre?

  63. Felraktam ezt a csodálatra méltó iTunes 10.1-et (Windows 7 alatt), és kérdezném, hogy csak nálam ürítette-e ki a teljes libraryt, vagy másnál is?

    Ugyanis a frissítés után eltűnt az összes playlist, zene, app, és könyv is. Hál’ Istennek az első gondolatom után, miszerint földhözcsapom az egészet, eszembe jutott, hogy megkeressem az “előző” libraryt, és a letöltött alkalmazásokat egyszerűen csak visszahúztam ebbe a fosba. Így a kezdeti anyázás végülis enyhült.

    Érdekes a dolog egyébként, mert az első iPhone óta használom az iTunes-t, és azóta hasonló még nem fordult elő… pedig frissült már párszor azóta.

  64. Azt megköszönném ha megírnátok

  65. @nemeth.laszlo: Egy előre aktivált custom firmware telepítése lesz neked a megoldás (hacktiválás), de mint Jadeye is írta, telefonálásra egy ideig nem fogod tudni használni… (amíg meg nem jelenik az új basebandre a függetlenítés… sajnos basebandből nem lehet régebbi verziót visszatenni)

    Egyébként nekem tudna valaki segíteni?
    A 3G-men nem tudom működésre bírni a HDR-t.
    Feltettem a MyOS-t és beállítottam, semmi. Utána az N82AP.plist-be is beírtam a hdr-image-capture-t, de még mindig semmi. Többször is rebootoltam.
    Egyáltalán hogy kellene ennek a funkciónak működnie? Annyit tudok hogy i4-en a Camera.app tetején van 3 szürke gomb, a vaku, kameraváltás meg a HDR. Nekem nem jelenik meg ez utóbbi se. (tudom a másik 2 logikus hogy nem, hiszen azok nincsenek a 3G-ben /se vaku se második kamera/ nekem csak a HDR kellene)

  66. @iP3Guser: de ha már eleve 4.1 van fent neki, minek kéne neki előre aktivált custom? lefuttatja a redsn0w-t, és kész. tök felesleges most emiatt mégegyszer újrahúzni.

  67. Az hogy lehet, hogy T-s iPhone 4-en 4.1-el a baseband szám: 2.10.04? Ez normális?

  68. @xedamen: az iPhone 4-ben mindig is más baseband volt, mint a 3G/3GS-ben, így igen, normális. maga a baseband chip is különbözik a 3G/3GS baseband chipjétől.

  69. @itanczos: 05.15.04 🙂

  70. @Jadeye: De nem úgy volt hogy nem tudja beaktiválni? Vagy a redns0w is hacktivál? (nem tudom, mert a redsn0w-ot eddig nem olyan sokat használtam)

  71. @iP3Guser: hacktivál az is.

  72. @hidi: Oké, nem tudtam. Azért annak ellenére hogy nem vagyok kezdő még én is tanulok újakat 🙂

    Köszi

  73. @iP3Guser: Nincsmit 😉

  74. @Jadeye: Amúgy az oldalon az iPad árak ÁFÁ-t tartalmazzák? Nem jön már rá semmilyen plusz költség?

  75. sziasztok

    tudnátok ajánlani valami progit amivel belelátnék az iphone-on rejtett fájl rendszerébe??

    a T-Pot nemakar nálam müködni ,más esetleg

  76. @zsebike: mivel nem írtad le, milyen rendszer, mivel jailbreakelve, így kissé nehéz. esetleg tedd fel cydiából az afc2add csomagot, az meg fogja oldani. de ha nincs jailbreakelve, akkor sehogy nem fog menni.

  77. @Jadeye: És még valami . Az Iphonoknál a Bluetoth nemmülyködik csak ha másik Iphonal. Pl Samsung-Iphonnal nem? meg a többi?

  78. @pinto93: az iPhone esetén a bluetooth csak headsethez/kihangosítóhoz vagy tetheringhez használható, illetve egyes játékok multiplayer módjában, és egyes más kiegészítők (bluetooth billentyűzet) esetén.

    DE! készülékek közötti fájlküldésre (kép, zene, videó, stb) NEM használható alapból (se iPhone-iPhone, se iPhone-más közt).

    jailbreak után iBluetooth vagy iBluenova, nemtom, és azzal lehet fájlt is küldeni pl.

  79. Sziasztok, első hozzászólásommal mindjárt belepiszkítok a rendszerebe… Bocsánat, de OFFolnék:
    Adott egy 3G almafon, 4.0(8A293) ver., 05.13.04-es firmware. Már régóta tűröm a 4.0 betegségét, már az életben is lelassultam, hogy ne tűnjön fel a rendszer 3G-re gyakorolt negatív hatása, de nem bírtam tovább. Ma reggel nekiveselkedtem és a Sn0wbreeze 2.1 leírása alapján gondoltam 4.1-et felteszem és JB. Minden szupervolt, majd amikor a progi felismerte a telefonomat az huss, egyszerre iPhone4-nek nevezte el. Gondoltam nem volt kedve a program szerzőjének a többit is beírni, vagy mit is gondoltam. Elkészült a custom firmware alias sn0wbreeze, de az iTunes (10.1-re frissítve a leírásnak megfelelően) nem engedte installálni (SHIFT+restore), mert nem megfelelő a firmware.Mit tehet az ember fia ilyen esetben? Előre is köszönöm a válaszokat!

  80. bocs , szal, iPhone 3G 4.1 JB asszem redsnowal

  81. feltettem az afc2 add-ot de sajna ezt az alkalmazást még nemismerem , hogyan tudom használni??

  82. @POS_Advert:
    Azóta annyi történt(első hozzászólás moderálásának várakozása közben(eddig 90perc 🙁 )), hogy kerestem egy 3G-hez való filet, azzal készítettem el a sn0wbreeze cfw. Zöld képernyő, majd itunes nem tud restorolni. Akkor telefon kikapcs. Ezek után elkezdte a restore, hópehely a képernyőn… várok 10-15percet, majd síri csend. Az itunes megint csak recovery módos iphonet látja. Kérlek Titeket segítsetek. Köszi.

  83. Amúgy a itunes 1603-as hibát ad.

  84. OFF: Van valakinek letölthető custom firmware 3G-hez (4.0 8A293, 05.13.04-hez). Csak JB kell! Szeretném ha 4.1 FW lenne. thx
    ON:

  85. @POS_Advert: Mindjárt feltöltöm neked!

  86. Próbálom, köszönöm. Jelzem, hogy mi történt.

  87. Most a hópehely után (ami alatt ma először futott végig a töltődést jelző csík(!!!)) azt írta ki, hogy a telefon majd újraindul, és hagyja bedugva, amíg meg nem jelenik az itunes-ban. Vmit csinált, most az alma alatt van a töltődést jelző csík és áll. Mire ezt beírtam végigfutott (kb. 5paerc volt 🙂 ) Most megint hópihe… Remélem most végre sikerült! Köszönöm a gyors segítséget.
    Konklúzió: Lövésem nincs mi volt a probléma… 10.-re sikerült.

  88. csak megdöglött. a végén maradt a hópihe 🙁 vkinek vmi ötlete?

  89. @POS_Advert: egy kérdés.. ha neked csak a jailbreak kell a telefonodra, miért szenvedsz egy custom firmware felrakásával???
    az használ custom firmet, akinek nem független a telója! vagy pl mint én T-nél vették de telenorral használja.

  90. Sziasztok !
    Lehet, hogy nem pont idevág, de azért kérdeznék, ha nem gond.
    Van egy iPadom, és vettem hozzá egy Camera Connection Kittet, mert hogy “milyen egyszerű vele a fényképezőgép SD kártyájáról áttenni a képeket az iPad-ra, mintha az egy háttértároló lenne”. A másolással nincs is gond, de az összes képet átméretezi 1027×768-ra. Ez így elég gáz, hogy lebutítja a 8M pixeles képeket.
    Mit lehet tenni, hogy ne méretezzen ?
    Köszi


Add a Comment