fbpx Skip to content

Egyetemi életed korszerű megszervezése. Ezt kínálja az iStudiez Pro alkalmazás (iStudiez lite ingyenes,de erősen limitált), mely iPhone és iPad ready egyszerre! Miután felveszed a szemesztered alapvető adatait, egyszerűen – a megfelelő időpontokkal hozzáadhatod a kurzusaidat (helyszín, teremszám, oktató, jelölő szín, stb). Minden egyes ilyenhez hozzá tudod kapcsolni az eddigi eredményeidet,kreditjeidet és az elvégzendő feladataidat (prioritás vagy határidő szerinti rendeződés).

Így gyakorlatilag óra típusra lebontva tudod mikor, mit kell csinálni, ugyanakkor található a programban az összes feladatodat megjelenítő nézet is. Naptár heti – napi lebontást is tartalmaz. A felhasználói felület könnyen átlátható és színvonalasan kivitelezett.

Első ránézésre a feladatot valamennyire az iCal is el tudja látni, de egyetemistáknak (középiskolásoknak is használható,de nem nekik készült alapvetően) az egyes tantárgyak, órák és elvégzendő tennivalók pontos, rendszer szintű kezelése,magyar nyelv megléte és a beállítható paraméterek tárháza miatt kifejezetten ajánlott. Garantáltan összehangoltabb leszel tőle. (a képernyőképekben látható minta tartalmat alapból tartalmazza a program) Letölthető az App Store-ból 2.99$-ért (egyszerre iPhone és iPad verzió).

SzifonJáték

Lájkolj és RT-z az alkalmazásért! A játék rendkívül egyszerű. Ha egy adott post “SzifonJáték”-kal kezdődik, akkor figyeljétek a twittert és a facebook-ot.

  • Facebook: Like-oljátok az adott postot a Facebook-on.
  • Twitter: RT-zzétek a posthoz tartozo szifon tweetet.

A like-olók és RT-zők között kisorsolunk 1-1, a postban szereplő programot/játékot. Tehát jelen esetben 2db iStudiez Pro-t, amit iPhone és iPad-en is tudtok használni!

( FIGYELEM! Az Apple hülye szabályai miatt csak a magyar store-ban tudjuk oda adni nyereményt! )

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. ebben a progiban a magyar nyelvet hogy hoztátok elő?

  2. @Neo19: Magyarra lett állítva az ipad/iphone 🙂

  3. jaj ne mááááár. Ez annyira tré, h másképp nem lehet:(

  4. @Neo19: Én ezt soha nem értettem. Ha a szifont angolul használod, akkor a program miért nem jó úgy?!

  5. @Admin: azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy jailbreakelt ipod touchom iTunes 10.0-n, akkor frissíthetek 10.1-re? mert ipadhez azt írja hogy csak úgy engedi szinkronizálni, ha letöltöm az új iTunes-t.
    Előre is köszi:)

  6. Én régebben használtam iPhone-ra, nagyon hasznosnak találtam. Most is le akartam tölteni,ill le is kaptam apptrackr-ről, de felrakom, elindítom s egyből ki is lép a progiból =( Amúgy ez a navigációknál is mindig előfordul, mi lehet a gond?
    Ja, egy kis FUN, mikor töröltem a progit ezt dobta 😀

    http://kephost.hu/share-2C0D_4CD5639A.html

  7. Nagyon jó app, én megvettem kb. 1 hónapja de még nem vettem használatba, mert eddig a Classes-t használtam ilyen célkora. De asszem ma átviszek minden adatot és elkezdem használni.

  8. off. vettem egy iphone 3gs-t. sajnos az elado nem tudta, hogy milyen orszagbol valo, es nem tudom a simemmel aktivalni. probaltam mar sok fajtaval. nincs ra vmi megoldas esetleg, hogy kartya nelkul lehessen aktivalni?
    koszi a segitseget. udv

  9. Nekem 4.1-en. Iphone4-el nem fut a program, mas is tapasztalt ilyet?

  10. Sziasztok. Írtam már a releváns post-ba is, de senki nem vette a fáradtságot, vagy senki nem látta, mivel régi post, ezért, beírom ide is, hátha:

    A tulajdonomban van egy iPhone 3G, T-mobile-os, JB-elt, függetlenített, 4.0.
    Szeretném frissíteni 4.1-re, viszont függetlenítve használnám.
    Milyen lépéseket kell megtennem, hogy ez sikerüljön. Volna valaki olyan kedves leírná Nekem?
    4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1 alá megvannak az SHSH-k. 3.1.3-ra tudtommal ezek nélkül is vissza lehet tenni.
    Baseband jelenleg a 05.13.04
    A válaszokat előre is köszi.

  11. @DarkEvil:
    snowbreez a megoldás

  12. Nem tudtok valam bluethoot progit?4.1 os hasznalom.

  13. @Neo19: lépj be az ifile-ba, írd be a keresőbe, hogy Istudiez, a keresést állítsd át a másik opcióra, és megtalálja az Istudiez (pro).app -ot. Töröld ki az english.lproj mappát, és a hungarian.lproj-t nevezd át english.lproj -ra. Respring, vagy reboot, és kész.

  14. @robeeer: ha installousbol van leszedve, akkor szedd le másik linkről. Nekem 3 próbálkozás után sikerült.

  15. @killerteam: neked is az előző kommentem lehet a megoldás. Am nekem 90 fokos szögben szokta kidobni a kérdést 🙂

  16. sziasztok!

    Off
    Most vettem egy iPhone 4G-t. Elötte már volt egy 3G-m, de kb fél évig nem volt iPhone-om, igy egy kicsit lemaradtam a dolgokról. Ott tartok h jailbreakeltem a 4.1-es iOS-t meg minden, de azt szeretném tudni hogy mobileinstallation crack hogy működik(melyik verziót kell leszedni, melyik repoban van? és itt is úgy van hogy elöbb fel kell rakni egy ingyenes apot? és utánna mehet a többi? vagy hogy? és mi van ha márvan rajta egy csomó progi?)

    Előre is köszi az infókat!

    On

    Jó kis proginaktűnik, kár hogy nem jött ki elöbb, míg egyetemista voltam, sokszor örültem volna egy ilyen appnak.

  17. mindjárt jönnek kötekedők ,hogy az nemm4g hanemm4:P
    am mobil.. sztem nem jó:D installous a jó ,és akkor appsync sem kell telepitened;)
    cydiaba manager sourse edit add
    cydia.hackulo.us
    installous;)

  18. @Tocso: ok, köszi. Nem lehet kötekedni h 4, 4G én úgy értettem h 4. generation, de hát nyugodtan kovezzetek meg:)

  19. @steev: üdv újra köztünk 🙂

  20. Jb-s szifonnal sokkal szivesebben versenyeznek es lajkolnek vmilyen kiegeszitoert meg akkor is ha csak havonta/2havonta van nyeremeny.. Ettol fuggetlenul like, de ne bem a nyeremenyert..

  21. Sziasztok,

    Emlékeztek smikor meg a 3.x es rendszerben volt az other.artwork es abban voltak a pngk…. es szepen iphone shoppal ki be lehetett exportalni aztan meg vissza tomoriteni. 4.x es rendszeren az other.artwork helyett lett shared.artwork eddig csak kitömöriteni lehetett igy winterboard ala szepen lehetett moddolni… ami nem egy vegleges megoldas…. de most egy csoka irt phytnban progit amivel ki be lehet tomoriteni am tok jo:) mert nem kell winterboard a témázáshoz:P tudna valaki segiteni abban hogy h kene elinditani a scriptjét??

    h t t p s : / / github.com/davepeck/iphone-tidbits/tree/master/iphone-artwork

  22. @gerike73:
    köszi a segítséget, bár nem ezen lépésekkel, de megoldottam:) végre hun:)

  23. @Crazy: aZ AGYAM ELDOBOM SIKERULT MUKODIK KI BE IMPORT EXPORTALAOM A SHARED ARTWORKOT !!!! EZAZZZZZZZ 🙂

  24. @Crazy: akinek kell help kicserelni az ora mogotti hatteret winter board nelkul annak elerheto vagyok a [email protected] MSN cimen.

  25. @neo19: hogyan csináltad? 🙂

  26. Sziasztok!
    Letöltöttem a progit, és tök jó, de azt ti is észleltétek, hogy valamiért a naptár nézetnél a feladatokat jelző gémkapcsok nem frissülnek. Én tegnap beállítottam egy csomó feladatot, és ott is vannak a gémkapcsok a naptárban, de ha kitörlök egyet, vagy hozzáadok egy újat, a naptárban nem frissül, vagyis a törlés után is ott maradt a gémkapocs, vagy amikor újat adtam hozzá, nem jelent meg, csak ha a beállításokban ki- és aztán bekapcsolom a gémkapcsok jelzését. 🙁


Add a Comment