fbpx Skip to content

Ma este 19:00-tól kezdődik a back to the Mac Apple esemény. Szokásunkhoz híven már szervezzük az ilyenkor szükséges csapatot. Ha lesz videó, akkor felesleges élőben közvetíteni az eseményt, de szeretnénk ettől függetlenül megvitatni veletek az evenetet. Így egy Live chatet fogok beágyazni a bejegyzésbe, az event végén pedig lesz összefoglaló post. Illetve, majd meglátjuk mi sül ki. 🙂

Tehát ma 18:00-tól már elérhetőek leszünk, kövessetek minket!

Olvasd el a hozzászólásokat is

31 Comments

  1. Nem tudom, ez hirdetésnek számít-e, ha igen, töröljétek, de az Andrássy iStyle-ban gyülekezik egy picit nagyobb tömeg, ott fogjuk együtt követni az eseményt 🙂 18:00-kor befekszünk az oktatótermükbe, ahol lesznek babzsákok meg ropi 😀

  2. @retsam: Nem hirdetés, lesz jó pár pont pesten ahol összeülnek, XMS-be is lesz party. 🙂 Nekem az istyle az utóbbi napok twitter és facebook baromságai(spam) miatt most nem szimpatikus. De köszi.

  3. @retsam: Mi amúgy is azoknak csináljuk ezt, akik nem tudnak elmenni sehova vagy nem akarnak vagy dolgoznak vagy csupán minket szeretnek 🙂 Van ilyen?

  4. @admin: pl én 🙂 Nem tudok suli niatt menni sajna, jó, hogy van szifon live! 😉

  5. Off. iPhone 3Gs / t-mobile. Internet beállítást hogy kell megcsinálni, mert APN-t nem találom sehol?:-(

  6. @admin: a Facebook-os játékukon konkrétan mindenféle protekció nélkül nyertem egy pólót 😀 Úgyhogy nekem most szimpatetikusak 😀

  7. Öh… hol lesz több csaj? 😀

  8. Admin: titeket szeretunk:)

  9. Off:sziasztok biztos forrásból értesültem ma hogy jovohettol mar a Vodafone is forgalmazni fogja az IP 4-et!!!!Árakat meg nem tudok a korlevelbe nem volt!!Amint tudok árakról rögtön megosztom veletek!!!

  10. Én meg elöször az új Macbook Pro-n fogom követn 😉 már várom!!!! és itt a szifonon fogom nézni!!! (Y)

  11. @tHeShAdOw: A plázákban 😉 😀

  12. @retsam: és látod? ők nyertek veled. máris megérte pólókat szórni 😀

  13. @admin: van 🙂

  14. @Burgi: Én meg arra várok h hátha felujitják a mcbook prot (13) és utána veszem meg… 🙂 (a szifon storeba jóárasitva 🙂 )

  15. Elakadtam egy kicsit, tudna valaki segíteni?

    Egy barátom vett egy új T-mobile-os iPhone 4-et. IOS4.1 van rajta.
    T-mobile-os SIMmel használja, de nem a gyári APN-en tud mobilnetet haszválni, hanem van egy külön céges csomagunk és azon kellene.

    Greenpois0n nem tudta JB-zni, kapott limera1n-t.
    Próbáltam a Wortel féle CommCenter patch 4.1-4-et és utána átírni a carrier.plistet, de nem tud a telefon mobilinternetezni.
    Próbáltam a szifonos patchet is de azzal sem ment.

    Mit lehet még tenni?

  16. Cydias tetherme 2 dolcsi és előhozza az APN menüt a beallitasokban! Bocsi ha nem jailbreakelt a készülék nekem 32gb-os jailbreakelt 4-én működik a dolog

  17. @BOOMBAAY: 4.1-es IOS-en probaltad?

  18. @micro: Van Cydiában néhány app erre ami előhozza az APN beállításokat a Settings app-ban, azt hiszem EditAPN a neve.

    (A tetherme más, az akkor kell ha tetheringezni akarsz nem hivatalos szolgáltatón. Értelemszerűen ott is beírhatod – mert be kell – de neked szerintem most nem erre van szükséged hiszen T-Mobile-os vagy/a barátod)

  19. Megnéztem közben, nem EditAPN, hanem APN Editing 🙂

    Nem teszteltem, de ha nem megy akkor a tetherme-t is használhatod, most nézem, hogy a rendes settings.app-ban engedi az is az APN átírását.

    CommCenter patch egyik esetben sem kell, arra akkor van szükség ha carrier fix-et akarsz telepíteni maradandóan (ergó új profilt létrehozni)

  20. Lehet, hülye kérdés, de ezt miért kell ilyen trükkösen megoldani? Miért van ez gyárilag letiltva? 😮

  21. @Vezo: én remélem nem jön ki mert 1 hete vettem! és nem nagyon dobnám fel magam ha kijönne:) de beletörödök majd ha igen… de remélem nem!!!!

  22. @itanczos:
    Nincs letiltva csak elrejtve, azért mert az iPhone alapból ismeri a T-Mobile MMS és internet beállításait, és az átlagfelhasználónak ezek módosítására általában nincs szükség, de neki igen, mert ő céges APN-at akar használni.

    Tudod, az Apple minden szoftverét úgy tervezi meg, hogy ne kelljen szakértőnek lennie a használójának, ezért van az, hogy csak akkor jelenik meg az APN beállítás menü, ha olyan kártyát tesz be a felhasználó, aminek a beállításait az iPhone alapból nem ismeri.

  23. @Burgi:

    Én nem tartom valószínűleg hogy kijön, de kitudja.
    Ha ki is jön szerintem ne bándd.

    Én mindig azt szoktam mondani, hogyha megvan, ne bándd, viszont HA van újabb generáció és épp vásárlás előtt állsz, akkor régebbit ne vegyél semmiképp!!!

    (én erre ráfáztam… 3G-t vettem tavaly a 3GS megjelenése előtt mert mindenki azt mondta hogy “áá, alig lesz különbség nem lesz érdemes várni blablabla…” azóta nem hallgatok ilyen tekintetben SENKIRE!!

  24. @iP3Guser: én is így voltam most vele!!! nekem 3G-m van csak a sima de majd egyszer a Vodás iPhone4! ennek a Macbook Pronak nagyon örülök SOKKAL jobb mint egy win!!!!!!!!!!

  25. Sziasztok!

    Nem tudja valaki, hogy lehet e majd élőben nézni az apple oldalán mint a múltkor?
    vagy valahol tv adón vagy egyéb helyen 🙂

    Előre is köszi!

  26. Sziasztok
    Hogy lehet a live chatre feljelentkezni?meg hol?
    Udv

  27. Van jelentkező face time-ra ? Amíg nem indul a show ?

  28. na most akkor hol kéne követni a szifont? csend és hullaszag van az oldalon. 🙂

  29. Háát nem tudom, szerintem lapos volt …


Add a Comment